Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju
Page 23 of 33
Page 23 of 33 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 33
Re: Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju
Mislim koza je zaintrigirala cure i dečke s tim SFRJ :)Eroo wrote:Jadno je to da se skriva...Ja bi joj zasigurno na lijep način pomogao da upiše ono što je.kaja wrote:U firmi gdje sam radila prije par godina popunjavali smo nekakav upitnik interno , ne mogu se vise sjetiti zbog cega. Jedna od rubrika bila je drzava rođenja i nacionalnost.
Od nas 20 ak jedna je biserka stavila SFRJ i nacionalnost - Hrvatica.
Curama koje su evidentirale te upitnike bio je čudan jer je odudarao od ostalih, naime svima je drzava rođenja bila RH ili SRH.
Naravno od toga je nastala smijurija i išle su provjeravati te ustanovile da je ovom komadu budale koji se rodio u SFRJ tata Srbin. Sto na kraju nije bitno uopće ali tako zaintrigiraju ljude pa idu provjeriti. To se valjda dogodilo i sa ovim gaborom dudete , cistu znatiželju je probudila.
Svima je bila SRH ili RH ili kratko Hrvatska a jedino ona se rodila u SFRJ .
I tu je jasno da ima neki kompleks. Kao dudata.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Oni vole poraze, stovise i dapace obiljezavaju ih svake godine. Sto u matici, sto izvan. Mozda ih sljedece godine austrijska policija ne bu razoruzala.dudette wrote:Gnječ wrote:dudette wrote:O kakvom on razbijanju trkelja, a bili smo nacionalna suverena drzava i svi su Hrvati imalo hrvatsko drzavljanstvo i prije 1990? Jedino sto su imali SFRJot pasos na kojem im je pisalo da su Hrvati nazionale.Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:to njega jebe... broj jugoslavena je pred kraj juge počeo rasti.... i naravno da su svi ti koji su potražili utočište u toj kvazi nadnacionalnoj odrednici, ostali razočarani kad se juga raspala i to taman kad su se oni spram nje odredili.... gnječ je očito iz te kvote i kao i mnogi drugi i dan danas je razočaran zbog te činjenice.... uslijed toga smatrajući hrvate odgovornim za razbijanje jugoslavije iste mrzi iz dna duše.... ja ga razumijem ko i ovu dudatu.... u istom su kurcu oboje...
Dude what the hell are you mocking up?
Danas su se ustaše klerofašisti izblamirali do daske. Ovo im je gori poraz nego Bleiburg. Total fail.
Guest- Guest
A i antifašisti ste za qratz...proćerdaste sav dobitak, dok si reko Milošević.Gnječ wrote:dudette wrote:O kakvom on razbijanju trkelja, a bili smo nacionalna suverena drzava i svi su Hrvati imalo hrvatsko drzavljanstvo i prije 1990? Jedino sto su imali SFRJot pasos na kojem im je pisalo da su Hrvati nazionale.Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:to njega jebe... broj jugoslavena je pred kraj juge počeo rasti.... i naravno da su svi ti koji su potražili utočište u toj kvazi nadnacionalnoj odrednici, ostali razočarani kad se juga raspala i to taman kad su se oni spram nje odredili.... gnječ je očito iz te kvote i kao i mnogi drugi i dan danas je razočaran zbog te činjenice.... uslijed toga smatrajući hrvate odgovornim za razbijanje jugoslavije iste mrzi iz dna duše.... ja ga razumijem ko i ovu dudatu.... u istom su kurcu oboje...
Danas su se ustaše klerofašisti izblamirali do daske. Ovo im je gori poraz nego Bleiburg. Total fail.
Eroo- Posts : 78967
2016-07-22
ti se sam sebi sprdaš.... ja sam samo naznačio gdje je vaš problem... vi bi rado bili jugoslaveni a to sad više nema nikakvog uporišta... iako se moram vam priznati još uvijek dobro držite.... zahvaljujući kompromiserskim prodanim klošarima.... koji su btw isto što i vi samo su se malo zakamuflirali....Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:to njega jebe... broj jugoslavena je pred kraj juge počeo rasti.... i naravno da su svi ti koji su potražili utočište u toj kvazi nadnacionalnoj odrednici, ostali razočarani kad se juga raspala i to taman kad su se oni spram nje odredili.... gnječ je očito iz te kvote i kao i mnogi drugi i dan danas je razočaran zbog te činjenice.... uslijed toga smatrajući hrvate odgovornim za razbijanje jugoslavije iste mrzi iz dna duše.... ja ga razumijem ko i ovu dudatu.... u istom su kurcu oboje...
2015-08-08
Onda kada je nesretnica shvatila da je sprdaju išla je od sobe do sobe pitati gdje smo se rodili i argumentirala isto kao ovi dvoje da je imala pasos SFRJ.
A jadni.
Da ne kriju nitko ne komentirao sto je najbolje. Da napise Srbija ili Srbin nitko ne bi zarezivao ali SFRJ i prazno bas probudi znatiželju.
A jadni.
Da ne kriju nitko ne komentirao sto je najbolje. Da napise Srbija ili Srbin nitko ne bi zarezivao ali SFRJ i prazno bas probudi znatiželju.
2015-08-15
Eroo wrote:Naravno.michaellcmacha wrote:bunjevci su hercegovci... ;)Eroo wrote:Moravci su nešto ko naši Hercegovci. Moravska je vinorodno područje, možda zato...michaellcmacha wrote:u stvari i tu je zajeb... ona je usko teritorijalno moravka, tak da je pitanje da li se izjašnjava i kao čehinja.... to je kod nas ko ona priča s bunjevcima otprilike... u osnovi se radi o česima ali oni u najvećem broju za sebe tvrde da su moravci.... ali nikako se ne nazivaju slovacima....michaellcmacha wrote:
pa ona ni nije čehoslovakinja (Ivana)... ona je isključivo čehinja.... bila i u vrijeme čehoslovačke...
tako je i meni moja baka bunjevka pričala.
Guest- Guest
to si raspravite sa provokatorom.... on i njegov djed se ne mogu dogovoriti što je i kad bilo... ;)dudette wrote:Oni vole poraze, stovise i dapace obiljezavaju ih svake godine. Sto u matici, sto izvan. Mozda ih sljedece godine austrijska policija ne bu razoruzala.dudette wrote:Gnječ wrote:dudette wrote:O kakvom on razbijanju trkelja, a bili smo nacionalna suverena drzava i svi su Hrvati imalo hrvatsko drzavljanstvo i prije 1990? Jedino sto su imali SFRJot pasos na kojem im je pisalo da su Hrvati nazionale.Gnječ wrote:
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
U HR možeš biti samo politički Hrvat-ica, a nacionalno ono što jesi. Prvo je pod obavezno, a drugo si po rođenju.dudette wrote:Ono, il si nas, il nji'ov.dudette wrote:To je jednofazni nacin razmisljanja. Ne mores ne bit Rvat.Gnječ wrote:Eroo wrote:Nitko o tome ovdje i ne priča...To se dobije rođenjem, a poricanje može značiti samo jedno: laganje!Gnječ wrote:
Ma ti si glupa ko kurac jer tebi je to jebeno životno važna stavka bez koje ti ne postojiš umreš ako neznaš nacionalnost pa ti jebeno nikako nije jasno kako nekome nacionalnost nije nimalo bitna. Eto meni nije bitna nacionalnost ni moja ni tuđa. Znam tko sam i meni je to dovoljno.
Oće ta demencija sa starošću oće je li Ero? Kažem da mi u rodnom listu ne piše nacionalnost nije nikada pisala.
Eroo- Posts : 78967
2016-07-22
michaellcmacha wrote:ti se sam sebi sprdaš.... ja sam samo naznačio gdje je vaš problem... vi bi rado bili jugoslaveni a to sad više nema nikakvog uporišta... iako se moram vam priznati još uvijek dobro držite.... zahvaljujući kompromiserskim prodanim klošarima.... koji su btw isto što i vi samo su se malo zakamuflirali....Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:to njega jebe... broj jugoslavena je pred kraj juge počeo rasti.... i naravno da su svi ti koji su potražili utočište u toj kvazi nadnacionalnoj odrednici, ostali razočarani kad se juga raspala i to taman kad su se oni spram nje odredili.... gnječ je očito iz te kvote i kao i mnogi drugi i dan danas je razočaran zbog te činjenice.... uslijed toga smatrajući hrvate odgovornim za razbijanje jugoslavije iste mrzi iz dna duše.... ja ga razumijem ko i ovu dudatu.... u istom su kurcu oboje...
Ti si samo naznačio koliko si glup, nepismen i neinformiran. Usto naznačio si i to da si narcisoidni hajvan.
Guest- Guest
A jebiga, ne mogu svi biti clanovi MENSE kao ti, Eroo etc. One sramezljive necu spominjati.kaja wrote:Mislim koza je zaintrigirala cure i dečke s tim SFRJ :)Eroo wrote:Jadno je to da se skriva...Ja bi joj zasigurno na lijep način pomogao da upiše ono što je.kaja wrote:U firmi gdje sam radila prije par godina popunjavali smo nekakav upitnik interno , ne mogu se vise sjetiti zbog cega. Jedna od rubrika bila je drzava rođenja i nacionalnost.
Od nas 20 ak jedna je biserka stavila SFRJ i nacionalnost - Hrvatica.
Curama koje su evidentirale te upitnike bio je čudan jer je odudarao od ostalih, naime svima je drzava rođenja bila RH ili SRH.
Naravno od toga je nastala smijurija i išle su provjeravati te ustanovile da je ovom komadu budale koji se rodio u SFRJ tata Srbin. Sto na kraju nije bitno uopće ali tako zaintrigiraju ljude pa idu provjeriti. To se valjda dogodilo i sa ovim gaborom dudete , cistu znatiželju je probudila.
Svima je bila SRH ili RH ili kratko Hrvatska a jedino ona se rodila u SFRJ .
I tu je jasno da ima neki kompleks. Kao dudata.
Guest- Guest
dudette wrote:Oni vole poraze, stovise i dapace obiljezavaju ih svake godine. Sto u matici, sto izvan. Mozda ih sljedece godine austrijska policija ne bu razoruzala.dudette wrote:Gnječ wrote:dudette wrote:O kakvom on razbijanju trkelja, a bili smo nacionalna suverena drzava i svi su Hrvati imalo hrvatsko drzavljanstvo i prije 1990? Jedino sto su imali SFRJot pasos na kojem im je pisalo da su Hrvati nazionale.Gnječ wrote:
Porazno je to što su porazili sami sebe. I svaki puta poraze sami sebe uvijek i bez greške.
Guest- Guest
ma oni su u još većoj banani nisu oni srbi... srbin je onaj seronja što me banirao zbog onog četnika crvenkastog i on nema s tim problema što mu priznajem i ne odričem.... ovi su pak usranci začahureni u jugoslavensku šprancu u koju su ih očito starci ušprancali i iz koje se ne mogu po defaultu iskobeljati..... em jadni em bijedni...kaja wrote:Onda kada je nesretnica shvatila da je sprdaju išla je od sobe do sobe pitati gdje smo se rodili i argumentirala isto kao ovi dvoje da je imala pasos SFRJ.
A jadni.
2015-08-08
Diseases and ConditionsGnječ wrote:michaellcmacha wrote:ti se sam sebi sprdaš.... ja sam samo naznačio gdje je vaš problem... vi bi rado bili jugoslaveni a to sad više nema nikakvog uporišta... iako se moram vam priznati još uvijek dobro držite.... zahvaljujući kompromiserskim prodanim klošarima.... koji su btw isto što i vi samo su se malo zakamuflirali....Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:to njega jebe... broj jugoslavena je pred kraj juge počeo rasti.... i naravno da su svi ti koji su potražili utočište u toj kvazi nadnacionalnoj odrednici, ostali razočarani kad se juga raspala i to taman kad su se oni spram nje odredili.... gnječ je očito iz te kvote i kao i mnogi drugi i dan danas je razočaran zbog te činjenice.... uslijed toga smatrajući hrvate odgovornim za razbijanje jugoslavije iste mrzi iz dna duše.... ja ga razumijem ko i ovu dudatu.... u istom su kurcu oboje...
Ti si samo naznačio koliko si glup, nepismen i neinformiran. Usto naznačio si i to da si narcisoidni hajvan.
[size=34]Narcissistic personality disorder[/size]
Definition
By Mayo Clinic StaffNarcissistic personality disorder is a mental disorder in which people have an inflated sense of their own importance, a deep need for admiration and a lack of empathy for others. But behind this mask of ultraconfidence lies a fragile self-esteem that's vulnerable to the slightest criticism.
A narcissistic personality disorder causes problems in many areas of life, such as relationships, work, school or financial affairs. You may be generally unhappy and disappointed when you're not given the special favors or admiration you believe you deserve. Others may not enjoy being around you, and you may find your relationships unfulfilling.
Narcissistic personality disorder treatment is centered around talk therapy (psychotherapy).
Symptoms
By Mayo Clinic StaffNarcissistic personality disorder is one of several types of personality disorders. Personality disorders are conditions in which people have traits that cause them to feel and behave in socially distressing ways, limiting their ability to function in relationships and other areas of their life, such as work or school.
If you have narcissistic personality disorder, you may come across as conceited, boastful or pretentious. You often monopolize conversations. You may belittle or look down on people you perceive as inferior. You may feel a sense of entitlement — and when you don't receive special treatment, you may become impatient or angry. You may insist on having "the best" of everything — for instance, the best car, athletic club or medical care.
At the same time, you have trouble handling anything that may be perceived as criticism. You may have secret feelings of insecurity, shame, vulnerability and humiliation. To feel better, you may react with rage or contempt and try to belittle the other person to make yourself appear superior. Or you may feel depressed and moody because you fall short of perfection.
Many experts use the criteria in the Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM-5), published by the American Psychiatric Association, to diagnose mental conditions. This manual is also used by insurance companies to reimburse for treatment.
DSM-5 criteria for narcissistic personality disorder include these features:
- Having an exaggerated sense of self-importance
- Expecting to be recognized as superior even without achievements that warrant it
- Exaggerating your achievements and talents
- Being preoccupied with fantasies about success, power, brilliance, beauty or the perfect mate
- Believing that you are superior and can only be understood by or associate with equally special people
- Requiring constant admiration
- Having a sense of entitlement
- Expecting special favors and unquestioning compliance with your expectations
- Taking advantage of others to get what you want
- Having an inability or unwillingness to recognize the needs and feelings of others
- Being envious of others and believing others envy you
- Behaving in an arrogant or haughty manner
Although some features of narcissistic personality disorder may seem like having confidence, it's not the same. Narcissistic personality disorder crosses the border of healthy confidence into thinking so highly of yourself that you put yourself on a pedestal and value yourself more than you value others.
When to see a doctor
When you have narcissistic personality disorder, you may not want to think that anything could be wrong — doing so wouldn't fit with your self-image of power and perfection. People with narcissistic personality disorder are most likely to seek treatment when they develop symptoms of depression — often because of perceived criticisms or rejections.If you recognize aspects of your personality that are common to narcissistic personality disorder or you're feeling overwhelmed by sadness, consider reaching out to a trusted doctor or mental health provider. Getting the right treatment can help make your life more rewarding and enjoyable.
http://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/narcissistic-personality-disorder/basics/symptoms/con-20025568
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:ma oni su u još većoj banani nisu oni srbi... srbin je onaj seronja što me banirao zbog onog četnika crvenkastog i on nema s tim problema što mu priznajem i ne odričem.... ovi su pak usranci začahureni u jugoslavensku šprancu u koju su ih očito starci ušprancali i iz koje se ne mogu po defaultu iskobeljati..... em jadni em bijedni...kaja wrote:Onda kada je nesretnica shvatila da je sprdaju išla je od sobe do sobe pitati gdje smo se rodili i argumentirala isto kao ovi dvoje da je imala pasos SFRJ.
A jadni.
Tko je gori, cetnici ili jugoslavani?
crvenkasti-
2014-04-17
ja ne kužim što tebe sad vrijeđa... ja ti stvarno nisam kriv što su te tvoji mater i ćaća žigosali jugoslavenom, taman pred raspad jugoslavije, i onda inertni i neskloni kompromisu odlučili te ostaviti da se sam jebeš sa problemom zvanim odsustvo osjećaja nacionalne pripadnosti u nacionalnoj državi.....Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:ti se sam sebi sprdaš.... ja sam samo naznačio gdje je vaš problem... vi bi rado bili jugoslaveni a to sad više nema nikakvog uporišta... iako se moram vam priznati još uvijek dobro držite.... zahvaljujući kompromiserskim prodanim klošarima.... koji su btw isto što i vi samo su se malo zakamuflirali....Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:to njega jebe... broj jugoslavena je pred kraj juge počeo rasti.... i naravno da su svi ti koji su potražili utočište u toj kvazi nadnacionalnoj odrednici, ostali razočarani kad se juga raspala i to taman kad su se oni spram nje odredili.... gnječ je očito iz te kvote i kao i mnogi drugi i dan danas je razočaran zbog te činjenice.... uslijed toga smatrajući hrvate odgovornim za razbijanje jugoslavije iste mrzi iz dna duše.... ja ga razumijem ko i ovu dudatu.... u istom su kurcu oboje...
2015-08-08
I sto ako je Srbin? Ako te smeta odi pisi na Stormfront gdje, ne samo ti, nego i veci dio desnog krila svjetonazorski pripada.michaellcmacha wrote:ma oni su u još većoj banani nisu oni srbi... srbin je onaj seronja što me banirao zbog onog četnika crvenkastog i on nema s tim problema što mu priznajem i ne odričem.... ovi su pak usranci začahureni u jugoslavensku šprancu u koju su ih očito starci ušprancali i iz koje se ne mogu po defaultu iskobeljati..... em jadni em bijedni...kaja wrote:Onda kada je nesretnica shvatila da je sprdaju išla je od sobe do sobe pitati gdje smo se rodili i argumentirala isto kao ovi dvoje da je imala pasos SFRJ.
A jadni.
Stormfront (website)
Stormfront is a white nationalist,[3] white supremacist[4] and neo-Nazi[5] Internet forum that was the Web's first major racial hate site.[6]
Stormfront began as an online bulletin board system in the early 1990s before being established as a website in 1996 by former Ku Klux Klanleader and white supremacist Don Black. It received national attention in the United States in 2000 after being featured as the subject of a documentary, Hate.com. Stormfront has been the subject of controversy after being removed from French, German, and Italian Google indexes, for targeting an online Fox News poll on racial segregation, and for having political candidates as members. Its prominence has grown since the 1990s, attracting attention from watchdog organizations that oppose racism and antisemitism.
https://en.wikipedia.org/wiki/Stormfront_(website)
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:ja ne kužim što tebe sad vrijeđa... ja ti stvarno nisam kriv što su te tvoji mater i ćaća žigosali jugoslavenom, taman pred raspad jugoslavije, i onda inertni i neskloni kompromisu odlučili te ostaviti da se sam jebeš sa problemom zvanim odsustvo osjećaja nacionalne pripadnosti u nacionalnoj državi.....Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:ti se sam sebi sprdaš.... ja sam samo naznačio gdje je vaš problem... vi bi rado bili jugoslaveni a to sad više nema nikakvog uporišta... iako se moram vam priznati još uvijek dobro držite.... zahvaljujući kompromiserskim prodanim klošarima.... koji su btw isto što i vi samo su se malo zakamuflirali....Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:to njega jebe... broj jugoslavena je pred kraj juge počeo rasti.... i naravno da su svi ti koji su potražili utočište u toj kvazi nadnacionalnoj odrednici, ostali razočarani kad se juga raspala i to taman kad su se oni spram nje odredili.... gnječ je očito iz te kvote i kao i mnogi drugi i dan danas je razočaran zbog te činjenice.... uslijed toga smatrajući hrvate odgovornim za razbijanje jugoslavije iste mrzi iz dna duše.... ja ga razumijem ko i ovu dudatu.... u istom su kurcu oboje...
Ništa mene ne vrijeđa samo sam ti napisao da si fulao ceo fudbal.
Guest- Guest
Ma sve jasno, nisu Srbi , nije ni ta spomenuta iz mog posta kojoj su išli provjeravati djevojačko prezime pa shvatili da joj je otac Srbin. Majka i ona su Hrvatice. Ali bitno je reci da sumichaellcmacha wrote:ma oni su u još većoj banani nisu oni srbi... srbin je onaj seronja što me banirao zbog onog četnika crvenkastog i on nema s tim problema što mu priznajem i ne odričem.... ovi su pak usranci začahureni u jugoslavensku šprancu u koju su ih očito starci ušprancali i iz koje se ne mogu po defaultu iskobeljati..... em jadni em bijedni...kaja wrote:Onda kada je nesretnica shvatila da je sprdaju išla je od sobe do sobe pitati gdje smo se rodili i argumentirala isto kao ovi dvoje da je imala pasos SFRJ.
A jadni.
oni pogubljeni Jugoslaveni iz miješanih brakova pa te stupce ostavljaju praznima i tako izazivaju sprd.
Uporniji evo cijeli dan objašnjavaju da su imali SFRJ pasos. Srbi su Srbi ali ovi ne znaju sto su..
2015-08-15
Jugoslavani, of skroz. Cetnici i ujkani se slazu.crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:ma oni su u još većoj banani nisu oni srbi... srbin je onaj seronja što me banirao zbog onog četnika crvenkastog i on nema s tim problema što mu priznajem i ne odričem.... ovi su pak usranci začahureni u jugoslavensku šprancu u koju su ih očito starci ušprancali i iz koje se ne mogu po defaultu iskobeljati..... em jadni em bijedni...kaja wrote:Onda kada je nesretnica shvatila da je sprdaju išla je od sobe do sobe pitati gdje smo se rodili i argumentirala isto kao ovi dvoje da je imala pasos SFRJ.
A jadni.
Tko je gori, cetnici ili jugoslavani?
Guest- Guest
vrijeđa ih sto ih provale ljudi za 5 minuta. Vidis da su dudatu rugobu na radiju isto išli provjeriti. Valjda je prodavala priču o kozmopolitstvu a ovi rekli ajmo vidjet tko joj je Srbin ...michaellcmacha wrote:ja ne kužim što tebe sad vrijeđa...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:ti se sam sebi sprdaš.... ja sam samo naznačio gdje je vaš problem... vi bi rado bili jugoslaveni a to sad više nema nikakvog uporišta... iako se moram vam priznati još uvijek dobro držite.... zahvaljujući kompromiserskim prodanim klošarima.... koji su btw isto što i vi samo su se malo zakamuflirali....Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:to njega jebe... broj jugoslavena je pred kraj juge počeo rasti.... i naravno da su svi ti koji su potražili utočište u toj kvazi nadnacionalnoj odrednici, ostali razočarani kad se juga raspala i to taman kad su se oni spram nje odredili.... gnječ je očito iz te kvote i kao i mnogi drugi i dan danas je razočaran zbog te činjenice.... uslijed toga smatrajući hrvate odgovornim za razbijanje jugoslavije iste mrzi iz dna duše.... ja ga razumijem ko i ovu dudatu.... u istom su kurcu oboje...
2015-08-15
;)))) sad će me ološari (čitaj ološarka dudata) brže bolje otići prijaviti horniju u nadi da će me on ponovo banirati.... nije joj prošlo ono sa višom razinom prijavljivanja pa će sad na sitno drukati.... :)))
2015-08-08
Page 23 of 33 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 33
Similar topics
» Poludjeli Informer:Evropo jebo vas Haradinaj
» Dodik bi Veliku Srbiju
» Srbiju čeka preduzetnički bum
» Užas: Vucić uspostavio Veliku Srbiju
» PUTIN I TRAMP PRAVE VELIKU SRBIJU ZA PET GODINA
» Dodik bi Veliku Srbiju
» Srbiju čeka preduzetnički bum
» Užas: Vucić uspostavio Veliku Srbiju
» PUTIN I TRAMP PRAVE VELIKU SRBIJU ZA PET GODINA