Jalnuš: saće srbi da vas kolju
Page 9 of 13
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Re: Jalnuš: saće srbi da vas kolju
Ne ti si...Uostalom baš me briga...Ja sam se nakon 8 g. spojio sa starom ljubavi...vuksadinare wrote:nisi ti normalan...jastreb wrote:Pa da smo bili pametni imali bi jaku državu od Bugarske do Slovenije...Ali ne...hoćemo male gubernije...pa eto nam sada... Tužni sirci bez igdje ikoga...vuksadinare wrote:..ti i gnjec jos..i vedrana rudan...ma di vas nadju...jastreb wrote:Jugoslavija je moguća samo ako bi oni glupi Srbi pristali na nju. A ni oni nisu više toliko glupi. Jedini koji bi to mogli pokrenuti,to su Crnogorci.
teski polutan
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nece uspjeti.
Samo moramo pazit da ne idemo preko Blajburga.
crvenkasti-
2014-04-17
Bježmo, ide crveni sa marincima vratit krajinu..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
....izgubio si pomiri se....nema vise zvezda ko 91crvenkasti wrote:
Nece uspjeti.
Samo moramo pazit da ne idemo preko Blajburga.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:..ti i gnjec jos..i vedrana rudan...ma di vas nadju...jastreb wrote:Jugoslavija je moguća samo ako bi oni glupi Srbi pristali na nju. A ni oni nisu više toliko glupi. Jedini koji bi to mogli pokrenuti,to su Crnogorci.
Šta je ustašo još vam nije dosta rudarenja?
Guest- Guest
Nama nista gore nego se tuci se s nekim tko je jaci od tebe.
Danas imas pomoc lokalnog nasilnika, ali sto ce biti sutra?
crvenkasti-
2014-04-17
jok tebi je...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:..ti i gnjec jos..i vedrana rudan...ma di vas nadju...jastreb wrote:Jugoslavija je moguća samo ako bi oni glupi Srbi pristali na nju. A ni oni nisu više toliko glupi. Jedini koji bi to mogli pokrenuti,to su Crnogorci.
2015-09-08
Maskota NDH trebala bi biti krtica.vuksadinare wrote:jok tebi je...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:..ti i gnjec jos..i vedrana rudan...ma di vas nadju...jastreb wrote:Jugoslavija je moguća samo ako bi oni glupi Srbi pristali na nju. A ni oni nisu više toliko glupi. Jedini koji bi to mogli pokrenuti,to su Crnogorci.
Hqahahahahha
2014-04-22
jastrebe sto nisi bio danas na ovom skupu kontra katolicke crkve u prostorijama HNS-a....mislim stranke..bili su mastruko,pilsel,vrdoljak..ispade po njima katolicka crkva i katolici gori i od isil-a....
2015-09-08
ne znam baš.vuksadinare wrote:jastrebe sto nisi bio danas na ovom skupu kontra katolicke crkve u prostorijama HNS-a....mislim stranke..bili su mastruko,pilsel,vrdoljak..ispade po njima katolicka crkva i katolici gori i od isil-a....
2014-04-22
aha...popil si..jastreb wrote:ne znam baš.vuksadinare wrote:jastrebe sto nisi bio danas na ovom skupu kontra katolicke crkve u prostorijama HNS-a....mislim stranke..bili su mastruko,pilsel,vrdoljak..ispade po njima katolicka crkva i katolici gori i od isil-a....
pa ne znas..ajd oprosteno ti je
...ali nemoj vise da se kompas sa chagom,epikurom i slicnima ak zelis da budem dobar prema tebi ko nekad
2015-09-08
Evo,odgovorila mi je da i una voli mene.
2014-04-22
aj si ne umišljaj... ispičkali smo vas bez ičije pomoći.... niti ste bili jači, niti ste trenutno jači, niti ćete biti jači.... a sutra ćeš ti ko i danas ko i jučer plaziti i nadati se da ćeš se jednom vratiti u stan u zagrebu, ali to će ti biti plafon.... za tvog mandata ćeš ostati u mrskoj ti srbiji, a djeca su ti sad ionako već preuzela srbijanski štih i nejasno je čemu se patiš.... prepusti se i uživi se u ulogu srbina koji se vratio u otadžbinu.... makar i protiv svoje volje....crvenkasti wrote:Nama nista gore nego se tuci se s nekim tko je jaci od tebe.
2015-08-08
Prošlo je teških 8 godina. Ali evo,pet smo se našli. Ponovo me ljubi moja ruža bijela...
2014-04-22
kaze da zivi u zg...a nefugo je otkriven da pise iz srbije...pa se pravdao da je eto tamo u posjetimichaellcmacha wrote:aj si ne umišljaj... ispičkali smo vas bez ičije pomoći.... niti ste bili jači, niti ste trenutno jači, niti ćete biti jači.... a sutra ćeš ti ko i danas ko i jučer plaziti i nadati se da ćeš se jednom vratiti u stan u zagrebu, ali to će ti biti plafon.... za tvog mandata ćeš ostati u mrskoj ti srbiji, a djeca su ti sad ionako već preuzela srbijanski štih i nejasno je čemu se patiš.... prepusti se i uživi se u ulogu srbina koji se vratio u otadžbinu.... makar i protiv svoje volje....crvenkasti wrote:Nama nista gore nego se tuci se s nekim tko je jaci od tebe.
2015-09-08
vratila se jer je znogirana..ne raduj se previse....takve se vrate nogiranim samo da uzmu predah....ne bi joj ja vjerovao...ti kako hocesjastreb wrote:Prošlo je teških 8 godina. Ali evo,pet smo se našli. Ponovo me ljubi moja ruža bijela...
2015-09-08
ma živi u pički mile mame srbije... njegov je trajni boravak u zagrebu završio 1991. godine u kolovozu, kad je ko stariji tinejdžer otišao na slobodni teritorij sao krajine... a onda kad mu je i ćale oficir morao napustiti zagreb, nakon nekog vremena su zdimili u srbiju gdje je i dan danas... namjerno neću reći u kojem je gradu smješten jer će ispast da ga netko prati tu po forumu, ali lik se izlajao svojevremeno nek sam kaže kad i komu.... ;)vuksadinare wrote:kaze da zivi u zg...a nefugo je otkriven da pise iz srbije...pa se pravdao da je eto tamo u posjetimichaellcmacha wrote:aj si ne umišljaj... ispičkali smo vas bez ičije pomoći.... niti ste bili jači, niti ste trenutno jači, niti ćete biti jači.... a sutra ćeš ti ko i danas ko i jučer plaziti i nadati se da ćeš se jednom vratiti u stan u zagrebu, ali to će ti biti plafon.... za tvog mandata ćeš ostati u mrskoj ti srbiji, a djeca su ti sad ionako već preuzela srbijanski štih i nejasno je čemu se patiš.... prepusti se i uživi se u ulogu srbina koji se vratio u otadžbinu.... makar i protiv svoje volje....crvenkasti wrote:Nama nista gore nego se tuci se s nekim tko je jaci od tebe.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» jalnuš: trump je komunjara
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Jalnuš Bugajski na LSD-u
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Jalnuš Bugajski na LSD-u
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
Page 9 of 13