Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju
Page 13 of 33
Page 13 of 33 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 23 ... 33
Re: Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju
Gnječ wrote:dudette wrote:Gnječ wrote:kaja wrote:Juga je bila federacija, državljanstvo je bilo jugoslavensko ali svima je mjesto rođenja republika Hrvatska ili Srbija ili Slovenija ...
Dakle nitko se nije rodio u SFRJ.
Sto reci, koju poruku poslati?
USA je federacija, državljanstvo je bilo USA ali svima je mjesto rođenja Texas ili North Karolajna ili Alaska ...
Dakle nitko se nije rodio u USA.
Vis kako to pravnica lijepo objasni.
Guest- Guest
jastreb wrote:U neku ruku imaš pravo. JMBG ti je bio jedan od znakova državljanstva. Npr.ako ti je 7. broj po redu u JMBG-u bio broj 3,onda si bio hrvatski državljanin. Postojale su i različite osobne karte. Bosanci su tako imali onu malu crvenu knjižicu,a mi u SRH plastificiranu legitimaciju.Eroo wrote:Da vam objasnim neke stvari iz osobnog iskustva:
Nakon Ustava iz 1974 svi smo imali republičko državljanstvo.
Kad sam se doselio u Sloveniju nakon kraćeg vremena sam si sva
dokumenta iz Hercegovine "preselio" u SLO, a znate kako?
Najprije sam se morao odreći BiH državljanstva.
Predpoistavljam da ne znate kako to izgleda, pa ću vam reći da se radi
o jednom pečatu veličine 1/2 A4 formata, u kojeg se upisuje da se odričem BiH državljanstva i to je to...
Nakon toga sam dobio slovensko državljanstvo i sve osobne dokumente tu preselio...
No pasoše smo imali svi iste.
Republike su bile države, jer bez toga nema federacije.
As simple as that.
Eroo- Posts : 78967
2016-07-22
Eroo wrote:To kad si familiju selila? Je li bio FAP?dudette wrote:Eroo wrote:Da vam objasnim neke stvari iz osobnog iskustva:
o jednom pečatu veličine 1/2 A4 formata, u kojeg se upisuje da se odričem BiH državljanstva i to je to...
Nakon toga sam dobio slovensko državljanstvo i sve osobne dokumente tu preselio...
I tako i tebi kamijon protutnjao ispred nosa. Brmmm, brmmm, brmmm...
Mrs trolle...
Guest- Guest
A u drugu ruku i nemaš pravo. Znam masu ljudi sa dokumentima SRH i 7.brojem 3,pa su svejedno morali muku mučiti od 1992. pa nadalje da bi dobili državljanstvo. A neki u tome nisu uspjeli do danas.jastreb wrote:U neku ruku imaš pravo. JMBG ti je bio jedan od znakova državljanstva. Npr.ako ti je 7. broj po redu u JMBG-u bio broj 3,onda si bio hrvatski državljanin. Postojale su i različite osobne karte. Bosanci su tako imali onu malu crvenu knjižicu,a mi u SRH plastificiranu legitimaciju.Eroo wrote:Da vam objasnim neke stvari iz osobnog iskustva:
Dok se državljanstvo davalo bez po muke torlačkim elementima sa Kosova,kao i Šipcima koji su dali njemačke marke.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kaja wrote:Vec sam pitala jednom, a kako se dopisujete sa strancima na engleskom, ne možete pisati ono sto čujete?!pizzon wrote:Eroo wrote:Samo mi nije jasno zašto Srbi pišu "TrAmp" ako se radi o njemačkom prezimenu?
Naime, Donald je sin Njemca Fredericka Trumpa. Dakle, srpski : TrUmp.
mi pisemo ono sto cujemo i izgovarmo,
a ti ?
Znaci vi se izmedu sebe dopisujete kako čujete a s njima kako se i pise zapravo.
Sto nije to malo komplicirano?
pišu fonetski engleski na ćirilici...tko je strancima kriv što to ne razumu.
Guest- Guest
Eroo wrote:jastreb wrote:U neku ruku imaš pravo. JMBG ti je bio jedan od znakova državljanstva. Npr.ako ti je 7. broj po redu u JMBG-u bio broj 3,onda si bio hrvatski državljanin. Postojale su i različite osobne karte. Bosanci su tako imali onu malu crvenu knjižicu,a mi u SRH plastificiranu legitimaciju.Eroo wrote:Da vam objasnim neke stvari iz osobnog iskustva:
Republike su bile države, jer bez toga nema federacije.
As simple as that.
S kojim si pasosem putovao u inozemstvo prije 1990., ako si ikad, retarde?
Guest- Guest
Ma živi di oćeš, koga to briga? Imaš problem s time, da to naglašavaš?dudette wrote:kaja wrote:Rekla sam ti , traže te državu rođenja i to je SRH sto dokažeš dokumentima.dudette wrote:kaja wrote:Netočno. Naime nitko te ne pita državljanstvo po rođenju nego mjesto rođenja, grad , drzava /republika . Tako da je to u mom slučaju a ajmo reci u tvom Zagreb , SRH . Ne SFRJ.dudette wrote:Do ustanovljenja Republike Hrvatske svima koji su rodjeni prije toga drzavljanstvo po rodjenju je jugoslavensko. Trenutno drzavljanstvo hrvatsko.
Mjesto rodjenja moze, ali ne mora uvijek ukazivati na drzavljanstvo, capisci?
Ovo da ti negdje moraš dokazivati da si ti jugoslavenska državljanka bila pričaj nekom drugom, evo gnjecu na primjer.
Gle, ja ne zivim u Hrvatskoj. Pokusaj se malo odmaknuti od tvog micro svijeta.
2016-07-22
Eroo wrote:Ma živi di oćeš, koga to briga? Imaš problem s time, da to naglašavaš?dudette wrote:kaja wrote:Rekla sam ti , traže te državu rođenja i to je SRH sto dokažeš dokumentima.dudette wrote:kaja wrote:
Netočno. Naime nitko te ne pita državljanstvo po rođenju nego mjesto rođenja, grad , drzava /republika . Tako da je to u mom slučaju a ajmo reci u tvom Zagreb , SRH . Ne SFRJ.
Ovo da ti negdje moraš dokazivati da si ti jugoslavenska državljanka bila pričaj nekom drugom, evo gnjecu na primjer.
Koga briga otkuda si, gdje zivis i kako si dobio slovensko drzavljanstvo. Odjebi trolle.
Guest- Guest
Eroo wrote:Ma živi di oćeš, koga to briga? Imaš problem s time, da to naglašavaš?dudette wrote:kaja wrote:Rekla sam ti , traže te državu rođenja i to je SRH sto dokažeš dokumentima.dudette wrote:kaja wrote:
Netočno. Naime nitko te ne pita državljanstvo po rođenju nego mjesto rođenja, grad , drzava /republika . Tako da je to u mom slučaju a ajmo reci u tvom Zagreb , SRH . Ne SFRJ.
Jesi li se maknuo sa svog ognjisca prije 1990? Ako i nisi, jesi li imao pasos i sto je na njemu pisalo?
Guest- Guest
Znaci ero i kaja su jogoslaveni, do ro ero je iz kraljevine a kaja socijalusticke federativne
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Znaci ero i kaja su jogoslaveni, do ro ero je iz kraljevine a kaja socijalusticke federativne
Jugokomunjare samo takve...
Guest- Guest
A sad ozbiljno, mislim da su i ne samo oni, nego mnogi s desnog krila, po svom mentalnom ustroju definitivno bolshie.
Guest- Guest
Teske, mozda je tu i jna tetovaza kao u jastreba, znak pod levom miskom
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Znaci ero i kaja su jogoslaveni, do ro ero je iz kraljevine a kaja socijalusticke federativne
Svi koji su rođeni poslije 1945. a prije 1990. sigurno su Jugoslaveni.
Guest- Guest
Zamisli, ako sam rodjena u vrijeme SFRJ, a jesam, automatski sam jugokomunjara. O fefem te fifote...
Guest- Guest
Gnječ wrote:epikur37 wrote:Znaci ero i kaja su jogoslaveni, do ro ero je iz kraljevine a kaja socijalusticke federativne
a, kad si morao u neki formular upisati nacionalnost, mogao si biti i hrvat i srbin i slovenac.... i jugoslaven. bez razlike.
Guest- Guest
Rođena si u državi HR i iz nje si se iselila, hvala Allahu dž.š.dudette wrote:Eroo wrote:Ma živi di oćeš, koga to briga? Imaš problem s time, da to naglašavaš?dudette wrote:kaja wrote:Rekla sam ti , traže te državu rođenja i to je SRH sto dokažeš dokumentima.dudette wrote:
Koga briga otkuda si, gdje zivis i kako si dobio slovensko drzavljanstvo. Odjebi trolle.
Polupismeni lijeni i lažljivi stvore, evo:
Tek da imete u vidu!
Last edited by Eroo on 13/11/2016, 12:50; edited 2 times in total
2016-07-22
epikur37 wrote:Teske, mozda je tu i jna tetovaza kao u jastreba, znak pod levom miskom
Guest- Guest
Noor wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:Znaci ero i kaja su jogoslaveni, do ro ero je iz kraljevine a kaja socijalusticke federativne
a, kad si morao u neki formular upisati nacionalnost, mogao si biti i hrvat i srbin i slovenac.... i jugoslaven. bez razlike.
Ne. nigdje ne piše nacionalnost oprosti ali to je samo tvoja dezinformacija jer nigdje na nikakvom dokumentu nikada nije pisalo niti piše nacionalnost ako je i postojala ta stavka ostala je neispunjena. Odi u matični ured pa si provjeri.
Guest- Guest
Eroo wrote:Polupismeni lijeni i lažljivi stvore, evo:dudette wrote:Eroo wrote:Ma živi di oćeš, koga to briga? Imaš problem s time, da to naglašavaš?dudette wrote:kaja wrote:
Rekla sam ti , traže te državu rođenja i to je SRH sto dokažeš dokumentima.
Odgovori na pitanje - jesi li imao pasos prije 1990? Ako da, sto je na njemu pisalo?
As simple as fuck...
Guest- Guest
kaja wrote:Juga je bila federacija, državljanstvo je bilo jugoslavensko ali svima je mjesto rođenja republika Hrvatska ili Srbija ili Slovenija ...
Dakle nitko se nije rodio u SFRJ.
Kakve su sada to verbalne akrobacije - Državljanstvo je svima bilo Jugoslavensko ......svima koji su se rodili u Jugoslaviji
pa i tebi.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 13 of 33 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 23 ... 33
Similar topics
» Poludjeli Informer:Evropo jebo vas Haradinaj
» Dodik bi Veliku Srbiju
» Srbiju čeka preduzetnički bum
» Užas: Vucić uspostavio Veliku Srbiju
» PUTIN I TRAMP PRAVE VELIKU SRBIJU ZA PET GODINA
» Dodik bi Veliku Srbiju
» Srbiju čeka preduzetnički bum