Jalnuš: saće srbi da vas kolju
Page 6 of 13
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Re: Jalnuš: saće srbi da vas kolju
Neće ovisiti samo o njemu nego o raznim lobijima oko njega i šta budu druge sile htjele, a njega će se isto pitat. On sam ne razlikuje jugoslavena od automobilske nesreće pa će mu puno toga morat savjetnici objašnjavat i kad zasjedne u ofis i krene sve moglo bi tu biti raznih iznenađenja.vuksadinare wrote:pa realno trumpa za boli quratz za ovo podrucje..osim slovenije malo jer mu je zena slovenka...ako hoces prodat dubrovnik....novi sad....travnik..ok mozemo razgovarat..imas lovu?...ok..nemas lovu?...zbogom
udba- Posts : 4945
2015-11-10
evo citam da cemu u timu biti od zagovornika tudjmana do zagovornika tome nikolica...sve mi se cini da ce biti...ajme...udba wrote:Neće ovisiti samo o njemu nego o raznim lobijima oko njega i šta budu druge sile htjele, a njega će se isto pitat. On sam ne razlikuje jugoslavena od automobilske nesreće pa će mu puno toga morat savjetnici objašnjavat i kad zasjedne u ofis i krene sve moglo bi tu biti raznih iznenađenja.vuksadinare wrote:pa realno trumpa za boli quratz za ovo podrucje..osim slovenije malo jer mu je zena slovenka...ako hoces prodat dubrovnik....novi sad....travnik..ok mozemo razgovarat..imas lovu?...ok..nemas lovu?...zbogom
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ima. Ali nisu za ono što sam ja mislio.maggie13 wrote:Nije baš bistra, ima li koji bolji lik ..dzango wrote:Ono jest. Neka Megi bude Doroti a ja ću Limenko.Stanojko wrote:On mu vise dodje ko strasilo... :)dzango wrote:Tebi Doroti fale muda, pa ja ništa ne kažem.vuksadinare wrote:
od kud tebi srce...moras kod carobnjaka iz oza da ti ga usadi
Svega će bit, na kraju ono što si gore napiso, što nosi više love i bolje se poklapa s interesima, ako treba obnovit jugu, Sulejmanovo carstvo, NDH ili će nas prodat Merkelici ili Erdogano za nešto, ko će znat. Imam neku briju da mi mogo ići više Srbima na ruku, ali polako, će da se vidi. Ali pusti sad, daj da slavimo barem nadu jer maštamo kako će pokrenut val zaustavljanja dolaska Arapa.vuksadinare wrote:evo citam da cemu u timu biti od zagovornika tudjmana do zagovornika tome nikolica...sve mi se cini da ce biti...ajme...udba wrote:Neće ovisiti samo o njemu nego o raznim lobijima oko njega i šta budu druge sile htjele, a njega će se isto pitat. On sam ne razlikuje jugoslavena od automobilske nesreće pa će mu puno toga morat savjetnici objašnjavat i kad zasjedne u ofis i krene sve moglo bi tu biti raznih iznenađenja.vuksadinare wrote:pa realno trumpa za boli quratz za ovo podrucje..osim slovenije malo jer mu je zena slovenka...ako hoces prodat dubrovnik....novi sad....travnik..ok mozemo razgovarat..imas lovu?...ok..nemas lovu?...zbogom
Hmm, dobro,Doroti je bila malo za ratovanje..dzango wrote:Ima. Ali nisu za ono što sam ja mislio.maggie13 wrote:Nije baš bistra, ima li koji bolji lik ..dzango wrote:Ono jest. Neka Megi bude Doroti a ja ću Limenko.Stanojko wrote:On mu vise dodje ko strasilo... :)dzango wrote:
Tebi Doroti fale muda, pa ja ništa ne kažem.
2014-04-12
....ma ne vjerujem da ce srbima nesto ic na ruku..pa ni putin im ne ide..jos ih prca za dug zbog plina..i oteze sa isporukom kablova za akumulatore...nego idioti zabrijali zbog pobjede trumpa omar kako ce dati po lampi nama,sipcima,balijama...kako ce srbija ipak biti do milvokija..u jednom danu vise su ispjevali pjesama o trumpu nego o slobi
2015-09-08
vuksadinare wrote:.i oteze sa isporukom kablova za akumulatore..
na kojim si ti drogama, majke ti...
Guest- Guest
...na pravimRad'iša Trajković wrote:vuksadinare wrote:.i oteze sa isporukom kablova za akumulatore..
2015-09-08
vuksadinare wrote:...na pravimRad'iša Trajković wrote:vuksadinare wrote:.i oteze sa isporukom kablova za akumulatore..
ocigledno, dobro rade...
halucinacije su velike...
Guest- Guest
Jebali ih kablovi za akumulatore, ima ih u Bauhausu i Pevecu, uzeo jedne deblje jer dizel ne pali po ovim hladnoćama pa susjed doveze Tamića i kad zagrije naftu, stari moj pali ko Klintonova bomba nad Beogradom.vuksadinare wrote:....ma ne vjerujem da ce srbima nesto ic na ruku..pa ni putin im ne ide..jos ih prca za dug zbog plina..i oteze sa isporukom kablova za akumulatore...nego idioti zabrijali zbog pobjede trumpa omar kako ce dati po lampi nama,sipcima,balijama...kako ce srbija ipak biti do milvokija..u jednom danu vise su ispjevali pjesama o trumpu nego o slobi
Vidiš, sad sam se sjetio, ne slave Čvuampa što će im vratit Dušanovo carstvo, možda eventualno dat kakvu medalju Popu Đujiću, nego im je familija Klinton u lošem sjećanju jer su zbog njega ljepili one mete na prsima, a mi smo im odbili dat struju kad su im polomili elektrane, jebate čekaš cijeli dan Minimaksa u osam navečer, prođu reklame, taman da počme i onda stoka točno tada spusti bombu na Đerdap dva.
udba wrote:Jebali ih kablovi za akumulatore, ima ih u Bauhausu i Pevecu, uzeo jedne deblje jer dizel ne pali po ovim hladnoćama pa susjed doveze Tamića i kad zagrije naftu, stari moj pali ko Klintonova bomba nad Beogradom.vuksadinare wrote:....ma ne vjerujem da ce srbima nesto ic na ruku..pa ni putin im ne ide..jos ih prca za dug zbog plina..i oteze sa isporukom kablova za akumulatore...nego idioti zabrijali zbog pobjede trumpa omar kako ce dati po lampi nama,sipcima,balijama...kako ce srbija ipak biti do milvokija..u jednom danu vise su ispjevali pjesama o trumpu nego o slobi
Vidiš, sad sam se sjetio, ne slave Čvuampa što će im vratit Dušanovo carstvo, možda eventualno dat kakvu medalju Popu Đujiću, nego im je familija Klinton u lošem sjećanju jer su zbog njega ljepili one mete na prsima, a mi smo im odbili dat struju kad su im polomili elektrane, jebate čekaš cijeli dan Minimaksa u osam navečer, prođu reklame, taman da počme i onda stoka točno tada spusti bombu na Đerdap dva.
ne plasi se
Guest- Guest
vuksadinare wrote:radisa jos nisi krenuo...
polako, strpljen spasen.
vidim da vam od panike guza radi...
Guest- Guest
Tko si ti? Jebeni Zrinko Tutić?Rad'iša Trajković wrote:udba wrote:Jebali ih kablovi za akumulatore, ima ih u Bauhausu i Pevecu, uzeo jedne deblje jer dizel ne pali po ovim hladnoćama pa susjed doveze Tamića i kad zagrije naftu, stari moj pali ko Klintonova bomba nad Beogradom.vuksadinare wrote:....ma ne vjerujem da ce srbima nesto ic na ruku..pa ni putin im ne ide..jos ih prca za dug zbog plina..i oteze sa isporukom kablova za akumulatore...nego idioti zabrijali zbog pobjede trumpa omar kako ce dati po lampi nama,sipcima,balijama...kako ce srbija ipak biti do milvokija..u jednom danu vise su ispjevali pjesama o trumpu nego o slobi
ne plasi se
vuksadinare wrote:....ma ne vjerujem da ce srbima nesto ic na ruku..pa ni putin im ne ide..jos ih prca za dug zbog plina..i oteze sa isporukom kablova za akumulatore...nego idioti zabrijali zbog pobjede trumpa omar kako ce dati po lampi nama,sipcima,balijama...kako ce srbija ipak biti do milvokija..u jednom danu vise su ispjevali pjesama o trumpu nego o slobi
ono sto ti zelis, meni je poznato i ocekivano.
da srbija krene, nesto na svoju ruku,
da se zapad umesa politicki i vojno,
da izoluju srbiju, a vi napadnete srpsku,
i kasnije kenjate kako ste pobedili srbiju.
to je tvoja sema.
samo, nemoj da se nadas tome.
Guest- Guest
pa naravno da mi je shema....a i radis'a i stanojko imaju istu shemu ali suprotno mojoj...a ti di god krenuo najebaopizzon wrote:vuksadinare wrote:....ma ne vjerujem da ce srbima nesto ic na ruku..pa ni putin im ne ide..jos ih prca za dug zbog plina..i oteze sa isporukom kablova za akumulatore...nego idioti zabrijali zbog pobjede trumpa omar kako ce dati po lampi nama,sipcima,balijama...kako ce srbija ipak biti do milvokija..u jednom danu vise su ispjevali pjesama o trumpu nego o slobi
ono sto ti zelis, meni je poznato i ocekivano.
da srbija krene, nesto na svoju ruku,
da se zapad umesa politicki i vojno,
da izoluju srbiju, a vi napadnete srpsku,
i kasnije kenjate kako ste pobedili srbiju.
to je tvoja sema.
samo, nemoj da se nadas tome.
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa realno trumpa za boli quratz za ovo podrucje..osim slovenije malo jer mu je zena slovenka
boli ga i za sloveniju jer su slovenci srali da je melanija bila prostitutka, svi mediji i politika u sloveniji su bili protiv trumpa, odjebali su ga svojevremeno i nisu ga htjeli službeno primit kad je bio u sloveniji...
zar nije on tamo malo sopingovao po Bledu? :Dmarcellus wrote:vuksadinare wrote:pa realno trumpa za boli quratz za ovo podrucje..osim slovenije malo jer mu je zena slovenka
boli ga i za sloveniju jer su slovenci srali da je melanija bila prostitutka, svi mediji i politika u sloveniji su bili protiv trumpa, odjebali su ga svojevremeno i nisu ga htjeli službeno primit kad je bio u sloveniji...
2014-04-12
Dont bi so šur. Trumpeta je rodom iz Novog Mesta, Yugoslavia (now Slovenia).udba wrote:Neće ovisiti samo o njemu nego o raznim lobijima oko njega i šta budu druge sile htjele, a njega će se isto pitat. On sam ne razlikuje jugoslavena od automobilske nesreće pa će mu puno toga morat savjetnici objašnjavat i kad zasjedne u ofis i krene sve moglo bi tu biti raznih iznenađenja.vuksadinare wrote:pa realno trumpa za boli quratz za ovo podrucje..osim slovenije malo jer mu je zena slovenka...ako hoces prodat dubrovnik....novi sad....travnik..ok mozemo razgovarat..imas lovu?...ok..nemas lovu?...zbogom
Guest- Guest
Iz Sevnice je Melanija :D
2014-04-12
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Similar topics
» jalnuš: trump je komunjara
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Jalnuš Bugajski na LSD-u
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Jalnuš Bugajski na LSD-u
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
Page 6 of 13