hrvatska - island
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 27
Page 3 of 27 • 1, 2, 3, 4 ... 15 ... 27
Re: hrvatska - island
amper1950 wrote:Jesi li imao prijem teško ozljeđenih od baklji?Ziil Los Dii ! wrote:
dok sam na hitnoj radio sam se nagledao svacega
Touche . samo se degenerik moze smijati tudjoj nesreci
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
Glupson, ne smijem se ničijoj nesreći. Previše sam puta bio tamo gdje se pale baklje i previše sam ih puta palio da znam o čem pričam. A to što je tebi baklja=atomska bomba je tvoj problem...Ziil Los Dii ! wrote:
Touche . samo se degenerik moze smijati tudjoj nesreci
Guest- Guest
sat2 wrote:Tommy Ramone wrote:Kakve ljudine. Luka i Mandžo predvode delegaciju u posjeti KBC Rebro.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Naravno da ne .opet ne citas .samo kazem da je pirotehnika nepotrebna i nosi svoje opasnosti.
To sto si ti ogranicen da shvatis tako jednostavnu cinjenicu nije moj problem .
Naporan si i dosadan , s tobom nema smisla niti se sprdati niti raspravljati za razliku od narkomanskog boem klosara sa pujanki koji se barem zna dobro sprdati/trolati i na svoj racun
Naporan si i dosadan , s tobom nema smisla niti se sprdati niti raspravljati za razliku od narkomanskog boem klosara sa pujanki koji se barem zna dobro sprdati/trolati i na svoj racun
Ziil Los Dii ! wrote:Naravno da ne .opet ne citas .samo kazem da je pirotehnika nepotrebna i nosi svoje opasnosti.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Ako je tebi nešto nepotrebno, ne znači da je to činjenica i da tako mora biti. Ako na civiliziranom zapadu, jakim ligama imaš baklje koje drugi ne gledaju kao da je atomska bomba, ako u evo sad jednoj norveškoj koja je civiliziranija od nas ta baklja legalizirana, onda bi se neki trebali zapitati.Ziil Los Dii ! wrote:Naravno da ne .opet ne citas .samo kazem da je pirotehnika nepotrebna i nosi svoje opasnosti.
Naporan si i dosadan , s tobom nema smisla niti se sprdati niti raspravljati za razliku od narkomanskog boem klosara sa pujanki koji se barem zna dobro sprdati
Dobro je netko rekao, da Uefa i kod nas (HNS) baklje neće legalizirati jer im dobro dođe da pune svoje proračuna kažnjavajući klubove. A kad ti ja kažem da mi nađeš jedan primjer gdje je baklja izazvala takvu opasnost, onda će tvoj odgovor biti u ovom stilu kao gore. No, ko te jebe tako glupog...
Guest- Guest
Puno laži si stavija u moj opis...Ziil Los Dii ! wrote:Naravno da ne .opet ne citas .samo kazem da je pirotehnika nepotrebna i nosi svoje opasnosti.
Al ti neću uzet za zlo, boli me kurac...
:^O
Guest- Guest
Pusija si travu , sa pujanki si i klosar si (to je svatko tko navija za barcu )fridrih_niche wrote:
Puno laži si stavija u moj opis...
Jedino diskutabilno onda ostaje boemizam ^^
Ništa čudno, upa je prije dvi sedmice na temu o Hajduku i iznija tonu laži za koje i danas viruje da je istina...fridrih_niche wrote:
Guest- Guest
Sve umjereno, to je ključ za sricu...Ziil Los Dii ! wrote:Pusija si travu , sa pujanki si i klosar si (to je svatko tko navija za barcu )fridrih_niche wrote:
Jedino diskutabilno onda ostaje boemizam ^^
:D
Plinoviti opijati su marginalni uz doktorski unos alkohola...
Samo Hajduk, AC Milan, Garaža Pujanke i Messi, ostalo me ne zanima...
A Pujanke su uvik u <3
Guest- Guest
Eto vidis da ne lazem ^^
Odreka si se farse oOo...mozda za tebe ima jos nade ^^
http://www.24sata.hr/sport/topovski-udar-ozlijedio-dva-vatrogasca-na-poljudu-167640amper1950 wrote:Jesi li imao prijem teško ozljeđenih od baklji?Ziil Los Dii ! wrote:
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/vatrogasci-prijete-bojkotom-derbija-navijaci-nisu-svjesni-kakav-bojni-otrov-udisu/1070252/
sat2-
2015-09-28
Dok je Messi tamo, dragi su mi...Ziil Los Dii ! wrote:Eto vidis da ne lazem ^^
Al nema to veze s njima nego se tiče samo Najvećeg...
;)
Guest- Guest
jebo portugal kakva prilika da nas mandža povede do 3 boda protiv islanda samo neznalice gledaju euro
O bože dragi...sat2 wrote:http://www.24sata.hr/sport/topovski-udar-ozlijedio-dva-vatrogasca-na-poljudu-167640amper1950 wrote:Jesi li imao prijem teško ozljeđenih od baklji?Ziil Los Dii ! wrote:
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/vatrogasci-prijete-bojkotom-derbija-navijaci-nisu-svjesni-kakav-bojni-otrov-udisu/1070252/
Evo javio se majstor ko i svaki put. Reci ti meni, koliki je tebi IQ? O čem ja pričam, pričam o bakljama ili svim pirotehničkim sredstvima? Još prije par godinama sam napisa da bi topovske udare zabranija i rigorozno kaznija svakog tko ga baca jer su opasni i jer mi se uopće ne sviđaju. Postavija sam pitanje za baklje, ljepljenjem ova dva članka (jedan u vezi topovskih udara, drugi u vezi paljenja plastičnih stolica koje "oslobađaju"opasne plinove) samo dokazuješ da je baklja najmanji problem, ustvari da ni nije problem jer bi onda našao neki drugi članak...
Uostalom,evo ti riječi zapovjednika JVP Split iz jednog od članka koji si zalipija, a nisi pročita ni što piše (niti što ja pišem) jer je to očito veliki problem za tebe:
"Zapovjednik JVP grada Splita kaže da osobno nema ništa protiv pirotehnike na utakmicama jer je to za njega lijepa koreografija, no ima protiv bacanja bengalki i topovskih udara u teren, gađanja vatrogasaca ili paljenja reklama"
Čovjek je sve reka...
Guest- Guest
Pa u tome i je problem sto svakakvi kreteni pale i bacaju,ne mozes kontrolirati sta ce raditi neodgovorni pojedinci
Pa to ja i pričam, nije baklja ko baklja problem, ko što nije ni šaka ako neće mlatiti bez veze. Zato treba legalizirati, ali da se pali po nekom pravilu i da se zna tko to radi, kako i kad. Na Poljudu će se upaliti(govorim primjer) 30 baklji na jednoj utakmici, 27 njih će ih upaliti lipo i držati dok ne izgori,a tek a onda baciti, a zbog one trojice (od kojih će dvojica baciti u teren a jedan zapaliti stolicu) eto ti negativna slika i priča kako je baklja problem...muckodjubre wrote:Pa u tome i je problem sto svakakvi kreteni pale i bacaju,ne mozes kontrolirati sta ce raditi neodgovorni pojedinci
Guest- Guest
muckodjubre wrote:Pa u tome i je problem sto svakakvi kreteni pale i bacaju,ne mozes kontrolirati sta ce raditi neodgovorni pojedinci
sat2-
2015-09-28
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/375518/Evo-snimke-divljaka-koji-je-bakljom-pogodio-golmana.html
sat2-
2015-09-28
A jel nisu i interovi navijaci pogodili milanovog golmana Didu?
Page 3 of 27 • 1, 2, 3, 4 ... 15 ... 27
Similar topics
» Argentina, HRVATSKA, Island, Nigerija
» Island zabranio Modernu
» Island ipak nije bajka
» New York PD redarstvenom akcijom ugasila SAO Staten Island
» Island osudio 26 bankara na ukupno 76 godina zatvora
» Island zabranio Modernu
» Island ipak nije bajka
» New York PD redarstvenom akcijom ugasila SAO Staten Island
» Island osudio 26 bankara na ukupno 76 godina zatvora
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet