Jalnuš: saće srbi da vas kolju
Page 7 of 13
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Re: Jalnuš: saće srbi da vas kolju
dudette wrote:Dont bi so šur. Trumpeta je rodom iz Novog Mesta, Yugoslavia (now Slovenia).udba wrote:Neće ovisiti samo o njemu nego o raznim lobijima oko njega i šta budu druge sile htjele, a njega će se isto pitat. On sam ne razlikuje jugoslavena od automobilske nesreće pa će mu puno toga morat savjetnici objašnjavat i kad zasjedne u ofis i krene sve moglo bi tu biti raznih iznenađenja.vuksadinare wrote:pa realno trumpa za boli quratz za ovo podrucje..osim slovenije malo jer mu je zena slovenka...ako hoces prodat dubrovnik....novi sad....travnik..ok mozemo razgovarat..imas lovu?...ok..nemas lovu?...zbogom
A tu so zdaj očka in mamica Trumpete koji so upućeni u zgodovine in vojno na področjo SFRJ.
Viktor in Amalija (Ulčnik) Knavs
Guest- Guest
Nema veze, on zna da je mala negdje prije Rusije i slično govori ko bivša kad se javlja materi na telefon, a sad Sloba, Mesić, Karamarko, Dayton, Krajina, lustracija, HDZ, Kolinda.. to su mu pojmovi iz najzadnjeg nastavka Lord of Rings al ga nije gledo, bude kad stigne. Baš on pamti svako selo odakle bivše dolaze. Buduća će mu bit iz Miskolsza, baš će on proučavat povijest tog kraja, imaju masno plaćeni savjetnici za to, a on će ko i Bush pozdravljat narode Austrije i Australije učuture.dudette wrote:Dont bi so šur. Trumpeta je rodom iz Novog Mesta, Yugoslavia (now Slovenia).udba wrote:Neće ovisiti samo o njemu nego o raznim lobijima oko njega i šta budu druge sile htjele, a njega će se isto pitat. On sam ne razlikuje jugoslavena od automobilske nesreće pa će mu puno toga morat savjetnici objašnjavat i kad zasjedne u ofis i krene sve moglo bi tu biti raznih iznenađenja.vuksadinare wrote:pa realno trumpa za boli quratz za ovo podrucje..osim slovenije malo jer mu je zena slovenka...ako hoces prodat dubrovnik....novi sad....travnik..ok mozemo razgovarat..imas lovu?...ok..nemas lovu?...zbogom
Čudi me da Jastreb ne zna ništa o očki koji je bio uzoran partijski funkcioner, nema belogardejca koji bi uz njega prošo, a da ne bi omiriso fojbu.Gnječ wrote:dudette wrote:Dont bi so šur. Trumpeta je rodom iz Novog Mesta, Yugoslavia (now Slovenia).udba wrote:Neće ovisiti samo o njemu nego o raznim lobijima oko njega i šta budu druge sile htjele, a njega će se isto pitat. On sam ne razlikuje jugoslavena od automobilske nesreće pa će mu puno toga morat savjetnici objašnjavat i kad zasjedne u ofis i krene sve moglo bi tu biti raznih iznenađenja.vuksadinare wrote:pa realno trumpa za boli quratz za ovo podrucje..osim slovenije malo jer mu je zena slovenka...ako hoces prodat dubrovnik....novi sad....travnik..ok mozemo razgovarat..imas lovu?...ok..nemas lovu?...zbogom
A tu so zdaj očka in mamica Trumpete koji so upućeni u zgodovine in vojno na področjo SFRJ.
Gnječ wrote:dudette wrote:Dont bi so šur. Trumpeta je rodom iz Novog Mesta, Yugoslavia (now Slovenia).udba wrote:Neće ovisiti samo o njemu nego o raznim lobijima oko njega i šta budu druge sile htjele, a njega će se isto pitat. On sam ne razlikuje jugoslavena od automobilske nesreće pa će mu puno toga morat savjetnici objašnjavat i kad zasjedne u ofis i krene sve moglo bi tu biti raznih iznenađenja.vuksadinare wrote:pa realno trumpa za boli quratz za ovo podrucje..osim slovenije malo jer mu je zena slovenka...ako hoces prodat dubrovnik....novi sad....travnik..ok mozemo razgovarat..imas lovu?...ok..nemas lovu?...zbogom
Za moj ukus mama je puno bolja...
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
Ne spominji mu foibe, itako je istraumatiziran...udba wrote:Čudi me da Jastreb ne zna ništa o očki koji je bio uzoran partijski funkcioner, nema belogardejca koji bi uz njega prošo, a da ne bi omiriso fojbu.Gnječ wrote:dudette wrote:Dont bi so šur. Trumpeta je rodom iz Novog Mesta, Yugoslavia (now Slovenia).udba wrote:Neće ovisiti samo o njemu nego o raznim lobijima oko njega i šta budu druge sile htjele, a njega će se isto pitat. On sam ne razlikuje jugoslavena od automobilske nesreće pa će mu puno toga morat savjetnici objašnjavat i kad zasjedne u ofis i krene sve moglo bi tu biti raznih iznenađenja.vuksadinare wrote:pa realno trumpa za boli quratz za ovo podrucje..osim slovenije malo jer mu je zena slovenka...ako hoces prodat dubrovnik....novi sad....travnik..ok mozemo razgovarat..imas lovu?...ok..nemas lovu?...zbogom
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
Trump je Ivy League student.udba wrote:Nema veze, on zna da je mala negdje prije Rusije i slično govori ko bivša kad se javlja materi na telefon, a sad Sloba, Mesić, Karamarko, Dayton, Krajina, lustracija, HDZ, Kolinda.. to su mu pojmovi iz najzadnjeg nastavka Lord of Rings al ga nije gledo, bude kad stigne. Baš on pamti svako selo odakle bivše dolaze. Buduća će mu bit iz Miskolsza, baš će on proučavat povijest tog kraja, imaju masno plaćeni savjetnici za to, a on će ko i Bush pozdravljat narode Austrije i Australije učuture.dudette wrote:Dont bi so šur. Trumpeta je rodom iz Novog Mesta, Yugoslavia (now Slovenia).udba wrote:Neće ovisiti samo o njemu nego o raznim lobijima oko njega i šta budu druge sile htjele, a njega će se isto pitat. On sam ne razlikuje jugoslavena od automobilske nesreće pa će mu puno toga morat savjetnici objašnjavat i kad zasjedne u ofis i krene sve moglo bi tu biti raznih iznenađenja.vuksadinare wrote:pa realno trumpa za boli quratz za ovo podrucje..osim slovenije malo jer mu je zena slovenka...ako hoces prodat dubrovnik....novi sad....travnik..ok mozemo razgovarat..imas lovu?...ok..nemas lovu?...zbogom
Guest- Guest
je, gdje je Juga obuhvaćena unutar astronomije kao mjesto između Venere i Marsa. To je za prvu ruku dosta. Jedva čekam kad pozdravi Kolindu s "jagshemash".dudette wrote:Trump je Ivy League student.udba wrote:Nema veze, on zna da je mala negdje prije Rusije i slično govori ko bivša kad se javlja materi na telefon, a sad Sloba, Mesić, Karamarko, Dayton, Krajina, lustracija, HDZ, Kolinda.. to su mu pojmovi iz najzadnjeg nastavka Lord of Rings al ga nije gledo, bude kad stigne. Baš on pamti svako selo odakle bivše dolaze. Buduća će mu bit iz Miskolsza, baš će on proučavat povijest tog kraja, imaju masno plaćeni savjetnici za to, a on će ko i Bush pozdravljat narode Austrije i Australije učuture.dudette wrote:Dont bi so šur. Trumpeta je rodom iz Novog Mesta, Yugoslavia (now Slovenia).udba wrote:Neće ovisiti samo o njemu nego o raznim lobijima oko njega i šta budu druge sile htjele, a njega će se isto pitat. On sam ne razlikuje jugoslavena od automobilske nesreće pa će mu puno toga morat savjetnici objašnjavat i kad zasjedne u ofis i krene sve moglo bi tu biti raznih iznenađenja.vuksadinare wrote:pa realno trumpa za boli quratz za ovo podrucje..osim slovenije malo jer mu je zena slovenka...ako hoces prodat dubrovnik....novi sad....travnik..ok mozemo razgovarat..imas lovu?...ok..nemas lovu?...zbogom
Pa upravo je tako veleumno rekao onaj mudri stari Grkljanin: - Rat je otac svemu, svemu kralj...bogomdani wrote:E,e..upravo tako,Veleumno receno...tutleci bi opet da ratuju,pas im guzice poharo...Noor wrote:igrajte video igrice, jebovasudba wrote:Gdje ćemo? Oćemo u Bosni ili Slavoniji?dzango wrote:Nije loše. Da se odmerimo bez mešanja sa strane.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Kad se male ruke slože, sve se može, sve se može...bogomdani wrote:A kako bi ti to rjesi...ono,vojno ste obje strane u kurcu za neko intenzivnije ratovanje?udba wrote:Mora se ovo više razriješiti! Pa nećemo vječno slušati o Velikoj Srbiji, lustraciji, četnicima. Ima to da se riješi do istrage nečije i onda da se primimo posla u obnovi zemlje.Noor wrote:igrajte video igrice, jebovasudba wrote:Gdje ćemo? Oćemo u Bosni ili Slavoniji?dzango wrote:Nije loše. Da se odmerimo bez mešanja sa strane.
Ako želiš upokojiti susjeda s drugog kata, što će ti minobacač? Dovoljno ti je nešto iz kućne radinosti: nož, žica....ili slično.
2016-11-08
udba wrote:je, gdje je Juga obuhvaćena unutar astronomije kao mjesto između Venere i Marsa. To je za prvu ruku dosta. Jedva čekam kad pozdravi Kolindu s "jagshemash".dudette wrote:Trump je Ivy League student.udba wrote:Nema veze, on zna da je mala negdje prije Rusije i slično govori ko bivša kad se javlja materi na telefon, a sad Sloba, Mesić, Karamarko, Dayton, Krajina, lustracija, HDZ, Kolinda.. to su mu pojmovi iz najzadnjeg nastavka Lord of Rings al ga nije gledo, bude kad stigne. Baš on pamti svako selo odakle bivše dolaze. Buduća će mu bit iz Miskolsza, baš će on proučavat povijest tog kraja, imaju masno plaćeni savjetnici za to, a on će ko i Bush pozdravljat narode Austrije i Australije učuture.dudette wrote:Dont bi so šur. Trumpeta je rodom iz Novog Mesta, Yugoslavia (now Slovenia).udba wrote:
Neće ovisiti samo o njemu nego o raznim lobijima oko njega i šta budu druge sile htjele, a njega će se isto pitat. On sam ne razlikuje jugoslavena od automobilske nesreće pa će mu puno toga morat savjetnici objašnjavat i kad zasjedne u ofis i krene sve moglo bi tu biti raznih iznenađenja.
Guest- Guest
šta veliš ti jel vam De Niro usro motku s onim vrijeđanjem novog američkog predsjednika.... ja evo čujem da naši lobisti već upozoravaju predsjednika da je De Niro veliki prijatelj Velike Srbije.... tek toliko da ima na pameti s kim ste u talu.... ;))))pizzon wrote:vuksadinare wrote:....ma ne vjerujem da ce srbima nesto ic na ruku..pa ni putin im ne ide..jos ih prca za dug zbog plina..i oteze sa isporukom kablova za akumulatore...nego idioti zabrijali zbog pobjede trumpa omar kako ce dati po lampi nama,sipcima,balijama...kako ce srbija ipak biti do milvokija..u jednom danu vise su ispjevali pjesama o trumpu nego o slobi
ono sto ti zelis, meni je poznato i ocekivano.
da srbija krene, nesto na svoju ruku,
da se zapad umesa politicki i vojno,
da izoluju srbiju, a vi napadnete srpsku,
i kasnije kenjate kako ste pobedili srbiju.
to je tvoja sema.
samo, nemoj da se nadas tome.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
aj što se prosuo al kud je išo srbima zabit nožinu i to još u prsa.... a oni se taman ponadali da će im on pomoći kod hilaryeDread_Pirate_Roberts wrote:bome se robi dobro prosuo...
2015-08-08
Nixon je imao crnu listu. Lennon je kasnije bio 'catcher in the rye'. Misliš da Donald Duck nema isto tako jednu svoju?Dread_Pirate_Roberts wrote:bome se robi dobro prosuo...
2016-11-08
michaellcmacha wrote:šta veliš ti jel vam De Niro usro motku s onim vrijeđanjem novog američkog predsjednika.... ja evo čujem da naši lobisti već upozoravaju predsjednika da je De Niro veliki prijatelj Velike Srbije.... tek toliko da ima na pameti s kim ste u talu.... ;))))pizzon wrote:vuksadinare wrote:....ma ne vjerujem da ce srbima nesto ic na ruku..pa ni putin im ne ide..jos ih prca za dug zbog plina..i oteze sa isporukom kablova za akumulatore...nego idioti zabrijali zbog pobjede trumpa omar kako ce dati po lampi nama,sipcima,balijama...kako ce srbija ipak biti do milvokija..u jednom danu vise su ispjevali pjesama o trumpu nego o slobi
to je tvoja sema.
aha, evo vec dva dana imamo sastanke u centrali )
konacno je odluceno da se krene, jedino je dilema,
u koliko kolona, jednu i vise. naime, da li roknuti
istovermeno prem valoni i karlobagu, preko knina,
ili etapno )
ali, da cemo nesto roknuti, to je definitivno )
de niro, fin cika. lepo je reko za nas, nas sa prostora yuge:
ne zelim da se opredeljujem za neku od strana, ali je
cinjenica da je zapad nacinio veliku nepravdu prema srbima.
inace, to svi znamo, de niro, iako nije dominantno italijan,
on je odabrao da bude italijan, i fino mu to leglo !?
Guest- Guest
men se čini da će vas trump razvaliti gore nego kliton.... s obzirom da vi volite de nira i de niro vas... a trump ne voli de nira i prijatelje.... :)))))) ja vam ne bih bio u koži....pizzon wrote:michaellcmacha wrote:šta veliš ti jel vam De Niro usro motku s onim vrijeđanjem novog američkog predsjednika.... ja evo čujem da naši lobisti već upozoravaju predsjednika da je De Niro veliki prijatelj Velike Srbije.... tek toliko da ima na pameti s kim ste u talu.... ;))))pizzon wrote:vuksadinare wrote:....ma ne vjerujem da ce srbima nesto ic na ruku..pa ni putin im ne ide..jos ih prca za dug zbog plina..i oteze sa isporukom kablova za akumulatore...nego idioti zabrijali zbog pobjede trumpa omar kako ce dati po lampi nama,sipcima,balijama...kako ce srbija ipak biti do milvokija..u jednom danu vise su ispjevali pjesama o trumpu nego o slobi
to je tvoja sema.
ili etapno ) ali, da cemo nesto roknuti, to je definitivno )
2015-08-08
bice promana, ali oine nece dublje zahvatiti nas prostor.
to je moj utisak, jer, nemci i englezi to ne zele, a francuzi
ih prate. ali, šitari ce morati da se prilagode, da budu realniji,
kao i balije.
za hrvate, i nas, pa msm da ce biti bolje, za obe strane.
to je moj utisak, jer, nemci i englezi to ne zele, a francuzi
ih prate. ali, šitari ce morati da se prilagode, da budu realniji,
kao i balije.
za hrvate, i nas, pa msm da ce biti bolje, za obe strane.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:men se čini da će vas trump razvaliti gore nego kliton.... s obzirom da vi volite de nira i de niro vas... a trump ne voli de nira i prijatelje.... :)))))) ja vam ne bih bio u koži....pizzon wrote:michaellcmacha wrote:šta veliš ti jel vam De Niro usro motku s onim vrijeđanjem novog američkog predsjednika.... ja evo čujem da naši lobisti već upozoravaju predsjednika da je De Niro veliki prijatelj Velike Srbije.... tek toliko da ima na pameti s kim ste u talu.... ;))))pizzon wrote:vuksadinare wrote:....ma ne vjerujem da ce srbima nesto ic na ruku..pa ni putin im ne ide..jos ih prca za dug zbog plina..i oteze sa isporukom kablova za akumulatore...nego idioti zabrijali zbog pobjede trumpa omar kako ce dati po lampi nama,sipcima,balijama...kako ce srbija ipak biti do milvokija..u jednom danu vise su ispjevali pjesama o trumpu nego o slobi
to je tvoja sema.
ili etapno ) ali, da cemo nesto roknuti, to je definitivno )
zurim nazad, u centralu )
Guest- Guest
mislim da ništa od toga... što si naveo.... kosovari su institucionalizirali svoj položaj i sad je to više nepromjenjivo stanje u smislu povratka na staro.... muslimani će također opstati na ovaj ili onaj način, jer su kako tako prilagodljivi. upravo bi u jednu ruku mi mogli imati problema, a vi pak pogotovo.... u stvari meni se čini da vi kako god se okrene ćete zasigurno obrati bostan, a mi možda da a možda i ne.... ali vi ste ga najebali garant....
2015-08-08
michaellcmacha wrote:kosovari su institucionalizirali svoj položaj
Jesu li ih primili u UN?
crvenkasti-
2014-04-17
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Similar topics
» jalnuš: trump je komunjara
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Jalnuš Bugajski na LSD-u
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Jalnuš Bugajski na LSD-u
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
Page 7 of 13