hrvatska - island
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 27
Page 27 of 27 • 1 ... 15 ... 25, 26, 27
Re: hrvatska - island
I ako su ovi sastavi ravnopravni s našim prvim, imaš problem...sat2 wrote:Španjolska: Rico - Juanfran -Bellerin-Mikel- Azpilicueta -Koke -Tiago -Bruno -Lucas Vazques - Nolito - Pedroamper1950 wrote:sat2 wrote:Hrvatska ima 15-16 visoko kvalitetnih igrača i uspoređivati ih sa Francuzima, Španjolcima, Nijemcima, Talijanima, Englezima je u najmanju ruku neukusno. Sve nabrojane reprezentacije imaju drugi sastav, koji je ravnopravan sa našim prvim sastavom.
Koliko god to bila prijateljska utakmica (sa Ircima) i ona je pokazala da, unatoć lošem izdanju pojedinih igrača, Hrvatska ima sustav, koji je dobro posložen ...
Ajde nabroji ja drugi sastav ravnopravan s našim prvim? Pišeš gluposti...
I utakmica protiv Irske je pokazala veliku razliku u kvaliteti igrača, a ne sastav koji je dobro posložen...
Francuska Mndanda -Jallet -Mangala-Umtiti- Digne-Kante Schneiderlin-Cabaye-Martial-Gignac-Coman
Engleska: Forster -Bertrand -Stones-Clyne-Rose-Barcley-Wilshere-Dier-Sturridge -Kane-Rashford
Guest- Guest
Glupane retardirani. Kod dileme Ivić ili Ćiro, presudilo je, u dobrom dijelu, opredijeljenje samih igrača. Ja to znam, al' ti to neznaš, jer si u to vrijeme bil' još premali. Ti sad ništa ne shvaćaš a kamoli prije 20-ak godina, majmunčiću maleni. A najveća pobjeda tih igrača nije Italija, jer znam da na to misliš, već Njemačka i Nizozemska na SP u Francuskoj. To su ipak bile utakmice koje su donijele medalju, a Italija su bile samo kvalifikacije. No dobro, bil si još mali, pa neznaš.fridrih_niche wrote:Pogledaj ove budaletine...Zeko wrote:I Tomislav Ivić je sigurno bio bolji trener od Ćire Blaževića 90-ih, ali je Ćiro bio daleko bolji izbor za tadašnju reprezentaciju.
Pa najveća pobjeda tih igrača nosi potpis Tomislava Ivica...
E da ih je bar on vidija sve te godine, bili bi svjetski prvaci...
Al jebat ga, nije se bija uguzija Tudjmanu u supak ka dotična marioneta i šarlatan...
Teško je bit daleko od oltara...
;)
Zeko-
2015-08-26
Pitam te opet : Kaj ni sa trećim mjestom na svijetu nismo zadovoljni ?Ziil Los Dii ! wrote:Zeko wrote:Kaj ni sa trećim mjestom na svijetu nismo zadovoljni ?Ziil Los Dii ! wrote:Nisi shvatio , to jest trenerova zadacaamper1950 wrote:Ne slažem se da ovo dvoje boldano nema veze jedno s drugim...Ziil Los Dii ! wrote:Nemamo pobjednicki mentalitet ovih velikih nogometnih nacija, da u trenutku kada smo dominantni protiv elitnih momcadi igramo malo hrabrije, to nam se skoro u svakoj nokaut fazi dogodilo neovisno o treneru i igracima u momcadi
Slaba psiholoska priprema i odgoj prevelikog respekta prema ekipama iz petice te argentine,brazila...
Govorio sam neovisno o ljudima koji su nasu repku vodili,uvijek ista prica i grjeske
Znaci ciro,cico,nane,jozic,kovac i sad cacic nisu uspjeli imperativ i pritisak pobjede smanjiti te igrace pripremiti za situaciju biti ili ne biti (sto je kod nas slucaj)
96 ...drkanje sa portugalom da bi se islo na svabe za koje ne pripremis momcad
98 ...drkanje sa prosineckim
Zeko-
2015-08-26
Jos jedan komentar na tvoje splačine: mater ti jeben u sve kurvanjske pore...Zeko wrote:Glupane retardirani. Kod dileme Ivić ili Ćiro, presudilo je, u dobrom dijelu, opredijeljenje samih igrača. Ja to znam, al' ti to neznaš, jer si u to vrijeme bil' još premali. Ti sad ništa ne shvaćaš a kamoli prije 20-ak godina, majmunčiću maleni. A najveća pobjeda tih igrača nije Italija, jer znam da na to misliš, već Njemačka i Nizozemska na SP u Francuskoj. To su ipak bile utakmice koje su donijele medalju, a Italija su bile samo kvalifikacije. No dobro, bil si još mali, pa neznaš.fridrih_niche wrote:Pogledaj ove budaletine...Zeko wrote:I Tomislav Ivić je sigurno bio bolji trener od Ćire Blaževića 90-ih, ali je Ćiro bio daleko bolji izbor za tadašnju reprezentaciju.
Al jebat ga, nije se bija uguzija Tudjmanu u supak ka dotična marioneta i šarlatan...
;)
;)
Guest- Guest
Za naše igrače kažeš:amper1950 wrote:I ako su ovi sastavi ravnopravni s našim prvim, imaš problem...sat2 wrote:Španjolska: Rico - Juanfran -Bellerin-Mikel- Azpilicueta -Koke -Tiago -Bruno -Lucas Vazques - Nolito - Pedroamper1950 wrote:sat2 wrote:Hrvatska ima 15-16 visoko kvalitetnih igrača i uspoređivati ih sa Francuzima, Španjolcima, Nijemcima, Talijanima, Englezima je u najmanju ruku neukusno. Sve nabrojane reprezentacije imaju drugi sastav, koji je ravnopravan sa našim prvim sastavom.
Koliko god to bila prijateljska utakmica (sa Ircima) i ona je pokazala da, unatoć lošem izdanju pojedinih igrača, Hrvatska ima sustav, koji je dobro posložen ...
Ajde nabroji ja drugi sastav ravnopravan s našim prvim? Pišeš gluposti...
I utakmica protiv Irske je pokazala veliku razliku u kvaliteti igrača, a ne sastav koji je dobro posložen...
Francuska Mndanda -Jallet -Mangala-Umtiti- Digne-Kante Schneiderlin-Cabaye-Martial-Gignac-Coman
Engleska: Forster -Bertrand -Stones-Clyne-Rose-Barcley-Wilshere-Dier-Sturridge -Kane-Rashford
"Mi imamo igrače iz Barcelone, Reala, Intera, Atletica itd.,igrače koji u velikim klubovima i ligama ..."
Pa u kojim klubovima i ligama igraju gore nabrojani igrači?
Hoćeš reći da je Kalinić bolji i da igra u većem klubu i jačoj ligi od Kanea, Gignaca, Martiala, Nolita ...
Ili da je Badelj bolji i igra u većem klubu i jačoj ligi od Wilshera, Diera, Cabaye, Kantea, Tiaga, Koke ...
Ili da su Vida, Mitrović, Lovren bolji i da igraju u većem klubu od Bellerina, Mikela, Umtitija, Clynea ....
Last edited by sat2 on 11/21/2016, 10:01; edited 1 time in total
sat2-
2015-09-28
Nemaš ti pojma o balunu, majmunčiću mali retardirani.fridrih_niche wrote:Jos jedan komentar na tvoje splačine: mater ti jeben u sve kurvanjske pore...Zeko wrote:Glupane retardirani. Kod dileme Ivić ili Ćiro, presudilo je, u dobrom dijelu, opredijeljenje samih igrača. Ja to znam, al' ti to neznaš, jer si u to vrijeme bil' još premali. Ti sad ništa ne shvaćaš a kamoli prije 20-ak godina, majmunčiću maleni. A najveća pobjeda tih igrača nije Italija, jer znam da na to misliš, već Njemačka i Nizozemska na SP u Francuskoj. To su ipak bile utakmice koje su donijele medalju, a Italija su bile samo kvalifikacije. No dobro, bil si još mali, pa neznaš.fridrih_niche wrote:Pogledaj ove budaletine...Zeko wrote:I Tomislav Ivić je sigurno bio bolji trener od Ćire Blaževića 90-ih, ali je Ćiro bio daleko bolji izbor za tadašnju reprezentaciju.
;)
;)
Zeko-
2015-08-26
Haha...sat2 wrote:
Za naše igrače kažeš:
"Mi imamo igrače iz Barcelone, Reala, Intera, Atletica itd.,igrače koji u velikim klubovima i ligama ..."
Koćeš reći da je Kalinić bolji i da igra u većem klubu i jačoj ligi od Kanea, Gignaca, Martiala, Nolita ...
Ili da je Badelj bolji i igra u većem klubu i jačoj ligi od Wilshera, Diera, Cabaye, Kantea, Tiaga, Koke ...
Ili da su Vida, Mitrović, Lovren bolji i da igraju u većem klubu od Bellerina, Mikela, Umtitija, Clynea ....
Način na koji ti pokušavaš raspravljati je neozbiljan. Ne izdvajaj mi pojedinačno igrače koji tebi pašu i radi usporedbe... Uostalom, navodiš igrače koji su kod nas (nepravedno ili pravedno) rezerve, zašto ne navodiš Modrića, Rakitića, Kovačića, Perišića, točnije cjelokupnu našu PRVU postavu kad radiš usporedbe s njihovom DRUGOM? Neozbiljan si...
Guest- Guest
Zekane, za tebe san i u praksi, a i u teoriji, Johan Cruyff...
A ti si Pivaric...
Gluperdo...
;)
A ti si Pivaric...
Gluperdo...
;)
Guest- Guest
Nemaš ti pojma o balunu, majmunčiću mali retardirani.
Zeko-
2015-08-26
fridrih_niche wrote:Zekane, za tebe san i u praksi, a i u teoriji, Johan Cruyff...
A ti si Pivaric...
Gluperdo...
;)
Guest- Guest
Zeko wrote:Nemaš ti pojma o balunu, majmunčiću mali retardirani.
Zeko-
2015-08-26
Sve 5, brate...Zeko wrote:Zeko wrote:Nemam pojma o balunu, glup san ka kurac i jos sam majmunčić mali retardirani.
You win...
(Y)
Guest- Guest
Ne izdvajam kako meni pašu već su sa popisa tih reprezentacija i koji nisu standardni u tim reprezentacijama ... i da, može sve nabrojane usporedi i sa Kovačićem i sa Rakitićem i sa Perišićem ... ni za jednog sa popisa ne možeš reći da su ovi naši bolji na njihovim pozicijama i da igraju u boljim klubovima. Niti Vrsaljko niti Čorluka niti Brozović ne igraju u boljim klubovima nego igrači sa popisa!amper1950 wrote:Haha...sat2 wrote:
Za naše igrače kažeš:
Koćeš reći da je Kalinić bolji i da igra u većem klubu i jačoj ligi od Kanea, Gignaca, Martiala, Nolita ...
Način na koji ti pokušavaš raspravljati je neozbiljan. Ne izdvajaj mi pojedinačno igrače koji tebi pašu i radi usporedbe... Uostalom, navodiš igrače koji su kod nas (nepravedno ili pravedno) rezerve, zašto ne navodiš Modrića, Rakitića, Kovačića, Perišića, točnije cjelokupnu našu PRVU postavu kad radiš usporedbe s njihovom DRUGOM? Neozbiljan si...
Kako god ... tvoja teza kako imamo igrače, koji igraju u vrhunskim klubovima i samo lošeg izbornika ... je ovime razbijena!
Dakle, ipak i njihovi rezervni igrači igraju u vrhunskim klubovima i svi ti igrači su kvalitetniji od naših (izuzev Modrića na njegovoj poziciji) i u takovim odnosima tvoja tvrdnja kako bi rezultati bili bolji da imamo drugog izbornika pada u vodu ...
sat2-
2015-09-28
Boldano:sat2 wrote:
Ne izdvajam kako meni pašu već su sa popisa tih reprezentacija i koji nisu standardni u tim reprezentacijama ... i da, može sve nabrojane usporedi i sa Kovačićem i sa Rakitićem i sa Perišićem ... ni za jednog sa popisa ne možeš reći da su ovi naši bolji na njihovim pozicijama i da igraju u boljim klubovima. Niti Vrsaljko niti Čorluka niti Brozović ne igraju u boljim klubovima nego igrači sa popisa!
Kako god ... tvoja teza kako imamo igrače, koji igraju u vrhunskim klubovima i samo lošeg izbornika ... je ovime razbijena!
Dakle, ipak i njihovi rezervni igrači igraju u vrhunskim klubovima i svi ti igrači su kvalitetniji od naših (izuzev Modrića na njegovoj poziciji) i u takovim odnosima tvoja tvrdnja kako bi rezultati bili bolji da imamo drugog izbornika pada u vodu ...
1. Izvdajaš kako tebi paše.
2.Razbijen si jedino ti sam u raspravi.
3.Netočno.
Ako je tebi Čačić dobar izbornik, dostojan ovih igrača i ove reprezentacije, nek ti je. Samo mi nemoj ti i slični nakon SP pričati da opet nismo imali sriće...
Guest- Guest
Na prvom izdanju China Cupa, od 10. do 15. siječnja 2017. godine u provinciji Guangxi, sudjelovat će i hrvatska nogometna reprezentacija, uz nacionalne selekcije domaćina Kine, Islanda - senzacije s Eura 2016. i suparnika Vatrenih u kvalifikacijama za SP u Rusiji - te Čilea, dvostrukog osvajača Copa Americe.
Četiri će sudionika prvo odigrati polufinalne dvoboje - parovi će biti određeni ždrijebom - a potom će se pobjednici 15. siječnja boriti za trofej, dok će poraženi polufinalisti igrati za treće mjesto.
Četiri će sudionika prvo odigrati polufinalne dvoboje - parovi će biti određeni ždrijebom - a potom će se pobjednici 15. siječnja boriti za trofej, dok će poraženi polufinalisti igrati za treće mjesto.
Na tvoj se nivo nemoguće spustiti, a krivotvorinama se ne bavim, majmunče malo retardirano.fridrih_niche wrote:Sve 5, brate...Zeko wrote:Zeko wrote:Nemam pojma o balunu, glup san ka kurac i jos sam majmunčić mali retardirani.
You win...
(Y)
Zeko-
2015-08-26
Page 27 of 27 • 1 ... 15 ... 25, 26, 27
Similar topics
» Argentina, HRVATSKA, Island, Nigerija
» Island zabranio Modernu
» Island ipak nije bajka
» New York PD redarstvenom akcijom ugasila SAO Staten Island
» Island osudio 26 bankara na ukupno 76 godina zatvora
» Island zabranio Modernu