ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

hrvatska - island

Page 6 of 27 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27  Next

Go down

hrvatska - island - Page 6 Empty Re: hrvatska - island

Post by Guest 10/11/2016, 09:59

muckodjubre wrote:
Ti si zapoceo o bakljama,ja sam rekao NE tj.da nisam za baklje na stadionu..
Započeo sam sad, ali se mali miljun puta tu pisalo o tome. I ja sam nalipija jedan članak gdje piše da je u jednoj državi, koja je sigurno na svim poljima naprednija od naše, legalizirana baklja. I onda si se javio ti i još neki pojedinci, a da sam nalipija članak o onoj nesreći u Zadru onda se nebi javio ko što nikad nisi pričao o tome.

No da završim priču, ka šta sam reka baklji će uvik biti, a problem se neće rješiti tako da HNS nabije kazne klubovima zbog pirotehnike (i time stavlja u isti koš baklju i npr. toposvki udar koji je stvarno opasan i može dovesti do teških ozljeda, za razliku od baklje), jedino će klubovi biti siromašniji, a HNS bogatiji. S tim da je taj HNS itekako odgovoran za smrt jednog mladog nogometaša, dok od baklje na našim stadionima nikad nitko nije izgubio život, pa koliko sam ja upoznat niti teže ozljeđen (napominjem, pričam ISKLJUČIVO o baklji, ne npr. topovskom udaru).

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2016, 10:00

Uzalud ti trud oko svega Demo. Nema tu pomoći.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2016, 10:01

Tommy Ramone wrote:Uzalud ti trud oko svega Demo. Nema tu pomoći.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2016, 10:01

muckodjubre wrote:
Naprotiv,čovjek je stao u obranu djevojke na koju se istresao pernar...to je za pohvalu.
Da se na tvoju sestru,djevojku ili kcer neko istresa i napadne je jel ne bi volio da neki tominjo stane u njenu obranu i pomogne joj?
Odvjetniće, mislim da se taj tip samo voli kurćiti i ništa drugo. S time da se okomio na nebitnog Pernara, a da je tu bio neki utjecajni hdz-ac onda bi drža jezik za zubima.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2016, 10:02

Ajde idi lovi Pernara po zege-u...  lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 10/11/2016, 10:05

amper1950 wrote:
muckodjubre wrote:
Naprotiv,čovjek je stao u obranu djevojke na koju se istresao pernar...to je za pohvalu.
Da se na tvoju sestru,djevojku ili kcer neko istresa i napadne je jel ne bi volio da neki tominjo stane u njenu obranu i pomogne joj?
Odvjetniće, mislim da se taj tip samo voli kurćiti i ništa drugo. S time da se okomio na nebitnog Pernara, a da je tu bio neki utjecajni hdz-ac onda bi drža jezik za zubima.
Izgleda da se pernar voli kurciti. Na jadnoj curi,necijoj sestri,kceri. Da mu je s druge strane saltera bio muski onda se ne bi tako ponasao.

hrvatska - island - Page 6 6b8efe2f85c2b63406b2hrvatska - island - Page 6 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500hrvatska - island - Page 6 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2016, 10:06

amper1950 wrote:
Ajde idi lovi Pernara po zege-u...  lol!

Tebe ili Pernara. Nema razlike. Potpuno isti mentalni sklop. Puno serete, a ništa ne kažete, a kad se suočite sa sebi ravnim i opasnošću da dobite po njonji, onda rep među noge i crta.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2016, 10:07

muckodjubre wrote:
Izgleda da se pernar voli kurciti. Na jadnoj curi,necijoj sestri,kceri. Da mu je s druge strane saltera bio muski onda se ne bi tako ponasao.
Boli me kurac za Pernara, on je budala... A ovaj se nije prvi put kurčija tu po forumu ja ovo, ja ono...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2016, 10:08

Tommy Ramone wrote:

Tebe ili Pernara. Nema razlike. Potpuno isti mentalni sklop. Puno serete, a ništa ne kažete, a kad se suočite sa sebi ravnim i opasnošću da dobite po njonji, onda rep među noge i crta.
Mene možeš potražiti ako želiš, nema problema. Pa onda probaj ko Pernaru...  ;) Jadniće...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2016, 10:09

muckodjubre wrote:
amper1950 wrote:
muckodjubre wrote:
Lik je bolesnik koji pati od kompleksa manje vrijednosti (ko i naš kolega forumaš), uvrijedio se da ga netko traži osobnu, takvu facu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2016, 10:10

amper1950 wrote:
Tommy Ramone wrote:

Mene možeš potražiti ako želiš, nema problema. Pa onda probaj ko Pernaru...  ;) Jadniće...

Gdje? U Srbiji?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2016, 10:12

amper1950 wrote:
muckodjubre wrote:
Boli me kurac za Pernara, on je budala... A ovaj se nije prvi put kurčija tu po forumu ja ovo, ja ono...

Ako je tebi to kurčenje onda si bolesniji nego što sam mislio. Svaki normalan muškarac bi tada na mom mjestu isto reagirao. Sorry, zaboravio sam da ti tu ne spadaš.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2016, 10:14

Tommy Ramone wrote:

Gdje? U Srbiji?
:rofl
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2016, 10:15

Tommy Ramone wrote:

Ako je tebi to kurčenje onda si bolesniji nego što sam mislio. Svaki normalan muškarac bi tada na mom mjestu isto reagirao. Sorry, zaboravio sam da ti tu ne spadaš.
Naravno da je kurčenje, to što stavljaš tu po forumu. I još kao sreća što nije ništa odgovorio. A što bi ti, prebio ga faco? Reka sam, da je netko drugi nebi reagira niti išta priča. I nije prvi put, zna si po forumu se kurčiti na sličnu bazu...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2016, 10:22

Bila je priča o Pernaru, zato sam to naveo kao anegdotu koja ga opisuje ko osobu. Gdje je tu kurčenje? I kad sam se ja to kurčio? Možda s pričama dok sam bio mlađi kad sam često ulazio u konflikte radi kratkog fitilja i nikad nisam bježao od fajta. I dao i dobio, kako u životu tako i u nogometu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sat2 10/11/2016, 15:25

muckodjubre wrote:npr.dogovore 30 baklji,unese se 35 od toga 5 upadnu u teren a ovi imaju dokaz svojih 30 da su tu,da oni nisu gađali...i onda bi bilo nije naša stvar,neka policija nađe tko je bacao jer nije stvar navijača da rade posao policije
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by scorpion 10/11/2016, 15:39

Jel ima tema o kvalifikacijama za SP, da ne otvaram novu ako već ima?

Male
2014-04-18

Back to top Go down

Post by sat2 10/11/2016, 20:21

Rad'iša Trajković wrote:
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by jalnirajko 10/11/2016, 20:44

razbit ćemo island ko bugarsku skupštinu
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by sat2 10/11/2016, 20:47

kuracodigraca wrote:razbit ćemo island ko bugarsku skupštinu
:cru
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by scorpion 10/11/2016, 21:04

Tominjo što nisi Pernara opizdio šakom u glavu ili mu barem zarolao jednu zidarsku? Lik me nervira užasno, baš bi ga volio izgazat

:^0

Male
2014-04-18

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 27 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27  Next

Back to top

- Similar topics