PREDVIDJANJA REZULTATA IZBORA
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
PREDVIDJANJA REZULTATA IZBORA
Dakle:
http://www.270towin.com/
Otvorite link, imate interaktivnu mapu. Hodite na ''All Blank'' opciju, i izbacite rezultat.
Tko bude bio najblize konacnom rezultatu ce zasluziti kao nagradu nasu poslovicno kratku memoriju da je pogodio rezultat
Otvorite link, imate interaktivnu mapu. Hodite na ''All Blank'' opciju, i izbacite rezultat.
Tko bude bio najblize konacnom rezultatu ce zasluziti kao nagradu nasu poslovicno kratku memoriju da je pogodio rezultat
Guest- Guest
Re: PREDVIDJANJA REZULTATA IZBORA
http://www.270towin.com/maps/Klm3n
Clinton 310 - Trump 228
Clinton 310 - Trump 228
Guest- Guest
Volio bih da pobiedi Trump, ali namjestit će se Hitleryjina pobjeda.
Trump znacfi mir,zaebantsku politiku,usmjeravanje americke politike prema unutra,povlacenje americkih postrojbi iz svijeta,da se ustedi lova i investira u domaca radna mjesta lik je biznismen,kučka Hillary je lopina i prodana dusa..kome vjerovati..
Svakako nije los covjek,kojemu je pička na prvo mmjestu i prvoj misli kad se probudi..
Evo danas na Huff postu ga je opet neka optuzila da ju je pipkao i ponudio joj 10 000 dolara za seks...Lik je legenda ,uzor svakako..
Svakako nije los covjek,kojemu je pička na prvo mmjestu i prvoj misli kad se probudi..
Evo danas na Huff postu ga je opet neka optuzila da ju je pipkao i ponudio joj 10 000 dolara za seks...Lik je legenda ,uzor svakako..
Guest- Guest
Okej trumpoljupci, ni meni Hillary nije draga (a ni Trump), ali nije pitanje koga vise volimo, nego tko ce, i gdje pobijediti. :)
Guest- Guest
do kraja ce biti naizvjesno..odlucivat ce par postotaka,i tu ce biti puuuno love odjedared transferirano po bankovnim racunima...
da su u pitanju zdravi izbori,na zdravi nacin,vec u pocetku bi se nazirale prednosti,no postzo je to prljavstina kakva jeste,prvotne namjere su zamjenjene taktikom,poseri sto vise oponenta..a sere se do kraja.dakle,budem ovidjeli..i uz qrc,GDJE JE TAJ BLANK??
da su u pitanju zdravi izbori,na zdravi nacin,vec u pocetku bi se nazirale prednosti,no postzo je to prljavstina kakva jeste,prvotne namjere su zamjenjene taktikom,poseri sto vise oponenta..a sere se do kraja.dakle,budem ovidjeli..i uz qrc,GDJE JE TAJ BLANK??
Guest- Guest
kolera, ja navijam za klintonicu, mislim da bi bilo ok da se amerika izrosthilja na nuklearnom rostilju i uz pjesmu do pobjede
kazem hilary
kazem hilary
ko ga jebe, prezivice netko, valjdabogomdani wrote:Je Lev,ali taj roshtilj bi mogao popaliti podosta toga i globalno...da znam da ce samo sebe spaliti,nek idu kvragu,tko ih ebe..
Novom svjetskom poretku je potrebno da žene budu maskote i nagovještaj eonskih promjena.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
ma treba jos puno picija poebati...ako zavrse kao peceni pilići na rostilju,tko to bude imao apetita fukati??Leviathan2 wrote:ko ga jebe, prezivice netko, valjdabogomdani wrote:Je Lev,ali taj roshtilj bi mogao popaliti podosta toga i globalno...da znam da ce samo sebe spaliti,nek idu kvragu,tko ih ebe..
Guest- Guest
Iknar je gay wrote:Reko sam vam još na starom forumu prije dvije godine,kako je Hillari buduća predsjednica Amerike i to na jednoj temi kadsu bili zbori između Kolinde i Josipovića.
Novom svjetskom poretku je potrebno da žene budu maskote i nagovještaj eonskih promjena.
Guest- Guest
onog trenutka kada se povukla sa mesta drzavnog sekretara
ja sam pretpostavio da ce biti kandidat za usa predsednika,
to sam i napisao. ja sam za Trampa, ali svetski bogatasi
drukaju za Clintonku- verovatno 1 zena pred. usa.
ja sam pretpostavio da ce biti kandidat za usa predsednika,
to sam i napisao. ja sam za Trampa, ali svetski bogatasi
drukaju za Clintonku- verovatno 1 zena pred. usa.
Guest- Guest
Nemoj biti sitničav (baš si pussy)bogomdani wrote:Iknar je gay wrote:Reko sam vam još na starom forumu prije dvije godine,kako je Hillari buduća predsjednica Amerike i to na jednoj temi kadsu bili zbori između Kolinde i Josipovića.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ja se bojim, ako Trump pobijedi, da neće biti nuklearnog rata Ipak, uzdajmo se u američku demokracijubogomdani wrote:Je Lev,ali taj roshtilj bi mogao popaliti podosta toga i globalno...da znam da ce samo sebe spaliti,nek idu kvragu,tko ih ebe..
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
bogomdani wrote:do kraja ce biti naizvjesno..odlucivat ce par postotaka,i tu ce biti puuuno love odjedared transferirano po bankovnim racunima...
Na mapi,lijevo od Floride imas padajuci menu (mislim da pise ''2016 Competitive'') i to aktiviras. Imas svasta od ''All Clinton'' do ''All Trump'', ti odaberi ''All Blank'' pa puni bojama savezne drzave, crvene su za Trumpa, plave za Hillary.
Ajde, bas me zanima za usporedbu, da imam barem jos jednu prognozu sa foruma :)
Guest- Guest
Kada bi to bili direktni izbori i kada bi građani birali možda bi pobijedio Trump.kolerik wrote:Dakle:
Ovako dok predsjednika SAD biraju elektori Trump nema šanse.
po toj karti ispada da srbi u USA glasuju za hitlericu... velikom većinom.... jedino oni u indiani i arizoni naginju trumpu....
2015-08-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kolinda na aparatima zbog rezultata eu izbora
» Moskva u strahu od rezultata njemačkih izbora
» Forumsko prognoziranje rezultata drugog kruga predsjedničkih izbora
» pobjednici pet seoskih izbora zaredom izgubili 5 seoskih izbora
» U HDZ-u je zavladao šok nakon rezultata
» Moskva u strahu od rezultata njemačkih izbora
» Forumsko prognoziranje rezultata drugog kruga predsjedničkih izbora
» pobjednici pet seoskih izbora zaredom izgubili 5 seoskih izbora
» U HDZ-u je zavladao šok nakon rezultata