Jalnuš: saće srbi da vas kolju
Page 3 of 13
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Re: Jalnuš: saće srbi da vas kolju
poanta jest da srbija nema vise snage za ratovanje..kad i ako rjese Kosovo,a nece,e tek tada se moze postaviti pitanje vojne sposobnosti..za sada su 0
Guest- Guest
hahahaha,vuksadinare wrote:pa ne treba nama trump i amerika kontra srba i srbije ali njema rusija ko nekad jna kontra nas
kako te nije sramota da kenjas takve lazi
pa nisu rusi nikome ovde jebali mater
osim zapada srbima, sta lupas koji q
Last edited by pizzon on 10/11/2016, 10:39; edited 2 times in total
Guest- Guest
ako se nadas da ces napasti srpsku,
pa ti ne treba niko, tu si se zeznuo
debelo,
tesko da ce biti amera da vas prate
i obezbede " neutralnost " srbije
a ti izvoli
debelo,
a ti izvoli
Guest- Guest
Dobar je strah, tko ga ima...Nije dovoljno samo srce u junaka.bogomdani wrote:O tome pricam cije vrijeme...treba se zahvaliti Rusima i Amerima i pozdraviti ih..ne dopustiti da se od Balkana pravi masivno skladiste oruzja,gdje,ako dojde do pizdarija,svi ce oplesti i razguziti sve zivo... PEACE BROTHERS..!!!marcellus wrote:pizzon wrote:ovog jutra lepo rece jedan gost kod srdjana i jovane
mi, srbi, nismo trampu ni u radarskom polju.
ali, mi slavimo promene, ocekujemo smirivanje situacije,
u odnosima sa rusijom, na balkanu, uravnotezenost.
jednakost, a ne ramine i tacijeve suze " zbog sto im je hilari izgubila "
to samo znaci da su platili njenu, njihovu, naklonost, izlobirali,
na kvarnjaka, nikako drugacije.
e sad, malo ce biti manje podrske a vise objektivnosti.
nadu da ce usa politika biti objektivnija, nista drugo !
pa to je točno, Trumpa boli kiki za srbiju, ali on se neće ni puno miješati u ovo ovdje, što zapravo i nije loše.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
strah je dobar ali ako dojdu pizdarije,pogledaj malo sliku svog kamenjara..ili gdje sad zivis..to onda vise nece biti tako..Eroo wrote:Dobar je strah, tko ga ima...Nije dovoljno samo srce u junaka.bogomdani wrote:O tome pricam cije vrijeme...treba se zahvaliti Rusima i Amerima i pozdraviti ih..ne dopustiti da se od Balkana pravi masivno skladiste oruzja,gdje,ako dojde do pizdarija,svi ce oplesti i razguziti sve zivo... PEACE BROTHERS..!!!marcellus wrote:pizzon wrote:ovog jutra lepo rece jedan gost kod srdjana i jovane
pa to je točno, Trumpa boli kiki za srbiju, ali on se neće ni puno miješati u ovo ovdje, što zapravo i nije loše.
Guest- Guest
Zašto bi napadali Srpsku, pobogu?pizzon wrote:ako se nadas da ces napasti srpsku,
debelo,
a ti izvoli
Posavinu ne mogu izdvojiti, to je jasno, a za ostalo se dogovorite s Muslimanima. Dok je tako...Mir Božji, Hristos se rodi.
2016-07-22
U Bosni. Bolji je teren za igru. Slavonija je mnogo ravna, ima puno da se gine.udba wrote:Gdje ćemo? Oćemo u Bosni ili Slavoniji?dzango wrote:
Nije loše. Da se odmerimo bez mešanja sa strane.
Dosadi.bogomdani wrote:Mir je tako loš???dzango wrote:Nije loše. Da se odmerimo bez mešanja sa strane.marcellus wrote:pizzon wrote:ovog jutra lepo rece jedan gost kod srdjana i jovane
Ne kužim ali jebo to sad, uglavnom javi gdje ćeš bit kad budemo slali pozive za mobilizaciju, trebat će nam svaki dobar čovjek. Ovi u srednjim godinama s nešto iskustva će dobiti i čin da malo poslože ove maldce koji još ne znaju ništa.bogomdani wrote:Ma jok..eto vi najglasniji sa obje strane,da se nadjete na Megdanu,oruzje zabranjeno,samo šake,cak niti nogama ne smijete,i razvalite se dok ne izgubite volju uopce spominjeti nesto...istina,nije fer sto Dzango podbada sa spominjanjem nanovog rata,ali vjerujem da je to potiha provokacija,gdje ce odgovor biti puno glasniji i zesci,i visestruk,pa ce opet na kraju ispasti da upravi vi zazivate sukob,kao sto i ispada...udba wrote:A šta onda? Da doživotno slušamo pred izbore o prijetnjama s druge strane granice i temeljem toga da glasamo da bi se nakon izbora Kolinda i Vučić ljubili po mostovima s cvijećem u ruci?bogomdani wrote:A kako bi ti to rjesi...ono,vojno ste obje strane u kurcu za neko intenzivnije ratovanje?udba wrote:Mora se ovo više razriješiti! Pa nećemo vječno slušati o Velikoj Srbiji, lustraciji, četnicima. Ima to da se riješi do istrage nečije i onda da se primimo posla u obnovi zemlje.Noor wrote:
igrajte video igrice, jebovas
Kujis igru hudba??
Mi učimo iz povjesti, a i ti bi trebao...Moj kamenjar je preživio i Turke, i komunizam, i ovaj zadnji rat....Neimaj brige za nas.bogomdani wrote:strah je dobar ali ako dojdu pizdarije,pogledaj malo sliku svog kamenjara..ili gdje sad zivis..to onda vise nece biti tako..Eroo wrote:Dobar je strah, tko ga ima...Nije dovoljno samo srce u junaka.bogomdani wrote:O tome pricam cije vrijeme...treba se zahvaliti Rusima i Amerima i pozdraviti ih..ne dopustiti da se od Balkana pravi masivno skladiste oruzja,gdje,ako dojde do pizdarija,svi ce oplesti i razguziti sve zivo... PEACE BROTHERS..!!!marcellus wrote:pizzon wrote:ovog jutra lepo rece jedan gost kod srdjana i jovane
2016-07-22
jea..i cime se u tim ratovima tuklo...??..oet postedjenost,mogu shvatiti nekim drugim ustupcima sa vase strane...no nedaj boze da veliki se potuku iznad vas na vasem....kuuukuuuuu..!!! Ero,ima da crna zemlja zaplace,a kamen zaskripi od muke.. i jada...Eroo wrote:Mi učimo iz povjesti, a i ti bi trebao...Moj kamenjar je preživio i Turke, i komunizam, i ovaj zadnji rat....Neimaj brige za nas.bogomdani wrote:strah je dobar ali ako dojdu pizdarije,pogledaj malo sliku svog kamenjara..ili gdje sad zivis..to onda vise nece biti tako..Eroo wrote:Dobar je strah, tko ga ima...Nije dovoljno samo srce u junaka.bogomdani wrote:O tome pricam cije vrijeme...treba se zahvaliti Rusima i Amerima i pozdraviti ih..ne dopustiti da se od Balkana pravi masivno skladiste oruzja,gdje,ako dojde do pizdarija,svi ce oplesti i razguziti sve zivo... PEACE BROTHERS..!!!marcellus wrote:
Guest- Guest
sta ce nama JNA
kadijeviceva jna bila je katastrofa
bolje da je nije ni bilo nego sto bila onakva
kadijeviceva jna bila je katastrofa
bolje da je nije ni bilo nego sto bila onakva
Guest- Guest
'Oćemo prije kvalifikacija za svjecko prvenstvo ili poslije?dzango wrote:U Bosni. Bolji je teren za igru. Slavonija je mnogo ravna, ima puno da se gine.udba wrote:Gdje ćemo? Oćemo u Bosni ili Slavoniji?dzango wrote:
Ovaj put treba unaprijed dogovoriti tko će nas primiti, a e da nas opet vrate i predaju Srbima, kao onda na Blajburgu.
crvenkasti-
2014-04-17
ŽENA U TRAMPOVOM KABINETU
Ekspert za Balkan novi državni sekretar SAD?
Pola Džon Dobrijanski je spoljnopolitički ekspert, koji je imao ključnu ulogu kao diplomata i kreator politike u upravama pet americkih predsednika, kako demokrata, tako i republikanaca.
Ona je stručnjak za region Istočne Evrope i veliki poznavalac Balkana, kao i bivšeg Sovjetskog Saveza, i stručnjak za politicko-vojne poslove.
Bila je državni podsekretar za demokratiju i globalne poslove između 2001. i 2009.
rekose da je ovo vrlo ??
Guest- Guest
bogomdani wrote:jea..i cime se u tim ratovima tuklo...??..oet postedjenost,mogu shvatiti nekim drugim ustupcima sa vase strane...no nedaj boze da veliki se potuku iznad vas na vasem....kuuukuuuuu..!!! Ero,ima da crna zemlja zaplace,a kamen zaskripi od muke.. i jada...Eroo wrote:Mi učimo iz povjesti, a i ti bi trebao...Moj kamenjar je preživio i Turke, i komunizam, i ovaj zadnji rat....Neimaj brige za nas.bogomdani wrote:strah je dobar ali ako dojdu pizdarije,pogledaj malo sliku svog kamenjara..ili gdje sad zivis..to onda vise nece biti tako..Eroo wrote:Dobar je strah, tko ga ima...Nije dovoljno samo srce u junaka.bogomdani wrote:
O tome pricam cije vrijeme...treba se zahvaliti Rusima i Amerima i pozdraviti ih..ne dopustiti da se od Balkana pravi masivno skladiste oruzja,gdje,ako dojde do pizdarija,svi ce oplesti i razguziti sve zivo... PEACE BROTHERS..!!!
To samo ti vidiš, mislim tuču velikih za ercegovački kamenjar.
I kad sam već u prilici još nešto ću napomeniti:
U Hercegovinu u zadnjem ratu nije bilo niti jedne masovne grobnice.
Sve su uglavnom na "antifašističkom" bosanskom teritoriju.
Mi nismo dirali ni Istočnu Hercegovinu, a nije da nismo mogli ili imali sučin.
Ustvari, ni muslimane nismo dirali, dok nismo bili napadnuti.
Ne diraj u ere i ne brini da će te dirati.
Last edited by Eroo on 10/11/2016, 10:55; edited 1 time in total
2016-07-22
kad bi ti shvatio....sto sam ja rekao da ponovim..nama ne treba kontra vas niko ali vama treba kontra nas..nekad jna danas rusijapizzon wrote:hahahaha,vuksadinare wrote:pa ne treba nama trump i amerika kontra srba i srbije ali njema rusija ko nekad jna kontra nas
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
stari ti jos nisi shvatio da su tvoji tesko popusili od nas...pa mislis da smo u stvari mi od vas...pila naopakocrvenkasti wrote:Ovaj put treba unaprijed dogovoriti tko će nas primiti, a e da nas opet vrate i predaju Srbima, kao onda na Blajburgu.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nemoj da ponavljas i taj deo sam komentarisaovuksadinare wrote:kad bi ti shvatio....sto sam ja rekao da ponovim..nama ne treba kontra vas niko ali vama treba kontra nas..nekad jna danas rusijapizzon wrote:hahahaha,vuksadinare wrote:pa ne treba nama trump i amerika kontra srba i srbije ali njema rusija ko nekad jna kontra nas
kadijevicevu jna
za vas, samo da se niko ne mesa,
to je nama i previse ucinjeno
Guest- Guest
Vidi svatko tko ima pameti,da tamo na malim podrucjima gdje veliki filaju oruzje,na kraju izbije srtanje..Ne moraj use veliki direktno niti sukobitzi,niti nece,kad imaju tutleke balkanske poput vas...Eroo wrote:bogomdani wrote:jea..i cime se u tim ratovima tuklo...??..oet postedjenost,mogu shvatiti nekim drugim ustupcima sa vase strane...no nedaj boze da veliki se potuku iznad vas na vasem....kuuukuuuuu..!!! Ero,ima da crna zemlja zaplace,a kamen zaskripi od muke.. i jada...Eroo wrote:Mi učimo iz povjesti, a i ti bi trebao...Moj kamenjar je preživio i Turke, i komunizam, i ovaj zadnji rat....Neimaj brige za nas.bogomdani wrote:strah je dobar ali ako dojdu pizdarije,pogledaj malo sliku svog kamenjara..ili gdje sad zivis..to onda vise nece biti tako..Eroo wrote:
Dobar je strah, tko ga ima...Nije dovoljno samo srce u junaka.
To samo ti vidiš, mislim tuču velikih za ercegovački kamenjar.
I kad sam već u prilici još nešto ću napomeniti:
U Hercegovinu u zadnjem ratu nije bilo niti jedne masovne grobnice.
Sve su uglavnom na "antifašističkom" bosanskom teritoriju.
Mi nismo dirali ni Istočnu Hercegovinu, a nije da nismo mogli ili imali sučin.
Ustvari, ni muslimane nismo dirali, dok nismo bili napadnuti.
Ne diraj u ere i ne brini da će te dirati.
Guest- Guest
Jebiga, vama se ne isplati ni da igrate. Prvenstvo je u Rusiji a znate i sami kako tamo prolazite.udba wrote:'Oćemo prije kvalifikacija za svjecko prvenstvo ili poslije?dzango wrote:U Bosni. Bolji je teren za igru. Slavonija je mnogo ravna, ima puno da se gine.udba wrote:Gdje ćemo? Oćemo u Bosni ili Slavoniji?dzango wrote:
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Similar topics
» jalnuš: trump je komunjara
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Jalnuš Bugajski na LSD-u
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Jalnuš Bugajski na LSD-u
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
Page 3 of 13