juesej izbori - praćenje rezultata
Page 9 of 49
Page 9 of 49 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 49
Re: juesej izbori - praćenje rezultata
to zasigurno... ezek je posebna kategorija, tj van svih kategorija....marcellus wrote:Leviathan2 wrote:nekad mi se cini da je ezek ispao iz dubokog svemira, mozda je i on neki asgardski vojnik ko longi, al longi se adaptirao dok ezek stvarno prospe biserjemarcellus wrote:Leviathan2 wrote:red wolf wrote:
Dovoljno je da se upoznaš s izbornim procesom u SAD-u i sve će ti biti jasno. Nije nešto teško. Dobro, treba malo razmišljati o tome.
rece ezek
a uvodni post je moj tekst o izborima božemoj on objašnjava da medvjed sere u šumi
spram njega i pižon djeluje poluinteligentan
bar razumije o čemu ljudi pričaju
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ne, samo sam vam rekao kako stvari stoje. Najbolji vam je primjer izborna utrka Gorea i Busha. Nakon toga su krenuli zahtjevi za mijenjanjem izbornog sustava u SAD-u, ali bezuspješno.Leviathan2 wrote:nekad mi se cini da je ezek ispao iz dubokog svemira, mozda je i on neki asgardski vojnik ko longi, al longi se adaptirao dok ezek stvarno prospe biserjemarcellus wrote:Leviathan2 wrote:red wolf wrote:Dovoljno je da se upoznaš s izbornim procesom u SAD-u i sve će ti biti jasno. Nije nešto teško. Dobro, treba malo razmišljati o tome.deda wrote:meni se čini da obojica
rece ezek
a uvodni post je moj tekst o izborima božemoj on objašnjava da medvjed sere u šumi
red wolf-
2016-02-10
On ? Ha ha ha nemoj me hebat , pa tko bi njemu ....pa njemu da daš dvi nacrtane ovce da čuva do ujutro bi ih izgubija.Leviathan2 wrote:
nekad mi se cini da je ezek ispao iz dubokog svemira, mozda je i on neki asgardski vojnik ko longi, al longi se adaptirao dok ezek stvarno prospe biserje
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa šta imaš ti sad posebno pojašnjavati kad tu činjenicu svi sugovornici poodavno znaju... i uopće ju ne dovode u pitanje....
2015-08-08
Ovo ti prolazi među tvojom ''svitom'' koja ti tepa ovdje...No, svatko tko se razumije u ovu tematiku, smije ti se. A k tomu, još si i novnar.marcellus wrote:Leviathan2 wrote:nekad mi se cini da je ezek ispao iz dubokog svemira, mozda je i on neki asgardski vojnik ko longi, al longi se adaptirao dok ezek stvarno prospe biserjemarcellus wrote:Leviathan2 wrote:red wolf wrote:
Dovoljno je da se upoznaš s izbornim procesom u SAD-u i sve će ti biti jasno. Nije nešto teško. Dobro, treba malo razmišljati o tome.
rece ezek
spram njega i pižon djeluje poluinteligentan
bar razumije o čemu ljudi pričaju
red wolf-
2016-02-10
ovo čak nije ni u redu od Levog.... :)))... ići tebe i njega uspoređivati ili u ravan stavljat..... :))))))RayMabus wrote:On ? Ha ha ha nemoj me hebat , pa tko bi njemu ....pa njemu da daš dvi nacrtane ovce da čuva do ujutro bi ih izgubija.Leviathan2 wrote:
nekad mi se cini da je ezek ispao iz dubokog svemira, mozda je i on neki asgardski vojnik ko longi, al longi se adaptirao dok ezek stvarno prospe biserje
2015-08-08
Ti ne znaš tko ti je komandant Galaktičke federacije, a tvrdiš istovremeno da si pripadnik iste...RayMabus wrote:On ? Ha ha ha nemoj me hebat , pa tko bi njemu ....pa njemu da daš dvi nacrtane ovce da čuva do ujutro bi ih izgubija.Leviathan2 wrote:
red wolf-
2016-02-10
Pa čuj do toga dolazi jer ponekad pričamo neke slične stvari al Bože moj pričate i vi o izborima u Americi pa niste Amerikanci.michaellcmacha wrote:ovo čak nije ni u redu od Levog.... :)))... ići tebe i njega uspoređivati ili u ravan stavljat..... :))))))RayMabus wrote:On ? Ha ha ha nemoj me hebat , pa tko bi njemu ....pa njemu da daš dvi nacrtane ovce da čuva do ujutro bi ih izgubija.Leviathan2 wrote:
2014-04-11
ona ko davor sučić....deda wrote:
2015-08-08
red wolf wrote:Ti ne znaš tko ti je komandant Galaktičke federacije, a tvrdiš istovremeno da si pripadnik iste...RayMabus wrote:On ? Ha ha ha nemoj me hebat , pa tko bi njemu ....pa njemu da daš dvi nacrtane ovce da čuva do ujutro bi ih izgubija.Leviathan2 wrote:
Nisi nikad čuo za onu našu :
JA SAM PRIPADNIK TOLIKO TAJNE ORGANIZACIJE DA ČAK NI NJENI PRIPADNICI NEZNAJU DA JOJ PRIPADAJU.
Sad me otmi i traži da ti otkrijem imena , baze , hijerarhiju , položaje.
2014-04-11
ma ne to nema veze s vezom... ti imaš svoje sheme zajebavanja i ponekad podjebavanja.... ovaj pak lik nije zdrav.... mentalno.... po kliničkim obrascima....RayMabus wrote:Pa čuj do toga dolazi jer ponekad pričamo neke slične stvari al Bože moj pričate i vi o izborima u Americi pa niste Amerikanci.michaellcmacha wrote:ovo čak nije ni u redu od Levog.... :)))... ići tebe i njega uspoređivati ili u ravan stavljat..... :))))))RayMabus wrote:On ? Ha ha ha nemoj me hebat , pa tko bi njemu ....pa njemu da daš dvi nacrtane ovce da čuva do ujutro bi ih izgubija.Leviathan2 wrote:
2015-08-08
Vrillon...Salamat Gajun! Salamat Ja!RayMabus wrote:red wolf wrote:Ti ne znaš tko ti je komandant Galaktičke federacije, a tvrdiš istovremeno da si pripadnik iste...RayMabus wrote:On ? Ha ha ha nemoj me hebat , pa tko bi njemu ....pa njemu da daš dvi nacrtane ovce da čuva do ujutro bi ih izgubija.Leviathan2 wrote:
JA SAM PRIPADNIK TOLIKO TAJNE ORGANIZACIJE DA ČAK NI NJENI PRIPADNICI NEZNAJU DA JOJ PRIPADAJU.
Last edited by red wolf on 8/11/2016, 21:07; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Kakvu djecu tamo vodiš?deda wrote:red wolf wrote:
Ne treba te to više brinuti...hahahahahahahahahahahahaha
ima važnijih stvari od Hilary i Trupma
npr. nedostaje mi još jedna karta za sutra i teško da ću ju nabaviti, to je veći problem od tih izbora
http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/justin-bieber-zagreb-arena-840352/performance.html
Bila nekakva nagradna igra za te karte na nekom radiju.
Trinity-
2014-04-17
Ne znam.red wolf wrote:Vrillon...RayMabus wrote:red wolf wrote:Ti ne znaš tko ti je komandant Galaktičke federacije, a tvrdiš istovremeno da si pripadnik iste...RayMabus wrote:On ? Ha ha ha nemoj me hebat , pa tko bi njemu ....pa njemu da daš dvi nacrtane ovce da čuva do ujutro bi ih izgubija.Leviathan2 wrote:
Nemam pojma. Otmi me , muči me , pokušaj izvuč neku informaciju......nula bodova.
2014-04-11
Znam da nemaš pojma.RayMabus wrote:Ne znam.red wolf wrote:Vrillon...RayMabus wrote:red wolf wrote:Ti ne znaš tko ti je komandant Galaktičke federacije, a tvrdiš istovremeno da si pripadnik iste...RayMabus wrote:
On ? Ha ha ha nemoj me hebat , pa tko bi njemu ....pa njemu da daš dvi nacrtane ovce da čuva do ujutro bi ih izgubija.
Nemam pojma. Otmi me , muči me , pokušaj izvuč neku informaciju......nula bodova.
red wolf-
2016-02-10
Bravo.red wolf wrote:Znam da nemaš pojma.RayMabus wrote:Ne znam.red wolf wrote:Vrillon...RayMabus wrote:red wolf wrote:
Ti ne znaš tko ti je komandant Galaktičke federacije, a tvrdiš istovremeno da si pripadnik iste...
Nemoj više spamat.
2014-04-11
Salamat Gajun! Salamat Ja!RayMabus wrote:Bravo.red wolf wrote:Znam da nemaš pojma.RayMabus wrote:Ne znam.red wolf wrote:Vrillon...RayMabus wrote:
Nemoj više spamat.
red wolf-
2016-02-10
michaellcmacha wrote:pa šta imaš ti sad posebno pojašnjavati kad tu činjenicu svi sugovornici poodavno znaju... i uopće ju ne dovode u pitanje....
kako rekoh krelac komentira temu bez da ju je uopće čitao... i tumači ljudima ono što ionako svi znaju, a upadne s pričom da "odlučuju elektori", ispada da elektori o nečem odlučuju, pa nemoš vjerovat da je tako glup
red wolf wrote:
Salamat Gajun! Salamat Ja!
De nemoj spamat ....ako se taj nije kandidiro .....
2014-04-11
Page 9 of 49 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 49
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» DEUR: Predsjednica se uključuje u praćenje slučaja Šantić!
» U HDZ-u je zavladao šok nakon rezultata
» PREDVIDJANJA REZULTATA IZBORA
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» DEUR: Predsjednica se uključuje u praćenje slučaja Šantić!
» U HDZ-u je zavladao šok nakon rezultata
» PREDVIDJANJA REZULTATA IZBORA
Page 9 of 49