ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pernar NU2

Page 3 of 13 Previous  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Next

Go down

Pernar NU2 - Page 3 Empty Re: Pernar NU2

Post by Yehudi Sun 13 Nov - 15:45

asilovski wrote:
Yehudi wrote:Pa ne može svaki budalaš pričati o čemu želi. Radi se o emisiji koje su koncipirane tako kako jesu, voditelj

odredjuje temu i postavlja pitanja a sugovornik odgovara ukratko.

Čak gosti dobiju napismeno pitanja tjedan- dva unaprid da se mogu pripremiti.

Ne može se tako ponašati........poput hasenčeta..........

laprdati o islamo teroristima " palestinskim " kao da su mu rod rodjeni
napravio je uslugu Pernaru, jer je u biti Aca dokazao da je Pernar u pravu iako mu to nije bilo na pameti

" Ivan Pernar najprije je priznao da je izvrsno obaviješten o programu Hrvatske televizije, pa je na pitanje voditelja - ima li tv prijemnik 

i plaća li pristojbu, rekao da televizor ima i gleda, a da pristojbu neće plaćati jer ovrhe izvodi "monstrum".
Onda je opalio žešći monolog o etničkom čišćenju Palestinaca 1952. godine, pa se počeo okretati prema rezolucijama UN, 
no Stanković ga je zamolio da dovrši ekspoze na prethodnu temu i tu je Pernar pukao k'o kokica i izletio van.
Je li to bio akt herojstva, gesta ponosnog i slobodnog čovjeka ili - performans? 
U jednom davnom nastupu, prije nekoliko godina, na istoj televiziji, Ivan Pernar rekao je da je on prije svega drugog - performer
I ova je gesta nalikovala na performans, tim prije što se Stanković ponašao kao Mahatma Gandhi.
Ljudi koji su bili u studiju tvrde da je svih 15 minuta Pernar bio nervozan, da se vrpoljio na stolici. Je li samo čekao povod da ode? 
Niti jedan sadržaj emisije, koja je vrlo gledana u cijeloj tzv. regiji, ne bi izazvao ovoliko komentara, kao ovaj munjeviti izlazak, 
katapultiranje zastupnika  Pernara u vrh događaja dana?
--------------------------------------------------------------------------------------

Točno tako, zna je Pernar da će otiži iz emisije i time si stvoriti reklamu ( naročito kod nesvrstanih rvatina koje ljube " palestinske" Arape ( mada je ta ljubav jednosmjerna )

Prenarov  performans

Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi Sun 13 Nov - 15:47

vili40 wrote:
vuksadinare wrote:
vili40 wrote:acu na stranu,ima različite kriterije.Nekoga špara a nekoga mrcvari.
Ali ovaj Pernar čudo neviđeno,pa taj stalno lupeta o Palestini ko mujo po tarabi.Jebla ga više ta Palestina kao da mi tu nemamo većih problema.
...osladilo mu se..da bude popularan...pa lupetaj...ali nije on najgori sto je poanta svega toga...cirkusant je i stankovic...
naravno da je,ali to je njegov posao.Zato je i zvao Pernara da se poslije ima o čemu pričat.Gledanost i te šeme...

Ali ovaj Pernar je skroz naskroz prolupao.Veli on i nešto dobro ali onda sve to pokvari.Pa tu se ljudi bore sa ustašima i partizanima a ne Palestinom 1950.

Uh, još da je Pernar ostao do kraja u emisiji......pa kad bi počeo kontra ustašije 

Tek bi ga onda -vuk-asila- i co zavolili još više
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sun 13 Nov - 15:48

vili40 wrote:
vuksadinare wrote:
vili40 wrote:acu na stranu,ima različite kriterije.Nekoga špara a nekoga mrcvari.
Ali ovaj Pernar čudo neviđeno,pa taj stalno lupeta o Palestini ko mujo po tarabi.Jebla ga više ta Palestina kao da mi tu nemamo većih problema.
...osladilo mu se..da bude popularan...pa lupetaj...ali nije on najgori sto je poanta svega toga...cirkusant je i stankovic...
naravno da je,ali to je njegov posao.Zato je i zvao Pernara da se poslije ima o čemu pričat.Gledanost i te šeme...
Ali ovaj Pernar je skroz naskroz prolupao.Veli on i nešto dobro ali onda sve to pokvari.Pa tu se ljudi bore sa ustašima i partizanima a ne Palestinom 1950.
.....a kad pocneo bosni...ajme...'hrvati su krivisto su ih ovi napali...muslimanisu krivisto su muslimani...a srbi su krivi sto nisu shvatili daoni ipaknisu krim'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Yehudi Sun 13 Nov - 16:06

Where do the refugees come from? Where are they going to?

http://info.arte.tv/en/where-do-refugees-come-where-are-they-going
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Kermit Sun 13 Nov - 20:23

Ivan Pernar
about an hour ago

Stanković je moralna nula i nakaza u službi režima koja hini nepristranost ali kao što ste imali prilike vidjeti, njegov odnos prema masonu Hanzekoviću bio je radikalno drugačiji nego prema meni.
Mason je mogao pričati o čemu je htio i širiti priču, nije ga se prekidalo niti dovodilo u pitanje njegove teze.
Ja nisam mason niti imam ikakva utjecaja na HRT-u i to je vjerojatni razlog zašto misli da se može tako odnositi prema meni.
Dao sam mu priliku da pokaže svoje pravo lice i to je učinio bez oklijevanja.

heheh šta je najgore Pernar je u pravu
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Sun 13 Nov - 23:57

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 Mon 14 Nov - 0:23

Sada me zvao novinar arapske al Jazeere i pitao je li bilo neodgovorno od mene to što sam napustio emisiju i na taj način gledatelje koji su me htjeli gledati ostavio bez sadržaja za koji su bili spremni odvojiti svoje vrijeme.
Na to sam mu odgovorio da je Stanković idiot i da je upravo u tome bit cijele priče da su gledatelji htjeli gledati mene i čuti što ja imam za reći, a ne Stanković. Njegova uloga je tek posredna, da mi da format u kojem mogu govoriti, a ne da određuje što ću ja govoriti (jer gledatelje zanima što ja želim reći, a ne Stanković).
Međutim, Stanković nije shvaćao da je njegova uloga sporedna, a moja glavna. Podredivši emisiju sebi, umjesto meni kao gostu, on je taj koji je uskratio gledateljima mogućnost da me gledaju, dakle on je krivac za to što sam otišao iz emisije, a ne ja.
.....................

caR
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Mon 14 Nov - 0:25

epikur37 wrote:Sada me zvao novinar arapske al Jazeere i pitao je li bilo neodgovorno od mene to što sam napustio emisiju i na taj način gledatelje koji su me htjeli gledati ostavio bez sadržaja za koji su bili spremni odvojiti svoje vrijeme.
Na to sam mu odgovorio da je Stanković idiot i da je upravo u tome bit cijele priče da su gledatelji htjeli gledati mene i čuti što ja imam za reći, a ne Stanković. Njegova uloga je tek posredna, da mi da format u kojem mogu govoriti, a ne da određuje što ću ja govoriti (jer gledatelje zanima što ja želim reći, a ne Stanković).
Međutim, Stanković nije shvaćao da je njegova uloga sporedna, a moja glavna. Podredivši emisiju sebi, umjesto meni kao gostu, on je taj koji je uskratio gledateljima mogućnost da me gledaju, dakle on je krivac za to što sam otišao iz emisije, a ne ja.
.....................

caR
aj da se složim.... jednom...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest Mon 14 Nov - 0:39

a taman to
boli kurac koga za palestinu ovdje.
inače podržavam pernara, ali ovdje je ispao pičkica odmah utekao,
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 14 Nov - 1:00

Pernar je as .....em se đabe samoreklamira ovako em se izasra po partijskom medijskom sistemu ....ha ha ha ha kako ih je odheba i izasra .....fenomenalno.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by darth_vader Mon 14 Nov - 2:50

A ono...nije da sporim dobar dio teza koji dotični zastupa, ali ako misle ozbiljno se igrati politike, jednostavno moraju naći nekog s boljim retoričkim vještinama i samokontrolom...ovako ispada sve...A jebi ga, ali krajnje neozbiljno...Stankovicevi udarci ispod pojasa ne bi trebali biti problem, niti za prosječnog šank analitičara jer lik je ocigledni mediokritet...malo smo jadni kad jedan poprilično zanimljiv smijer u politici nema tko zastupati osim Pernara...HDZ/SDP zgadija ipak ostaje u trajnom duopolu...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit Mon 14 Nov - 7:58

Pernar: Zabranjene teme; Stanković: Ja vodim emisiju

Zanimljivo kada je bio Hanžeković onda je odustao od vođenja emisije i prepustio ju je ovom ćelavom lihvaru
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Mon 14 Nov - 8:18

asilovski wrote:Pernar: Zabranjene teme; Stanković: Ja vodim emisiju

Zanimljivo kada je bio Hanžeković onda je odustao od vođenja emisije i prepustio ju je ovom ćelavom lihvaru

Aco je još djetlić, a ćelavi je Veliki Meštar.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram Mon 14 Nov - 8:23

Noor wrote:

Svejedno je i aco celav ko i celavi:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Kermit Mon 14 Nov - 8:27

Noor wrote:

Ćelavi se inkriminirao usred emisije i toliko da je Galić morao pisati saopštenje, toliko o Meštru i advokaturi
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by dijagram Mon 14 Nov - 8:29

asilovski wrote:
Noor wrote:

Ćelavi se inkriminirao usred emisije i toliko da je Galić morao pisati saopštenje, toliko o Meštru i advokaturi
Pravnicka mafija, najgori su:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Kermit Mon 14 Nov - 9:16

dijagram wrote:
asilovski wrote:
Noor wrote:

Pravnicka mafija, najgori su:)
thug life
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by provocator Mon 14 Nov - 10:27

Pernar je Aci i HTV-u rekao što ih ide i Aco se osjetio pozvanim sjebati ga ali to nije osjetio kada je Hanžeković gostovao a taj isti Hanžeković je iza Stankovićvih leđa imao "šalabahter". Kamerman se malo zanio pa se taj šalabahter moglo i vidjeti. Bit će da je Hanžeković Aci tutnuo neku veću paru da u dopusti taj i takav nastup. Klikni dolje pa vidi.

Kamera slučajno otkrila šalabahter

Male
2015-08-11

Back to top Go down

Post by Guest Mon 14 Nov - 10:47

kofein wrote:
Mali je totalni bezveznjak. Nemre se skoncentrirat nit mu fokus može ostat duže od minute ni na jednoj temi. Skaču mu misli kao klokan po australskoj preriji.
I glup mu je razlog odlaska, no htio je ostavit neki dojam na bilo koji način, prava drama queen.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Mon 14 Nov - 10:48

ma nek je...tak bi trebali i drugi gosti kad Stanković siluje po svom...pa nek si misli ko bu mu ostal do kraja.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Mon 14 Nov - 10:52

Eva wrote:
Mali je totalni bezveznjak. Nemre se skoncentrirat nit mu fokus može ostat duže od minute ni na jednoj temi. Skaču mu misli kao klokan po australskoj preriji.
I glup mu je razlog odlaska, no htio je ostavit neki dojam na bilo koji način, prava drama queen.

Da sam ja bio, Stanković bi imao po život opasne traume i ozljede glave. Premlatio bi ga ko mačka a zašto ne bi o židovima i njihovom apartheidu pričao? Zašto ne ako sami židovi od holokausta rade kraval i izabiru miss aušvic. Jebem ja židove mater im jebem i njima.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 13 Previous  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Next

Back to top

- Similar topics