ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

juesej izbori - praćenje rezultata

Page 5 of 49 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 49  Next

Go down

juesej izbori - praćenje rezultata - Page 5 Empty Re: juesej izbori - praćenje rezultata

Post by Yehudi 8/11/2016, 17:13

marcellus wrote:po mojoj računici, Trump nema šansi bez pobjede u Nevadi, osim ako ne uzme Pennsylvaniju. A tamo vodi samo po dvije ankete, i obje su radili sami republikanci. U neovisnim anketama gubi, malo ali gubi.

I kako stojimo trenutačno

Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

juesej izbori - praćenje rezultata - Page 5 Empty Re: juesej izbori - praćenje rezultata

Post by marcellus 8/11/2016, 17:14

Yehudi wrote:
marcellus wrote:po mojoj računici, Trump nema šansi bez pobjede u Nevadi, osim ako ne uzme Pennsylvaniju. A tamo vodi samo po dvije ankete, i obje su radili sami republikanci. U neovisnim anketama gubi, malo ali gubi.

I kako stojimo trenutačno

još ništa ne znamo - prvi rezultati iz prvih država u sedam navečer po američkom istočnom vremenu

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 8/11/2016, 17:14

ankete daju prednost klintonovoj

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Brain32 8/11/2016, 18:51

Iskreno bojim se da Trump nemre dobit ni da dobije. O medijskoj indoktrinaciji i pranju mozga da i ne pričamo, većina glasača Hillary će za nju glasat jer je ona "dobra" a on "zao"...
Brain32
Brain32

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by marcellus 8/11/2016, 19:01

Brain32 wrote:Iskreno bojim se da Trump nemre dobit ni da dobije. O medijskoj indoktrinaciji i pranju mozga da i ne pričamo, većina glasača Hillary će za nju glasat jer je ona "dobra" a on "zao"...

haha baš to

on je zao jer je pipao žene a ona je korumpirana do kostiju, primala je milijunske donacije od terorističkih država koje nije prijavljivala, pokrenula je ratove na bliskom istoku, mailovi razotkrivaju epsku korupciju i pedofiliju u njenom stožeru, usto loče, ali ona je dobra jer ne želi gradit zid prema mexicu

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Yehudi 8/11/2016, 19:06

marcellus wrote:ankete daju prednost klintonovoj

To znamo ..............mislim ankete i ovo-ono

Jebali ih elektori  floridski i ostali

Kakva je to falša demokracija.

Znamo za plan.............crnac pa žena pa onda peder neki na čelu Amerike......................PLJUC

iebali je saudi - vehabi financijeri

Sramota za Ameriku
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by marcellus 8/11/2016, 19:09

Yehudi wrote:

Znamo za plan.............crnac pa žena pa onda peder neki na čelu Amerike......................PLJUC

Sramota za Ameriku

pa jesi čito moj tekst šta je jill stein rekla za nju, ono jebote katar, saudi arabija, milijarde za clinton foundation iz tih država a ono mirotvorka božesačuvaj

2014-04-16

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 8/11/2016, 19:33

veli ovaj analitičar na Nova tv da bi Trump mogao cimnuti pensilvaniju, medolinov mičigen floridu i georgiju

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by marcellus 8/11/2016, 19:37

medo, glasaj majketi!

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 8/11/2016, 19:37

michaellcmacha wrote:veli ovaj analitičar na Nova tv da bi Trump mogao cimnuti pensilvaniju, medolinov mičigen floridu i georgiju

juesej izbori - praćenje rezultata - Page 5 1-dona10
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 8/11/2016, 19:40

marcellus wrote:medo, glasaj majketi!
pa hoće ako je tamo.... i ako ima pravo glasa... ako ništa bilo bi baš ok onak u inat da trump pobijedi.... njeni financijeri bi ju u tom slučaju razalatili.... s obzirom koliku su lovu u njenu kampanju ulupali....
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Yehudi 8/11/2016, 19:41

marcellus wrote:
Yehudi wrote:

Sramota za Ameriku

pa jesi čito moj tekst šta je jill stein rekla za nju, ono jebote katar, saudi arabija, milijarde za clinton foundation iz tih država a ono mirotvorka božesačuvaj

Je, pročita sam. Kvalitetno po meni
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Guest 8/11/2016, 19:42

Hrvatski ekonomist čija tvrtka prognozira rezultate izbora: "Pobijedit će Trump,

http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatski-ekonomist-cija-tvrtka-prognozira-rezultate-izbora-pobijedit-ce-trump-evo-kako/930796.aspx

Američki profesor koji od 1984. nije pogriješio pobjednika izbora: Pobjeđuje Trump, evo i zašto

http://www.index.hr/vijesti/clanak/americki-profesor-koji-od-1984-nije-pogrijesio-pobjednika-izbora-pobjedjuje-trump-evo-i-zasto/930764.aspx

evo malo optimizma pošto je velika većina foruma za trumpa
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 8/11/2016, 19:43

dva brata wrote:

evo malo pesimizma

juesej izbori - praćenje rezultata - Page 5 Hillary-meme-funny-2

2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/11/2016, 19:43

michaellcmacha wrote:ako ništa bilo bi baš ok onak u inat da trump pobijedi.... njeni financijeri bi ju u tom slučaju razalatili.... s obzirom koliku su lovu u njenu kampanju ulupali....
Budu je motikom po Neretvi tražili.

:aw
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 8/11/2016, 19:43

RayMabus wrote:
michaellcmacha wrote:ako ništa bilo bi baš ok onak u inat da trump pobijedi.... njeni financijeri bi ju u tom slučaju razalatili.... s obzirom koliku su lovu u njenu kampanju ulupali....
Budu je motikom po Neretvi tražili.

:aw
haha
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 8/11/2016, 19:44

Koliko ja poimam,ni Obami nisu davali šanse. A čak nije bilo ni toliko izjednačeno kao sada.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 8/11/2016, 19:44

mene je jedino strah floride.. mora trump dobiti floridu.. izašlo 1 milijun latinosa u floridi to mi se nesviđa , ali utjeha je da je dosta latinosa za republikance tamo
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/11/2016, 19:45

jastreb wrote:Koliko ja poimam,ni Obami nisu davali šanse. A čak nije bilo ni toliko izjednačeno kao sada.
obrnuto, obama je bilo favorit u prvim izborima i to je pobjedio, u drugim izborima bilo je "tjesno" čak je prema anketama Mit Romoney imao prednost od 1-2% , a na kraju je Obama pobjedio sa dosta velikom razlikom
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 8/11/2016, 19:49

dva brata wrote:Hrvatski ekonomist čija tvrtka prognozira rezultate izbora: "Pobijedit će Trump,

http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatski-ekonomist-cija-tvrtka-prognozira-rezultate-izbora-pobijedit-ce-trump-evo-kako/930796.aspx

Američki profesor koji od 1984. nije pogriješio pobjednika izbora: Pobjeđuje Trump, evo i zašto

http://www.index.hr/vijesti/clanak/americki-profesor-koji-od-1984-nije-pogrijesio-pobjednika-izbora-pobjedjuje-trump-evo-i-zasto/930764.aspx

Ovi naši mudraci kažu da im je anketa sazdana na podacima za koga anketirani procjenjuju da će dobiti a ne glasati...eto na forumu predviđamo Hilarijinu pobjedu, i ja osobno pretpostavljam da će ona uzeti, da moram birati birao bih slovenskog zeta

A ovaj povjesničar će naletit' na Murphya i njegov zakon

eto malo optimizma za dedu

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 8/11/2016, 19:50

mora pobjediti floridu.. trump
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 49 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 49  Next

Back to top

- Similar topics