Pernar NU2
Page 7 of 13
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Re: Pernar NU2
Dječak je zabio sebi u glavu misiju da mora govoriti u javnosti o onome o čemu svi šutimo.
Znači, budala. Ne šutimo mi bezveze.
crvenkasti- Posts : 29708
2014-04-17
ma bude on napredovao i brže.... ja mu predviđam apsolutističku vlast već nakon slijedećeg zastupničkog izbornog ciklusa.... a budem mu i pomogao koliko bude do mene... od sad pa nadalje moj glas će biti samo glas apsolutima koji imaju volju napit se krvi "nedužne" makar se i samo dobro zajebavali....Leviathan2 wrote:dakle, zakljucak, pernar jebe i ne vadi, i to na televiziji, sad im je odjedared pernar senzacija za dizanje gledanosti i vjerojatno je i cilj igre da se malom da 5 minuta slave i da potone u zamozadovoljstvo a poslije ce lako s njim, al jebajga, mali se neda, il kak ja kazem il nikako, JEBENI UGOVOR I UVIJETI, sto vecina vas ne kuzi al svaka interakcija sa drugim ljudskim bicem je sklapanje ugovora i samo oni svjesni toga iskristalisu svoje uvjete a ne da im netko namece, jesu li zvali pernara u nu2, jesu, on je pristao sa svojim uvjetima i kako nisu ispostovani, odjeeeeeeeeb,
bravo mali, brusenje dobro ide, za 5 godina imas da im se najebes mame ako te ne ubiju prije, za 5 godina ce ti moci samo popusit,
sretno
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
de ne seri jebote,crvenkasti wrote:Dječak je zabio sebi u glavu misiju da mora govoriti u javnosti o onome o čemu svi šutimo.
ebes mi sve miha ak sam uspio skuzit poantumichaellcmacha wrote:ma bude on napredovao i brže.... ja mu predviđam apsolutističku vlast već nakon slijedećeg zastupničkog izbornog ciklusa.... a budem mu i pomogao koliko bude do mene... od sad pa nadalje moj glas će biti samo glas apsolutima koji imaju volju napit se krvi "nedužne" makar se i samo dobro zajebavali....Leviathan2 wrote:dakle, zakljucak, pernar jebe i ne vadi, i to na televiziji, sad im je odjedared pernar senzacija za dizanje gledanosti i vjerojatno je i cilj igre da se malom da 5 minuta slave i da potone u zamozadovoljstvo a poslije ce lako s njim, al jebajga, mali se neda, il kak ja kazem il nikako, JEBENI UGOVOR I UVIJETI, sto vecina vas ne kuzi al svaka interakcija sa drugim ljudskim bicem je sklapanje ugovora i samo oni svjesni toga iskristalisu svoje uvjete a ne da im netko namece, jesu li zvali pernara u nu2, jesu, on je pristao sa svojim uvjetima i kako nisu ispostovani, odjeeeeeeeeb,
bravo mali, brusenje dobro ide, za 5 godina imas da im se najebes mame ako te ne ubiju prije, za 5 godina ce ti moci samo popusit,
sretno
aj dobro.... moj glas ide pernaru uz nadu da će osvojiti 2/3-sku vlast, pa nek oni naprave nulovanje.....Leviathan2 wrote:ebes mi sve miha ak sam uspio skuzit poantumichaellcmacha wrote:ma bude on napredovao i brže.... ja mu predviđam apsolutističku vlast već nakon slijedećeg zastupničkog izbornog ciklusa.... a budem mu i pomogao koliko bude do mene... od sad pa nadalje moj glas će biti samo glas apsolutima koji imaju volju napit se krvi "nedužne" makar se i samo dobro zajebavali....Leviathan2 wrote:dakle, zakljucak, pernar jebe i ne vadi, i to na televiziji, sad im je odjedared pernar senzacija za dizanje gledanosti i vjerojatno je i cilj igre da se malom da 5 minuta slave i da potone u zamozadovoljstvo a poslije ce lako s njim, al jebajga, mali se neda, il kak ja kazem il nikako, JEBENI UGOVOR I UVIJETI, sto vecina vas ne kuzi al svaka interakcija sa drugim ljudskim bicem je sklapanje ugovora i samo oni svjesni toga iskristalisu svoje uvjete a ne da im netko namece, jesu li zvali pernara u nu2, jesu, on je pristao sa svojim uvjetima i kako nisu ispostovani, odjeeeeeeeeb,
sretno
2015-08-08
a ak ne opet dobro, nek i oni zarade kruva bez motike zaslužili su....
2015-08-08
Pernar je car .
On se ponasa moralno i dosljedno
Rekao je DA JE HDZ JEZIVA STRANKA
Da nista drugo nije rekao ..
Ma PERNAR IM UZIMA MJERU. HDZENJARAMA
To su lopovi i gadovi l izdajnicki. Najvise pokrali Hrvatsku
Vise nego svi huni i avari i srbi i madzRi
On se ponasa moralno i dosljedno
Rekao je DA JE HDZ JEZIVA STRANKA
Da nista drugo nije rekao ..
Ma PERNAR IM UZIMA MJERU. HDZENJARAMA
To su lopovi i gadovi l izdajnicki. Najvise pokrali Hrvatsku
Vise nego svi huni i avari i srbi i madzRi
HDZ JE JEZIVA STRANKA ..
HA HA ..
Rekla sam odavno to je nsjveca nesreca hrvata a busa se u hrvatstvo
HA HA ..
Rekla sam odavno to je nsjveca nesreca hrvata a busa se u hrvatstvo
Leviathan2 wrote:ebes mi sve miha ak sam uspio skuzit poantumichaellcmacha wrote:ma bude on napredovao i brže.... ja mu predviđam apsolutističku vlast već nakon slijedećeg zastupničkog izbornog ciklusa.... a budem mu i pomogao koliko bude do mene... od sad pa nadalje moj glas će biti samo glas apsolutima koji imaju volju napit se krvi "nedužne" makar se i samo dobro zajebavali....Leviathan2 wrote:dakle, zakljucak, pernar jebe i ne vadi, i to na televiziji, sad im je odjedared pernar senzacija za dizanje gledanosti i vjerojatno je i cilj igre da se malom da 5 minuta slave i da potone u zamozadovoljstvo a poslije ce lako s njim, al jebajga, mali se neda, il kak ja kazem il nikako, JEBENI UGOVOR I UVIJETI, sto vecina vas ne kuzi al svaka interakcija sa drugim ljudskim bicem je sklapanje ugovora i samo oni svjesni toga iskristalisu svoje uvjete a ne da im netko namece, jesu li zvali pernara u nu2, jesu, on je pristao sa svojim uvjetima i kako nisu ispostovani, odjeeeeeeeeb,
sretno
Ni ja ništa nisam razumio. Mislio sam da je zato što sam glup.
Last edited by crvenkasti on 14/11/2016, 19:29; edited 1 time in total
crvenkasti-
2014-04-17
pizzon wrote:ooooo, crvenkasti, vozdra !
Nosi se, ti si četnik, a ja Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
[quote="crvenkasti"]
Nosi se, ti si četnik, a ja Hrvat.[/quote
I to glupi
pizzon wrote:ooooo, crvenkasti, vozdra !
Nosi se, ti si četnik, a ja Hrvat.[/quote
I to glupi
Pernar je bezveznjak koji glumata 'zločesto dijete'
takvi 'oriđinali' se svako toliko pojavljuju u Saboru i nisu korisni nikome osim samom sebi i medijima
takvi 'oriđinali' se svako toliko pojavljuju u Saboru i nisu korisni nikome osim samom sebi i medijima
neva- Posts : 4367
2014-04-12
ma gledaj, pernara smatram shabanom i to je nepromjenjivo, medjutim skidam mu kapu, borac je, nema veze ide glavom kroz zid, pa netko ce puknut,michaellcmacha wrote:aj dobro.... moj glas ide pernaru uz nadu da će osvojiti 2/3-sku vlast, pa nek oni naprave nulovanje.....Leviathan2 wrote:ebes mi sve miha ak sam uspio skuzit poantumichaellcmacha wrote:ma bude on napredovao i brže.... ja mu predviđam apsolutističku vlast već nakon slijedećeg zastupničkog izbornog ciklusa.... a budem mu i pomogao koliko bude do mene... od sad pa nadalje moj glas će biti samo glas apsolutima koji imaju volju napit se krvi "nedužne" makar se i samo dobro zajebavali....Leviathan2 wrote:dakle, zakljucak, pernar jebe i ne vadi, i to na televiziji, sad im je odjedared pernar senzacija za dizanje gledanosti i vjerojatno je i cilj igre da se malom da 5 minuta slave i da potone u zamozadovoljstvo a poslije ce lako s njim, al jebajga, mali se neda, il kak ja kazem il nikako, JEBENI UGOVOR I UVIJETI, sto vecina vas ne kuzi al svaka interakcija sa drugim ljudskim bicem je sklapanje ugovora i samo oni svjesni toga iskristalisu svoje uvjete a ne da im netko namece, jesu li zvali pernara u nu2, jesu, on je pristao sa svojim uvjetima i kako nisu ispostovani, odjeeeeeeeeb,
sretno
al ako se osvrnes o cemu on prica, vidjeces da prica na glas ono sto mi svi znamo al nije postala javna istina, e sad jedan kao pernar to u saboru izgovori, to je glasnije nego da se tisucu ljudi skupi i iz sveg glasa to isto urla,
cak mislim da je na pravom tragu shvacanja slobode i ako to dostigne onda svaka cast,
sad populaciju plase pernarom i vracanjem u komunizam il na nemoguce ekonomske uvjete i slicno, u biti ovi vrli eksperti nas stavljaju u sve gore ekonomske uvjete, vrijeme je da se prereze to uze koje nas vuce u sunovrat, ak ti se da citat kako je onaj ekvadorski predsjednik iscupao drzavu iz duga pamecu, pernar i ekipa imaju slicno rezonovanje, plus islandski poucak, pustit banke da propadnu a bankare malo u przun,
sve se moze kad se hoce ali samo s ljudima koji stoje iza onog sto govore, ne da jedno pricaju a ispod
zhita tjeraju samo svoj interes i interes svojih mecena
2015-08-08
Gledao Hrt-e dnevnik to je stvarno gorozomorna propaganda, ono paralelne dimenzije, kaže neka tuka Hrvatska će biti najbogatija država u Evropi bogatija od Švicarske hehehe
Kermit-
2014-04-17
kako je cipek rekao ako počnu dobijati sve veću podršku glasača nekima bi se cerek mogao zalediti na gubecu....
2015-08-08
:DNeve wrote:Pernar je bezveznjak koji glumata 'zločesto dijete'
e al ga ti ispali sad
od kosorice je proslo koliko???
i on je jos uvijek na istoj liniji
lol, sad si me podsjetio na jednog cipeka koji je bio u kostajnici kad i ti :Dmichaellcmacha wrote:kako je cipek rekao ako počnu dobijati sve veću podršku glasača nekima bi se cerek mogao zalediti na gubecu....
Međutim on je sa svojim performansom dokazao da je u pravu i da je hrt-e i Nu2 kurčina od TV-a i emisije gdje Hanžeković sa šalabahterom 2x2 m slobodno inkriminira sebe i direkotra Hrte-a priča potpune nebuloze o odvjetništvu, ovrhama da ga ovaj ne pita dva suvisla pod pitanja a ovdje vježba NKVD-eNeve wrote:Pernar je bezveznjak koji glumata 'zločesto dijete'
Kermit-
2014-04-17
U biti najžalosnije šta jedan Pernar jedini on dođe u eter i govori da je govno govno, a ne milkšejk, nitko se ne usudi apsolutno ni malo tako govoriti i a iako je lik oriđinali on je u biti u pravu, to Hrvate više žesti jer su kukavni kmetovi koji će vrlo skoro nestati hehehe kakva ironija
Kermit-
2014-04-17
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Similar topics
» mutantna gamad muči,,,znači pernar djeluje
» Pernar
» Pernar je kreten
» Pernar u akciji
» Pernar: Nedjeljom bez Ace
» Pernar
» Pernar je kreten
» Pernar u akciji