Pernar je kreten
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Pernar je kreten
http://www.vecernji.hr/hrvatska/iako-se-godinama-svercam-u-zet-u-kao-saborski-zastupnik-imat-cu-besplatan-prijevoz-1115671
Zapravo, javni prijevoz bi trebao biti besplatan i tako bi taj problem bio riješen za sve.
ništa nije besplatno, sve netko plaća, ne idu tramvaji i busevi na lijepe oči..
Re: Pernar je kreten
Lik je uglavnom politiku opcenito shvatio. "Mogu sta hocu, nitko mi nista nemoze......sve gratis, mozda cu i guzit".
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Lik je uglavnom politiku opcenito shvatio. "Mogu sta hocu, nitko mi nista nemoze......sve gratis, mozda cu i guzit".
svakom tko je glasao za žz treba udarit flisku i da nosi oko vrata tablu "glasao sam za pernara" u javnosti tjedan dana
svi ćemo plaćati, čak i oni koji nisu blizu tramvajskih stanica, baka iz Lipika i did iz Umaga, će izdvajati da se klipani po ZGu besplatno vozaju..
bolesna ideologija taj socijalizam.
bolesna ideologija taj socijalizam.
najbolje bi bilo da se ukine reprezentacija, i svašta nešto besplatnog za ine dužnosnike... dat im plaću 50 kila kuna mjesečno i da iz tog financiraju sve pa čak i termofor ispod guzice u audiju quatro6...8...64 i tako dalje....a za MiK bez pretjeranog sudovanja ampulu u čelo i aj zdravo... utegnit podbradnjak žnjorom i položit u humak na vječni počinak... to nek mu država plati uračunato u škrutu...
2015-08-08
pernar samo pokusava da se ogrebe za djelic onog u cemu uzivaju ostali izabranici naroda godinama, mislili ste da je drugaciji,
na kraju krajeva, ispod koze svi su politicari isti
na kraju krajeva, ispod koze svi su politicari isti
Regoč-
2015-08-21
Tako je. Plaće radnicima, nabava novih vozilah, održavanje starih, struja, gorivo... Ne znam kako je sada, ali devedesetih je dio prievoza bio subvencioniran iz zagrebačkoga proračuna, tako da se možda i danas mnogi voze, a drugi plaćaju za njih, barem djelomično.kic wrote:Zapravo, javni prijevoz bi trebao biti besplatan i tako bi taj problem bio riješen za sve.
ništa nije besplatno, sve netko plaća, ne idu tramvaji i busevi na lijepe oči..
mito i korupcija... znano je da se ja ne ustručavam spomenuti ampule, ali nikad ih ne bi doveo u kontekst pjesama i pjevanja, ali za MiK bi to uveo pod obvezno i neizostavno....Regoč wrote:Melodije Istre i Kvarnera? Što su ti one krive?michaellcmacha wrote:MiK
2015-08-08
michaellcmacha wrote:najbolje bi bilo da se ukine reprezentacija, i svašta nešto besplatnog za ine dužnosnike... dat im plaću 50 kila kuna mjesečno i da iz tog financiraju sve pa čak i termofor ispod guzice u audiju quatro6...8...64 i tako dalje....a za MiK bez pretjeranog sudovanja ampulu u čelo i aj zdravo... utegnit podbradnjak žnjorom i položit u humak na vječni počinak... to nek mu država plati uračunato u škrutu...
Raskrinkati sve lažne branitelje, a i onim ostalima ukinuti penzije.
crvenkasti-
2014-04-17
Jesu li se oni borili za Hrvatsku ili za lovu?
crvenkasti-
2014-04-17
Eutanazirati svu stoku koja je promienila narodnost iz srbske u hrvatsku.crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:najbolje bi bilo da se ukine reprezentacija, i svašta nešto besplatnog za ine dužnosnike... dat im plaću 50 kila kuna mjesečno i da iz tog financiraju sve pa čak i termofor ispod guzice u audiju quatro6...8...64 i tako dalje....a za MiK bez pretjeranog sudovanja ampulu u čelo i aj zdravo... utegnit podbradnjak žnjorom i položit u humak na vječni počinak... to nek mu država plati uračunato u škrutu...
Regoč wrote:Eutanazirati svu stoku koja je promienila narodnost iz srbske u hrvatsku.crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:najbolje bi bilo da se ukine reprezentacija, i svašta nešto besplatnog za ine dužnosnike... dat im plaću 50 kila kuna mjesečno i da iz tog financiraju sve pa čak i termofor ispod guzice u audiju quatro6...8...64 i tako dalje....a za MiK bez pretjeranog sudovanja ampulu u čelo i aj zdravo... utegnit podbradnjak žnjorom i položit u humak na vječni počinak... to nek mu država plati uračunato u škrutu...
Hrvate zoveš stokom, smrade četnički!?
crvenkasti-
2014-04-17
marcellus wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Lik je uglavnom politiku opcenito shvatio. "Mogu sta hocu, nitko mi nista nemoze......sve gratis, mozda cu i guzit".
svakom tko je glasao za žz treba udarit flisku i da nosi oko vrata tablu "glasao sam za pernara" u javnosti tjedan dana
iLI ZA - ADEZEJ -
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Sve si shvatio, stoko govnarska, kako treba. Izvrdavanje ti ne pomaže!crvenkasti wrote:Regoč wrote:Eutanazirati svu stoku koja je promienila narodnost iz srbske u hrvatsku.crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:najbolje bi bilo da se ukine reprezentacija, i svašta nešto besplatnog za ine dužnosnike... dat im plaću 50 kila kuna mjesečno i da iz tog financiraju sve pa čak i termofor ispod guzice u audiju quatro6...8...64 i tako dalje....a za MiK bez pretjeranog sudovanja ampulu u čelo i aj zdravo... utegnit podbradnjak žnjorom i položit u humak na vječni počinak... to nek mu država plati uračunato u škrutu...
Pernar i ciela ta družina od blokade su opasni ekstremisti. Nadam se da im kočnice ne rade baš najbolje.dijagram wrote:Pernar je zakon
Kreten je crvenko
ne se srditi... vidiš da su uznemireni da boli... ;)Regoč wrote:Sve si shvatio, stoko govnarska, kako treba. Izvrdavanje ti ne pomaže!crvenkasti wrote:Regoč wrote:Eutanazirati svu stoku koja je promienila narodnost iz srbske u hrvatsku.crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:najbolje bi bilo da se ukine reprezentacija, i svašta nešto besplatnog za ine dužnosnike... dat im plaću 50 kila kuna mjesečno i da iz tog financiraju sve pa čak i termofor ispod guzice u audiju quatro6...8...64 i tako dalje....a za MiK bez pretjeranog sudovanja ampulu u čelo i aj zdravo... utegnit podbradnjak žnjorom i položit u humak na vječni počinak... to nek mu država plati uračunato u škrutu...
2015-08-08
crvenkasti wrote:Regoč wrote:Eutanazirati svu stoku koja je promienila narodnost iz srbske u hrvatsku.crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:najbolje bi bilo da se ukine reprezentacija, i svašta nešto besplatnog za ine dužnosnike... dat im plaću 50 kila kuna mjesečno i da iz tog financiraju sve pa čak i termofor ispod guzice u audiju quatro6...8...64 i tako dalje....a za MiK bez pretjeranog sudovanja ampulu u čelo i aj zdravo... utegnit podbradnjak žnjorom i položit u humak na vječni počinak... to nek mu država plati uračunato u škrutu...
Ovo mora ući u -korpus antologijskih postova -
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» dete kreten
» Kreten ili genijalac?
» Dete kreten u elementu
» Mamic:Radja je kreten
» Profesor sam 20 godina i sad sam kreten
» Kreten ili genijalac?