Jalnuš: saće srbi da vas kolju
Page 8 of 13
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Re: Jalnuš: saće srbi da vas kolju
michaellcmacha wrote:kosovari su institucionalizirali svoj položaj
Jesu li ih primili u UN?
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
jesu li srbijanci tebi dali državljanstvo.... čujem da vas nisu baš sve obdarili pasošima....crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:kosovari su institucionalizirali svoj položaj
Jesu li ih primili u UN?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote: sad je to više nepromjenjivo stanje u smislu povratka na staro....
Mislim da ni Srbi više ne bi pristali opet na neku Jugoslaviju. A i Rusima je pun kurac, nisu više naivni. Primit će Srbi nas opet, samo ja mislim da ćemo se ovaj put zvati Velika Srbija.
Nema veze, glavno da ostanemo živi i da ne moramo seliti u Argentinu, Čile, Australiju...
crvenkasti-
2014-04-17
Ako budemo i morali ići, ne idemo više preko Bleiburga!
crvenkasti-
2014-04-17
zvat ćete se vi velika srbija al u kurcu........ možda jedan značajan dio srbije bude imao u nazivu Velika, al u sklopu albanije....;)crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote: sad je to više nepromjenjivo stanje u smislu povratka na staro....
Mislim da ni Srbi više ne bi pristali opet na neku Jugoslaviju. A i Rusima je pun kurac, nisu više naivni. Primit će Srbi nas opet, samo ja mislim da ćemo se ovaj put zvati Velika Srbija.
Nema veze, glavno da ostanemo živi i da ne moramo seliti u Argentinu, Čile, Australiju...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:zvat ćete se vi velika srbija al u kurcu........ možda jedan značajan dio srbije bude imao u nazivu Velika, al u sklopu albanije....;)crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote: sad je to više nepromjenjivo stanje u smislu povratka na staro....
Ko bu to platil? Trump ne da lovu.
crvenkasti-
2014-04-17
svaki državnik koji drži do sebe ima jednu...Oh_Femder wrote:Nixon je imao crnu listu. Lennon je kasnije bio 'catcher in the rye'. Misliš da Donald Duck nema isto tako jednu svoju?Dread_Pirate_Roberts wrote:bome se robi dobro prosuo...
michaellcmacha wrote:
zvat ćete se vi velika srbija al u kurcu........ možda jedan značajan dio srbije bude imao u nazivu Velika, al u sklopu albanije....;)
Jugoslavija je moguća samo ako bi oni glupi Srbi pristali na nju. A ni oni nisu više toliko glupi. Jedini koji bi to mogli pokrenuti,to su Crnogorci.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jos sanjascrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote: sad je to više nepromjenjivo stanje u smislu povratka na staro....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..ti i gnjec jos..i vedrana rudan...ma di vas nadju...jastreb wrote:Jugoslavija je moguća samo ako bi oni glupi Srbi pristali na nju. A ni oni nisu više toliko glupi. Jedini koji bi to mogli pokrenuti,to su Crnogorci.
2015-09-08
Pa da smo bili pametni imali bi jaku državu od Bugarske do Slovenije...Ali ne...hoćemo male gubernije...pa eto nam sada... Tužni sirci bez igdje ikoga...vuksadinare wrote:..ti i gnjec jos..i vedrana rudan...ma di vas nadju...jastreb wrote:Jugoslavija je moguća samo ako bi oni glupi Srbi pristali na nju. A ni oni nisu više toliko glupi. Jedini koji bi to mogli pokrenuti,to su Crnogorci.
2014-04-22
Kad ćeš nastavit rušit Plenkovića? Za koji dan dok prođe ovo s Črmpom?vuksadinare wrote:..ti i gnjec jos..i vedrana rudan...ma di vas nadju...jastreb wrote:Jugoslavija je moguća samo ako bi oni glupi Srbi pristali na nju. A ni oni nisu više toliko glupi. Jedini koji bi to mogli pokrenuti,to su Crnogorci.
plenki navodno na putu da postane ustasa...bar se tako prica...marcelo bolje zna....udba wrote:Kad ćeš nastavit rušit Plenkovića? Za koji dan dok prođe ovo s Črmpom?vuksadinare wrote:..ti i gnjec jos..i vedrana rudan...ma di vas nadju...jastreb wrote:Jugoslavija je moguća samo ako bi oni glupi Srbi pristali na nju. A ni oni nisu više toliko glupi. Jedini koji bi to mogli pokrenuti,to su Crnogorci.
2015-09-08
to tako zvuči kad ti je rodbina tamo daleko..... ;)))jastreb wrote:Pa da smo bili pametni imali bi jaku državu od Bugarske do Slovenije...Ali ne...hoćemo male gubernije...pa eto nam sada... Tužni sirci bez igdje ikoga...vuksadinare wrote:..ti i gnjec jos..i vedrana rudan...ma di vas nadju...jastreb wrote:Jugoslavija je moguća samo ako bi oni glupi Srbi pristali na nju. A ni oni nisu više toliko glupi. Jedini koji bi to mogli pokrenuti,to su Crnogorci.
2015-08-08
Reko sam ja da će se za koji dan promijeniti percepcija. Ako je mogo Zoki u pet minuta postat Francetić, moći će i ovaj.vuksadinare wrote:plenki navodno na putu da postane ustasa...bar se tako prica...marcelo bolje zna....udba wrote:Kad ćeš nastavit rušit Plenkovića? Za koji dan dok prođe ovo s Črmpom?vuksadinare wrote:..ti i gnjec jos..i vedrana rudan...ma di vas nadju...jastreb wrote:Jugoslavija je moguća samo ako bi oni glupi Srbi pristali na nju. A ni oni nisu više toliko glupi. Jedini koji bi to mogli pokrenuti,to su Crnogorci.
on jos ne kuzi da ti je na ziceru...zamisli lika koji tvrdi da je u jeku agresije na gospic bio najslusaniji radio tamo radio korenica..i lune se onda da nema krajiske krvi...michaellcmacha wrote:to tako zvuči kad ti je rodbina tamo daleko..... ;)))jastreb wrote:Pa da smo bili pametni imali bi jaku državu od Bugarske do Slovenije...Ali ne...hoćemo male gubernije...pa eto nam sada... Tužni sirci bez igdje ikoga...vuksadinare wrote:..ti i gnjec jos..i vedrana rudan...ma di vas nadju...jastreb wrote:Jugoslavija je moguća samo ako bi oni glupi Srbi pristali na nju. A ni oni nisu više toliko glupi. Jedini koji bi to mogli pokrenuti,to su Crnogorci.
2015-09-08
Ma baš me briga. Nakon 8 godina spojio sam se sa starom ljubavi.michaellcmacha wrote:to tako zvuči kad ti je rodbina tamo daleko..... ;)))jastreb wrote:Pa da smo bili pametni imali bi jaku državu od Bugarske do Slovenije...Ali ne...hoćemo male gubernije...pa eto nam sada... Tužni sirci bez igdje ikoga...vuksadinare wrote:..ti i gnjec jos..i vedrana rudan...ma di vas nadju...jastreb wrote:Jugoslavija je moguća samo ako bi oni glupi Srbi pristali na nju. A ni oni nisu više toliko glupi. Jedini koji bi to mogli pokrenuti,to su Crnogorci.
2014-04-22
nisi ti normalan...jastreb wrote:Pa da smo bili pametni imali bi jaku državu od Bugarske do Slovenije...Ali ne...hoćemo male gubernije...pa eto nam sada... Tužni sirci bez igdje ikoga...vuksadinare wrote:..ti i gnjec jos..i vedrana rudan...ma di vas nadju...jastreb wrote:Jugoslavija je moguća samo ako bi oni glupi Srbi pristali na nju. A ni oni nisu više toliko glupi. Jedini koji bi to mogli pokrenuti,to su Crnogorci.
teski polutan
2015-09-08
Ne ti si...Uostalom baš me briga...Ja sam se nakon 8 g. spojio sa starom ljubavi...vuksadinare wrote:nisi ti normalan...jastreb wrote:Pa da smo bili pametni imali bi jaku državu od Bugarske do Slovenije...Ali ne...hoćemo male gubernije...pa eto nam sada... Tužni sirci bez igdje ikoga...vuksadinare wrote:..ti i gnjec jos..i vedrana rudan...ma di vas nadju...jastreb wrote:Jugoslavija je moguća samo ako bi oni glupi Srbi pristali na nju. A ni oni nisu više toliko glupi. Jedini koji bi to mogli pokrenuti,to su Crnogorci.
teski polutan
2014-04-22
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Similar topics
» jalnuš: trump je komunjara
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Jalnuš Bugajski na LSD-u
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Jalnuš Bugajski na LSD-u
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
Page 8 of 13