Pernar NU2
Page 8 of 13
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Re: Pernar NU2
U biti najžalosnije šta jedan Pernar jedini on dođe u eter i govori da je govno govno, a ne milkšejk, nitko se ne usudi apsolutno ni malo tako govoriti i a iako je lik oriđinali on je u biti u pravu, to Hrvate više žesti jer su kukavni kmetovi koji će vrlo skoro nestati hehehe kakva ironija
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
pa to hoće, on pomalo uzrujava gospodu u Saboru.. ali to nema nekog većeg efekta, osim što se Pernar doima kao klinac kojem su dali da se malo igra saborskog zastupnikamichaellcmacha wrote:nema veze, ako uspiju napravit dar mar, onda su zaslužili svaki glas i zaradili svaku lipu....Neve wrote:Pernar je bezveznjak koji glumata 'zločesto dijete'
takvi 'oriđinali' se svako toliko pojavljuju u Saboru i nisu korisni nikome osim samom sebi i medijima
neva- Posts : 4367
2014-04-12
ja ga podržavam... ne njegovu političku platformu nego njega i njegovu osobnost... iako se ne bih iznenadio da mu se "slučajno" nešto ne dogodi.... on je vrlo opasan za političke elite.... iznimno opasan.... pogotovo ukoliko počne pridobijati glasače.....asilovski wrote:U biti najžalosnije šta jedan Pernar jedini on dođe u eter i govori da je govno govno, a ne milkšejk, nitko se ne usudi apsolutno ni malo tako govoriti i a iako je lik oriđinali on je u biti u pravu, to Hrvate više žesti jer su kukavni kmetovi koji će vrlo skoro nestati hehehe kakva ironija
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
asilovski wrote:U biti najžalosnije šta jedan Pernar jedini on dođe u eter i govori da je govno govno
zato što Pernar ne poznaje zakone države u čijem Saboru sjedi, ne može u eteru govoriti uvrede bez obzira što ima zastupnički imunitet
Guest- Guest
Ima jer je vrijeme prevarata u slijedećih par godina će biti strahovito previranje, a RH-a je u biti osim Zagreba i dijela mora potpuno propala država, a tu možeš jako puno sa takvim stvarima postićiNeve wrote:pa to hoće, on pomalo uzrujava gospodu u Saboru.. ali to nema nekog većeg efekta, osim što se Pernar doima kao klinac kojem su dali da se malo igra saborskog zastupnikamichaellcmacha wrote:nema veze, ako uspiju napravit dar mar, onda su zaslužili svaki glas i zaradili svaku lipu....Neve wrote:Pernar je bezveznjak koji glumata 'zločesto dijete'
takvi 'oriđinali' se svako toliko pojavljuju u Saboru i nisu korisni nikome osim samom sebi i medijima
Kermit-
2014-04-17
nema to veze.... tebo to izgleda nemušto i pomalo neozbiljno.... ali ima ih puno koji bi ga u narednom razdoblju mogli početi i pratiti i podržavati.... puno čitaj kao pun kurac i osamstoiljada....Neve wrote:pa to hoće, on pomalo uzrujava gospodu u Saboru.. ali to nema nekog većeg efekta, osim što se Pernar doima kao klinac kojem su dali da se malo igra saborskog zastupnikamichaellcmacha wrote:nema veze, ako uspiju napravit dar mar, onda su zaslužili svaki glas i zaradili svaku lipu....Neve wrote:Pernar je bezveznjak koji glumata 'zločesto dijete'
2015-08-08
Možeš govoriti, ako te netko tuži onda neka te tuži, ali to nitko neće goniti po službenoj dužnosti, osim toga nakon svega što se događa ovdje mislim da su iuvrede najmanji mogući problemdeda wrote:asilovski wrote:U biti najžalosnije šta jedan Pernar jedini on dođe u eter i govori da je govno govno
zato što Pernar ne poznaje zakone države u čijem Saboru sjedi, ne može u eteru govoriti uvrede bez obzira što ima zastupnički imunitet
Kermit-
2014-04-17
jako jako opasan, jer ovu državu i narod čekaju ogromna sranja i pomalo narodu je dosta govana koja im serviraju, iako računati na ovaj narod je jako glupo skoro ko i sam narodmichaellcmacha wrote:ja ga podržavam... ne njegovu političku platformu nego njega i njegovu osobnost... iako se ne bih iznenadio da mu se "slučajno" nešto ne dogodi.... on je vrlo opasan za političke elite.... iznimno opasan.... pogotovo ukoliko počne pridobijati glasače.....asilovski wrote:U biti najžalosnije šta jedan Pernar jedini on dođe u eter i govori da je govno govno, a ne milkšejk, nitko se ne usudi apsolutno ni malo tako govoriti i a iako je lik oriđinali on je u biti u pravu, to Hrvate više žesti jer su kukavni kmetovi koji će vrlo skoro nestati hehehe kakva ironija
Kermit-
2014-04-17
slažem se s tobom.... dosta imam prilike čuti i poslušati razmišljanja mladih... cca 17-21 godinu i oni listom imaju samo riječi hvale za živozidaše i na osobnoj razini i za njihovu platformu, mada baš i ne kontaju sve te spike u detalje....asilovski wrote:Ima jer je vrijeme prevarata u slijedećih par godina će biti strahovito previranje, a RH-a je u biti osim Zagreba i dijela mora potpuno propala država, a tu možeš jako puno sa takvim stvarima postićiNeve wrote:pa to hoće, on pomalo uzrujava gospodu u Saboru.. ali to nema nekog većeg efekta, osim što se Pernar doima kao klinac kojem su dali da se malo igra saborskog zastupnikamichaellcmacha wrote:nema veze, ako uspiju napravit dar mar, onda su zaslužili svaki glas i zaradili svaku lipu....Neve wrote:Pernar je bezveznjak koji glumata 'zločesto dijete'
2015-08-08
... a pričama o Masonima samo olakšava poziciju Handžekoviću i povezanoj kliki, jer ga se može prokazati kao luđaka, takvom retorikom obezvrjeđuje optužbe o lihvarenju ovrhama
Guest- Guest
od govorenja ništa, riječi su jeftine.. nije Pernar jedini koji je govorio izravno i koji tako govori, bilo ih je i pametnijih od njega pa s takvim načinom i pristupom ništa nisu napravili.. trajali su dok su bili novost, a onda su nestaliasilovski wrote:U biti najžalosnije šta jedan Pernar jedini on dođe u eter i govori da je govno govno, a ne milkšejk, nitko se ne usudi apsolutno ni malo tako govoriti i a iako je lik oriđinali on je u biti u pravu, to Hrvate više žesti jer su kukavni kmetovi koji će vrlo skoro nestati hehehe kakva ironija
Pernar je dio te iste nomenklature koju stalno 'kao' kritizira i pljucka, ni sam se nije odrekao povlastica koje kritizira, nikad nisu dali nijednu pametnu i upotrebljivu ideju ni rješenje, to je hrpica nedoraslih, preambicioznih i ne baš pametnih klipana, koja dobro zarađuje i uz to se dobro zabavlja... a mogli su se isto tako zabavljati i o svom trošku
2014-04-12
a i to je istina, prije iseliti do zadnjega nego se zajednički pobuniti protiv nečega :Sasilovski wrote:iako računati na ovaj narod je jako glupo skoro ko i sam narod
2014-04-12
ma to neke nove klince uopće ne zanima, a oni će nedvojbeno u sve većem broju glasovat za njih.... a i ja nadalje... i svi moji... jbg ja sam ko trump, nadzirem kako moje pleme glasuje.... :))))deda wrote:... a pričama o Masonima samo olakšava poziciju Handžekoviću i povezanoj kliki, jer ga se može prokazati kao luđaka, takvom retorikom obezvrjeđuje optužbe o lihvarenju ovrhama
2015-08-08
taj netko može tužiti i televizijsku kuću koja je dozvolila takav govor, zato ga prekidaju i sprječavaju...asilovski wrote:Možeš govoriti, ako te netko tuži onda neka te tuži, ali to nitko neće goniti po službenoj dužnosti, osim toga nakon svega što se događa ovdje mislim da su iuvrede najmanji mogući problemdeda wrote:asilovski wrote:U biti najžalosnije šta jedan Pernar jedini on dođe u eter i govori da je govno govno
no Pernar istrčava iz studija jer misli da je nekakva veličina, da će netko lizati pod za njim jer je okrenuo leđa
pati od narcisoidnog poremećaja, od grandioznosti, sebe vidi kao svetca, velikog pravednika, a sve druge kao prodane, potkupljene, korumpirane, paranoičan je i u kombinaciji s time što je neinteligentna osoba, idijot, je vrlo opasno ako bi takav došao na pozciju moći
Guest- Guest
Kod mene je zamijenio Rojsa.
2014-04-14
Respectdeda wrote:taj netko može tužiti i televizijsku kuću koja je dozvolila takav govor, zato ga prekidaju i sprječavaju...asilovski wrote:Možeš govoriti, ako te netko tuži onda neka te tuži, ali to nitko neće goniti po službenoj dužnosti, osim toga nakon svega što se događa ovdje mislim da su iuvrede najmanji mogući problemdeda wrote:asilovski wrote:U biti najžalosnije šta jedan Pernar jedini on dođe u eter i govori da je govno govno
no Pernar istrčava iz studija jer misli da je nekakva veličina, da će netko lizati pod za njim jer je okrenuo leđa
pati od narcisoidnog poremećaja, od grandioznosti, sebe vidi kao svetca, velikog pravednika, a sve druge kao prodane, potkupljene, korumpirane, paranoičan je i u kombinaciji s time što je neinteligentna osoba, idijot, je vrlo opasno ako bi takav došao na pozciju moći
2014-04-14
poglavica :Dmichaellcmacha wrote:ma to neke nove klince uopće ne zanima, a oni će nedvojbeno u sve većem broju glasovat za njih.... a i ja nadalje... i svi moji... jbg ja sam ko trump, nadzirem kako moje pleme glasuje....)))deda wrote:... a pričama o Masonima samo olakšava poziciju Handžekoviću i povezanoj kliki, jer ga se može prokazati kao luđaka, takvom retorikom obezvrjeđuje optužbe o lihvarenju ovrhama
deda wrote:taj netko može tužiti i televizijsku kuću koja je dozvolila takav govor, zato ga prekidaju i sprječavaju...asilovski wrote:Možeš govoriti, ako te netko tuži onda neka te tuži, ali to nitko neće goniti po službenoj dužnosti, osim toga nakon svega što se događa ovdje mislim da su iuvrede najmanji mogući problemdeda wrote:asilovski wrote:U biti najžalosnije šta jedan Pernar jedini on dođe u eter i govori da je govno govno
IQ mu je mali
crvenkasti-
2014-04-17
michaellcmacha wrote:ma to neke nove klince uopće ne zanima, a oni će nedvojbeno u sve većem broju glasovat za njih.... a i ja nadalje... i svi moji... jbg ja sam ko trump, nadzirem kako moje pleme glasuje.... :))))deda wrote:... a pričama o Masonima samo olakšava poziciju Handžekoviću i povezanoj kliki, jer ga se može prokazati kao luđaka, takvom retorikom obezvrjeđuje optužbe o lihvarenju ovrhama
dobro, to znači da ste ti i pleme izgubljeni, dezorjentirani, pa glasate za prvog debila kojeg uočite, nemate nekih dubljih interesa za ovu državu, nego samo one površinske, plitke koji se ispoljavaju preko osjećaja
Guest- Guest
Ta priča mu je glupa, ali se sam Hanžeković prosro prvo jer se hvalio da je mason najvišeg stupnja a drugo inkriminirao sebe pa i Galića, te je ovaj jučer brže bolje morao pisati demantij kao damage control, nadalje narod je poludio od hanžekovića koji je postao arhitep svog zla zajedno sa Hrt-om koji je zapravo jednostavno prevaziđen medij u siromašnoj državi. Ljudi izvan zagreba u biti ne shvaćaju koliko je propala ova država, ja radim sa ljudima i idem po tima propalim sealima i gradovima tu iza Daruvara za 10-20 godina neće biti 40000 ljudi to će biti pustara, a koga će ljudi prije poslušati nekog lopinu Vrdoljaka ili ludog Peru Pernara?deda wrote:... a pričama o Masonima samo olakšava poziciju Handžekoviću i povezanoj kliki, jer ga se može prokazati kao luđaka, takvom retorikom obezvrjeđuje optužbe o lihvarenju ovrhama
Drugo sam Hanžeković sa svojim spominjanjem masonerije jako loše radi upravo za istu jer povezuje masoneriju sa lihvom, kriminalom i korupcijom, jer manje više Hanži je upravo to, koji usput i nije nešto pametan a niti lukav
Kermit-
2014-04-17
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Similar topics
» mutantna gamad muči,,,znači pernar djeluje
» Pernar
» Pernar je kreten
» Pernar u akciji
» Pernar: Nedjeljom bez Ace
» Pernar
» Pernar je kreten
» Pernar u akciji