Pernar NU2
Page 10 of 13
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Re: Pernar NU2
Baš suprotno on od ridikula postaje politička opcijadebotoijusto wrote:NAKON što je demonstrativno napustio emisiju Nedjeljom u 2 na HRT-u kod Aleksandra Stankovića te emisiju "Zoom" na Z1 kod Željka Matića, Ivan Pernar je s javnošću podijelio informaciju kako će gostovati u emisiji Bujica kod desničarskog voditelja Velimira Bujanca.Index je kontaktirao Pernara kako bi nam pojasnio po čemu je to Bujanec, osuđeni narko diler poznat po tome što je usluge prostitutki plaćao kokainom te radikalni desničar, profesionalniji i bolji voditelj od Stankovića i Matića.
"Bujanec me nazvao i rekao mi da kod njega mogu slobodno govoriti, da me neće prekidati", kazao nam je.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pernar-nakon-odlaska-s-hrta-i-z1-ide-kod-bujanca-zalosno-je-da-mi-samo-on-jamci-slobodu-govora/931956.aspx
radi redikula od sebe
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
ide on pobrati desničarske glasove, a bujanec mu bude držo lojtru.... :))))debotoijusto wrote:NAKON što je demonstrativno napustio emisiju Nedjeljom u 2 na HRT-u kod Aleksandra Stankovića te emisiju "Zoom" na Z1 kod Željka Matića, Ivan Pernar je s javnošću podijelio informaciju kako će gostovati u emisiji Bujica kod desničarskog voditelja Velimira Bujanca.Index je kontaktirao Pernara kako bi nam pojasnio po čemu je to Bujanec, osuđeni narko diler poznat po tome što je usluge prostitutki plaćao kokainom te radikalni desničar, profesionalniji i bolji voditelj od Stankovića i Matića.
"Bujanec me nazvao i rekao mi da kod njega mogu slobodno govoriti, da me neće prekidati", kazao nam je.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pernar-nakon-odlaska-s-hrta-i-z1-ide-kod-bujanca-zalosno-je-da-mi-samo-on-jamci-slobodu-govora/931956.aspx
radi redikula od sebe
2015-08-08
Ma Beograd hehehe to se vidi po demografiji, ali no da ne krene rasprava u debilne vodededa wrote:Bila je prije centralizacija iz Beograda, tako da propada duže od 25 godina, no sad se primjete prazna sela, nerazvijeni gradovi i zaostala infrasruktura, prije kad je sve počinjalo nisu se toliko primjećivale stvari.asilovski wrote:
Dijelom se slažem sa tobom, posebice u vezi nekompetentnosti vlada ali ova država ne propada 50 već 25 godina i to zbog neviđene centralizacije, gdje se zbog jednog hira titinog generala morala sve ugurati u Zagreb, druga stvar je što je od DR-a cijela područja prepuštena kriminalcima kao Glavaš, Šeks i ispod njih koji su uništili apsolutno sve
Kermit-
2014-04-17
debotoijusto wrote:NAKON što je demonstrativno napustio emisiju Nedjeljom u 2 na HRT-u kod Aleksandra Stankovića te emisiju "Zoom" na Z1 kod Željka Matića, Ivan Pernar je s javnošću podijelio informaciju kako će gostovati u emisiji Bujica kod desničarskog voditelja Velimira Bujanca.Index je kontaktirao Pernara kako bi nam pojasnio po čemu je to Bujanec, osuđeni narko diler poznat po tome što je usluge prostitutki plaćao kokainom te radikalni desničar, profesionalniji i bolji voditelj od Stankovića i Matića.
radi redikula od sebe
Pa dajte čovjeku da govori! Vi hrvati tako usrani od straha nedate čovjeku da govori istinu da se ne bi slučajno saznalo da je Car gol!
Guest- Guest
oš ti kod mene doć odoru zadužiti..... :))))))))))))))))))))))Gnječ wrote:debotoijusto wrote:NAKON što je demonstrativno napustio emisiju Nedjeljom u 2 na HRT-u kod Aleksandra Stankovića te emisiju "Zoom" na Z1 kod Željka Matića, Ivan Pernar je s javnošću podijelio informaciju kako će gostovati u emisiji Bujica kod desničarskog voditelja Velimira Bujanca.Index je kontaktirao Pernara kako bi nam pojasnio po čemu je to Bujanec, osuđeni narko diler poznat po tome što je usluge prostitutki plaćao kokainom te radikalni desničar, profesionalniji i bolji voditelj od Stankovića i Matića.
radi redikula od sebe
Pa dajte čovjeku da govori! Vi hrvati tako usrani od straha nedate čovjeku da govori istinu da se ne bi slučajno saznalo da je Car gol!
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ti si sarkastičan, ali mislim da je to ustvari istinacrvenkasti wrote:Kad bi više nas imalo toliki IQ, živjeli bismo svi bolje. Jebiga.
inteligentni ljudi uglavnom će s vremenom, iskustvom i učenjem korigirati i nadopuniti neka svoja kriva ili manjkava mišljenja
a oni drugi uvijek će se povoditi za onim što im je emotivno ugodnije misliti, bez obzira koliko to bilo netočno i štetno
neva- Posts : 4367
2014-04-12
pa dobro oni drugi će guštat ukoliko pernar dođe u poziciju moći... jer ga smatraju "svojim" i jer je opća percepcija da ga vi "inteligentni" smatrate opasnošću.... i mediji i vlast, i kulturnjaci.... šteta da nema milijarde.... ;)
2015-08-08
aj ponovi još jednom to... ak imaš muda....Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:budi bez brige zna on što ne valja.... tj zna on što treba politi benzinom....;)deda wrote:michaellcmacha wrote:ukoliko pernar osvoji vlast, pa usput i apsolutnu, mogao napraviti reset pa makar i iz osvete,pa makar i bila bezobzirna...
reset neće donjeti nikakvu promjenu
ako želiš nešto popraviti onda moraš znati što ne valja, a ne jednostavno razbiti stvar politi je benzinom zapaliti pa očekivati da će onda raditi nakon što ju razčiniš na elemente
Ako nezna on ja znam sigurno što i koga neboj se odnosno boj se.
Last edited by michaellcmacha on 14/11/2016, 20:42; edited 1 time in total
2015-08-08
asilovski wrote:Baš suprotno on od ridikula postaje politička opcijadebotoijusto wrote:NAKON što je demonstrativno napustio emisiju Nedjeljom u 2 na HRT-u kod Aleksandra Stankovića te emisiju "Zoom" na Z1 kod Željka Matića, Ivan Pernar je s javnošću podijelio informaciju kako će gostovati u emisiji Bujica kod desničarskog voditelja Velimira Bujanca.Index je kontaktirao Pernara kako bi nam pojasnio po čemu je to Bujanec, osuđeni narko diler poznat po tome što je usluge prostitutki plaćao kokainom te radikalni desničar, profesionalniji i bolji voditelj od Stankovića i Matića.
radi redikula od sebe
on vec jest politicka opcija , nerealna u svojoj prici no dosljedna , sad vec postaje samozivi redikul
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
novi naziv nedjeljom u dva je nedjeljom u 15....
2015-08-08
michaellcmacha wrote:aj ponovi još jednom to... ak imaš muda....Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:budi bez brige zna on što ne valja.... tj zna on što treba politi benzinom....;)deda wrote:michaellcmacha wrote:ukoliko pernar osvoji vlast, pa usput i apsolutnu, mogao napraviti reset pa makar i iz osvete,pa makar i bila bezobzirna...
ako želiš nešto popraviti onda moraš znati što ne valja, a ne jednostavno razbiti stvar politi je benzinom zapaliti pa očekivati da će onda raditi nakon što ju razčiniš na elemente
Šta ti ovdje glumiš interventnu? kornjaču? Imam muda ali ti neću ponavljati napisano imaš oči pa čitaj.
Guest- Guest
ma ok tak sam si i mislio........ da nemaš muda..... ;)Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:aj ponovi još jednom to... ak imaš muda....Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:budi bez brige zna on što ne valja.... tj zna on što treba politi benzinom....;)deda wrote:
Šta ti ovdje glumiš interventnu? kornjaču? Imam muda ali ti neću ponavljati napisano imaš oči pa čitaj.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
crvenkasti wrote:Neve wrote:pa što s tim, on ima svoje mišljenje o stvarimaombre, tis fenomen svevidovih mi muda, stvarno,
pratim tvoje upise vec duze i dojdoh do zakljucka da si eksperat u bar 20 podrucja,
bolje je da ima mišljenje, ponekad možda i pogrešno, i da ga zanimaju stvari koje se događaju, nego da ga ništa ne zanima i ništa ni o čemu ne misli
Kad bi više nas imalo toliki IQ, živjeli bismo svi bolje. Jebiga.
tvrtke zapošljavaju radnike na temelju strogih kriterija, provjerava se znanje, vještine, testiraju se karakterne osobine, pa i inteligencija
a IQ se ne testira kako bi se našli oni najpametniji, nego kako bi se izbacilo one glupe da ne bi napravili štetu
kad je riječ o poslu vođenja države tu nema nikakvih kriterija, nedavno su u Španjolskoj na nekakvim izborima izabrali osobu sa Downovim sindromom kojoj roditelji brišu stražnjicu jer sama ne zna ni to raditi
Guest- Guest
Gnječ wrote:debotoijusto wrote:NAKON što je demonstrativno napustio emisiju Nedjeljom u 2 na HRT-u kod Aleksandra Stankovića te emisiju "Zoom" na Z1 kod Željka Matića, Ivan Pernar je s javnošću podijelio informaciju kako će gostovati u emisiji Bujica kod desničarskog voditelja Velimira Bujanca.Index je kontaktirao Pernara kako bi nam pojasnio po čemu je to Bujanec, osuđeni narko diler poznat po tome što je usluge prostitutki plaćao kokainom te radikalni desničar, profesionalniji i bolji voditelj od Stankovića i Matića.
radi redikula od sebe
tko mu brani ?
ima 128 raznih objava putem mreze i svi to prenose , bio u dvije , vepar ako dodje 3 TV ovog tjedna i drzao govore
u saboru stalno govori , vjerujem vise od svih zajedno u ovo malo vremena...
nije li smijesno reci da mu ne daju govorit ?
2014-04-12
debotoijusto wrote:
radi redikula od sebe
To je činio i Vekić, Krpina, Rojs, Manolić, Mesić, Tuđman, pa smo svi listom glasovali za HDZ i pljeskali im ma što rekli ili učinili.
Pusti nas sad da se opametimo i priznamo da smo bili redikuli.
crvenkasti-
2014-04-17
michaellcmacha wrote:ma ok tak sam si i mislio........ da nemaš muda..... ;)Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:aj ponovi još jednom to... ak imaš muda....Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:
budi bez brige zna on što ne valja.... tj zna on što treba politi benzinom....;)
A čuj, dođi provjeriti.
Guest- Guest
kvaka je u tom, ako on dođe u poziciju moći, da ćete prek noći zaboraviti da je jednom postojao diktator sa naherenom usnom.... kraj ovog nećete smjet ni misliti a kamoli pisnuti..... ;)debotoijusto wrote:Gnječ wrote:debotoijusto wrote:NAKON što je demonstrativno napustio emisiju Nedjeljom u 2 na HRT-u kod Aleksandra Stankovića te emisiju "Zoom" na Z1 kod Željka Matića, Ivan Pernar je s javnošću podijelio informaciju kako će gostovati u emisiji Bujica kod desničarskog voditelja Velimira Bujanca.Index je kontaktirao Pernara kako bi nam pojasnio po čemu je to Bujanec, osuđeni narko diler poznat po tome što je usluge prostitutki plaćao kokainom te radikalni desničar, profesionalniji i bolji voditelj od Stankovića i Matića.
radi redikula od sebe
tko mu brani ?
ima 128 raznih objava putem mreze i svi to prenose , bio u dvije , vepar ako dodje 3 TV ovog tjedna i drzao govore
u saboru stalno govori , vjerujem vise od svih zajedno u ovo malo vremena...
nije li smijesno reci da mu ne daju govorit ?
2015-08-08
da, tu se slazem s tobomNeve wrote:pa što s tim, on ima svoje mišljenje o stvarimaombre, tis fenomen svevidovih mi muda, stvarno,
pratim tvoje upise vec duze i dojdoh do zakljucka da si eksperat u bar 20 podrucja,
bolje je da ima mišljenje, ponekad možda i pogrešno, i da ga zanimaju stvari koje se događaju, nego da ga ništa ne zanima i ništa ni o čemu ne misli
bitno je da si dokazao da se bojiš ponoviti svoju tvrdnju iz straha od sankcije.... a kao kurčevit dečko.... ;)... lažnjak si samo taki.... :)))Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:ma ok tak sam si i mislio........ da nemaš muda..... ;)Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:aj ponovi još jednom to... ak imaš muda....Gnječ wrote:
A čuj, dođi provjeriti.
2015-08-08
crvenkasti wrote:debotoijusto wrote:
radi redikula od sebe
To je činio i Vekić, Krpina, Rojs, Manolić, Mesić, Tuđman, pa smo svi listom glasovali za HDZ i pljeskali im ma što rekli ili učinili.
Pusti nas sad da se opametimo i priznamo da smo bili redikuli.
krpini ne pakovati
2014-04-12
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» mutantna gamad muči,,,znači pernar djeluje
» Pernar
» Pernar je kreten
» Pernar u akciji
» Pernar: Nedjeljom bez Ace
» Pernar
» Pernar je kreten