hrvatska - island
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 27
Page 24 of 27 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27
Re: hrvatska - island
kud bi onda svrstao Ivankovića kad je s mandžom i zaboravljenim Tadićem te modrićem izbacio werder?fridrih_niche wrote:Debilu, vise vridi Nikin remi s Eintrachtom protiv Bayerna i to s igračem manje nego cili opus TV Mana...
Mater ti jeben retardiranu...
;)
hall of fame?
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
Dinamovci na aparatima, poceli su se nakon istarskih heroja raspadat ko srbija
nowitzki-
2014-04-27
I ti misliš da izmedju ondašnjeg Werdera i sadašnjeg Bayerna stoji znak jednakosti?
;)
;)
Guest- Guest
Joj niče ne pretjeruj,po računu velikih brojeva BAYERN mora negdje kiksati pa znao je i doma izgubiti od mainza ILI REAaL igra x s las palmasom,barca izgubi od nekih jajara bodove to se tako desi u ligaskim tekmama
Da se igra za prolaz u lp frankfurt bi dobio 5 komada od bayernafridrih_niche wrote:I ti misliš da izmedju ondašnjeg Werdera i sadašnjeg Bayerna stoji znak jednakosti?
;)
Meni nije iznenađenje da je Las Palmas igra x protiv Reala...muckodjubre wrote:Joj niče ne pretjeruj,po računu velikih brojeva BAYERN mora negdje kiksati pa znao je i doma izgubiti od mainza ILI REAaL igra x s las palmasom,barca izgubi od nekih jajara bodove to se tako desi u ligaskim tekmama
B-)
Guest- Guest
a mainz pobjedi bayerna u munchenu? barca izgubi od alavesa doma...itdfridrih_niche wrote:Meni nije iznenađenje da je Las Palmas igra x protiv Reala...muckodjubre wrote:Joj niče ne pretjeruj,po računu velikih brojeva BAYERN mora negdje kiksati pa znao je i doma izgubiti od mainza ILI REAaL igra x s las palmasom,barca izgubi od nekih jajara bodove to se tako desi u ligaskim tekmama
B-)
Ne mislim ni da je ni da nije jedino sto je evidentno da
repka puno bolje izgleda pod tv manom...
ti ne mislis tako?
repka puno bolje izgleda pod tv manom...
ti ne mislis tako?
Sve je to bez glave i repa...
Nema nikakvog automatizma, nikakve uigranosti...
Meni je to sve skupa vrlo loše, bez obzira na bodove...
;)
Nema nikakvog automatizma, nikakve uigranosti...
Meni je to sve skupa vrlo loše, bez obzira na bodove...
;)
Guest- Guest
Naprotiv,konacno ima glavu i rep...dominaciju i za sada konstantu...neka potraje sto duze
meni hrvatska igra jako dobro i organizovano. napokon ekipa ima neki identitet. neka izbace mandzukica iz prvih 11 i samo je nebo granica...
Guest- Guest
Ne znam, nisam takav optimist ka vi...
Maknit Mandzu i stavit Kalu naprid, a Kramu iza njega i maknit Pivarica rupetinu, to bi već bija dobar početak...
I onda ubrzat igru, jer smo balkanski prespori u akcijama...
To bi bilo dobro...
;)
Maknit Mandzu i stavit Kalu naprid, a Kramu iza njega i maknit Pivarica rupetinu, to bi već bija dobar početak...
I onda ubrzat igru, jer smo balkanski prespori u akcijama...
To bi bilo dobro...
;)
Guest- Guest
Činjenica je da TV serviser nemože ni slučajno izgubiti a kamoli biti posramljen od reprezentacije snage Norveške. A Niko Kovač je bio posramljen i to sa potpuno istim igračima.
Zeko-
2015-08-26
samo sto hrvatska jos od kovaca nije imala krstenog odbrambenog, tako da je to rak rana-a bice ocigledno i dalje...
Guest- Guest
Nice,nije to ootimizam vec ono sto se vidi na terenu...za sad je jako dobro jer osim rezultata tu je i igra
Nek prodjemo dobro na jačim gostovanjima i ja cu bit zadovoljan...
Jer ovo do sad nije neko mjerilo...
;)
Jer ovo do sad nije neko mjerilo...
;)
Guest- Guest
Rad'iša Trajković wrote:U ovoj grupi bitno je neizgubiti u gostima jer su ekipe podjednake i biti ce svega...
Sigurno ce netko posijati bodove u finskoj pa cak i kosovu
Vidit ćemo karijeru TV servisera nakon repke...
Vjerovatno nešto slično ko karijera Miše Krstičevića nakon odlaska iz Hajduka...
Vjerovatno nešto slično ko karijera Miše Krstičevića nakon odlaska iz Hajduka...
Guest- Guest
to je nebitno za ovu moju priču...činjenica je da repka igra neusporedivo bolje nego pod kovačem...neka potraje tako što duže..
Nisam se osvrnija ni na tvoju priču koju nisam ni pročita. Mogli bi pričati i o širini reprezentacije tada i danas.muckodjubre wrote:to je nebitno za ovu moju priču...činjenica je da repka igra neusporedivo bolje nego pod kovačem...neka potraje tako što duže..
Kako bilo, mi pričamo o velikom natjecanju. Ako ćeš se ti i ostali zadovoljavati da se mi, s ovakvim igračima samo plasiramo, onda ok. Čačić je na EP pokaza da ne zna, i tu nije bitno toliko ispadanje od Portugala, nego to što on nije imao neki plan B, nego je igrao isto i nije iskorištavao zamjene kako je trebao. Uz to je zanemarivao formu nekih igrača, od starih zasluga se ne živi. Čačić će se s ovom reprezentacijom plasirati na SP, ko što bi se plasirao bilo koji trener iz HNL-a, ali na SP je drugačija priča i tu će opet viditi da nam fali pravi izbornik!
Guest- Guest
Page 24 of 27 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27
Similar topics
» Argentina, HRVATSKA, Island, Nigerija
» Island zabranio Modernu
» Island ipak nije bajka
» New York PD redarstvenom akcijom ugasila SAO Staten Island
» Island osudio 26 bankara na ukupno 76 godina zatvora
» Island zabranio Modernu
» Island ipak nije bajka
» New York PD redarstvenom akcijom ugasila SAO Staten Island
» Island osudio 26 bankara na ukupno 76 godina zatvora