Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju
Page 25 of 33
Page 25 of 33 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 33
Re: Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju
Teb' se čini, da :)Noor wrote:Starhemberg wrote:Čitam i ja, ništa ti ne brini :)maggie13 wrote:ja sve citam:-)
mensečini da crvenog preskačeš
Guest- Guest
Go Admin, go!Starhemberg wrote:Čitam i ja, ništa ti ne brini :)maggie13 wrote:ja sve citam:-)
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Teb' se čini, da :)Noor wrote:Starhemberg wrote:Čitam i ja, ništa ti ne brini :)maggie13 wrote:ja sve citam:-)
mensečini da crvenog preskačeš
:beeeelj
;)
Guest- Guest
Ovdje, na forumu mislis?maggie13 wrote:neka svatko bude sto zeli,i kako se osjeca..tako je i najpostenije :-)michaellcmacha wrote:ktstrf... pa velim ti takvih ciničnih licemjera kod mene ko u priči a djeca im bauljaju ni sim ni tam, doslovno pogubljeni....Noor wrote:michaellcmacha wrote:ja ne kužim što tebe sad vrijeđa... ja ti stvarno nisam kriv što su te tvoji mater i ćaća žigosali jugoslavenom, taman pred raspad jugoslavije, i onda inertni i neskloni kompromisu odlučili te ostaviti da se sam jebeš sa problemom zvanim odsustvo osjećaja nacionalne pripadnosti u nacionalnoj državi.....Gnječ wrote:
Ti si samo naznačio koliko si glup, nepismen i neinformiran. Usto naznačio si i to da si narcisoidni hajvan.
ima tu u blizini obitelj, žena srpkinja, muž hrvat...a djeci dali upisat jednome srpska, a drugom hrvatska nacionalnost...da netko (a mislim da ona) ne bi bio uvrijeđen, valjda, šta reći
Guest- Guest
Ajmo Luftwaffe! Bitte helfen sie uns.
Guest- Guest
Gnječ wrote:Noor wrote:michaellcmacha wrote:ja ne kužim što tebe sad vrijeđa... ja ti stvarno nisam kriv što su te tvoji mater i ćaća žigosali jugoslavenom, taman pred raspad jugoslavije, i onda inertni i neskloni kompromisu odlučili te ostaviti da se sam jebeš sa problemom zvanim odsustvo osjećaja nacionalne pripadnosti u nacionalnoj državi.....Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:
ti se sam sebi sprdaš.... ja sam samo naznačio gdje je vaš problem... vi bi rado bili jugoslaveni a to sad više nema nikakvog uporišta... iako se moram vam priznati još uvijek dobro držite.... zahvaljujući kompromiserskim prodanim klošarima.... koji su btw isto što i vi samo su se malo zakamuflirali....
Ti si samo naznačio koliko si glup, nepismen i neinformiran. Usto naznačio si i to da si narcisoidni hajvan.
ima tu u blizini obitelj, žena srpkinja, muž hrvat...a djeci dali upisat jednome srpska, a drugom hrvatska nacionalnost...da netko (a mislim da ona) ne bi bio uvrijeđen, valjda, šta reći
Čemu ta opsjednutost nacionalnošću? Mi u Istri nemamo tih problema. Nitko nikog ne pita koje je nacionalnosti i koje je vjere.
pa nitko si na čelo ne kelji cedulje s nacionalnošću, al valjda svi imamo svoj nacionalni identitet. nemreš ne pripadat nikome i nikud.
rekla sam ti, matične knjige po školama i dan danas taj podatak upisuju, znači, kad dovedeš dijete na upis, pitaju te šta da upišu.
Guest- Guest
Crveni, je te istrolalo i jos ti ban namjestilo.crvenkasti wrote:kaja wrote:A čuj , nisu svi. Ti jesi definitivno.crvenkasti wrote:kaja wrote:
Srbi su Srbi ali ovi ne znaju sto su..
Srbi su četnici.
Ja sam Hrvat, budalo.
Guest- Guest
dudette wrote:Crveni, je te istrolalo i jos ti ban namjestilo.crvenkasti wrote:kaja wrote:A čuj , nisu svi. Ti jesi definitivno.crvenkasti wrote:kaja wrote:
Srbi su četnici.
Ja sam Hrvat, budalo.
nitko mu ništa nije namjestio...danima si ga sam slaže.
Guest- Guest
Nisam u toku, nije valjda ban zbog ovoga ?dudette wrote:Crveni, je te istrolalo i jos ti ban namjestilo.crvenkasti wrote:kaja wrote:A čuj , nisu svi. Ti jesi definitivno.crvenkasti wrote:kaja wrote:
Srbi su četnici.
Ja sam Hrvat, budalo.
Trinity-
2014-04-17
Noor wrote:dudette wrote:Crveni, je te istrolalo i jos ti ban namjestilo.crvenkasti wrote:kaja wrote:A čuj , nisu svi. Ti jesi definitivno.crvenkasti wrote:
Srbi su četnici.
Ja sam Hrvat, budalo.
Smjestili ste mu ban jasno ko sunce nebesko. čim sam vidio meggi13 da ordinira znao sam da slijedi ban.
Guest- Guest
znam, zato sam se sacuvala truda stavljanja linka na Prituzbe :-)Starhemberg wrote:Čitam i ja, ništa ti ne brini :)maggie13 wrote:ja sve citam:-)
2014-04-12
Istrolalo je tebe na radiju , pa si zbrisala vani gdje možes srat da si iz Jugoslavije a nitko ne zarezuje jer ih boli jedna stvar odakle si..dudette wrote:Crveni, je te istrolalo i jos ti ban namjestilo.crvenkasti wrote:kaja wrote:A čuj , nisu svi. Ti jesi definitivno.crvenkasti wrote:kaja wrote:
Srbi su četnici.
Ja sam Hrvat, budalo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Noor wrote:Gnječ wrote:Noor wrote:michaellcmacha wrote:ja ne kužim što tebe sad vrijeđa... ja ti stvarno nisam kriv što su te tvoji mater i ćaća žigosali jugoslavenom, taman pred raspad jugoslavije, i onda inertni i neskloni kompromisu odlučili te ostaviti da se sam jebeš sa problemom zvanim odsustvo osjećaja nacionalne pripadnosti u nacionalnoj državi.....Gnječ wrote:
Čemu ta opsjednutost nacionalnošću? Mi u Istri nemamo tih problema. Nitko nikog ne pita koje je nacionalnosti i koje je vjere.
pa nitko si na čelo ne kelji cedulje s nacionalnošću, al valjda svi imamo svoj nacionalni identitet. nemreš ne pripadat nikome i nikud.
rekla sam ti, matične knjige po školama i dan danas taj podatak upisuju, znači, kad dovedeš dijete na upis, pitaju te šta da upišu.
Da ali nitko baš ne radi cirkus i kraval od toga kao što to vi hrvati radite.
Guest- Guest
Last edited by dudette on 13/11/2016, 18:39; edited 1 time in total
Guest- Guest
Gnječ wrote:Noor wrote:dudette wrote:Crveni, je te istrolalo i jos ti ban namjestilo.crvenkasti wrote:kaja wrote:
A čuj , nisu svi. Ti jesi definitivno.
Ja sam Hrvat, budalo.
Smjestili ste mu ban jasno ko sunce nebesko. čim sam vidio meggi13 da ordinira znao sam da slijedi ban.
bio je nekoliko puta upozoren tijekom protekla dva dana...oglušio se na to i sad je popio.
Guest- Guest
a krv vam jebem.... pa nije banirao tog kolšara četničkog neg je mene banirao.... a njemu se samo grozio.... onak pod fol....:))))
2015-08-08
Encore, encore! Konzultirat cu te kad budem update-ala svoj CV.kaja wrote:Istrolalo je tebe na radiju , pa si zbrisala vani gdje možes srat da si iz Jugoslavije a nitko ne zarezuje jer ih boli jedna stvar odakle si..dudette wrote:Crveni, je te istrolalo i jos ti ban namjestilo.crvenkasti wrote:kaja wrote:A čuj , nisu svi. Ti jesi definitivno.crvenkasti wrote:
Srbi su četnici.
Ja sam Hrvat, budalo.
Serem da sam iz Jugoslavije i cistim WC-eje.
Last edited by dudette on 13/11/2016, 18:43; edited 1 time in total
Guest- Guest
Je, ban.Triny wrote:Nisam u toku, nije valjda ban zbog ovoga ?dudette wrote:Crveni, je te istrolalo i jos ti ban namjestilo.crvenkasti wrote:kaja wrote:A čuj , nisu svi. Ti jesi definitivno.crvenkasti wrote:
Srbi su četnici.
Ja sam Hrvat, budalo.
Guest- Guest
a ovo sad mu je bzvz... ako ga nije jučer likno kad je trebo, nije ga sad trebo banirat i to još reda radi....michaellcmacha wrote:a krv vam jebem.... pa nije banirao tog kolšara četničkog neg je mene banirao.... a njemu se samo grozio.... onak pod fol....:))))
2015-08-08
Noor wrote:Gnječ wrote:Noor wrote:dudette wrote:Crveni, je te istrolalo i jos ti ban namjestilo.crvenkasti wrote:
Ja sam Hrvat, budalo.
bio je nekoliko puta upozoren tijekom protekla dva dana...oglušio se na to i sad je popio.
O bogati kako vi to minucijozno pratite i bilježite skroz patologija žešća.
Guest- Guest
Gnječ wrote:Noor wrote:Gnječ wrote:Noor wrote:michaellcmacha wrote:
ja ne kužim što tebe sad vrijeđa... ja ti stvarno nisam kriv što su te tvoji mater i ćaća žigosali jugoslavenom, taman pred raspad jugoslavije, i onda inertni i neskloni kompromisu odlučili te ostaviti da se sam jebeš sa problemom zvanim odsustvo osjećaja nacionalne pripadnosti u nacionalnoj državi.....
Da ali nitko baš ne radi cirkus i kraval od toga kao što to vi hrvati radite.
vjeruj, meni osobno taj podatak nikad nije bio bitan, a nije mi ni danas. nema te nacije koju ja generalno ne trpim.
ne trpim samo licemjerne i pokvarene ljude.
Guest- Guest
Page 25 of 33 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 33
Similar topics
» Poludjeli Informer:Evropo jebo vas Haradinaj
» Dodik bi Veliku Srbiju
» Srbiju čeka preduzetnički bum
» Užas: Vucić uspostavio Veliku Srbiju
» PUTIN I TRAMP PRAVE VELIKU SRBIJU ZA PET GODINA
» Dodik bi Veliku Srbiju
» Srbiju čeka preduzetnički bum
» Užas: Vucić uspostavio Veliku Srbiju
» PUTIN I TRAMP PRAVE VELIKU SRBIJU ZA PET GODINA