hrvatska - island
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 27
Page 6 of 27 • 1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27
Re: hrvatska - island
Započeo sam sad, ali se mali miljun puta tu pisalo o tome. I ja sam nalipija jedan članak gdje piše da je u jednoj državi, koja je sigurno na svim poljima naprednija od naše, legalizirana baklja. I onda si se javio ti i još neki pojedinci, a da sam nalipija članak o onoj nesreći u Zadru onda se nebi javio ko što nikad nisi pričao o tome.muckodjubre wrote:
Ti si zapoceo o bakljama,ja sam rekao NE tj.da nisam za baklje na stadionu..
No da završim priču, ka šta sam reka baklji će uvik biti, a problem se neće rješiti tako da HNS nabije kazne klubovima zbog pirotehnike (i time stavlja u isti koš baklju i npr. toposvki udar koji je stvarno opasan i može dovesti do teških ozljeda, za razliku od baklje), jedino će klubovi biti siromašniji, a HNS bogatiji. S tim da je taj HNS itekako odgovoran za smrt jednog mladog nogometaša, dok od baklje na našim stadionima nikad nitko nije izgubio život, pa koliko sam ja upoznat niti teže ozljeđen (napominjem, pričam ISKLJUČIVO o baklji, ne npr. topovskom udaru).
Guest- Guest
Odvjetniće, mislim da se taj tip samo voli kurćiti i ništa drugo. S time da se okomio na nebitnog Pernara, a da je tu bio neki utjecajni hdz-ac onda bi drža jezik za zubima.muckodjubre wrote:
Naprotiv,čovjek je stao u obranu djevojke na koju se istresao pernar...to je za pohvalu.
Da se na tvoju sestru,djevojku ili kcer neko istresa i napadne je jel ne bi volio da neki tominjo stane u njenu obranu i pomogne joj?
Guest- Guest
Ajde idi lovi Pernara po zege-u...Tommy Ramone wrote:Uzalud ti trud oko svega Demo. Nema tu pomoći.
Guest- Guest
Izgleda da se pernar voli kurciti. Na jadnoj curi,necijoj sestri,kceri. Da mu je s druge strane saltera bio muski onda se ne bi tako ponasao.amper1950 wrote:Odvjetniće, mislim da se taj tip samo voli kurćiti i ništa drugo. S time da se okomio na nebitnog Pernara, a da je tu bio neki utjecajni hdz-ac onda bi drža jezik za zubima.muckodjubre wrote:
Naprotiv,čovjek je stao u obranu djevojke na koju se istresao pernar...to je za pohvalu.
Da se na tvoju sestru,djevojku ili kcer neko istresa i napadne je jel ne bi volio da neki tominjo stane u njenu obranu i pomogne joj?
amper1950 wrote:Ajde idi lovi Pernara po zege-u...Tommy Ramone wrote:Uzalud ti trud oko svega Demo. Nema tu pomoći.
Tebe ili Pernara. Nema razlike. Potpuno isti mentalni sklop. Puno serete, a ništa ne kažete, a kad se suočite sa sebi ravnim i opasnošću da dobite po njonji, onda rep među noge i crta.
Guest- Guest
Boli me kurac za Pernara, on je budala... A ovaj se nije prvi put kurčija tu po forumu ja ovo, ja ono...muckodjubre wrote:
Izgleda da se pernar voli kurciti. Na jadnoj curi,necijoj sestri,kceri. Da mu je s druge strane saltera bio muski onda se ne bi tako ponasao.
Guest- Guest
Mene možeš potražiti ako želiš, nema problema. Pa onda probaj ko Pernaru... Jadniće...Tommy Ramone wrote:
Tebe ili Pernara. Nema razlike. Potpuno isti mentalni sklop. Puno serete, a ništa ne kažete, a kad se suočite sa sebi ravnim i opasnošću da dobite po njonji, onda rep među noge i crta.
Guest- Guest
Lik je bolesnik koji pati od kompleksa manje vrijednosti (ko i naš kolega forumaš), uvrijedio se da ga netko traži osobnu, takvu facu.muckodjubre wrote:Izgleda da se pernar voli kurciti. Na jadnoj curi,necijoj sestri,kceri. Da mu je s druge strane saltera bio muski onda se ne bi tako ponasao.amper1950 wrote:Odvjetniće, mislim da se taj tip samo voli kurćiti i ništa drugo. S time da se okomio na nebitnog Pernara, a da je tu bio neki utjecajni hdz-ac onda bi drža jezik za zubima.muckodjubre wrote:
Guest- Guest
amper1950 wrote:Mene možeš potražiti ako želiš, nema problema. Pa onda probaj ko Pernaru... Jadniće...Tommy Ramone wrote:
Gdje? U Srbiji?
Guest- Guest
amper1950 wrote:Boli me kurac za Pernara, on je budala... A ovaj se nije prvi put kurčija tu po forumu ja ovo, ja ono...muckodjubre wrote:
Izgleda da se pernar voli kurciti. Na jadnoj curi,necijoj sestri,kceri. Da mu je s druge strane saltera bio muski onda se ne bi tako ponasao.
Ako je tebi to kurčenje onda si bolesniji nego što sam mislio. Svaki normalan muškarac bi tada na mom mjestu isto reagirao. Sorry, zaboravio sam da ti tu ne spadaš.
Guest- Guest
Naravno da je kurčenje, to što stavljaš tu po forumu. I još kao sreća što nije ništa odgovorio. A što bi ti, prebio ga faco? Reka sam, da je netko drugi nebi reagira niti išta priča. I nije prvi put, zna si po forumu se kurčiti na sličnu bazu...Tommy Ramone wrote:
Ako je tebi to kurčenje onda si bolesniji nego što sam mislio. Svaki normalan muškarac bi tada na mom mjestu isto reagirao. Sorry, zaboravio sam da ti tu ne spadaš.
Guest- Guest
Bila je priča o Pernaru, zato sam to naveo kao anegdotu koja ga opisuje ko osobu. Gdje je tu kurčenje? I kad sam se ja to kurčio? Možda s pričama dok sam bio mlađi kad sam često ulazio u konflikte radi kratkog fitilja i nikad nisam bježao od fajta. I dao i dobio, kako u životu tako i u nogometu.
Guest- Guest
muckodjubre wrote:npr.dogovore 30 baklji,unese se 35 od toga 5 upadnu u teren a ovi imaju dokaz svojih 30 da su tu,da oni nisu gađali...i onda bi bilo nije naša stvar,neka policija nađe tko je bacao jer nije stvar navijača da rade posao policije
sat2-
2015-09-28
Jel ima tema o kvalifikacijama za SP, da ne otvaram novu ako već ima?
Rad'iša Trajković wrote:Tommy Ramone wrote:Uzalud ti trud oko svega Demo. Nema tu pomoći.
sat2-
2015-09-28
kuracodigraca wrote:razbit ćemo island ko bugarsku skupštinu
sat2-
2015-09-28
Tominjo što nisi Pernara opizdio šakom u glavu ili mu barem zarolao jednu zidarsku? Lik me nervira užasno, baš bi ga volio izgazat
Page 6 of 27 • 1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27
Similar topics
» Argentina, HRVATSKA, Island, Nigerija
» Island zabranio Modernu
» Island ipak nije bajka
» New York PD redarstvenom akcijom ugasila SAO Staten Island
» Island osudio 26 bankara na ukupno 76 godina zatvora
» Island zabranio Modernu
» Island ipak nije bajka
» New York PD redarstvenom akcijom ugasila SAO Staten Island
» Island osudio 26 bankara na ukupno 76 godina zatvora
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet