ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pernar NU2

Page 12 of 13 Previous  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Next

Go down

Pernar NU2 - Page 12 Empty Re: Pernar NU2

Post by darth_vader 14/11/2016, 21:38

Neve wrote:
crvenkasti wrote:Kad bi više nas imalo toliki IQ, živjeli bismo svi bolje. Jebiga.
ti si sarkastičan, ali mislim da je to ustvari istina
inteligentni ljudi uglavnom će s vremenom, iskustvom i učenjem korigirati i nadopuniti neka svoja kriva ili manjkava mišljenja
a oni drugi uvijek će se povoditi za onim što im je emotivno ugodnije misliti, bez o jubzira koliko to bilo netočno i štetno

Aj Neve, nemoj i ti sad Dedine pizdarije...svi su skloni ići linijom manjeg otpora...nema to veze s inteligencijom, dapače više inteligentnih je sjebanih, nego što ih uspije, pogotovo u društvima s negativnom selekcijom poput našeg...umjereno inteligentni se zapravo češće uspiju samoostvariti od ovih baš nadprosjecno inteligentnih koji zapravo često završe u začaranom krugu autodestrukcije pa samim time i s takvim obrascem razmišljanja...uz inteligentne prečesto kao karakterni suputnik dolazi lijenost jer su navikli savladavati sve bez većih napora i kad dođe prepreka, često bude ajme... previše takvih primjera znam da bi bila slučajnost...isto kao i za cijeli niz potupih koji se samoostvare i naprave karijeru...

Last edited by jasambrend on 14/11/2016, 21:44; edited 1 time in total

darth_vader

2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 14/11/2016, 21:42

debotoijusto wrote:
Gnječ wrote:
debotoijusto wrote:
Gnječ wrote:
debotoijusto wrote:

tko mu brani ?
ima 128 raznih objava putem mreze i svi to prenose , bio u dvije , vepar ako dodje 3 TV ovog tjedna i drzao govore
u saboru stalno govori , vjerujem vise od svih zajedno u ovo malo vremena...
nije li smijesno reci da mu ne daju govorit ?

Ma smiješno je meni to koliko ste se vi većina hrvata uzjebali, čovjeka ste israli, izrigali, popljuvali a još mu niste ni dali mogućnost da govori osim onih par tirada u Saboru koje su vam digle alarme i paničnu paranoju. Zamisli čovjek govori istinu. Mirakul!

tko "mi" i ciji si ti  B-)
pernar  OK lik a ovo mlacenje prazne slame kontraproduktivno za ono sto zeli progurat
njegova teorija "kovanja" novca smijoludasta aktivizam dobar neiskustvo simpaticno , meni
sto netko u njemu vidi drzavnika mi isto simpaticno  , da budem politicki korektan

Ja sam jedinka, Gnječ. Neću pisati Mi Gnječ ta nisam Franjo Josip Habsburški nego Gnječ. A vi ste vi množina hrvati. Evo sad ti opet nastavljaš pljuvat po tom nesretnom Pernaru ko da je zbog njega izbio atentat u Beogradskom parlamentu što i je istina Pernar je zakuhao fajt.  

ma dobro , tebe jebe neka frustracija pa "mlatis" okolo sve sto dohvatis  ;)
moj upis je konstruktivna kritika a ne hrackanje pernara

Ma kakvi frustracija, ja sam samo iskren a vi ste zaboravili kako izgleda bit iskren i govorit iskreno pa to smatrate nekom frustracijom.

OK shvaćam da je konstruktivna kritika reć nekom da je redikul. Kad ja kažem nekima ovdje da su redikuli popušim ban a samo sam konstruktivno kritizirao.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 14/11/2016, 21:47

michaellcmacha wrote:
Leviathan2 wrote:
michaellcmacha wrote:
Leviathan2 wrote:cuj debota jebote, stara ezdepenjara, kak druka na malca, e taj ce vam se krvi napiti, ovo je tvrdoglavije od svega sto ste srelu u dnrh do sada, krepat ne molat, jos malo pa ce hdz i sdp postat urbane legende, ljudi su culi o njima al ne postoje nikakovi dokazi o postojanju istijeh :DDD
pa to je neminovno... pitanje je samo hoće li nestati sa scene jer su dosadili ili će ih se micati nekim dekretom kojeg moguće i pernar bude sastavljao..... ja ne krijem da sam od osnutka hrvatske glasao za državotvornu opciju za koju se ispostavilo da je kvazi  državotvorna i nemam ništa protiv da neki novi klinci preuzmu vlast i sprovedu nulovanje..... a oni nek sami odrede što će u dekretu pisati i koga će obuhvatiti....
to i ja tvrdim, nasa vremena polako zalaze, njihova dolaze, kako se izbore tako ce im biti, kad sam bio u hrvatskoj pricam s nekim klincom, on isto hoda okolo sa zivim zidom, kaze mali, posla bas nema a neda mi se ici nekud u picku materinu da zivim u nekom sobicku kao pas za crkavicu i dojdem jednom godisnje obic starce, ostajem ovdje i borit cu se, za sad ovi bude nadu, ako se pokaze da su laznjak idem i protiv njih, klinac se isto poceo bavit poljoprivredom i pcelama a  stigne okolo i sa zivim zidom, bit ce nesto od te djece
moj najbolji frend je jedan od onih kojima je broj iskaznice hdz-a ispod 100, a njegova kćer bez jebemti kaže starom upravo to i beskompromisna je u podršci za živi zid... moj najstariji će na godinu biti punoljetan i ja sam mu već signirao nek ne gleda što sam ja i za kog sam ja.... ako misli da ima svoju opciju nek ju i bira.... A JA ću onako kako on kaže, jer si u pravu to je njegovo/njihovo vrijeme i nek oni o sebi odlučuju pa kako god bilo....
hehehehm to me sjetilo nove generacije lovaca u mom plemenu, znas kako idu kondicijske pripreme, tjeraj dok dusa ne ispadne i onda jos dalje, trci uzbrdo nizbrdo kroz vodu i slicna sranja, dosli klinci sa idejom da ubace u trening i ono ulicno skakanje po zidovima garazma , jebemliga kak se to zove tocno, skoci Verh, ma sta koji kurac, besmislice besposlenih klinaca iz getoa, bla bla , razvila se jebena raspra, klinci onak ispod zhita najavljuju bojkot, i jebga skupile se staroste i vjecanje, dojde meni jedan starosta i veli moras odrezat, aupickumaterinu, kako to izvesti a da bude pravedno za obe strane, nije samo Verh protiv, bubnem ja izazov, Verh protiv jednog klinca koji se u njemackoj aktivno bavio s tim , ako Verh pobijedi , dokazat ce da je to bespotrebno , a ako klinac pobijedi onda ce se dokazat da treba uzimat nove tehnike u obzir,  naravno, Verh je izgubio, odustao na pola nakon sto se 5-6 puta razbio ko picka, navece sjedimo ja i on  u okupljalistu i veli on meni, e jesi me dobro naguzio s ovim, reko nisam, nove generacije dolaze i novi putevi, ti ces njih uciti starim tehnikama a oni tebe novim, generacije iza njih ce opet donije nesto novo,

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Leviathan2 14/11/2016, 21:50

Gnječ wrote:
debotoijusto wrote:
Gnječ wrote:
debotoijusto wrote:
Gnječ wrote:

Ma smiješno je meni to koliko ste se vi većina hrvata uzjebali, čovjeka ste israli, izrigali, popljuvali a još mu niste ni dali mogućnost da govori osim onih par tirada u Saboru koje su vam digle alarme i paničnu paranoju. Zamisli čovjek govori istinu. Mirakul!

pernar  OK lik a ovo mlacenje prazne slame kontraproduktivno za ono sto zeli progurat
njegova teorija "kovanja" novca smijoludasta aktivizam dobar neiskustvo simpaticno , meni
sto netko u njemu vidi drzavnika mi isto simpaticno  , da budem politicki korektan

Ja sam jedinka, Gnječ. Neću pisati Mi Gnječ ta nisam Franjo Josip Habsburški nego Gnječ. A vi ste vi množina hrvati. Evo sad ti opet nastavljaš pljuvat po tom nesretnom Pernaru ko da je zbog njega izbio atentat u Beogradskom parlamentu što i je istina Pernar je zakuhao fajt.  

Ma kakvi frustracija, ja sam samo iskren a vi ste zaboravili kako izgleda bit iskren i govorit iskreno pa to smatrate nekom frustracijom.

OK shvaćam da je konstruktivna kritika reć nekom da je redikul. Kad ja kažem nekima ovdje da su redikuli popušim ban a samo sam konstruktivno kritizirao.
jebe debota sto su pernar i slicni sumrak hdzsdp civilizacije

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 14/11/2016, 21:53

Leviathan2 wrote:
michaellcmacha wrote:
Leviathan2 wrote:
michaellcmacha wrote:
Leviathan2 wrote:cuj debota jebote, stara ezdepenjara, kak druka na malca, e taj ce vam se krvi napiti, ovo je tvrdoglavije od svega sto ste srelu u dnrh do sada, krepat ne molat, jos malo pa ce hdz i sdp postat urbane legende, ljudi su culi o njima al ne postoje nikakovi dokazi o postojanju istijeh :DDD
pa to je neminovno... pitanje je samo hoće li nestati sa scene jer su dosadili ili će ih se micati nekim dekretom kojeg moguće i pernar bude sastavljao..... ja ne krijem da sam od osnutka hrvatske glasao za državotvornu opciju za koju se ispostavilo da je kvazi  državotvorna i nemam ništa protiv da neki novi klinci preuzmu vlast i sprovedu nulovanje..... a oni nek sami odrede što će u dekretu pisati i koga će obuhvatiti....
to i ja tvrdim, nasa vremena polako zalaze, njihova dolaze, kako se izbore tako ce im biti, kad sam bio u hrvatskoj pricam s nekim klincom, on isto hoda okolo sa zivim zidom, kaze mali, posla bas nema a neda mi se ici nekud u picku materinu da zivim u nekom sobicku kao pas za crkavicu i dojdem jednom godisnje obic starce, ostajem ovdje i borit cu se, za sad ovi bude nadu, ako se pokaze da su laznjak idem i protiv njih, klinac se isto poceo bavit poljoprivredom i pcelama a  stigne okolo i sa zivim zidom, bit ce nesto od te djece
moj najbolji frend je jedan od onih kojima je broj iskaznice hdz-a ispod 100, a njegova kćer bez jebemti kaže starom upravo to i beskompromisna je u podršci za živi zid... moj najstariji će na godinu biti punoljetan i ja sam mu već signirao nek ne gleda što sam ja i za kog sam ja.... ako misli da ima svoju opciju nek ju i bira.... A JA ću onako kako on kaže, jer si u pravu to je njegovo/njihovo vrijeme i nek oni o sebi odlučuju pa kako god bilo....
hehehehm to me sjetilo nove generacije lovaca u mom plemenu, znas kako idu kondicijske pripreme, tjeraj dok dusa ne ispadne i onda jos dalje, trci uzbrdo nizbrdo kroz vodu i slicna sranja, dosli klinci sa idejom da ubace u trening i ono ulicno skakanje po zidovima garazma , jebemliga kak se to zove tocno, skoci Verh, ma sta koji kurac, besmislice besposlenih klinaca iz getoa, bla bla , razvila se jebena raspra, klinci onak ispod zhita najavljuju bojkot, i jebga skupile se staroste i vjecanje, dojde meni jedan starosta i veli moras odrezat, aupickumaterinu, kako to izvesti a da bude pravedno za obe strane, nije samo Verh protiv, bubnem ja izazov, Verh protiv jednog klinca koji se u njemackoj aktivno bavio s tim , ako Verh pobijedi , dokazat ce da je to bespotrebno , a ako klinac pobijedi onda ce se dokazat da treba uzimat nove tehnike u obzir,  naravno, Verh je izgubio, odustao na pola nakon sto se 5-6 puta razbio ko picka, navece sjedimo ja i on  u okupljalistu i veli on meni, e jesi me dobro naguzio s ovim, reko nisam, nove generacije dolaze i novi putevi, ti ces njih uciti starim tehnikama a oni tebe novim, generacije iza njih ce opet donije nesto novo,
misliš street workout.... i ovaj moj kickboxer se isto pomalo bavi s tim street workoutanjem... uglavnom su kod škole i liftaju do besvijesti.... onda ja ovog svog cimnem jel može 10 sklekova u 4 sekunde.... toliko sam ja mogao... ali vidim ja da je on u svojoj dobi full žestok i pun volje i motiva.... zato mu sve povlađujem...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by crvenkasti 14/11/2016, 21:53

Leviathan2 wrote:

E, baš htio bih saznati što si ovo napisao, ali mi je predugačko.
E, daj napiši ukratko, ne da mi se čitat.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by debotoijusto 14/11/2016, 21:55

Gnječ wrote:
debotoijusto wrote:
Gnječ wrote:
debotoijusto wrote:
Gnječ wrote:

ispravak netocnog navoda , rekao sam "radi redikula od sebe"
budi ti svoj i iskren pa se potrudi shvatit znacenje napisanog a ne mlatarat rukama po zraku kao zrakomlat 
isto konstruktivna kritika  ;)
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 14/11/2016, 21:56

men se čini da on vas plaši.... ;)

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 14/11/2016, 22:05

ovi na z1 se sprdaju sa pernarom, a ne kuže da će mu se morati ispričavati.... jednom.....

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 14/11/2016, 22:05

michaellcmacha wrote:men se čini da on vas plaši.... ;)

Tebi sam brutalno nagazio na žulj čim me slijediš ko bijesni ker. Ajd pomalo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 14/11/2016, 22:05

michaellcmacha wrote:misliš street workout.... i ovaj moj kickboxer se isto pomalo bavi s tim street workoutanjem... uglavnom su kod škole i liftaju do besvijesti.... onda ja ovog svog cimnem jel može 10 sklekova u 4 sekunde.... toliko sam ja mogao... ali vidim ja da je on u svojoj dobi full žestok i pun volje i motiva.... zato mu sve povlađujem...
ma jebemliga kako se zove, ja sam nest slicno pokusavao s drvecem, islo mi je cisto fino al sam se par puta razbio ko lubenica, kad sam polomio 4 rebra odlucio sam da se okanem novih igrica, al mogu ti reci da sam tad razvio koordinaciju pokreta do savrsenstva,  jesu te ludorije malo ekstremne al kad se udje u stos onda cak nose i benefit

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 14/11/2016, 22:06

Gnječ wrote:

ma nema s tobom ništa.... jebe mi se za tebe.... ;), a i krivo kopčaš....

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 14/11/2016, 22:07

debotoijusto wrote:
Gnječ wrote:
debotoijusto wrote:
Gnječ wrote:
debotoijusto wrote:

ispravak netocnog navoda , rekao sam "radi redikula od sebe"
budi ti svoj i iskren pa se potrudi shvatit znacenje napisanog a ne mlatarat rukama po zraku kao zrakomlat 
isto konstruktivna kritika  ;)

Razlika je drastična da glagol i imenica nije isto. ispričavam se. ⭐
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/11/2016, 22:09

michaellcmacha wrote:
Gnječ wrote:

Pa nemam ni ja s tobom ništa.... jebe mi se za tebe.... ;), a i krivo kopčaš....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 14/11/2016, 22:12

Leviathan2 wrote:
michaellcmacha wrote:misliš street workout.... i ovaj moj kickboxer se isto pomalo bavi s tim street workoutanjem... uglavnom su kod škole i liftaju do besvijesti.... onda ja ovog svog cimnem jel može 10 sklekova u 4 sekunde.... toliko sam ja mogao... ali vidim ja da je on u svojoj dobi full žestok i pun volje i motiva.... zato mu sve povlađujem...
ma jebemliga kako se zove, ja sam nest slicno pokusavao s drvecem, islo mi je cisto fino al sam se par puta razbio ko lubenica, kad sam polomio 4 rebra odlucio sam da se okanem novih igrica, al mogu ti reci da sam tad razvio koordinaciju pokreta do savrsenstva,  jesu te ludorije malo ekstremne al kad se udje u stos onda cak nose i benefit
meni je lijeva šaka stradala 1991. presječene su mi bile tetive srednjeg i domalog prsta... jbg nije se odmah saniralo tako da mi je ta ruka izgubila punu funkcionalnost... do tada sam mogao što sam zamislio jer sam strašno puno radio tog pionirskog street workouta.... mi smo živjeli među novogradnjama pa su nam svakakve ideje padale na pamet... a to ti je bilo ono vrijeme ratnika podzemlja i brejka....

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 14/11/2016, 22:13

Gnječ wrote:
michaellcmacha wrote:
Gnječ wrote:

Pa nemam ni ja s tobom ništa.... jebe mi se za tebe.... ;), a i krivo kopčaš....
eto a ti veliš meni da ja tebe slijedim........ ;;;)))
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Stribor 14/11/2016, 22:14

Yehudi wrote:
Gnječ wrote:
Eva wrote:
Mali je totalni bezveznjak. Nemre se skoncentrirat nit mu fokus može ostat duže od minute ni na jednoj temi. Skaču mu misli kao klokan po australskoj preriji.
I glup mu je razlog odlaska, no htio je ostavit neki dojam na bilo koji način, prava drama queen.

Da sam ja bio, Stanković bi imao po život opasne traume i ozljede glave. Premlatio bi ga ko mačka a zašto ne bi o židovima i njihovom apartheidu pričao? Zašto ne ako sami židovi od holokausta rade kraval i izabiru miss aušvic. Jebem ja židove mater im jebem i njima.

------------------- Hallo  admini--------------------B A N  za ovoga nacistu

Problemi va antifašističkom pokretu?

:popcorn
Stribor
Stribor

Male
2015-09-22

Back to top Go down

Post by Guest 14/11/2016, 22:20

michaellcmacha wrote:
Gnječ wrote:
michaellcmacha wrote:
Gnječ wrote:

Pa jesi ker milicioner? Jesi. Jer da nisi ti mi se ne bi motao oko nogu.

Ajd sad te zadnji puta molim začepi gubicu i gubi se od mene.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 14/11/2016, 22:21

Stribor wrote:
Yehudi wrote:
Gnječ wrote:
Eva wrote:
Mali je totalni bezveznjak. Nemre se skoncentrirat nit mu fokus može ostat duže od minute ni na jednoj temi. Skaču mu misli kao klokan po australskoj preriji.
I glup mu je razlog odlaska, no htio je ostavit neki dojam na bilo koji način, prava drama queen.

Da sam ja bio, Stanković bi imao po život opasne traume i ozljede glave. Premlatio bi ga ko mačka a zašto ne bi o židovima i njihovom apartheidu pričao? Zašto ne ako sami židovi od holokausta rade kraval i izabiru miss aušvic. Jebem ja židove mater im jebem i njima.

------------------- Hallo  admini--------------------B A N  za ovoga nacistu

Problemi va antifašističkom pokretu?

:popcorn
jebe ih trump, jebu ih iranci, a pod zadnje ih jebe i pernar.... tko zna oko čega će se još sukobljavati ti naši antifašisti....

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 14/11/2016, 22:22

Gnječ wrote:
michaellcmacha wrote:
Gnječ wrote:
michaellcmacha wrote:
Gnječ wrote:

Pa jesi ker milicioner? Jesi. Jer da nisi ti mi se ne bi motao oko nogu.

Ajd sad te zadnji puta molim začepi gubicu i gubi se od mene.
ma daj odjebi majmune pa ti si se meni obratio.... a ne ja tebi.... ja sam se obratio debilku.... a ti kretenko pobrkao lončiće.... ;)) ili krivo pokopčao....
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by kaya 14/11/2016, 22:40

michaellcmacha wrote:ovi na z1 se sprdaju sa pernarom, a ne kuže da će mu se morati ispričavati.... jednom.....
:)
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 12 of 13 Previous  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Next

Back to top

- Similar topics