Jalnuš: saće srbi da vas kolju
Page 10 of 13
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Re: Jalnuš: saće srbi da vas kolju
ma živi u pički mile mame srbije... njegov je trajni boravak u zagrebu završio 1991. godine u kolovozu, kad je ko stariji tinejdžer otišao na slobodni teritorij sao krajine... a onda kad mu je i ćale oficir morao napustiti zagreb, nakon nekog vremena su zdimili u srbiju gdje je i dan danas... namjerno neću reći u kojem je gradu smješten jer će ispast da ga netko prati tu po forumu, ali lik se izlajao svojevremeno nek sam kaže kad i komu.... ;)vuksadinare wrote:kaze da zivi u zg...a nefugo je otkriven da pise iz srbije...pa se pravdao da je eto tamo u posjetimichaellcmacha wrote:aj si ne umišljaj... ispičkali smo vas bez ičije pomoći.... niti ste bili jači, niti ste trenutno jači, niti ćete biti jači.... a sutra ćeš ti ko i danas ko i jučer plaziti i nadati se da ćeš se jednom vratiti u stan u zagrebu, ali to će ti biti plafon.... za tvog mandata ćeš ostati u mrskoj ti srbiji, a djeca su ti sad ionako već preuzela srbijanski štih i nejasno je čemu se patiš.... prepusti se i uživi se u ulogu srbina koji se vratio u otadžbinu.... makar i protiv svoje volje....crvenkasti wrote:Nama nista gore nego se tuci se s nekim tko je jaci od tebe.
Danas imas pomoc lokalnog nasilnika, ali sto ce biti sutra?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Sutra? Da pogodim, pobjediti ćete i vratiti krajinucrvenkasti wrote: Nama nista gore nego se tuci se s nekim tko je jaci od tebe.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
on neće, on će ko štakorčić ćubiti u prikrajku jer se on grozi bilo kakvog nasilja.... ali ako bi kojim slučajem njegovi čejeni nadvladali on bi uredovno pričekao dok deratizatori raščiste poklanu ustašiju i ponovo se uselio na trešnjevki u "rašetin" stan....kaja wrote:Sutra? Da pogodim, pobjediti ćete i vratiti krajinucrvenkasti wrote: Nama nista gore nego se tuci se s nekim tko je jaci od tebe.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
On ti se toboz sarkazmom pokušava staviti u nas mentalni sklop al najsmješnije je sto on fakat misli da se mi Srbije bojimo a posebno nakon sto im se Trump izvinuo zbog bombardiranja :)michaellcmacha wrote:on neće, on će ko štakorčić ćubiti u prikrajku jer se on grozi bilo kakvog nasilja.... ali ako bi kojim slučajem njegovi čejeni nadvladali on bi uredovno pričekao dok deratizatori raščiste poklanu ustašiju i ponovo se uselio na trešnjevki u "rašetin" stan....kaja wrote:Sutra? Da pogodim, pobjediti ćete i vratiti krajinucrvenkasti wrote: Nama nista gore nego se tuci se s nekim tko je jaci od tebe.
2015-08-15
na kuzim te miha
kakvo je zadovoljstvo uvjeriti nekog trecega da je o meni istina ono sto ti ja znamo da je laz?
jesi ti covjek ili pizda, jebote?
kakvo je zadovoljstvo uvjeriti nekog trecega da je o meni istina ono sto ti ja znamo da je laz?
jesi ti covjek ili pizda, jebote?
crvenkasti-
2014-04-17
Sad mi je rekla "Sunce moje".kaja wrote:On ti se toboz sarkazmom pokušava staviti u nas mentalni sklop al najsmješnije je sto on fakat misli da se mi Srbije bojimo a posebno nakon sto im se Trump izvinuo zbog bombardiranja :)michaellcmacha wrote:on neće, on će ko štakorčić ćubiti u prikrajku jer se on grozi bilo kakvog nasilja.... ali ako bi kojim slučajem njegovi čejeni nadvladali on bi uredovno pričekao dok deratizatori raščiste poklanu ustašiju i ponovo se uselio na trešnjevki u "rašetin" stan....kaja wrote:Sutra? Da pogodim, pobjediti ćete i vratiti krajinucrvenkasti wrote: Nama nista gore nego se tuci se s nekim tko je jaci od tebe.
kajo,moj se život izokrenuo.
Nakon 8 g. smo se našli.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pripazi da te zena ne okrene oklagijom .jastreb wrote:Sad mi je rekla "Sunce moje".kaja wrote:On ti se toboz sarkazmom pokušava staviti u nas mentalni sklop al najsmješnije je sto on fakat misli da se mi Srbije bojimo a posebno nakon sto im se Trump izvinuo zbog bombardiranja :)michaellcmacha wrote:on neće, on će ko štakorčić ćubiti u prikrajku jer se on grozi bilo kakvog nasilja.... ali ako bi kojim slučajem njegovi čejeni nadvladali on bi uredovno pričekao dok deratizatori raščiste poklanu ustašiju i ponovo se uselio na trešnjevki u "rašetin" stan....kaja wrote:Sutra? Da pogodim, pobjediti ćete i vratiti krajinucrvenkasti wrote: Nama nista gore nego se tuci se s nekim tko je jaci od tebe.
Nakon 8 g. smo se našli.
2015-08-15
Opet tema završava sa Crvenkastim i kolektivnim pokušajem njegovog čerečenja.
Šta ti kaže žena?jastreb wrote:Sad mi je rekla "Sunce moje".kaja wrote:On ti se toboz sarkazmom pokušava staviti u nas mentalni sklop al najsmješnije je sto on fakat misli da se mi Srbije bojimo a posebno nakon sto im se Trump izvinuo zbog bombardiranja :)michaellcmacha wrote:on neće, on će ko štakorčić ćubiti u prikrajku jer se on grozi bilo kakvog nasilja.... ali ako bi kojim slučajem njegovi čejeni nadvladali on bi uredovno pričekao dok deratizatori raščiste poklanu ustašiju i ponovo se uselio na trešnjevki u "rašetin" stan....kaja wrote:Sutra? Da pogodim, pobjediti ćete i vratiti krajinucrvenkasti wrote: Nama nista gore nego se tuci se s nekim tko je jaci od tebe.
Nakon 8 g. smo se našli.
Je, odveli smo ga u Jasenovac upravo.dzango wrote:Opet tema završava sa Crvenkastim i kolektivnim pokušajem njegovog čerečenja.
2015-08-15
Mozda ga je zena ubila, ne javlja se vise valter
2015-08-15
vratila se zena? :Djastreb wrote:Ne ti si...Uostalom baš me briga...Ja sam se nakon 8 g. spojio sa starom ljubavi...vuksadinare wrote:nisi ti normalan...jastreb wrote:Pa da smo bili pametni imali bi jaku državu od Bugarske do Slovenije...Ali ne...hoćemo male gubernije...pa eto nam sada... Tužni sirci bez igdje ikoga...vuksadinare wrote:..ti i gnjec jos..i vedrana rudan...ma di vas nadju...jastreb wrote:Jugoslavija je moguća samo ako bi oni glupi Srbi pristali na nju. A ni oni nisu više toliko glupi. Jedini koji bi to mogli pokrenuti,to su Crnogorci.
teski polutan
2014-04-12
nije mu za zamjeriti... odrastao je kao dominantno derište tate jugo oficira kojem dugo dugo nije bilo jasno što se dogodilo.... mogla si primijetiti kako se posebno voli spomenuti mene i trea.... ljudi koje on personificira kao one koji su mu uništili snove.... nas mrzi iz dna duše jer smo mu doslovno preko noći poništili tu njegovu dominaciju.... i ne bi tu bilo problema da nas se u isto vrijeme ne boji kao vrag tamjana... to je može se reći čak i paničan strah koji vjerojatno bez prekida traje i dan danas pogotovo jer je ili izravno ili posredno kroz prepričavanja obitelji proživio oluju, koja je sasvim sigurno na njega ostavila trajne posljedice.... zato on tako sa distance voli podjebavati, dok je kak ti siguran na pristojnoj udaljenosti.... ;) ali svejedno ga je trta.... :)))kaja wrote:On ti se toboz sarkazmom pokušava staviti u nas mentalni sklop al najsmješnije je sto on fakat misli da se mi Srbije bojimo a posebno nakon sto im se Trump izvinuo zbog bombardiranja :)michaellcmacha wrote:on neće, on će ko štakorčić ćubiti u prikrajku jer se on grozi bilo kakvog nasilja.... ali ako bi kojim slučajem njegovi čejeni nadvladali on bi uredovno pričekao dok deratizatori raščiste poklanu ustašiju i ponovo se uselio na trešnjevki u "rašetin" stan....kaja wrote:Sutra? Da pogodim, pobjediti ćete i vratiti krajinucrvenkasti wrote: Nama nista gore nego se tuci se s nekim tko je jaci od tebe.
2015-08-08
Da ja napisem ovo:
''Miha mrzi Srbe jer mu je u ratu granata otkinula pol pimpeka, i ne moze jebat.
To je jedmom rekao u povjerenju jednom forumasu, a ja sam slucajno saznao.
Nek se on sjeti kome je rekao"
Osjecao bih se ko zadnji jadnik.
''Miha mrzi Srbe jer mu je u ratu granata otkinula pol pimpeka, i ne moze jebat.
crvenkasti-
2014-04-17
Crveni, je li se i tebi zena vratila?
Cini se da nije 8-)
Cini se da nije 8-)
2014-04-12
da si ti dete kreten sa trešnjevke i tebe bi tako, ali ti si naš zemunac s kojim se uvijek daju pojedine teme kolko toliko ozbiljno raspraviti, makar ponekad i sa povišenim tonom, ali i to je nešto....dzango wrote:Opet tema završava sa Crvenkastim i kolektivnim pokušajem njegovog čerečenja.
2015-08-08
Da, al sad mu je Trump došao u pomoć. Sad ste najebali ..:)michaellcmacha wrote:nije mu za zamjeriti... odrastao je kao dominantno derište tate jugo oficira kojem dugo dugo nije bilo jasno što se dogodilo.... mogla si primijetiti kako se posebno voli spomenuti mene i trea.... ljudi koje on personificira kao one koji su mu uništili snove.... nas mrzi iz dna duše jer smo mu doslovno preko noći poništili tu njegovu dominaciju.... i ne bi tu bilo problema da nas se u isto vrijeme ne boji kao vrag tamjana... to je može se reći čak i paničan strah koji vjerojatno bez prekida traje i dan danas pogotovo jer je ili izravno ili posredno kroz prepričavanja obitelji proživio oluju, koja je sasvim sigurno na njega ostavila trajne posljedice.... zato on tako sa distance voli podjebavati, dok je kak ti siguran na pristojnoj udaljenosti.... ;) ali svejedno ga je trta.... :)))kaja wrote:On ti se toboz sarkazmom pokušava staviti u nas mentalni sklop al najsmješnije je sto on fakat misli da se mi Srbije bojimo a posebno nakon sto im se Trump izvinuo zbog bombardiranja :)michaellcmacha wrote:on neće, on će ko štakorčić ćubiti u prikrajku jer se on grozi bilo kakvog nasilja.... ali ako bi kojim slučajem njegovi čejeni nadvladali on bi uredovno pričekao dok deratizatori raščiste poklanu ustašiju i ponovo se uselio na trešnjevki u "rašetin" stan....kaja wrote:Sutra? Da pogodim, pobjediti ćete i vratiti krajinucrvenkasti wrote: Nama nista gore nego se tuci se s nekim tko je jaci od tebe.
2015-08-15
crvenkasti wrote:Da ja napisem ovo:
Pa rekao si to.
Guest- Guest
Meni se više čini da vas ovaj vodi žedne preko vode.kaja wrote:Je, odveli smo ga u Jasenovac upravo.dzango wrote:Opet tema završava sa Crvenkastim i kolektivnim pokušajem njegovog čerečenja.
maggie13 wrote:Crveni, je li se i tebi zena vratila?
Cini se da nije 8-)
Ona i mala vac spavaju tamo u sobi.
crvenkasti-
2014-04-17
trebao si ga pitat i sto sad kad se tako osjeca ;PMaximusDecimusMiridije wrote:crvenkasti wrote:Da ja napisem ovo:
Pa rekao si to.
2014-04-12
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» jalnuš: trump je komunjara
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Jalnuš Bugajski na LSD-u
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Jalnuš Bugajski na LSD-u
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
Page 10 of 13