Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju
Page 28 of 33
Page 28 of 33 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33
Re: Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju
kako cemo se dijelit na forumu,braco?dijagram wrote:I meni isto, a pismenost manje vise, nije presudna:)maggie13 wrote:vise mi znaci zenska paznja svakako ♡.♡dudette wrote:Ma ti si ViP zena. I uz to clanica MENSA-e. Uvijek cu se sjecati tvojih upisa i postova.maggie13 wrote:samo njegova, nasrecu..:-Sdudette wrote:
Ti si tiha patnja svih muskaraca. Dobro, pitat cu Gnjeca, ali javno. Iako vec znam odgovor...
I,barem si pismena ;-)
Glup,gluplji..pismen,pismeniji..licemjeran,licemjerniji..:D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Sto je opet udarilo na nejac?kaja wrote:Je. I ti se onda slučajno ubaci da 295-u stranicu kada crvenog ili pizzona baniraju pa reci da si u šoku i da je to grozno.Triny wrote:Treba staviti anketu, ima da se zna tko je što i kod registriranja na forum dodatno polje "nacionalnost".
dijagram-
2015-08-09
ovo je odavno preraslo u opsjednutost..mislim,hvala, ali ne,hvala..:-(michaellcmacha wrote:ma gluposti.... to uopće ne stoji....Gnječ wrote:dudette wrote:Ti si tiha patnja svih muskaraca. Dobro, pitat cu Gnjeca, ali javno. Iako vec znam odgovor...maggie13 wrote:pitaj gnjeca..vidim da me gore opet spominje, a obecao da nece..:-Sdudette wrote:
Ej maggie, kaj si ti na forumu?
Kaži mahaluši meggi13 da je dogovor taj da ni ja njoj ni ona meni ne uskačemo u rasprave. Ona je meni padobranski uskakala u debate sa forumašima kad bi vidjela da neki njezin ustaški favorit počinje gubit tlo pod nogama tj. ja ga razjebem argumentima. Onda meggi13 odnikuda uleti sa trep trep shemom kao nezna ona ništa samo zna da me treba milom ili silom banirati pa krene ona svojim zmijskim jezikom palucat toksični otrov ne bi li me isprovocirala na reakciju. često admin stoji u busiji i jedva čeka da stisne dugme a sve u dogovoru sa gospodičnom meggi13.
Eto to joj prenesi, hvala.
2014-04-12
Pa nije fer nekoga banirati za nešto od prekjučer.kaja wrote:Je. I ti se onda slučajno ubaci da 295-u stranicu kada crvenog ili pizzona baniraju pa reci da si u šoku i da je to grozno.Triny wrote:Treba staviti anketu, ima da se zna tko je što i kod registriranja na forum dodatno polje "nacionalnost".
Trinity-
2014-04-17
Aha :)dijagram wrote:Sto je opet udarilo na nejac?kaja wrote:Je. I ti se onda slučajno ubaci da 295-u stranicu kada crvenog ili pizzona baniraju pa reci da si u šoku i da je to grozno.Triny wrote:Treba staviti anketu, ima da se zna tko je što i kod registriranja na forum dodatno polje "nacionalnost".
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
uzasno. Evo peticiju napišite.Triny wrote:Pa nije fer nekoga banirati za nešto od prekjučer.kaja wrote:Je. I ti se onda slučajno ubaci da 295-u stranicu kada crvenog ili pizzona baniraju pa reci da si u šoku i da je to grozno.Triny wrote:Treba staviti anketu, ima da se zna tko je što i kod registriranja na forum dodatno polje "nacionalnost".
2015-08-15
Fatalnija si i od Fate.maggie13 wrote:ovo je odavno preraslo u opsjednutost..mislim,hvala, ali ne,hvala..:-(michaellcmacha wrote:ma gluposti.... to uopće ne stoji....Gnječ wrote:dudette wrote:Ti si tiha patnja svih muskaraca. Dobro, pitat cu Gnjeca, ali javno. Iako vec znam odgovor...maggie13 wrote:
pitaj gnjeca..vidim da me gore opet spominje, a obecao da nece..:-S
Kaži mahaluši meggi13 da je dogovor taj da ni ja njoj ni ona meni ne uskačemo u rasprave. Ona je meni padobranski uskakala u debate sa forumašima kad bi vidjela da neki njezin ustaški favorit počinje gubit tlo pod nogama tj. ja ga razjebem argumentima. Onda meggi13 odnikuda uleti sa trep trep shemom kao nezna ona ništa samo zna da me treba milom ili silom banirati pa krene ona svojim zmijskim jezikom palucat toksični otrov ne bi li me isprovocirala na reakciju. često admin stoji u busiji i jedva čeka da stisne dugme a sve u dogovoru sa gospodičnom meggi13.
Guest- Guest
prezime, kakove veze ima prezime sa nacionalnim identitetima, ako pogledas onda ces naci hrpu istijeh prezimena i medju hrvatima i srbima i muslimanima a bogami i medju slovencima,kaja wrote:A zašto mora imati prezime?Leviathan2 wrote:zasto netko mora imat nacionalni identitet???, evo ja imam frenda koji se deklarira kao stjupid human,
evo ja nemam originalno u plemenu prezime, ovo sad koje koristim je zbog siledzija u plavom te ostalih zapreka na putu
Evo banirajte mene da odmorim malo...
2015-08-15
Dobro, kolika je zastara, valjda je to regulirano:)kaja wrote:uzasno. Evo peticiju napišite.Triny wrote:Pa nije fer nekoga banirati za nešto od prekjučer.kaja wrote:Je. I ti se onda slučajno ubaci da 295-u stranicu kada crvenog ili pizzona baniraju pa reci da si u šoku i da je to grozno.Triny wrote:Treba staviti anketu, ima da se zna tko je što i kod registriranja na forum dodatno polje "nacionalnost".
dijagram-
2015-08-09
Bez veze. Bolje se latiti motorne pile.kaja wrote:uzasno. Evo peticiju napišite.Triny wrote:Pa nije fer nekoga banirati za nešto od prekjučer.kaja wrote:Je. I ti se onda slučajno ubaci da 295-u stranicu kada crvenog ili pizzona baniraju pa reci da si u šoku i da je to grozno.Triny wrote:Treba staviti anketu, ima da se zna tko je što i kod registriranja na forum dodatno polje "nacionalnost".
Trinity-
2014-04-17
neki muskarci zaista ne prihvacaju odbijanje ^_~dudette wrote:Fatalnija si i od Fate.maggie13 wrote:ovo je odavno preraslo u opsjednutost..mislim,hvala, ali ne,hvala..:-(michaellcmacha wrote:ma gluposti.... to uopće ne stoji....Gnječ wrote:dudette wrote:
Ti si tiha patnja svih muskaraca. Dobro, pitat cu Gnjeca, ali javno. Iako vec znam odgovor...
2014-04-12
cek, jel to crvenog baniralo, :D, aukurac, voli seruckat pa nezna kad prejde granicu :D
A znan jube... :^^maggie13 wrote:neki muskarci zaista ne prihvacaju odbijanje ^_~dudette wrote:Fatalnija si i od Fate.maggie13 wrote:ovo je odavno preraslo u opsjednutost..mislim,hvala, ali ne,hvala..:-(michaellcmacha wrote:ma gluposti.... to uopće ne stoji....Gnječ wrote:
Guest- Guest
ih, 1 dan, to mu na fejsbuku projde sad pa sad ;D
*♡*dudette wrote:A znan jube... :^^maggie13 wrote:neki muskarci zaista ne prihvacaju odbijanje ^_~dudette wrote:Fatalnija si i od Fate.maggie13 wrote:ovo je odavno preraslo u opsjednutost..mislim,hvala, ali ne,hvala..:-(michaellcmacha wrote:
ma gluposti.... to uopće ne stoji....
2014-04-12
tko jebe crvenkastog, ionako je dosadan ko proljev:)Leviathan2 wrote:ih, 1 dan, to mu na fejsbuku projde sad pa sad ;D
dijagram-
2015-08-09
cuj ovo, dudita bari megicu, jbte, sad ce joj weber hebat sve po spisku :D
Guest- Guest
puno toga ti nisi uspio skužit, al BMBLeviathan2 wrote:zasto netko mora imat nacionalni identitet???, evo ja imam frenda koji se deklarira kao stjupid human, doslovno tako,Noor wrote:Gnječ wrote:Noor wrote:michaellcmacha wrote:
ja ne kužim što tebe sad vrijeđa... ja ti stvarno nisam kriv što su te tvoji mater i ćaća žigosali jugoslavenom, taman pred raspad jugoslavije, i onda inertni i neskloni kompromisu odlučili te ostaviti da se sam jebeš sa problemom zvanim odsustvo osjećaja nacionalne pripadnosti u nacionalnoj državi.....
ima tu u blizini obitelj, žena srpkinja, muž hrvat...a djeci dali upisat jednome srpska, a drugom hrvatska nacionalnost...da netko (a mislim da ona) ne bi bio uvrijeđen, valjda, šta reći
Čemu ta opsjednutost nacionalnošću? Mi u Istri nemamo tih problema. Nitko nikog ne pita koje je nacionalnosti i koje je vjere.
pa nitko si na čelo ne kelji cedulje s nacionalnošću, al valjda svi imamo svoj nacionalni identitet. nemreš ne pripadat nikome i nikud.
rekla sam ti, matične knjige po školama i dan danas taj podatak upisuju, znači, kad dovedeš dijete na upis, pitaju te šta da upišu.
ako pogledas koliko ljudi po popisima se izjasnjava kao jedi il klingonci pa cak ima i borgova, nije li tim ljudima pun kurac ladicarenja i torova,
sto znaci nacionalni identitet uopce,???? ja kao pripadnik plemena to nisam nikad uspio skuzit, jel to nesto slicno kao pleme i ako je zasto se onda ne brinu jedni o drugima kao pravi pripadnici plemena nego gledaju kak da budu iznad drugih, da vladaju, kradu, lazu , varaju i sve one psine koje ne prilice jednom clanu plemena,
Guest- Guest
Page 28 of 33 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33
Similar topics
» Poludjeli Informer:Evropo jebo vas Haradinaj
» Dodik bi Veliku Srbiju
» Srbiju čeka preduzetnički bum
» Užas: Vucić uspostavio Veliku Srbiju
» PUTIN I TRAMP PRAVE VELIKU SRBIJU ZA PET GODINA
» Dodik bi Veliku Srbiju
» Srbiju čeka preduzetnički bum
» Užas: Vucić uspostavio Veliku Srbiju
» PUTIN I TRAMP PRAVE VELIKU SRBIJU ZA PET GODINA