Jalnuš: saće srbi da vas kolju
Page 11 of 13
Page 11 of 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Re: Jalnuš: saće srbi da vas kolju
trebao si ga pitat i sto sad kad se tako osjeca ;PMaximusDecimusMiridije wrote:crvenkasti wrote:Da ja napisem ovo:
''Miha mrzi Srbe jer mu je u ratu granata otkinula pol pimpeka, i ne moze jebat.
To je jedmom rekao u povjerenju jednom forumasu, a ja sam slucajno saznao.
Nek se on sjeti kome je rekao"
Osjecao bih se ko zadnji jadnik.
Pa rekao si to.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
dzango wrote:Žena spava.jastreb wrote:Sad mi je rekla "Sunce moje".kaja wrote:On ti se toboz sarkazmom pokušava staviti u nas mentalni sklop al najsmješnije je sto on fakat misli da se mi Srbije bojimo a posebno nakon sto im se Trump izvinuo zbog bombardiranja :)michaellcmacha wrote:on neće, on će ko štakorčić ćubiti u prikrajku jer se on grozi bilo kakvog nasilja.... ali ako bi kojim slučajem njegovi čejeni nadvladali on bi uredovno pričekao dok deratizatori raščiste poklanu ustašiju i ponovo se uselio na trešnjevki u "rašetin" stan....kaja wrote:
Sutra? Da pogodim, pobjediti ćete i vratiti krajinu
kajo,moj se život izokrenuo.
Nakon 8 g. smo se našli.
Šta ti kaže žena?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Spavas sam?@_@crvenkasti wrote:maggie13 wrote:Crveni, je li se i tebi zena vratila?
Cini se da nije 8-)
Ona i mala vac spavaju tamo u sobi.
2014-04-12
I meni ti se nekad svašta čini.dzango wrote:Meni se više čini da vas ovaj vodi žedne preko vode.kaja wrote:Je, odveli smo ga u Jasenovac upravo.dzango wrote:Opet tema završava sa Crvenkastim i kolektivnim pokušajem njegovog čerečenja.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
MaximusDecimusMiridije wrote:crvenkasti wrote:Da ja napisem ovo:
''Miha mrzi Srbe jer mu je u ratu granata otkinula pol pimpeka, i ne moze jebat.
Pa rekao si to.
Nisam, ali sto bi bilo da kazem?
crvenkasti-
2014-04-17
Mislim da je u pitanju švalerka.maggie13 wrote:vratila se zena? :Djastreb wrote:Ne ti si...Uostalom baš me briga...Ja sam se nakon 8 g. spojio sa starom ljubavi...vuksadinare wrote:nisi ti normalan...jastreb wrote:Pa da smo bili pametni imali bi jaku državu od Bugarske do Slovenije...Ali ne...hoćemo male gubernije...pa eto nam sada... Tužni sirci bez igdje ikoga...vuksadinare wrote:
..ti i gnjec jos..i vedrana rudan...ma di vas nadju...
teski polutan
Meni redovno.kaja wrote:I meni ti se nekad svašta čini.dzango wrote:Meni se više čini da vas ovaj vodi žedne preko vode.kaja wrote:Je, odveli smo ga u Jasenovac upravo.dzango wrote:Opet tema završava sa Crvenkastim i kolektivnim pokušajem njegovog čerečenja.
aj ne seri meni si tamo na starom forumu pod alterom dolazio i cmoljio što sam te izgenocidisao i da nije u redu da ti i tvoja obitelj nikom ništa niste učinili nažao.... i ja sam ti tad rekao da si ti i tvoji bar ostao živ, dok moj rod najrođeniji nije bio te sreće, pa si ti rekao da to nije isto, odnosno ustvrdio da si ti vrijedniji od nje... aj marš stoko... ko te jebe čami tamo gdje jesi i tamo ćeš i odčamiti.... ;)crvenkasti wrote:Da ja napisem ovo:
2015-08-08
ma, nije jastreb takav..:Ddzango wrote:Mislim da je u pitanju švalerka.maggie13 wrote:vratila se zena? :Djastreb wrote:Ne ti si...Uostalom baš me briga...Ja sam se nakon 8 g. spojio sa starom ljubavi...vuksadinare wrote:nisi ti normalan...jastreb wrote:
Pa da smo bili pametni imali bi jaku državu od Bugarske do Slovenije...Ali ne...hoćemo male gubernije...pa eto nam sada... Tužni sirci bez igdje ikoga...
teski polutan
A, i zena bi ga izbacila :P
2014-04-12
Pripazi da se ne probudi jer bi mogao dobiti vaspitnu oklagijom zbog cetnikovanja na forumu.crvenkasti wrote:maggie13 wrote:Crveni, je li se i tebi zena vratila?
Cini se da nije 8-)
Znas da je Hrvatica a brat joj je ustasa.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jeste takav. Veruj, veruj keru, ne veruj švaleru.maggie13 wrote:ma, nije jastreb takav..:Ddzango wrote:Mislim da je u pitanju švalerka.maggie13 wrote:vratila se zena? :Djastreb wrote:Ne ti si...Uostalom baš me briga...Ja sam se nakon 8 g. spojio sa starom ljubavi...vuksadinare wrote:
nisi ti normalan...
teski polutan
ma to je on prepričavao situaciju njegovog oca.... stari mu je oženio hrvaticu....kaja wrote:Pripazi da se ne probudi jer bi mogao dobiti vaspitnu oklagijom zbog cetnikovanja na forumu.crvenkasti wrote:maggie13 wrote:Crveni, je li se i tebi zena vratila?
Cini se da nije 8-)
2015-08-08
michaellcmacha wrote:aj ne seri meni si tamo na starom forumu pod alterom dolazio i cmoljio što sam te izgenocidisao i da nije u redu da ti i tvoja obitelj nikom ništa niste učinili nažao.... i ja sam ti tad rekao da si ti i tvoji bar ostao živ, dok moj rod najrođeniji nije bio te sreće, pa si ti rekao da to nije isto, odnosno ustvrdio da si ti vrijedniji od nje... aj marš stoko... ko te jebe čami tamo gdje jesi i tamo ćeš i odčamiti.... ;)crvenkasti wrote:Da ja napisem ovo:
to sam sigurno bio ja
jel ti dolazim i po noci?
crvenkasti-
2014-04-17
sto bi tebi tvoja ucinila? 8-)dzango wrote:Jeste takav. Veruj, veruj keru, ne veruj švaleru.maggie13 wrote:ma, nije jastreb takav..:Ddzango wrote:Mislim da je u pitanju švalerka.maggie13 wrote:vratila se zena? :Djastreb wrote:
Ne ti si...Uostalom baš me briga...Ja sam se nakon 8 g. spojio sa starom ljubavi...
2014-04-12
pa ti da, to je bilo vrijeme onih žestokih obračuna kad su domaći izdajnici šibali one prijave, zbog kojih sam i ja završio na obavijesnom razgovoru.... samo što meni nisu sašili prijavu a onom našem kolegi jesu....crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:aj ne seri meni si tamo na starom forumu pod alterom dolazio i cmoljio što sam te izgenocidisao i da nije u redu da ti i tvoja obitelj nikom ništa niste učinili nažao.... i ja sam ti tad rekao da si ti i tvoji bar ostao živ, dok moj rod najrođeniji nije bio te sreće, pa si ti rekao da to nije isto, odnosno ustvrdio da si ti vrijedniji od nje... aj marš stoko... ko te jebe čami tamo gdje jesi i tamo ćeš i odčamiti.... ;)crvenkasti wrote:Da ja napisem ovo:
to sam sigurno bio ja
2015-08-08
Otfikarila onu stvar. Lepo mi je rekla unapred.maggie13 wrote:sto bi tebi tvoja ucinila? 8-)dzango wrote:Jeste takav. Veruj, veruj keru, ne veruj švaleru.maggie13 wrote:ma, nije jastreb takav..:Ddzango wrote:Mislim da je u pitanju švalerka.maggie13 wrote:
vratila se zena? :D
kaja wrote:Pripazi da se ne probudi jer bi mogao dobiti vaspitnu oklagijom zbog cetnikovanja na forumu.crvenkasti wrote:maggie13 wrote:Crveni, je li se i tebi zena vratila?
Cini se da nije 8-)
Ne zna ona da sam to ja, a na kraju se uvijek odjavim, i izbrisem history.
crvenkasti-
2014-04-17
eto,posteno..sviđa ni se, mog kova :Ddzango wrote:Otfikarila onu stvar. Lepo mi je rekla unapred.maggie13 wrote:sto bi tebi tvoja ucinila? 8-)dzango wrote:Jeste takav. Veruj, veruj keru, ne veruj švaleru.maggie13 wrote:ma, nije jastreb takav..:Ddzango wrote:
Mislim da je u pitanju švalerka.
2014-04-12
Kod vas, starih udvaša, uvek neke dogodovštine.michaellcmacha wrote:pa ti da, to je bilo vrijeme onih žestokih obračuna kad su domaći izdajnici šibali one prijave, zbog kojih sam i ja završio na obavijesnom razgovoru.... samo što meni nisu sašili prijavu a onom našem kolegi jesu....crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:aj ne seri meni si tamo na starom forumu pod alterom dolazio i cmoljio što sam te izgenocidisao i da nije u redu da ti i tvoja obitelj nikom ništa niste učinili nažao.... i ja sam ti tad rekao da si ti i tvoji bar ostao živ, dok moj rod najrođeniji nije bio te sreće, pa si ti rekao da to nije isto, odnosno ustvrdio da si ti vrijedniji od nje... aj marš stoko... ko te jebe čami tamo gdje jesi i tamo ćeš i odčamiti.... ;)crvenkasti wrote:Da ja napisem ovo:
to sam sigurno bio ja
dzango wrote:Otfikarila onu stvar. Lepo mi je rekla unapred.maggie13 wrote:sto bi tebi tvoja ucinila? 8-)dzango wrote:Jeste takav. Veruj, veruj keru, ne veruj švaleru.maggie13 wrote:ma, nije jastreb takav..:Ddzango wrote:
Mislim da je u pitanju švalerka.
Moze se i tako nastaviti zivjeti, vidis mihu.
crvenkasti-
2014-04-17
kako je bez m**a?crvenkasti wrote:dzango wrote:Otfikarila onu stvar. Lepo mi je rekla unapred.maggie13 wrote:sto bi tebi tvoja ucinila? 8-)dzango wrote:Jeste takav. Veruj, veruj keru, ne veruj švaleru.maggie13 wrote:
ma, nije jastreb takav..:D
Moze se i tako nastaviti zivjeti, vidis mihu.
Sto mislis?
@_@
2014-04-12
Page 11 of 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Similar topics
» jalnuš: trump je komunjara
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Jalnuš Bugajski na LSD-u
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Jalnuš Bugajski na LSD-u
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
Page 11 of 13