Jalnuš: saće srbi da vas kolju
Page 5 of 13
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: Jalnuš: saće srbi da vas kolju
Zezam, znaš mene..Stanojko wrote:Hahaahha...a zanima te, a?maggie13 wrote:Znači,odabir je Dalmacija na krajudzango wrote:Jebeš sveće. Naćićemo nešto bolje. Znam ja posao i bez sveće.maggie13 wrote:Da držim svijeću? Neee, samo sam htjela predložiti Dalmaciju ili Istru..ipak je toplije i ugodnije..Stanojko wrote:
Os` se pridruzis?
Nećemo u Istru. Žao mi da se ruši Rovinj. Nemam posle gde da osolim dupe kada završimo.
Kakve su to prijetnje, pa nećete valjda biti tako strastveni..
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Mora da ima neka planina i šuma. Ne može bez toga da se ratuje. I gibanica, normalno. Znaš li ti da praviš gibanicu?maggie13 wrote:Ne moraš se na Velebit penjat, što si zabrijao..dzango wrote:Može i tamo. Mada nisam neki ljubitelj kamenjara.maggie13 wrote:Znači,odabir je Dalmacija na krajudzango wrote:Jebeš sveće. Naćićemo nešto bolje. Znam ja posao i bez sveće.maggie13 wrote:
Da držim svijeću? Neee, samo sam htjela predložiti Dalmaciju ili Istru..ipak je toplije i ugodnije..
Nećemo u Istru. Žao mi da se ruši Rovinj. Nemam posle gde da osolim dupe kada završimo.
Dj njemu onu sveću i lezi tu, pa ćeš da vidiš.
Samo komentiram i djelomično savjetujem,nema to veze sa mnom..
Sve ja znam..i napravit i kupit..dzango wrote:Mora da ima neka planina i šuma. Ne može bez toga da se ratuje. I gibanica, normalno. Znaš li ti da praviš gibanicu?maggie13 wrote:Ne moraš se na Velebit penjat, što si zabrijao..dzango wrote:Može i tamo. Mada nisam neki ljubitelj kamenjara.maggie13 wrote:Znači,odabir je Dalmacija na krajudzango wrote:
Jebeš sveće. Naćićemo nešto bolje. Znam ja posao i bez sveće.
nećete ostat gladni, bez brige..
2014-04-12
Ne valja da se kupuje. Gibanica mora da bude domaća. I da se pravi sa ljubavlju. Prvo pojedem gibanicu da onda...maggie13 wrote:Sve ja znam..i napravit i kupit..dzango wrote:Mora da ima neka planina i šuma. Ne može bez toga da se ratuje. I gibanica, normalno. Znaš li ti da praviš gibanicu?maggie13 wrote:Ne moraš se na Velebit penjat, što si zabrijao..dzango wrote:Može i tamo. Mada nisam neki ljubitelj kamenjara.maggie13 wrote:
Znači,odabir je Dalmacija na kraju
Ratuješ punog stomaka?dzango wrote:Ne valja da se kupuje. Gibanica mora da bude domaća. I da se pravi sa ljubavlju. Prvo pojedem gibanicu da onda...maggie13 wrote:Sve ja znam..i napravit i kupit..dzango wrote:Mora da ima neka planina i šuma. Ne može bez toga da se ratuje. I gibanica, normalno. Znaš li ti da praviš gibanicu?maggie13 wrote:Ne moraš se na Velebit penjat, što si zabrijao..dzango wrote:
Može i tamo. Mada nisam neki ljubitelj kamenjara.
Slabo ti to ratovanje
2014-04-12
Nema veze to sa stomakom. Ratuješ srcem a ne želucem. Najvažniji su hladna glava i vatra u srcu, što reče Sale Đorđević.maggie13 wrote:Ratuješ punog stomaka?dzango wrote:Ne valja da se kupuje. Gibanica mora da bude domaća. I da se pravi sa ljubavlju. Prvo pojedem gibanicu da onda...maggie13 wrote:Sve ja znam..i napravit i kupit..dzango wrote:Mora da ima neka planina i šuma. Ne može bez toga da se ratuje. I gibanica, normalno. Znaš li ti da praviš gibanicu?maggie13 wrote:
Ne moraš se na Velebit penjat, što si zabrijao..
Slabo ti to ratovanje
od kud tebi srce...moras kod carobnjaka iz oza da ti ga usadidzango wrote:Nema veze to sa stomakom. Ratuješ srcem a ne želucem. Najvažniji su hladna glava i vatra u srcu, što reče Sale Đorđević.maggie13 wrote:Ratuješ punog stomaka?dzango wrote:Ne valja da se kupuje. Gibanica mora da bude domaća. I da se pravi sa ljubavlju. Prvo pojedem gibanicu da onda...maggie13 wrote:Sve ja znam..i napravit i kupit..dzango wrote:
Mora da ima neka planina i šuma. Ne može bez toga da se ratuje. I gibanica, normalno. Znaš li ti da praviš gibanicu?
Slabo ti to ratovanje
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Tebi Doroti fale muda, pa ja ništa ne kažem.vuksadinare wrote:od kud tebi srce...moras kod carobnjaka iz oza da ti ga usadidzango wrote:Nema veze to sa stomakom. Ratuješ srcem a ne želucem. Najvažniji su hladna glava i vatra u srcu, što reče Sale Đorđević.maggie13 wrote:Ratuješ punog stomaka?dzango wrote:Ne valja da se kupuje. Gibanica mora da bude domaća. I da se pravi sa ljubavlju. Prvo pojedem gibanicu da onda...maggie13 wrote:
Sve ja znam..i napravit i kupit..
Slabo ti to ratovanje
Pun stomak otežava kretanje i smanjuje motivacijudzango wrote:Nema veze to sa stomakom. Ratuješ srcem a ne želucem. Najvažniji su hladna glava i vatra u srcu, što reče Sale Đorđević.maggie13 wrote:Ratuješ punog stomaka?dzango wrote:Ne valja da se kupuje. Gibanica mora da bude domaća. I da se pravi sa ljubavlju. Prvo pojedem gibanicu da onda...maggie13 wrote:Sve ja znam..i napravit i kupit..dzango wrote:
Mora da ima neka planina i šuma. Ne može bez toga da se ratuje. I gibanica, normalno. Znaš li ti da praviš gibanicu?
Slabo ti to ratovanje
Prazan je najbolja motivacija, ha ha
2014-04-12
On mu vise dodje ko strasilo... :)dzango wrote:Tebi Doroti fale muda, pa ja ništa ne kažem.vuksadinare wrote:od kud tebi srce...moras kod carobnjaka iz oza da ti ga usadidzango wrote:Nema veze to sa stomakom. Ratuješ srcem a ne želucem. Najvažniji su hladna glava i vatra u srcu, što reče Sale Đorđević.maggie13 wrote:Ratuješ punog stomaka?dzango wrote:
Ne valja da se kupuje. Gibanica mora da bude domaća. I da se pravi sa ljubavlju. Prvo pojedem gibanicu da onda...
Slabo ti to ratovanje
Lagana je gibanica. Ne smori čoveka već daje snagu. Posle još čaša vina i ima da skače kao mače na kolače.maggie13 wrote:Pun stomak otežava kretanje i smanjuje motivacijudzango wrote:Nema veze to sa stomakom. Ratuješ srcem a ne želucem. Najvažniji su hladna glava i vatra u srcu, što reče Sale Đorđević.maggie13 wrote:Ratuješ punog stomaka?dzango wrote:Ne valja da se kupuje. Gibanica mora da bude domaća. I da se pravi sa ljubavlju. Prvo pojedem gibanicu da onda...maggie13 wrote:
Sve ja znam..i napravit i kupit..
Slabo ti to ratovanje
Kad se prešlo s ratovanja na zabavljanje?dzango wrote:Lagana je gibanica. Ne smori čoveka već daje snagu. Posle još čaša vina i ima da skače kao mače na kolače.maggie13 wrote:Pun stomak otežava kretanje i smanjuje motivacijudzango wrote:Nema veze to sa stomakom. Ratuješ srcem a ne želucem. Najvažniji su hladna glava i vatra u srcu, što reče Sale Đorđević.maggie13 wrote:Ratuješ punog stomaka?dzango wrote:
Ne valja da se kupuje. Gibanica mora da bude domaća. I da se pravi sa ljubavlju. Prvo pojedem gibanicu da onda...
Slabo ti to ratovanje
2014-04-12
Ono jest. Neka Megi bude Doroti a ja ću Limenko.Stanojko wrote:On mu vise dodje ko strasilo... :)dzango wrote:Tebi Doroti fale muda, pa ja ništa ne kažem.vuksadinare wrote:od kud tebi srce...moras kod carobnjaka iz oza da ti ga usadidzango wrote:Nema veze to sa stomakom. Ratuješ srcem a ne želucem. Najvažniji su hladna glava i vatra u srcu, što reče Sale Đorđević.maggie13 wrote:
Ratuješ punog stomaka?
Slabo ti to ratovanje
To ti je isto. Moraš da se pokažeš na delu u svakom slučaju.maggie13 wrote:Kad se prešlo s ratovanja na zabavljanje?dzango wrote:Lagana je gibanica. Ne smori čoveka već daje snagu. Posle još čaša vina i ima da skače kao mače na kolače.maggie13 wrote:Pun stomak otežava kretanje i smanjuje motivacijudzango wrote:Nema veze to sa stomakom. Ratuješ srcem a ne želucem. Najvažniji su hladna glava i vatra u srcu, što reče Sale Đorđević.maggie13 wrote:
Ratuješ punog stomaka?
Slabo ti to ratovanje
Nije baš bistra, ima li koji bolji lik ..dzango wrote:Ono jest. Neka Megi bude Doroti a ja ću Limenko.Stanojko wrote:On mu vise dodje ko strasilo... :)dzango wrote:Tebi Doroti fale muda, pa ja ništa ne kažem.vuksadinare wrote:od kud tebi srce...moras kod carobnjaka iz oza da ti ga usadidzango wrote:
Nema veze to sa stomakom. Ratuješ srcem a ne želucem. Najvažniji su hladna glava i vatra u srcu, što reče Sale Đorđević.
2014-04-12
Zla vestica je meni uvek bila lik do jaja...maggie13 wrote:Nije baš bistra, ima li koji bolji lik ..dzango wrote:Ono jest. Neka Megi bude Doroti a ja ću Limenko.Stanojko wrote:On mu vise dodje ko strasilo... :)dzango wrote:Tebi Doroti fale muda, pa ja ništa ne kažem.vuksadinare wrote:
od kud tebi srce...moras kod carobnjaka iz oza da ti ga usadi
No, dobro sad..imaraznih pokazivanja i raznih djela...dzango wrote:To ti je isto. Moraš da se pokažeš na delu u svakom slučaju.maggie13 wrote:Kad se prešlo s ratovanja na zabavljanje?dzango wrote:Lagana je gibanica. Ne smori čoveka već daje snagu. Posle još čaša vina i ima da skače kao mače na kolače.maggie13 wrote:Pun stomak otežava kretanje i smanjuje motivacijudzango wrote:
Nema veze to sa stomakom. Ratuješ srcem a ne želucem. Najvažniji su hladna glava i vatra u srcu, što reče Sale Đorđević.
2014-04-12
ahaaa, sve bolje od boljegaStanojko wrote:Zla vestica je meni uvek bila lik do jaja...maggie13 wrote:Nije baš bistra, ima li koji bolji lik ..dzango wrote:Ono jest. Neka Megi bude Doroti a ja ću Limenko.Stanojko wrote:On mu vise dodje ko strasilo... :)dzango wrote:
Tebi Doroti fale muda, pa ja ništa ne kažem.
2014-04-12
dzango wrote:Jebo te Vučićev Pink. Ispiranje mozgova za idiote.pizzon wrote:ovog jutra lepo rece jedan gost kod srdjana i jovane
mi, srbi, nismo trampu ni u radarskom polju.
ali, mi slavimo promene, ocekujemo smirivanje situacije,
u odnosima sa rusijom, na balkanu, uravnotezenost.
jednakost, a ne ramine i tacijeve suze " zbog sto im je hilari izgubila "
to samo znaci da su platili njenu, njihovu, naklonost, izlobirali,
na kvarnjaka, nikako drugacije.
e sad, malo ce biti manje podrske a vise objektivnosti.
nadu da ce usa politika biti objektivnija, nista drugo !
zar si mislio da debilcina gleda ista drugo dok glodje botovski sendvic...
Guest- Guest
pa realno trumpa za boli quratz za ovo podrucje..osim slovenije malo jer mu je zena slovenka...ako hoces prodat dubrovnik....novi sad....travnik..ok mozemo razgovarat..imas lovu?...ok..nemas lovu?...zbogom
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Neće ovisiti samo o njemu nego o raznim lobijima oko njega i šta budu druge sile htjele, a njega će se isto pitat. On sam ne razlikuje jugoslavena od automobilske nesreće pa će mu puno toga morat savjetnici objašnjavat i kad zasjedne u ofis i krene sve moglo bi tu biti raznih iznenađenja.vuksadinare wrote:pa realno trumpa za boli quratz za ovo podrucje..osim slovenije malo jer mu je zena slovenka...ako hoces prodat dubrovnik....novi sad....travnik..ok mozemo razgovarat..imas lovu?...ok..nemas lovu?...zbogom
Similar topics
» jalnuš: trump je komunjara
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Jalnuš Bugajski na LSD-u
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Jalnuš Bugajski na LSD-u
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
Page 5 of 13