hrvatska - island
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 27
Page 4 of 27 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 15 ... 27
Re: hrvatska - island
A jel nisu i interovi navijaci pogodili milanovog golmana Didu?
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Važno da baklje nisu opasne!muckodjubre wrote:A jel nisu i interovi navijaci pogodili milanovog golmana Didu?
sat2-
2015-09-28
Onda triba pojedinim ljudima ruke i noge amputirati jer su isto opasne...sat2 wrote:Važno da baklje nisu opasne!muckodjubre wrote:A jel nisu i interovi navijaci pogodili milanovog golmana Didu?
Guest- Guest
Kad je uopce ova smijesna utakmica
nowitzki-
2014-04-27
Pojedini to i zasluzujuamper1950 wrote:Onda triba pojedinim ljudima ruke i noge amputirati jer su isto opasne...sat2 wrote:Važno da baklje nisu opasne!muckodjubre wrote:A jel nisu i interovi navijaci pogodili milanovog golmana Didu?
Možda, ako misliš na ubojice, pedofile i slične...muckodjubre wrote:Pojedini to i zasluzujuamper1950 wrote:Onda triba pojedinim ljudima ruke i noge amputirati jer su isto opasne...sat2 wrote:Važno da baklje nisu opasne!muckodjubre wrote:A jel nisu i interovi navijaci pogodili milanovog golmana Didu?
Ako misliš na one koji bacaju baklje,topovkse pogotovo ja sam za doživotni izgon s tribine i malo na hlađenje u zatvor.
No možemo mi svi skupa pričati sve i svašta, ali nikog nije puno bitno za to demo. Neće se država ni HNS puno zabrinuti zbog toga jer im baklje koriste za punjenje proračuna, ništa drugo. Umisto da legaliziraju baklje uz određene uvjete, a rigorozno kazne one koji to zloupotrebe... Tad bi situacija bila puno bolja i virujem da bi puno manje letilo u teren...
Guest- Guest
muckodjubre wrote:Pojedini to i zasluzujuamper1950 wrote:Onda triba pojedinim ljudima ruke i noge amputirati jer su isto opasne...sat2 wrote:Važno da baklje nisu opasne!muckodjubre wrote:A jel nisu i interovi navijaci pogodili milanovog golmana Didu?
Nekima bi trebalo i mozak spržit.
Guest- Guest
amper1950 wrote:Onda triba pojedinim ljudima ruke i noge amputirati jer su isto opasne...sat2 wrote:Važno da baklje nisu opasne!muckodjubre wrote:A jel nisu i interovi navijaci pogodili milanovog golmana Didu?
Ovim postom dokazuješ da si stopostotni čistokrvni idiot.
Guest- Guest
nema mu taj post logike jer po tome onda ajmo i oružje nositi na stadion jer oružje samo po sebi nije opasno,osim ako ga netko zloupotrebi...a stvar i je u tome što je kod nas cijelo čudo debila koji bi upravo to radili,to je dokazano nebrojeno puta
zakaj?Rad'iša Trajković wrote:amper bi bio idealan za vucicevu stranku...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
pa samo on moze da brani i pravda nesto sto je stetno i besmisleno...
Guest- Guest
kao sto i ime stranke kaze...to ti je napredno ^^Rad'iša Trajković wrote:pa samo on moze da brani i pravda nesto sto je stetno i besmisleno...
Rad'iša Trajković wrote:pa samo on moze da brani i pravda nesto sto je stetno i besmisleno...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
I to mi kaže netko s sprženim mozgom...Tommy Ramone wrote:amper1950 wrote:Onda triba pojedinim ljudima ruke i noge amputirati jer su isto opasne...sat2 wrote:Važno da baklje nisu opasne!muckodjubre wrote:A jel nisu i interovi navijaci pogodili milanovog golmana Didu?
Ovim postom dokazuješ da si stopostotni čistokrvni idiot.
Guest- Guest
Ima logike ako malo razmisliš. Ako je netko baklju legalizirao, ona treba postaviti neka pitanja.muckodjubre wrote:nema mu taj post logike jer po tome onda ajmo i oružje nositi na stadion jer oružje samo po sebi nije opasno,osim ako ga netko zloupotrebi...a stvar i je u tome što je kod nas cijelo čudo debila koji bi upravo to radili,to je dokazano nebrojeno puta
Za rođendan Torcide, koliko je baklji upaljeno,koliko bačeno u teren ili na tartan stazu?
Baklji već dugo ima na stadionima, i uvijek će ih biti. A oni koji bacaju baklje u teren se ne kažnjavaju, nego se opčenito kažnjava klubove zbog baklji (bez obzira lete na teren ili ne) i to bi kao trebalo biti rješenje? Umisto da se legaliziraju baklje, ali uvedu pravila i svako kršenje rigorozno kažnjava. No to neće napraviti kod nas jer netko voli na taj način puniti svoj proračun. I dok se ispišu tone postova moralni vertikala o baklji koja nikad nikog nije ubila, za razliku od onog stadiona u Zadru koji u norveškoj nikad nebi dobija licencu ni u nekoj amaterskoj ligi. No to nije bitno, jeli?!?
Guest- Guest
to je neka druga tema koja nema veze s ovim o čemu sad pišemo
najbolji hr igrač svih vremena luka modrić rekonvalescent tako da će biti teško protiv islanda jer neće nas moći stalno spašavati moćna zvijer...imam neki osjećaj da če biti X
A ha, to je tema o kojoj nisam čuja da pišete ni ti ni još neki pojedinci.muckodjubre wrote:to je neka druga tema koja nema veze s ovim o čemu sad pišemo
A ima veze, itekako. Pričamo o kaznama zbog nečeg što se događa na stadionu za vrijeme utakmice pa itekako ima veze.
Guest- Guest
Page 4 of 27 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 15 ... 27
Similar topics
» Argentina, HRVATSKA, Island, Nigerija
» Island zabranio Modernu
» Island ipak nije bajka
» New York PD redarstvenom akcijom ugasila SAO Staten Island
» Island osudio 26 bankara na ukupno 76 godina zatvora
» Island zabranio Modernu
» Island ipak nije bajka
» New York PD redarstvenom akcijom ugasila SAO Staten Island
» Island osudio 26 bankara na ukupno 76 godina zatvora