hrvatska - island
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 27
Page 5 of 27 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16 ... 27
Re: hrvatska - island
A ha, to je tema o kojoj nisam čuja da pišete ni ti ni još neki pojedinci.muckodjubre wrote:to je neka druga tema koja nema veze s ovim o čemu sad pišemo
A ima veze, itekako. Pričamo o kaznama zbog nečeg što se događa na stadionu za vrijeme utakmice pa itekako ima veze.
Guest- Guest
nismo pisali o mnogo čemu pa to opet ne znači da je nešto u redu...sad smo počeli o bakljama na stadionima
Pa to i je problem jer se priča o bakljama ko nekom najvećem problemu, a imaš puno ozbiljnije probleme...muckodjubre wrote:nismo pisali o mnogo čemu pa to opet ne znači da je nešto u redu...
Guest- Guest
spin koji koriste obično navijači kada naprave neko sranje pa ono "ima većih problema,nismo mi glavni...",da ima...npr.ako ja opljačkam banku ne znači da ne moram biti kažnjen radi toga jer ima i većih problema od toga što sam ja opljačka banku...amper1950 wrote:Pa to i je problem jer se priča o bakljama ko nekom najvećem problemu, a imaš puno ozbiljnije probleme...muckodjubre wrote:nismo pisali o mnogo čemu pa to opet ne znači da je nešto u redu...
sad smo konkretno pisali o bakljama
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
prije je spin koji koriste ovi iz HNS-a da skrenu pozornost s svojih propusta i napune svoj proračun.muckodjubre wrote:
spin koji koriste obično navijači kada naprave neko sranje pa ono "ima većih problema,nismo mi glavni..."
Opet ću naglasiti da je zbog njihovih propusta jedan život ugašen, zbog baklje nije nikad nijedan. Ako je tebi život jednog mladog nogometaša nebitan pa o tome ne triba pričati, onda je to tvoj problem...
Guest- Guest
naprotiv, bitan je...kao i zdravlje judi zato i jesam protiv baklji...tebi očito nije bitno jer si za nešto što može narušiti ljudsko zdravlje i milijun puta je korišteno u te svrhe,gađanje suparničkih igrača,navijača,sudaca,vatrogasaca,klinaca koji skupljaju lopte itd.
1. da ti je toliko bitan, onda bi o tome pričao i pisao. A nisam nikad vidio...muckodjubre wrote:naprotiv, bitan je...kao i zdravlje judi zato i jesam protiv baklji...tebi očito nije bitno jer si za nešto što može narušiti ljudsko zdravlje i milijun puta je korišteno u te svrhe,gađanje suparničkih igrača,navijača,sudaca,vatrogasaca,klinaca koji skupljaju lopte itd.
2. I s mobitelom možeš ugroziti nekog ko i šakom koju sam spomenija i miljun puta je netko to tako koristio, za teške ozljede. A meni je bitno jer ja želim urediti stvari, htjeli ili ne baklji će biti uvijek bez obzira na propise, pravila i kazne. Zato ajmo legalizirati, ali pod jasnim uvjetima, pravilima da ta baklja ne leti u teren i(li) na nečije lice. To je poanta moje priče...
Guest- Guest
1.da je tebi bitno što pedofili siluju djecu onda bi pisao o tome...a nisam vidio...amper1950 wrote:1. da ti je toliko bitan, onda bi o tome pričao i pisao. A nisam nikad vidio...muckodjubre wrote:naprotiv, bitan je...kao i zdravlje judi zato i jesam protiv baklji...tebi očito nije bitno jer si za nešto što može narušiti ljudsko zdravlje i milijun puta je korišteno u te svrhe,gađanje suparničkih igrača,navijača,sudaca,vatrogasaca,klinaca koji skupljaju lopte itd.
2. I s mobitelom možeš ugroziti nekog ko i šakom koju sam spomenija i miljun puta je netko to tako koristio, za teške ozljede. A meni je bitno jer ja želim urediti stvari, htjeli ili ne baklji će biti uvijek bez obzira na propise, pravila i kazne. Zato ajmo legalizirati, ali pod jasnim uvjetima, pravilima da ta baklja ne leti u teren i(li) na nečije lice. To je poanta moje priče...
2.aj ti kontroliraj pijane,nadrogirane kretene da ne bace baklju gdje joj nije mjesto? nemogću misija...i onda bi to opet bili neodgovorni pojedinci,a kada bi ih se hapsilo onda bi kmečali po medijima kako se hr policija grozna i pisali pravda za ovoga ili onoga ili nedaj se nikica ili kako se već zove lik koji je napravio kiklopa od murjaka
2014-04-15
amper1950 wrote:1. da ti je toliko bitan, onda bi o tome pričao i pisao. A nisam nikad vidio...muckodjubre wrote:naprotiv, bitan je...kao i zdravlje judi zato i jesam protiv baklji...tebi očito nije bitno jer si za nešto što može narušiti ljudsko zdravlje i milijun puta je korišteno u te svrhe,gađanje suparničkih igrača,navijača,sudaca,vatrogasaca,klinaca koji skupljaju lopte itd.
Halo, već si dokazao da si idiot, ne moraš se više trudit.
Guest- Guest
1. pa ja pišem o tome, ali ovo je tema vezana za nogomet, navijače, stadione i događajima vezanim za nogomet. Tako da si se totalno pogubija u ovom svom postu, jer neću valjda o ovom prvom pisati tu.muckodjubre wrote:
1.da je tebi bitno što pedofili siluju djecu onda bi pisao o tome...a nisam vidio...
2.aj ti kontroliraj pijane,nadrogirane kretene da ne bace baklju gdje joj nije mjesto? nemogću misija...i onda bi to opet bili neodgovorni pojedinci,a kada bi ih se hapsilo onda bi kmečali po medijima kako se hr policija grozna i pisali pravda za ovoga ili onoga ili nedaj se nikica ili kako se već zove lik koji je napravio kiklopa od murjaka
2.Sve se može kad se hoće. Ja bi dozvolija baklje samo na jednoj tribini i sve prepusti navijačkoj skupini. Nek snose odgovornost i urede tko će paliti baklje i kako. Pa ćeš onda viditi. Prije jedne europske utakmice kad je Hajduku prijetilo izbacivanje, Lekić je se popeja na onu štagnu i reka danas da niko baklju nije upalija. I nije upaljena ni jedna. No općenito navijači će je paliti ovako ili onako, to nikad nećeš spriječiti, ali ajmo urediti...
Guest- Guest
Ne zanima me mišljenje o meni nekog kom je spržen mozak. Idi se negdi drugdi hvaliti da si prijetio jednom bidnom Pernaru, velika faco. Kad uglednom hdz-cu budeš tako,onda se javi. Jadniće...Tommy Ramone wrote:
Guest- Guest
1.poanta je da ni jedno nije tema ovoga o čemu pišemo...pišemo o bakljama na stadionima...amper1950 wrote:1. pa ja pišem o tome, ali ovo je tema vezana za nogomet, navijače, stadione i događajima vezanim za nogomet. Tako da si se totalno pogubija u ovom svom postu, jer neću valjda o ovom prvom pisati tu.muckodjubre wrote:
1.da je tebi bitno što pedofili siluju djecu onda bi pisao o tome...a nisam vidio...
2.Sve se može kad se hoće. Ja bi dozvolija baklje samo na jednoj tribini i sve prepusti navijačkoj skupini. Nek snose odgovornost i urede tko će paliti baklje i kako. Pa ćeš onda viditi. Prije jedne europske utakmice kad je Hajduku prijetilo izbacivanje, Lekić je se popeja na onu štagnu i reka danas da niko baklju nije upalija. I nije upaljena ni jedna. No općenito navijači će je paliti ovako ili onako, to nikad nećeš spriječiti, ali ajmo urediti...
2.eventualno,evantualno bi ti to prošlo da se poimence prijavi kod policije i/ili organizatora svaki navijač koji će koristiti baklju i da svako osobno odgovara...a sad koliko je tom izvedivo je druga priča jer bi onda rekli nisam ja netko je van mase pa ajd se odna nateži
2014-04-15
amper1950 wrote:Ne zanima me mišljenje o meni nekog kom je spržen mozak. Idi se negdi drugdi hvaliti da si prijetio jednom bidnom Pernaru, velika faco. Kad uglednom hdz-cu budeš tako,onda se javi. Jadniće...Tommy Ramone wrote:
Idiote lažljivi, nisam ja nikad napisao da sam njemu prijetio, nego branio curu na šalteru od njegovih prijetnji i maltretiranja. Ne čudi me da ga braniš jer je lik bolesnik i pička ko ti pa si se poistovjetio s njim.
Guest- Guest
npr.dogovore 30 baklji,unese se 35 od toga 5 upadnu u teren a ovi imaju dokaz svojih 30 da su tu,da oni nisu gađali...i onda bi bilo nije naša stvar,neka policija nađe tko je bacao jer nije stvar navijača da rade posao policije
Ajde jadniće ne opravdavaj se... Hvališ se tu po forumu da si verbalno napao (za fizički nemaš ni muda), kao ono faca si neka...Tommy Ramone wrote:
Idiote lažljivi, nisam ja nikad napisao da sam njemu prijetio, nego branio curu na šalteru od njegovih prijetnji i maltretiranja. Ne čudi me da ga braniš jer je lik bolesnik i pička ko ti pa si se poistovjetio s njim.
I nisam reka da ga branim, boli me kurac za njega. Jadnik, ti još veći što ga ideš verbalno napadati...
Guest- Guest
Poanta je da je ovo tema nogomet, da pišemo o problemima na stadionu. Ti si napisao stotinu postova o bakljama i sličnom, a nisam vidio da pišeš o licencama za stadione,a nisam vidio da pišeš kako je jedan mladi život ugašen jer je netko izdao licencu, a nije smio...muckodjubre wrote:
1.poanta je da ni jedno nije tema ovoga o čemu pišemo...pišemo o bakljama na stadionima...
Guest- Guest
Ti si zapoceo o bakljama,ja sam rekao NE tj.da nisam za baklje na stadionu..amper1950 wrote:Poanta je da je ovo tema nogomet, da pišemo o problemima na stadionu. Ti si napisao stotinu postova o bakljama i sličnom, a nisam vidio da pišeš o licencama za stadione,a nisam vidio da pišeš kako je jedan mladi život ugašen jer je netko izdao licencu, a nije smio...muckodjubre wrote:
1.poanta je da ni jedno nije tema ovoga o čemu pišemo...pišemo o bakljama na stadionima...
2014-04-15
Naprotiv,čovjek je stao u obranu djevojke na koju se istresao pernar...to je za pohvalu.amper1950 wrote:Ajde jadniće ne opravdavaj se... Hvališ se tu po forumu da si verbalno napao (za fizički nemaš ni muda), kao ono faca si neka...Tommy Ramone wrote:
I nisam reka da ga branim, boli me kurac za njega. Jadnik, ti još veći što ga ideš verbalno napadati...
Da se na tvoju sestru,djevojku ili kcer neko istresa i napadne je jel ne bi volio da neki tominjo stane u njenu obranu i pomogne joj?
2014-04-15
Započeo sam sad, ali se mali miljun puta tu pisalo o tome. I ja sam nalipija jedan članak gdje piše da je u jednoj državi, koja je sigurno na svim poljima naprednija od naše, legalizirana baklja. I onda si se javio ti i još neki pojedinci, a da sam nalipija članak o onoj nesreći u Zadru onda se nebi javio ko što nikad nisi pričao o tome.muckodjubre wrote:
Ti si zapoceo o bakljama,ja sam rekao NE tj.da nisam za baklje na stadionu..
No da završim priču, ka šta sam reka baklji će uvik biti, a problem se neće rješiti tako da HNS nabije kazne klubovima zbog pirotehnike (i time stavlja u isti koš baklju i npr. toposvki udar koji je stvarno opasan i može dovesti do teških ozljeda, za razliku od baklje), jedino će klubovi biti siromašniji, a HNS bogatiji. S tim da je taj HNS itekako odgovoran za smrt jednog mladog nogometaša, dok od baklje na našim stadionima nikad nitko nije izgubio život, pa koliko sam ja upoznat niti teže ozljeđen (napominjem, pričam ISKLJUČIVO o baklji, ne npr. topovskom udaru).
Guest- Guest
Page 5 of 27 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16 ... 27
Similar topics
» Argentina, HRVATSKA, Island, Nigerija
» Island zabranio Modernu
» Island ipak nije bajka
» New York PD redarstvenom akcijom ugasila SAO Staten Island
» Island osudio 26 bankara na ukupno 76 godina zatvora
» Island zabranio Modernu
» Island ipak nije bajka
» New York PD redarstvenom akcijom ugasila SAO Staten Island
» Island osudio 26 bankara na ukupno 76 godina zatvora