Pernar NU2
Page 6 of 13
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Re: Pernar NU2
Eva wrote:Dobro, neću ga ja sad hvalit, ionak to non stop radim. Ali, njega i Dedu čoporativno opanjkavate di stignete, a to su dvojica od kvalitetnijih ljudi ovdje.Noor wrote:Eva wrote:Esco je jedna od kvalitetnijih osoba ovdje. A to kaj ga vi ne berete, vaš je hendikep.Noor wrote:Yehudi wrote:
------------------- Hallo admini--------------------B A N za ovoga nacistu
daj, ak nikad nisi niš gore doživio...blago tebi :)))
to se ti gadno varaš....ja eska znam puno dulje nego to ti misliš.
i sve ovo njegovo urlanje i lampanje...berem ja i više nego odlično :))
kad on pljune po židovima...ja se nasmijem. zakaj? jer ga kak to ti veliš...berem :D
on je prenaporan sa svojim kontrama. al, to mu je stil..ok :)
Guest- Guest
Esco, ilitiga gnjec, pretjeruje s vrijeđanjem, prijetnjama i prostaklukom, sto bi se i podnijelo da za puno manje i laganije stvari upucene njemu, zenski ne nadodaje izmisljajuci, histerizira i trazi zastitu kmececi.
Inace, vidim da sam mu puno draga, sto se ogleda i kroz nadimke od milja kojima me naziva dok mi prijeti eliminacijom.
Napredovao je s polupismenih pokusaja ispravnog pisanja mog nadimka do deminutiva, a kako ja cijenim napredak, imat cu razumojevanja.
Inace, i ja ga poznajem jos s bivseg foruma i bili smo sasvim ok tamo.
B-)
Inace, vidim da sam mu puno draga, sto se ogleda i kroz nadimke od milja kojima me naziva dok mi prijeti eliminacijom.
Napredovao je s polupismenih pokusaja ispravnog pisanja mog nadimka do deminutiva, a kako ja cijenim napredak, imat cu razumojevanja.
Inace, i ja ga poznajem jos s bivseg foruma i bili smo sasvim ok tamo.
B-)
2014-04-12
Eto malo opleo po Izraelu i odmah ne valja :) ajde ljudi malo samokritike, ne škodi...Eva wrote:Petlja se debil u stvari koji nit su potrebne njemu a još manje HR. Bolje i jeftinije mu je da hodočasti ka konobarici i da vode "akademske" raspraveYehudi wrote:Zajebavam se vidiš i mu avatar
-------------------------------------------------------
.Nije Aco skrenio temu nego Pernar . Govorio je o HRT pretplati, da je ne plaća i da neće plaćati
a onda počeo o tome zašto -hrt- u obrazovnim emisijama ne govori o " palestincima " tj. Arapima kojih je navodno par sto tisuća
izgubilo pravo na boravak jer nisu bili na svojim adresama.
Blo bi to ok da je spomenio 800 000 Izraelaca koji su protjerani iz arapskih zemalja sa vrećicama u rukama, oduzeta im sva imovina
i nemaju pravo tu imovinu vratiti niti se vratiti u nju?????????????
On nije pozvan u emisiju da vrši propagandu za arapske islamiste i da širi antisemitizam već da odgovara na pitanja o ustroju RH
Guest- Guest
Pernar je četnički smrad. Počeo je govoriti je u Izraelcima koji su oduzeli imovinu Palesrincima i protjerali ih, a s namjerom optuži nas Hrvate jer smo to isto mi učinili Srbima iz tzv. "krajine".
Svaka čas Stankoviću što ga je otjerao, pa nije uspio.
Svaka čas Stankoviću što ga je otjerao, pa nije uspio.
crvenkasti-
2014-04-17
eto tebe k nama.... jes dobar... šta ima....
2015-08-08
Piše: Frane ĆapetaGnječ wrote:Što si taj Pernar zapravo umišlja?
ispravan naslov bi trebao biti:
Što si ti hrvatski novinari zapravo umišljaju?
"U studiju pozdravljam Ivana Pernara, saborskog zastupnika. Dobar dan gospodine Pernar. Nećete otići odavde?", rekao je voditelj Željko Matić.
"Pa ako budete korektni, neću", kratko je rekao Pernar.
"Jučer mislite da nisu bili korektni prema vama?"
"Pa sigurno da nisu. Onaj Stanković je izrazito odvratna ličnost koja..."
"Pa ne možete mi vrijeđati kolege", ubacio se Matić.
"Pa gospodine ako mi neće dopustiti da kažem do kraja, ja odlazim iz emisije, a vi nastavite", rekao je Pernar i otišao.
Pernar jebe ne vadi. Znakovito kako kolege nounari štite jedan drugoga i štoviše znakovito je kako autor ovog osvrta izvće pilu naopako. Nevjerojatno nevjerojatno destruktivan mentalitet i logika hrvatskih nounara.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/sto-si-taj-pernar-zapravo-umislja/931894.aspx
Hu d fak iz Frano Ćapeta???
Gdje izvlače sve te petre stošiće i slični šljam
Kermit-
2014-04-17
Dolaze Trump i Putin.
Jel spada Sisak u Veliku Srbiju? Kud ide ona granica?
crvenkasti-
2014-04-17
čačak i niš su u maloj srbiji, znači sisak je onda zasigurno u velikoj..... da ne kažem golemoj....
2015-08-08
Je..jako, već bode :)))michaellcmacha wrote:eto tebe k nama.... jes dobar... šta ima....
Guest- Guest
stavio sam ga na ignor tako da sad čitam samo pročišćeni tekst..... ;))))))))))))))))Noor wrote:Je..jako, već bode :)))michaellcmacha wrote:eto tebe k nama.... jes dobar... šta ima....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
samo najkvalitetnije od njega.... :))
2015-08-08
Nu ovog, di je Starhi, sto se ceka.crvenkasti wrote:Dolaze Trump i Putin.
dijagram-
2015-08-09
michaellcmacha wrote:samo najkvalitetnije od njega.... :))
A nije da kvalitete fali :)
Guest- Guest
Pa daj pusti čovjeka...nije piso od jučer u ovo doba :))))))dijagram wrote:Nu ovog, di je Starhi, sto se ceka.crvenkasti wrote:Dolaze Trump i Putin.
Guest- Guest
ma samo se zafrkavamNoor wrote:Pa daj pusti čovjeka...nije piso od jučer u ovo doba :))))))dijagram wrote:Nu ovog, di je Starhi, sto se ceka.crvenkasti wrote:Dolaze Trump i Putin.
iako ga Starh otrese ko blato s cipele:)
dijagram-
2015-08-09
Ako Trump ukine NATO pakt, pa to znači da se ukidaju i hrvatski branitelji. A bolja je lova od penzije nego paradajza.
crvenkasti-
2014-04-17
Možda će braniteljima priznati status kao da su to vrijeme bili u JNA, pa će imati kakve takve penzije?
crvenkasti-
2014-04-17
braniteljima treba ukinuti penzije...... li bar smanjiti sa 1000 i kusur eura na 500.... previše je to....
2015-08-08
dakle, zakljucak, pernar jebe i ne vadi, i to na televiziji, sad im je odjedared pernar senzacija za dizanje gledanosti i vjerojatno je i cilj igre da se malom da 5 minuta slave i da potone u zamozadovoljstvo a poslije ce lako s njim, al jebajga, mali se neda, il kak ja kazem il nikako, JEBENI UGOVOR I UVIJETI, sto vecina vas ne kuzi al svaka interakcija sa drugim ljudskim bicem je sklapanje ugovora i samo oni svjesni toga iskristalisu svoje uvjete a ne da im netko namece, jesu li zvali pernara u nu2, jesu, on je pristao sa svojim uvjetima i kako nisu ispostovani, odjeeeeeeeeb,
bravo mali, brusenje dobro ide, za 5 godina imas da im se najebes mame ako te ne ubiju prije, za 5 godina ce ti moci samo popusit,
sretno
bravo mali, brusenje dobro ide, za 5 godina imas da im se najebes mame ako te ne ubiju prije, za 5 godina ce ti moci samo popusit,
sretno
Znači, budala. Ne šutimo mi bezveze.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Similar topics
» mutantna gamad muči,,,znači pernar djeluje
» Pernar
» Pernar je kreten
» Pernar u akciji
» Pernar: Nedjeljom bez Ace
» Pernar