juesej izbori - praćenje rezultata
Page 28 of 49
Page 28 of 49 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 38 ... 49
Re: juesej izbori - praćenje rezultata
To je to.Winter is coming wrote:
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
dobio floridu i sjevernu karolinu, dobit će i georgiju
Guest- Guest
BREAKING NEWS: DONALD TRUMP HAS JUST WON WISCONSIN AND IOWA! WOW!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pa već sam napisao... za biznismena... jbg ne volim fiškale.... a i mužu joj nikad neću oprostiti što je zaustavio oslobađanje BiH od onih tvojih....epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:oregon je ona dobila
miha za koga si ti, al onako iskreno :)
2015-08-08
epikur37 wrote:BREAKING NEWS: DONALD TRUMP HAS JUST WON WISCONSIN AND IOWA! WOW!
nije još, ne trolaj
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:pa već sam napisao... za biznismena... jbg ne volim fiškale.... a i mužu joj nikad neću oprostiti što je zaustavio oslobađanje BiH od onih tvojih....epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:oregon je ona dobila
miha za koga si ti, al onako iskreno :)
ma ja :)
Važno da je stvar legla dobro.
2015-08-06
5:37 Prema projekcijama Guardiana, Clinton ima 209 elektora, a Trump 232.
2014-04-11
ja sam pobrojao 272 za trumpa... od tih je samo par još li la, s tim da on još uvijek može dobiti neke njene...
2015-08-08
avaz predviđa katastrofu i propast svijeta, jutarnji zanijemio, slobodna europa na aparatima :)
ajme koji gušt
ajme koji gušt
2015-08-06
GLASOVI na američkim predsjedničkim izborima i dalje se prebrojavaju, no republikanski kandidat Donalt Trump trenutačno vodi.
U projekciji koju prikazuje New York Times, Trumpu se daje preko 95 posto šanse da postane sljedeći predsjednik SAD-a.
Projekcija NYT-a je bazirana na preborajnim glasovima te na bivšim izborima u američkim državama.
Trump je osvojio Floridu koja se od početka spominjala kao ključna zemlja. Iznenađujuće, vodi u Wisconsinu kojeg je Hillary Clinton očito uzela zdravo za gotovo s obzirom da tijekom kampanje nogom nije stupila u ovu zemlju. To bi je moglo koštati izbora.
No, najveća borba, borba vrijedna Bijele kuće, u ovim trenucima vodi se u Michiganu koji nosi 16 elektora. Tijesno je u Iowi gdje je Trump prešao u prednost, baš kao i u New Hampshireu. U posljednje tri navedene zemlje, Iowi, Michiganu i New Hampshireu razlika je u nekoliko tisuća glasova. U sve tri zemlje trenutno je u vodstvu Trump. Ako tako i ostane, on će postati novi predsjednik SAD-a.
U projekciji koju prikazuje New York Times, Trumpu se daje preko 95 posto šanse da postane sljedeći predsjednik SAD-a.
Projekcija NYT-a je bazirana na preborajnim glasovima te na bivšim izborima u američkim državama.
Trump je osvojio Floridu koja se od početka spominjala kao ključna zemlja. Iznenađujuće, vodi u Wisconsinu kojeg je Hillary Clinton očito uzela zdravo za gotovo s obzirom da tijekom kampanje nogom nije stupila u ovu zemlju. To bi je moglo koštati izbora.
No, najveća borba, borba vrijedna Bijele kuće, u ovim trenucima vodi se u Michiganu koji nosi 16 elektora. Tijesno je u Iowi gdje je Trump prešao u prednost, baš kao i u New Hampshireu. U posljednje tri navedene zemlje, Iowi, Michiganu i New Hampshireu razlika je u nekoliko tisuća glasova. U sve tri zemlje trenutno je u vodstvu Trump. Ako tako i ostane, on će postati novi predsjednik SAD-a.
2014-04-11
michaellcmacha wrote:ja sam pobrojao 272 za trumpa... od tih je samo par još li la, s tim da on još uvijek može dobiti neke njene...
trenutno je 216 naspram 209
NYT ima najtočnije rezultate
http://www.nytimes.com/elections/results/president
Guest- Guest
a u kukac kako to da su forumski strucnjaci tako kiksali u prognozamaMaximusDecimusMiridije wrote:Potvrdili su Floridu. Ajde fala kurcu :D
2014-04-14
u stvari 298 za biznismena.... jebote ako to tak ostane to će biti i više nego uvjerljiva pobjeda...michaellcmacha wrote:ja sam pobrojao 272 za trumpa... od tih je samo par još li la, s tim da on još uvijek može dobiti neke njene...
2015-08-08
Wisconsin
key race
10 electoral votes
candidate
%
votes
Trump
49.1%
1,074,380
Clinton
45.7%
1,000,713
71 % prebrojano
key race
10 electoral votes
candidate
%
votes
Trump
49.1%
1,074,380
Clinton
45.7%
1,000,713
71 % prebrojano
2014-04-11
ja iščitavam ovdje i koliko vidim podaci se mijenjaju u realnom vremenudeda wrote:michaellcmacha wrote:ja sam pobrojao 272 za trumpa... od tih je samo par još li la, s tim da on još uvijek može dobiti neke njene...
trenutno je 216 naspram 209
NYT ima najtočnije rezultate
http://www.nytimes.com/elections/results/president
http://www.politico.com/2016-election/results/map/president
2015-08-08
Avaz ima pravo ako Trump odjebe saudijce njihov svijet ce propast i dozivjet ce katastrofu. a i isis bi im mogao nayebat.epikur37 wrote:avaz predviđa katastrofu i propast svijeta, jutarnji zanijemio, slobodna europa na aparatima :)
ajme koji gušt
omni-
2014-04-12
market is crushing,saudijski princ prodaje grbadeveepikur37 wrote:avaz predviđa katastrofu i propast svijeta, jutarnji zanijemio, slobodna europa na aparatima :)
ajme koji gušt
2014-04-14
...epikur37 wrote:avaz predviđa katastrofu i propast svijeta, jutarnji zanijemio, slobodna europa na aparatima :)
ajme koji gušt
[size=40]JUTARNJI U NEW YORKU Proveli smo dan s biračima: Velika većina tvrdi da je za Hillary, oni koji su glasali za Trumpa ne žele da se to zna, srame se...[/size]
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Mogli bi večeras rusi organizirat vatrmet u alepu u znak trumove pobjede....omni wrote:Avaz ima pravo ako Trump odjebe saudijce njihov svijet ce propast i dozivjet ce katastrofu. a i isis bi im mogao nayebat.epikur37 wrote:avaz predviđa katastrofu i propast svijeta, jutarnji zanijemio, slobodna europa na aparatima :)
ajme koji gušt
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Page 28 of 49 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 38 ... 49
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» DEUR: Predsjednica se uključuje u praćenje slučaja Šantić!
» U HDZ-u je zavladao šok nakon rezultata
» PREDVIDJANJA REZULTATA IZBORA
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» DEUR: Predsjednica se uključuje u praćenje slučaja Šantić!
» U HDZ-u je zavladao šok nakon rezultata
» PREDVIDJANJA REZULTATA IZBORA
Page 28 of 49