juesej izbori - praćenje rezultata
Page 8 of 49
Page 8 of 49 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 28 ... 49
Re: juesej izbori - praćenje rezultata
deda wrote:Legal Requirements or Pledgesmarcellus wrote:https://www.archives.gov/federal-register/electoral-college/electors.html#restrictions
Electors in these States are bound by State Law or by pledges to cast their vote for a specific candidate
- mogu prekršiti svoju zakletvu, čak odluku o tome tko će biti predsjednik mogu prebaciti na neko drugo tijelo, mislim da se zove kuća predstavnika ili tako nešt
da, piše u mom uvodnom tekstu, ako trump i hilari imaju po 269 odlučuje kongres (republikanci imaju većinu)
kvaka je da su elektori kao prvo svi redom iz stranke koja je osvojila državu, dakle ako su demokrati 29 demokrata iz floride npr. ide u washington glasati za demokrate, to su prokušani stranački dužnosnici i sigurno neće glasati za protivničku stranku. Drugo, zakon (države, ne federacije) u svih 50 država (lmaš linkove) ih obvezuje glasati sukladno rezultatima izbora u danoj državi.
Dvije države imaju podijeljen elektorat na dva, odnosno tri okruga (maine i ne znam napamet koja je druga)
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
dva brata wrote:lik vas trola
ma ne trola samo je preglup da razumije o čemu uopće priča
Ne treba te to više brinuti...hahahahahahahahahahahahahadeda wrote:boli me briga, mene samo zanima koliko će me ti izbori koštatired wolf wrote:Dovoljno je da se upoznaš s izbornim procesom u SAD-u i sve će ti biti jasno. Nije nešto teško. Dobro, treba malo razmišljati o tome.deda wrote:meni se čini da obojica
ako pobjedi Hilary, burza ide gore, ako pobjedi Trump bit će panika i padaju cijene
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Dovoljno je da se upoznaš s izbornim procesom u SAD-u i sve će ti biti jasno. Nije nešto teško. Dobro, treba malo razmišljati o tome.deda wrote:meni se čini da obojica
rece ezek
red wolf-
2016-02-10
Možda nešto i naučiš. Bit' će nešto od tebe.Leviathan2 wrote:red wolf wrote:Dovoljno je da se upoznaš s izbornim procesom u SAD-u i sve će ti biti jasno. Nije nešto teško. Dobro, treba malo razmišljati o tome.deda wrote:meni se čini da obojica
rece ezek
red wolf-
2016-02-10
Leviathan2 wrote:red wolf wrote:Dovoljno je da se upoznaš s izbornim procesom u SAD-u i sve će ti biti jasno. Nije nešto teško. Dobro, treba malo razmišljati o tome.deda wrote:meni se čini da obojica
rece ezek
a uvodni post je moj tekst o izborima božemoj on objašnjava da medvjed sere u šumi
ovisi u kojoj državi, npr. u Oklahomi je kazna za kršenje zakletve 1000 USD i prekršajna prijava, dok u Floridi nema kaznemarcellus wrote:Drugo, zakon (države, ne federacije) u svih 50 država (lmaš linkove) ih obvezuje glasati sukladno rezultatima izbora u danoj državi.
http://www.leg.state.fl.us/statutes/index.cfm?App_mode=Display_Statute&Search_String=&URL=0100-0199/0103/Sections/0103.021.html
Guest- Guest
red wolf wrote:Glup? Ti ili ja? Ti, novinar, komentiraš izbore u SAD-u, a ne znaš njihov izborni proces. Smiješno...marcellus wrote:dva brata wrote:lik vas trola
kretenu skini mi se s kurca a kad komentiraš temu prvo pročitaj što su već drugi napisali da ne padaš s marsa
meni je sve jasno.... čak i opasnost od nuklearnog sukoba ukoliko pobijedi hitlery... ali da ga jebeš nije mi jasno zašto tog lika puštaju svako malo iz ustanove....
2015-08-08
Živimo u državi u kojoj si ti novinar. Začuđujuće zar ne?...marcellus wrote:Leviathan2 wrote:red wolf wrote:Dovoljno je da se upoznaš s izbornim procesom u SAD-u i sve će ti biti jasno. Nije nešto teško. Dobro, treba malo razmišljati o tome.deda wrote:meni se čini da obojica
rece ezek
a uvodni post je moj tekst o izborima božemoj on objašnjava da medvjed sere u šumi
red wolf-
2016-02-10
deda wrote:ovisi u kojoj državi, npr. u Oklahomi je kazna za kršenje zakletve 1000 USD i prekršajna prijava, dok u Floridi nema kaznemarcellus wrote:Drugo, zakon (države, ne federacije) u svih 50 država (lmaš linkove) ih obvezuje glasati sukladno rezultatima izbora u danoj državi.
http://www.leg.state.fl.us/statutes/index.cfm?App_mode=Display_Statute&Search_String=&URL=0100-0199/0103/Sections/0103.021.html
da ali to je teoretska stvar, nitko ne pamti kad je zadnji put elektor glasao suprotno od obaveze
red wolf wrote:Živimo u državi u kojoj si ti novinar. Začuđujuće zar ne?...marcellus wrote:Leviathan2 wrote:red wolf wrote:Dovoljno je da se upoznaš s izbornim procesom u SAD-u i sve će ti biti jasno. Nije nešto teško. Dobro, treba malo razmišljati o tome.deda wrote:meni se čini da obojica
rece ezek
a ja živim u državi gdje idiot kaže jedno, onda objašnjava drugo što je davno apsolvirano...
Pa ti si smiješan stvarno...marcellus wrote:red wolf wrote:Glup? Ti ili ja? Ti, novinar, komentiraš izbore u SAD-u, a ne znaš njihov izborni proces. Smiješno...marcellus wrote:dva brata wrote:lik vas trola
kretenu skini mi se s kurca a kad komentiraš temu prvo pročitaj što su već drugi napisali da ne padaš s marsa
red wolf-
2016-02-10
Ja sam se trudio biti što jasniji...No, tebi to ne ide...marcellus wrote:red wolf wrote:Živimo u državi u kojoj si ti novinar. Začuđujuće zar ne?...marcellus wrote:Leviathan2 wrote:red wolf wrote:
Dovoljno je da se upoznaš s izbornim procesom u SAD-u i sve će ti biti jasno. Nije nešto teško. Dobro, treba malo razmišljati o tome.
rece ezek
a ja živim u državi gdje idiot kaže jedno, onda objašnjava drugo što je davno apsolvirano...
red wolf-
2016-02-10
pukni mu jednu zidarsku i zguraj u jarak blentona... da ne smeta i ne maltretira svojim debilanama....marcellus wrote:red wolf wrote:Glup? Ti ili ja? Ti, novinar, komentiraš izbore u SAD-u, a ne znaš njihov izborni proces. Smiješno...marcellus wrote:dva brata wrote:lik vas trola
2015-08-08
nekad mi se cini da je ezek ispao iz dubokog svemira, mozda je i on neki asgardski vojnik ko longi, al longi se adaptirao dok ezek stvarno prospe biserjemarcellus wrote:Leviathan2 wrote:red wolf wrote:Dovoljno je da se upoznaš s izbornim procesom u SAD-u i sve će ti biti jasno. Nije nešto teško. Dobro, treba malo razmišljati o tome.deda wrote:meni se čini da obojica
rece ezek
red wolf wrote:
Ne treba te to više brinuti...hahahahahahahahahahahahaha
ima važnijih stvari od Hilary i Trupma
npr. nedostaje mi još jedna karta za sutra i teško da ću ju nabaviti, to je veći problem od tih izbora
http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/justin-bieber-zagreb-arena-840352/performance.html
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:nekad mi se cini da je ezek ispao iz dubokog svemira, mozda je i on neki asgardski vojnik ko longi, al longi se adaptirao dok ezek stvarno prospe biserjemarcellus wrote:Leviathan2 wrote:red wolf wrote:Dovoljno je da se upoznaš s izbornim procesom u SAD-u i sve će ti biti jasno. Nije nešto teško. Dobro, treba malo razmišljati o tome.deda wrote:meni se čini da obojica
rece ezek
spram njega i pižon djeluje poluinteligentan
bar razumije o čemu ljudi pričaju
to zasigurno... ezek je posebna kategorija, tj van svih kategorija....marcellus wrote:Leviathan2 wrote:nekad mi se cini da je ezek ispao iz dubokog svemira, mozda je i on neki asgardski vojnik ko longi, al longi se adaptirao dok ezek stvarno prospe biserjemarcellus wrote:Leviathan2 wrote:red wolf wrote:
Dovoljno je da se upoznaš s izbornim procesom u SAD-u i sve će ti biti jasno. Nije nešto teško. Dobro, treba malo razmišljati o tome.
rece ezek
spram njega i pižon djeluje poluinteligentan
bar razumije o čemu ljudi pričaju
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 8 of 49 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 28 ... 49
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» DEUR: Predsjednica se uključuje u praćenje slučaja Šantić!
» U HDZ-u je zavladao šok nakon rezultata
» PREDVIDJANJA REZULTATA IZBORA
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» DEUR: Predsjednica se uključuje u praćenje slučaja Šantić!
» U HDZ-u je zavladao šok nakon rezultata
» PREDVIDJANJA REZULTATA IZBORA
Page 8 of 49