juesej izbori - praćenje rezultata
Page 5 of 49
Page 5 of 49 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 49
Re: juesej izbori - praćenje rezultata
marcellus wrote:po mojoj računici, Trump nema šansi bez pobjede u Nevadi, osim ako ne uzme Pennsylvaniju. A tamo vodi samo po dvije ankete, i obje su radili sami republikanci. U neovisnim anketama gubi, malo ali gubi.
I kako stojimo trenutačno
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Yehudi wrote:marcellus wrote:po mojoj računici, Trump nema šansi bez pobjede u Nevadi, osim ako ne uzme Pennsylvaniju. A tamo vodi samo po dvije ankete, i obje su radili sami republikanci. U neovisnim anketama gubi, malo ali gubi.
I kako stojimo trenutačno
još ništa ne znamo - prvi rezultati iz prvih država u sedam navečer po američkom istočnom vremenu
2014-04-16
Iskreno bojim se da Trump nemre dobit ni da dobije. O medijskoj indoktrinaciji i pranju mozga da i ne pričamo, većina glasača Hillary će za nju glasat jer je ona "dobra" a on "zao"...
Brain32-
2014-04-15
Brain32 wrote:Iskreno bojim se da Trump nemre dobit ni da dobije. O medijskoj indoktrinaciji i pranju mozga da i ne pričamo, većina glasača Hillary će za nju glasat jer je ona "dobra" a on "zao"...
haha baš to
on je zao jer je pipao žene a ona je korumpirana do kostiju, primala je milijunske donacije od terorističkih država koje nije prijavljivala, pokrenula je ratove na bliskom istoku, mailovi razotkrivaju epsku korupciju i pedofiliju u njenom stožeru, usto loče, ali ona je dobra jer ne želi gradit zid prema mexicu
marcellus wrote:ankete daju prednost klintonovoj
To znamo ..............mislim ankete i ovo-ono
Jebali ih elektori floridski i ostali
Kakva je to falša demokracija.
Znamo za plan.............crnac pa žena pa onda peder neki na čelu Amerike......................PLJUC
iebali je saudi - vehabi financijeri
Sramota za Ameriku
2014-04-20
Yehudi wrote:marcellus wrote:ankete daju prednost klintonovoj
Znamo za plan.............crnac pa žena pa onda peder neki na čelu Amerike......................PLJUC
Sramota za Ameriku
pa jesi čito moj tekst šta je jill stein rekla za nju, ono jebote katar, saudi arabija, milijarde za clinton foundation iz tih država a ono mirotvorka božesačuvaj
veli ovaj analitičar na Nova tv da bi Trump mogao cimnuti pensilvaniju, medolinov mičigen floridu i georgiju
2015-08-08
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
michaellcmacha wrote:veli ovaj analitičar na Nova tv da bi Trump mogao cimnuti pensilvaniju, medolinov mičigen floridu i georgiju
pa hoće ako je tamo.... i ako ima pravo glasa... ako ništa bilo bi baš ok onak u inat da trump pobijedi.... njeni financijeri bi ju u tom slučaju razalatili.... s obzirom koliku su lovu u njenu kampanju ulupali....marcellus wrote:medo, glasaj majketi!
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
marcellus wrote:Yehudi wrote:marcellus wrote:ankete daju prednost klintonovoj
Sramota za Ameriku
pa jesi čito moj tekst šta je jill stein rekla za nju, ono jebote katar, saudi arabija, milijarde za clinton foundation iz tih država a ono mirotvorka božesačuvaj
Je, pročita sam. Kvalitetno po meni
2014-04-20
Hrvatski ekonomist čija tvrtka prognozira rezultate izbora: "Pobijedit će Trump,
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatski-ekonomist-cija-tvrtka-prognozira-rezultate-izbora-pobijedit-ce-trump-evo-kako/930796.aspx
Američki profesor koji od 1984. nije pogriješio pobjednika izbora: Pobjeđuje Trump, evo i zašto
http://www.index.hr/vijesti/clanak/americki-profesor-koji-od-1984-nije-pogrijesio-pobjednika-izbora-pobjedjuje-trump-evo-i-zasto/930764.aspx
evo malo optimizma pošto je velika većina foruma za trumpa
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatski-ekonomist-cija-tvrtka-prognozira-rezultate-izbora-pobijedit-ce-trump-evo-kako/930796.aspx
Američki profesor koji od 1984. nije pogriješio pobjednika izbora: Pobjeđuje Trump, evo i zašto
http://www.index.hr/vijesti/clanak/americki-profesor-koji-od-1984-nije-pogrijesio-pobjednika-izbora-pobjedjuje-trump-evo-i-zasto/930764.aspx
Guest- Guest
dva brata wrote:
evo malo pesimizma
Budu je motikom po Neretvi tražili.michaellcmacha wrote:ako ništa bilo bi baš ok onak u inat da trump pobijedi.... njeni financijeri bi ju u tom slučaju razalatili.... s obzirom koliku su lovu u njenu kampanju ulupali....
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
hahaRayMabus wrote:Budu je motikom po Neretvi tražili.michaellcmacha wrote:ako ništa bilo bi baš ok onak u inat da trump pobijedi.... njeni financijeri bi ju u tom slučaju razalatili.... s obzirom koliku su lovu u njenu kampanju ulupali....
Guest- Guest
Koliko ja poimam,ni Obami nisu davali šanse. A čak nije bilo ni toliko izjednačeno kao sada.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
mene je jedino strah floride.. mora trump dobiti floridu.. izašlo 1 milijun latinosa u floridi to mi se nesviđa , ali utjeha je da je dosta latinosa za republikance tamo
Guest- Guest
obrnuto, obama je bilo favorit u prvim izborima i to je pobjedio, u drugim izborima bilo je "tjesno" čak je prema anketama Mit Romoney imao prednost od 1-2% , a na kraju je Obama pobjedio sa dosta velikom razlikomjastreb wrote:Koliko ja poimam,ni Obami nisu davali šanse. A čak nije bilo ni toliko izjednačeno kao sada.
Guest- Guest
dva brata wrote:Hrvatski ekonomist čija tvrtka prognozira rezultate izbora: "Pobijedit će Trump,
Ovi naši mudraci kažu da im je anketa sazdana na podacima za koga anketirani procjenjuju da će dobiti a ne glasati...eto na forumu predviđamo Hilarijinu pobjedu, i ja osobno pretpostavljam da će ona uzeti, da moram birati birao bih slovenskog zeta
A ovaj povjesničar će naletit' na Murphya i njegov zakon
eto malo optimizma za dedu
2014-04-15
Page 5 of 49 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 49
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» DEUR: Predsjednica se uključuje u praćenje slučaja Šantić!
» U HDZ-u je zavladao šok nakon rezultata
» PREDVIDJANJA REZULTATA IZBORA
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» DEUR: Predsjednica se uključuje u praćenje slučaja Šantić!
» U HDZ-u je zavladao šok nakon rezultata
» PREDVIDJANJA REZULTATA IZBORA
Page 5 of 49