hrvatska - island
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 27
Page 16 of 27 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 27
Re: hrvatska - island
Kako god nikad nisam bio fan ni kalinica a pogotovo copa, ali eto demantiraju i jedan i drugi jer igraju dobro, mandzukicu svaka cast sa rezultatima u bayernu ali svoju kurcevu igru zajedno sa kolegom dzekom neka nose vise u penziju, i nek umre sidrun u nogometu vise
nowitzki- Posts : 3791
2014-04-27
Dok nam takvi su nezamjenjivi u repki prolazak grupe ce biti SF
nowitzki-
2014-04-27
kale,čop.krama nogometni anonimusi u rangu balabana ili tomislava marića, kada završe karijeru nitko ih se neće sjećati dok je mandžo ušao u nogometnu besmrtnost
Kramaric je osvojio premijerligu u prvoj sezoni u inozemstvu....da ima normalnig manadzera vec bi u realu igrao
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Kramaric je osvojio premijerligu u prvoj sezoni u inozemstvu....da ima normalnig manadzera vec bi u realu igrao
Ovakvih taraba sa trofejima mogu nac na stotine
nowitzki-
2014-04-27
a kako je tek velika zvijer poslala jaapa stama u mirovinu
http://cdn.fansided.com/wp-content/uploads/getty-images/2016/05/531738154-leicester-city-barclays-premier-league-winners-bus-parade-850x560.jpg
U prvoj sezoni u inozemstvu spasio leicester od ispadanja, osvojio naslov godinu poslije i u istoj sezoni spasio hofenheim od ispadanja...magija
U prvoj sezoni u inozemstvu spasio leicester od ispadanja, osvojio naslov godinu poslije i u istoj sezoni spasio hofenheim od ispadanja...magija
nowitzki-
2014-04-27
tarabe koji su svojim golovima donosile trofeje...nowitzki wrote:Ovakvih taraba sa trofejima mogu nac na stotine
znam koga sigurno nećeš naći s trofejima,npr.kramarića ili kalinića
http://www.index.hr/tema/euro-2016/kalinić-ili-mandžukić-901682
Samo demo i cacic se pale na mandzu
Samo demo i cacic se pale na mandzu
nowitzki-
2014-04-27
I operw "kako vjetar puse" koje je do pred dolaska u juventus se smijao mandzi kao prevari
nowitzki-
2014-04-27
vi mandžukića omalovažavate od prvoga dana,još od dinama,a on vam konstantno dijeli šamare iz sezone u sezonu ...
karijera za poželiti s hrpom važnih i presudnih golova i to golova za trofeje,za trofeje koje pojedini neće ni na igrici osvojiti...zdravko namjestio
karijera za poželiti s hrpom važnih i presudnih golova i to golova za trofeje,za trofeje koje pojedini neće ni na igrici osvojiti...zdravko namjestio
mandzo u bayernu-najbolja igracka faza.muckodjubre wrote:mandžo je s bayernom sve osvojio KAO NAJBOLJI BAYERNOV STRIJELAC..nowitzki wrote:I victor valdes je osvojio sve zive trofeje s reprezentacijom i barcelonom vise puta, mandzo je jedino dobro igrao u wolfsburgu...poslije se utovario na ovaj odvratan stil nogometa, a u bayernu bi i ja izgledao ko vanzemaljac...ostalo sve ispodprosjecnomuckodjubre wrote:nikada oni neće doći u mandžin rang, u rang napadača koji je s bayernom kao najbolji bayernov strijelac osvojio sve živo,prvi hrvat strijelac gola u finalu LP+trofeji s ponajjačim klubovima današnjice atletiko,juventus
e pa trebaš imati kvalitet da igraš u najjačim klubovima,zato netko igra u bayernu,realu,atletiku,juveu a netko u hofenhajmu,fiorentini i malagi
2014-04-12
kako su onda hejteri bili čmrlja,tada nitko nije pratio LP i nogomet ili su bili silenzio stampamaggie13 wrote:mandzo u bayernu-najbolja igracka faza.muckodjubre wrote:mandžo je s bayernom sve osvojio KAO NAJBOLJI BAYERNOV STRIJELAC..nowitzki wrote:I victor valdes je osvojio sve zive trofeje s reprezentacijom i barcelonom vise puta, mandzo je jedino dobro igrao u wolfsburgu...poslije se utovario na ovaj odvratan stil nogometa, a u bayernu bi i ja izgledao ko vanzemaljac...ostalo sve ispodprosjecnomuckodjubre wrote:nikada oni neće doći u mandžin rang, u rang napadača koji je s bayernom kao najbolji bayernov strijelac osvojio sve živo,prvi hrvat strijelac gola u finalu LP+trofeji s ponajjačim klubovima današnjice atletiko,juventus
e pa trebaš imati kvalitet da igraš u najjačim klubovima,zato netko igra u bayernu,realu,atletiku,juveu a netko u hofenhajmu,fiorentini i malagi
nisu mogli od muke govorit. :Dmuckodjubre wrote:kako su onda hejteri bili čmrlja,tada nitko nije pratio LP i nogomet ili su bili silenzio stampamaggie13 wrote:mandzo u bayernu-najbolja igracka faza.muckodjubre wrote:mandžo je s bayernom sve osvojio KAO NAJBOLJI BAYERNOV STRIJELAC..nowitzki wrote:I victor valdes je osvojio sve zive trofeje s reprezentacijom i barcelonom vise puta, mandzo je jedino dobro igrao u wolfsburgu...poslije se utovario na ovaj odvratan stil nogometa, a u bayernu bi i ja izgledao ko vanzemaljac...ostalo sve ispodprosjecnomuckodjubre wrote:nikada oni neće doći u mandžin rang, u rang napadača koji je s bayernom kao najbolji bayernov strijelac osvojio sve živo,prvi hrvat strijelac gola u finalu LP+trofeji s ponajjačim klubovima današnjice atletiko,juventus
2014-04-12
maggie13 wrote:nisu mogli od muke govorit. :Dmuckodjubre wrote:kako su onda hejteri bili čmrlja,tada nitko nije pratio LP i nogomet ili su bili silenzio stampamaggie13 wrote:mandzo u bayernu-najbolja igracka faza.muckodjubre wrote:mandžo je s bayernom sve osvojio KAO NAJBOLJI BAYERNOV STRIJELAC..nowitzki wrote:
I victor valdes je osvojio sve zive trofeje s reprezentacijom i barcelonom vise puta, mandzo je jedino dobro igrao u wolfsburgu...poslije se utovario na ovaj odvratan stil nogometa, a u bayernu bi i ja izgledao ko vanzemaljac...ostalo sve ispodprosjecno
nowitzki wrote:Dok nam takvi su nezamjenjivi u repki prolazak grupe ce biti SF
darth_vader-
2014-04-17
nowitzki wrote:I operw "kako vjetar puse" koje je do pred dolaska u juventus se smijao mandzi kao prevari
Čim ga transferiraju, najgori u povijesti.... slučaj Pogba...
darth_vader-
2014-04-17
maggie13 wrote:mandzo u bayernu-najbolja igracka faza.muckodjubre wrote:mandžo je s bayernom sve osvojio KAO NAJBOLJI BAYERNOV STRIJELAC..nowitzki wrote:I victor valdes je osvojio sve zive trofeje s reprezentacijom i barcelonom vise puta, mandzo je jedino dobro igrao u wolfsburgu...poslije se utovario na ovaj odvratan stil nogometa, a u bayernu bi i ja izgledao ko vanzemaljac...ostalo sve ispodprosjecnomuckodjubre wrote:nikada oni neće doći u mandžin rang, u rang napadača koji je s bayernom kao najbolji bayernov strijelac osvojio sve živo,prvi hrvat strijelac gola u finalu LP+trofeji s ponajjačim klubovima današnjice atletiko,juventus
Casper....ovog u tvoje doba nije bilo...
darth_vader-
2014-04-17
Page 16 of 27 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 27
Similar topics
» Argentina, HRVATSKA, Island, Nigerija
» Island zabranio Modernu
» Island ipak nije bajka
» New York PD redarstvenom akcijom ugasila SAO Staten Island
» Island osudio 26 bankara na ukupno 76 godina zatvora
» Island zabranio Modernu
» Island ipak nije bajka
» New York PD redarstvenom akcijom ugasila SAO Staten Island