Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju
Page 24 of 33
Page 24 of 33 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 28 ... 33
Re: Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju
;)))) sad će me ološari (čitaj ološarka dudata) brže bolje otići prijaviti horniju u nadi da će me on ponovo banirati.... nije joj prošlo ono sa višom razinom prijavljivanja pa će sad na sitno drukati.... :)))
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
kaja wrote:
Srbi su Srbi ali ovi ne znaju sto su..
Srbi su četnici.
crvenkasti-
2014-04-17
michaellcmacha wrote:ja ne kužim što tebe sad vrijeđa... ja ti stvarno nisam kriv što su te tvoji mater i ćaća žigosali jugoslavenom, taman pred raspad jugoslavije, i onda inertni i neskloni kompromisu odlučili te ostaviti da se sam jebeš sa problemom zvanim odsustvo osjećaja nacionalne pripadnosti u nacionalnoj državi.....Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:ti se sam sebi sprdaš.... ja sam samo naznačio gdje je vaš problem... vi bi rado bili jugoslaveni a to sad više nema nikakvog uporišta... iako se moram vam priznati još uvijek dobro držite.... zahvaljujući kompromiserskim prodanim klošarima.... koji su btw isto što i vi samo su se malo zakamuflirali....Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:to njega jebe... broj jugoslavena je pred kraj juge počeo rasti.... i naravno da su svi ti koji su potražili utočište u toj kvazi nadnacionalnoj odrednici, ostali razočarani kad se juga raspala i to taman kad su se oni spram nje odredili.... gnječ je očito iz te kvote i kao i mnogi drugi i dan danas je razočaran zbog te činjenice.... uslijed toga smatrajući hrvate odgovornim za razbijanje jugoslavije iste mrzi iz dna duše.... ja ga razumijem ko i ovu dudatu.... u istom su kurcu oboje...
Dude what the hell are you mocking up?
Ti si samo naznačio koliko si glup, nepismen i neinformiran. Usto naznačio si i to da si narcisoidni hajvan.
ima tu u blizini obitelj, žena srpkinja, muž hrvat...a djeci dali upisat jednome srpska, a drugom hrvatska nacionalnost...da netko (a mislim da ona) ne bi bio uvrijeđen, valjda, šta reći
Guest- Guest
A čuj , nisu svi. Ti jesi definitivno.crvenkasti wrote:kaja wrote:
Srbi su četnici.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
bilo bi tu onda vise zasnovanih prijava..ja sve citam:-)michaellcmacha wrote:;)))) sad će me ološari (čitaj ološarka dudata) brže bolje otići prijaviti horniju u nadi da će me on ponovo banirati.... nije joj prošlo ono sa višom razinom prijavljivanja pa će sad na sitno drukati.... :)))
2014-04-12
ktstrf... pa velim ti takvih ciničnih licemjera kod mene ko u priči a djeca im bauljaju ni sim ni tam, doslovno pogubljeni....Noor wrote:michaellcmacha wrote:ja ne kužim što tebe sad vrijeđa... ja ti stvarno nisam kriv što su te tvoji mater i ćaća žigosali jugoslavenom, taman pred raspad jugoslavije, i onda inertni i neskloni kompromisu odlučili te ostaviti da se sam jebeš sa problemom zvanim odsustvo osjećaja nacionalne pripadnosti u nacionalnoj državi.....Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:ti se sam sebi sprdaš.... ja sam samo naznačio gdje je vaš problem... vi bi rado bili jugoslaveni a to sad više nema nikakvog uporišta... iako se moram vam priznati još uvijek dobro držite.... zahvaljujući kompromiserskim prodanim klošarima.... koji su btw isto što i vi samo su se malo zakamuflirali....Gnječ wrote:
Ti si samo naznačio koliko si glup, nepismen i neinformiran. Usto naznačio si i to da si narcisoidni hajvan.
ima tu u blizini obitelj, žena srpkinja, muž hrvat...a djeci dali upisat jednome srpska, a drugom hrvatska nacionalnost...da netko (a mislim da ona) ne bi bio uvrijeđen, valjda, šta reći
2015-08-08
A sto te banirao?michaellcmacha wrote:;)))) sad će me ološari (čitaj ološarka dudata) brže bolje otići prijaviti horniju u nadi da će me on ponovo banirati.... nije joj prošlo ono sa višom razinom prijavljivanja pa će sad na sitno drukati.... :)))
2015-08-15
kaja wrote:A čuj , nisu svi. Ti jesi definitivno.crvenkasti wrote:kaja wrote:
Srbi su četnici.
Ja sam Hrvat, budalo.
crvenkasti-
2014-04-17
Noor wrote:michaellcmacha wrote:ja ne kužim što tebe sad vrijeđa... ja ti stvarno nisam kriv što su te tvoji mater i ćaća žigosali jugoslavenom, taman pred raspad jugoslavije, i onda inertni i neskloni kompromisu odlučili te ostaviti da se sam jebeš sa problemom zvanim odsustvo osjećaja nacionalne pripadnosti u nacionalnoj državi.....Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:ti se sam sebi sprdaš.... ja sam samo naznačio gdje je vaš problem... vi bi rado bili jugoslaveni a to sad više nema nikakvog uporišta... iako se moram vam priznati još uvijek dobro držite.... zahvaljujući kompromiserskim prodanim klošarima.... koji su btw isto što i vi samo su se malo zakamuflirali....Gnječ wrote:
Čemu ta opsjednutost nacionalnošću? Mi u Istri nemamo tih problema. Nitko nikog ne pita koje je nacionalnosti i koje je vjere.
Guest- Guest
neka svatko bude sto zeli,i kako se osjeca..tako je i najpostenije :-)michaellcmacha wrote:ktstrf... pa velim ti takvih ciničnih licemjera kod mene ko u priči a djeca im bauljaju ni sim ni tam, doslovno pogubljeni....Noor wrote:michaellcmacha wrote:ja ne kužim što tebe sad vrijeđa... ja ti stvarno nisam kriv što su te tvoji mater i ćaća žigosali jugoslavenom, taman pred raspad jugoslavije, i onda inertni i neskloni kompromisu odlučili te ostaviti da se sam jebeš sa problemom zvanim odsustvo osjećaja nacionalne pripadnosti u nacionalnoj državi.....Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:
ti se sam sebi sprdaš.... ja sam samo naznačio gdje je vaš problem... vi bi rado bili jugoslaveni a to sad više nema nikakvog uporišta... iako se moram vam priznati još uvijek dobro držite.... zahvaljujući kompromiserskim prodanim klošarima.... koji su btw isto što i vi samo su se malo zakamuflirali....
2014-04-12
ma dobro nije mi to nešto pretjerano bitno, ali nedvojbeno ću ga sterat u kurac u narednoj prilici kad se nađemo u nekom forumskom kružoku na kavi/cugi... jebo ga crvenkasti.... :)) mogo se zauzet i za nekog normalnog, a ne za četnika....maggie13 wrote:bilo bi tu onda vise zasnovanih prijava..ja sve citam:-)michaellcmacha wrote:;)))) sad će me ološari (čitaj ološarka dudata) brže bolje otići prijaviti horniju u nadi da će me on ponovo banirati.... nije joj prošlo ono sa višom razinom prijavljivanja pa će sad na sitno drukati.... :)))
2015-08-08
Ej, ali ipak su Francuzi humaniji, veli tovaris Eroo. Manje je zlo nakon zavrsenog WW2 slati zarobljene njemacke vojnike na ciscenje minskih polja, kako su to cinili Francuzi. Jest da ih je mjesecno pogibalo oko 2,000. Alo sto je to prema milijunima neduznih civila i nejaci stradalih u fojbama od srbocetnikoudbokomunjara.Gnječ wrote:dudette wrote:Oni vole poraze, stovise i dapace obiljezavaju ih svake godine. Sto u matici, sto izvan. Mozda ih sljedece godine austrijska policija ne bu razoruzala.dudette wrote:Gnječ wrote:dudette wrote:
O kakvom on razbijanju trkelja, a bili smo nacionalna suverena drzava i svi su Hrvati imalo hrvatsko drzavljanstvo i prije 1990? Jedino sto su imali SFRJot pasos na kojem im je pisalo da su Hrvati nazionale.
Danas su se ustaše klerofašisti izblamirali do daske. Ovo im je gori poraz nego Bleiburg. Total fail.
Porazno je to što su porazili sami sebe. I svaki puta poraze sami sebe uvijek i bez greške.
Guest- Guest
Dobro aj, razbice te zena veccrvenkasti wrote:kaja wrote:A čuj , nisu svi. Ti jesi definitivno.crvenkasti wrote:kaja wrote:
Srbi su četnici.
Ja sam Hrvat, budalo.
2015-08-15
Jugoslaveni i udba su najopasniji.crvenkasti wrote:kaja wrote:
Srbi su četnici.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:ktstrf... pa velim ti takvih ciničnih licemjera kod mene ko u priči a djeca im bauljaju ni sim ni tam, doslovno pogubljeni....Noor wrote:michaellcmacha wrote:ja ne kužim što tebe sad vrijeđa... ja ti stvarno nisam kriv što su te tvoji mater i ćaća žigosali jugoslavenom, taman pred raspad jugoslavije, i onda inertni i neskloni kompromisu odlučili te ostaviti da se sam jebeš sa problemom zvanim odsustvo osjećaja nacionalne pripadnosti u nacionalnoj državi.....Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:
ti se sam sebi sprdaš.... ja sam samo naznačio gdje je vaš problem... vi bi rado bili jugoslaveni a to sad više nema nikakvog uporišta... iako se moram vam priznati još uvijek dobro držite.... zahvaljujući kompromiserskim prodanim klošarima.... koji su btw isto što i vi samo su se malo zakamuflirali....
e, a ta djeca su danas odrasli ljudi...i žensko dijete, koje je dobilo po rođenju srpsku nacionalnost, stvarno i tuče u onu stranu...dok joj brata za sve skupa boli briga. čitav život žive svi skupa ovdje, ali je mamina indoktrinacija učinila svoje.
Guest- Guest
dudette wrote:Ej, ali ipak su Francuzi humaniji, veli tovaris Eroo. Manje je zlo nakon zavrsenog WW2 slati zarobljene njemacke vojnike na ciscenje minskih polja, kako su to cinili Francuzi. Jest da ih je mjesecno pogibalo oko 2,000. Alo sto je to prema milijunima neduznih civila i nejaci stradalih u fojbama od srbocetnikoudbokomunjara.Gnječ wrote:dudette wrote:Oni vole poraze, stovise i dapace obiljezavaju ih svake godine. Sto u matici, sto izvan. Mozda ih sljedece godine austrijska policija ne bu razoruzala.dudette wrote:Gnječ wrote:
Danas su se ustaše klerofašisti izblamirali do daske. Ovo im je gori poraz nego Bleiburg. Total fail.
Porazno je to što su porazili sami sebe. I svaki puta poraze sami sebe uvijek i bez greške.
A da su ustaše iz Bleiburga poslali čistit minska polja po balkanu opet bi Ero i ustašija njurgala da to nije humano.
Guest- Guest
Čitam i ja, ništa ti ne brini :)maggie13 wrote:ja sve citam:-)
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Čitam i ja, ništa ti ne brini :)maggie13 wrote:ja sve citam:-)
mensečini da crvenog preskačeš
Guest- Guest
Noor wrote:Starhemberg wrote:Čitam i ja, ništa ti ne brini :)maggie13 wrote:ja sve citam:-)
ok, bio si brži.
Guest- Guest
Ma statije. Pa oni su humanisti. Zrtve su zrtve, pijetet za sve. Ajd sad, za neke vise, za neke manje... Ko u Orwellovoj Animal Farm.Gnječ wrote:dudette wrote:Ej, ali ipak su Francuzi humaniji, veli tovaris Eroo. Manje je zlo nakon zavrsenog WW2 slati zarobljene njemacke vojnike na ciscenje minskih polja, kako su to cinili Francuzi. Jest da ih je mjesecno pogibalo oko 2,000. Alo sto je to prema milijunima neduznih civila i nejaci stradalih u fojbama od srbocetnikoudbokomunjara.Gnječ wrote:dudette wrote:Oni vole poraze, stovise i dapace obiljezavaju ih svake godine. Sto u matici, sto izvan. Mozda ih sljedece godine austrijska policija ne bu razoruzala.dudette wrote:
A da su ustaše iz Bleiburga poslali čistit minska polja po balkanu opet bi Ero i ustašija njurgala da to nije humano.
Guest- Guest
Teb' se čini, da :)Noor wrote:Starhemberg wrote:Čitam i ja, ništa ti ne brini :)maggie13 wrote:ja sve citam:-)
Guest- Guest
Page 24 of 33 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 28 ... 33
Similar topics
» Poludjeli Informer:Evropo jebo vas Haradinaj
» Dodik bi Veliku Srbiju
» Srbiju čeka preduzetnički bum
» Užas: Vucić uspostavio Veliku Srbiju
» PUTIN I TRAMP PRAVE VELIKU SRBIJU ZA PET GODINA
» Dodik bi Veliku Srbiju
» Srbiju čeka preduzetnički bum
» Užas: Vucić uspostavio Veliku Srbiju