ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

hrvatska - island

Page 25 of 27 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27  Next

Go down

hrvatska - island - Page 25 Empty Re: hrvatska - island

Post by Guest 19/11/2016, 11:55

muckodjubre wrote:to je nebitno za ovu moju priču...činjenica je da repka igra neusporedivo bolje nego pod kovačem...neka potraje tako što duže..
Nisam se osvrnija ni na tvoju priču koju nisam ni pročita. Mogli bi pričati i o širini reprezentacije tada i danas.

Kako bilo, mi pričamo o velikom natjecanju. Ako ćeš se ti i ostali zadovoljavati da se mi, s ovakvim igračima samo plasiramo, onda ok. Čačić je na EP pokaza da ne zna, i tu nije bitno toliko ispadanje od Portugala, nego to što on nije imao neki plan B, nego je igrao isto i nije iskorištavao zamjene kako je trebao. Uz to je zanemarivao formu nekih igrača, od starih zasluga se ne živi. Čačić će se s ovom reprezentacijom plasirati na SP, ko što bi se plasirao bilo koji trener iz HNL-a, ali na SP je drugačija priča i tu će opet viditi da nam fali pravi izbornik!

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 19/11/2016, 11:56

sve generali poslije bitke...

čačić ne zna,a bilić je majstor a izgubio od sakatih turaka...dvostruka mjerila

hrvatska - island - Page 25 6b8efe2f85c2b63406b2hrvatska - island - Page 25 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500hrvatska - island - Page 25 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 19/11/2016, 11:57

S tim da je N. Kovač vrlo brzo izgubio naklonost ljudi koji vode hrvatski nogomet i javna prozivanja od zdravka mamića i njegovog brata zorana također. I to ne zbog igre, nego jer ne zove neke igrače za koje oni smatraju da triba zvati. A u takvim uvjetima i nije lako raditi, za razliku od čačića koji ima punu podršku jer je redovito na liniji, ako si razumija...  ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 19/11/2016, 12:01

muckodjubre wrote:sve generali poslije bitke...

čačić ne zna,a bilić je majstor a izgubio od sakatih turaka...dvostruka mjerila
Sakatih turaka?  :)

Za kadar koji je Bilić ima sam ti napisa prije dva dana.I obrazložija se. Očito nisi razumija...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 19/11/2016, 12:06

a kakav je kadar turaka bio,posebno u odnosu na sadašnjeg prvaka europe portugal pa i tadašnju hrvatsku?

kao što rekoh generali poslije bitke i dvostruki standardi

hrvatska - island - Page 25 6b8efe2f85c2b63406b2hrvatska - island - Page 25 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500hrvatska - island - Page 25 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 19/11/2016, 12:14

muckodjubre wrote:a kakav je kadar turaka bio,posebno u odnosu na sadašnjeg prvaka europe portugal pa i tadašnju hrvatsku?
Pa Turska koja je u nimalo slaboj skupini prošla dalje, i koju je Njemačka u polufinalu pobjedila jedva 3:2 golom Lahma u 90-oj minuti se ne može baš zvati sakata, kako si je ti nazva... To nije dvostruko mjerilo?!?

I ja nisam napisa da ispadanje od Portugala i nije toliko strašno, koliko činjenica da je Čačić i tijekom utakmica u skupini koje su bile "žive" pokaza da nema plan B, nego igra jedan sistem i takoreći koristi mali broj igrača, zanemaruje neke koji su u odličnoj formi. A to što je Portugal došao do naslova, Portugal koji nije pokaza nekakvu igru i kojeg smo mi mogli pobjediti (jer danas imamo i širinu i kvalitetu, 2-3 puta veču nego 2008-e godine) dokazuje da je trener/izbornik itekako bitan.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 19/11/2016, 12:20

Vele likovi iz zemlje Tovarije da bi se sa ovakvim igračima svaki trener plasirao na SP. A s druge strane pišu ovo : Modrić nemože dopucati do gola a njegova su dodavanja isključivo prvome do sebe, Mandžukić nema pojma, Pivarić je rupetina, Lovren je veliki kikser, Pjaca je ušao u reprezentaciju samo da ga se proda, Čop uopće ne pripada ovamo, Brozović je igrač kakvih imaš na stotine ....... I kakav mi to onda kadar imamo, ako svi ovi pojma nemaju a mi boljih nemamo ? Drugim riječima, sa ovim poluigračima TV serviser radi fantastičan posao.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Ziil Los Dii ! 19/11/2016, 12:25

Klasicni hrvatski jal

Ako gubimo..sramota 
Ako pobjedjujemo,  igramo lose
Ako razbijemo andoru,island ....to su preslabi protivnici
Ako dobijemo svabe,espanu to je zato ,jer njima nije bilo bitno

Ne znam, izgleda da svakih mjesec dana trebamo svjetskog prvaka gaziti 5:0 , mozda ni tad ne bi bilo dobro

Bavimo se glupostima umjesto da uzivamo , opancari,balije i becki konjusari bi dali pol kurca da imaju rezultate kao vatreni

2015-10-11

Back to top Go down

Post by Guest 19/11/2016, 12:30

fridrih_niche wrote:Jel ti to misliš da je TV Man bolji od Nike Kovača?
;)

Za ove igrače je bolji, pod Kovačem nisu ništa igrali. Izbornik nema vremena ko trener u klubu za uigravanje, bitnije je da igrače smiri i motivira i postavi na prave pozicije. Lako je biti general poslije bitke, takvi smo svi. Ispali smo od prvaka Europe, a bili smo bolji. Njima nisu zabili ni Wales ni Francuska koji imaju bolje napadače od Mandže i Kalea, Lew im je zabio na prepad u 2. minuti i poslije toga ni blizu šanse. Kale je isto imao oko 35 minuta pa nije napravio ništa, ali bitno da svi znaju da bi on zabio da je igrao od početka. Smiješno. Jedina greška mu je prekasno uvođenje Pjace. Ali isto tako su svi prije EP pričali da vodi Pjacu kako bi se prodao, a poslije utakmice da je trebao igrat više. Ko što rekoh, generala poslije bitke i stručnjaka barem dva milijuna u zemlji od 4 i pol milijuna.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 19/11/2016, 12:31

Ziil Los Dii ! wrote:

Ne znam, izgleda da svakih mjesec dana trebamo svjetskog prvaka gaziti 5:0 , mozda ni tad ne bi bilo dobro

Bavimo se glupostima umjesto da uzivamo , opancari,balije i becki konjusari bi dali pol kurca da imaju rezultate kao vatreni
Ako ćeš se ti s tim zadovoljiti, onda ok. Da bi neki dali pol kurca da imaju rezultate kao mi.
 Mi imamo igrače iz Barcelone, Reala, Intera, Atletica itd.,igrače koji u velikim klubovima i ligama igraju odlično i onda je normalno da tražiš nešto više. Da je ovom HNS-u prvenstveno stalno do nekog rezultata, onda bi doveli nekog izbornika stranca koji ima neku karijeru, no jebiga onda ti Pivarić nebi igra beka, niti bi ti tako mladi Čorić (ili prije Halilović) dobivali minutažu zato jer moraju...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 19/11/2016, 12:35

I nitko ne tvrdi da bi Kalinić sigurno zabio Portugalu, ali je trebao igrati jer je bio tada kao što je danas u boljoj formi od Mandžukića što oće reći u tom trenutku bolji. Jedinu utakmicu kad je starta je to pokaza. I glupo je sad pričati o tih 35 minuta produžetka, trebao je igrati od prve minute jer na kraju krajeva Mandžukić na EP nije ništa odigra...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 19/11/2016, 12:36

A što to izbornik stranac garantira? Englezi i Rusi su Erikssona i Capella plaćali suhim zlatom, pa što su dobili? Kurac od ovce. Dobar strani trener košta ogromne novce, a opet nije nikakva garancija.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ziil Los Dii ! 19/11/2016, 12:38

amper1950 wrote:
Ziil Los Dii ! wrote:

Ako ćeš se ti s tim zadovoljiti, onda ok. Da bi neki dali pol kurca da imaju rezultate kao mi.
 Mi imamo igrače iz Barcelone, Reala, Intera, Atletica itd.,igrače koji u velikim klubovima i ligama igraju odlično i onda je normalno da tražiš nešto više. Da je ovom HNS-u prvenstveno stalno do nekog rezultata, onda bi doveli nekog izbornika stranca koji ima neku karijeru, no jebiga onda ti Pivarić nebi igra beka, niti bi ti tako mladi Čorić (ili prije Halilović) dobivali minutažu zato jer moraju...

Imaju takve igrace i svabe , spanjolci i mnogi drugi , mozda bi se i njihovi treneri trebali zapitati

Iako , nas najveci problem je ono sto nam je prije bio najveci forte
Obrana, celicna,granitna ...toga vise nema , te pravi sukerovski killer u 16 metara ...sve dobro sto nabrojeni ljudi iz barce,reala,intera (jer nam je vezni red danas forte)etc kreiraju bi trebalo dovesti do bolje realizacije, zato i jesam  da kale i andrej dobiju vise prilika

2015-10-11

Back to top Go down

Post by Zeko 19/11/2016, 12:38

Koliko minuta u službenim utakmicama imaju ova dvojica koji dobivaju minutažu zato jer moraju ? I to zajedno.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 19/11/2016, 12:39

amper1950 wrote:I nitko ne tvrdi da bi Kalinić sigurno zabio Portugalu, ali je trebao igrati jer je bio tada kao što je danas u boljoj formi od Mandžukića što oće reći u tom trenutku bolji. Jedinu utakmicu kad je starta je to pokaza. I glupo je sad pričati o tih 35 minuta produžetka, trebao je igrati od prve minute jer na kraju krajeva Mandžukić na EP nije ništa odigra...

Ja sam tu prvi napisao da Kale treba biti prvi napadač na EP pa su me tu pojedini znalci žestoko popljuvali. Poanta je da je Portugal tako igrao i nije bilo puno šansi i sumnjam da bi Kale nešto napravio.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 19/11/2016, 12:41

Ziil Los Dii ! wrote:

Imaju takve igrace i svabe , spanjolci i mnogi drugi , mozda bi se i njihovi treneri trebali zapitati
Imaju švabe i španjolci i uzimaju trofeje. Mnogi drugi? To baš i nebi rekao...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ziil Los Dii ! 19/11/2016, 12:42

Nemamo pobjednicki mentalitet ovih velikih nogometnih nacija,  da u trenutku kada smo dominantni protiv elitnih momcadi igramo malo hrabrije, to nam se skoro u svakoj nokaut fazi dogodilo neovisno o treneru i igracima u momcadi

Slaba psiholoska priprema i odgoj prevelikog respekta prema ekipama iz petice te argentine,brazila...

2015-10-11

Back to top Go down

Post by Guest 19/11/2016, 12:43

Dokazani trener stranac nije nikakva garancija, ali hns-ci nikad nisu ni pokušall (zna se zašto)i No s s pravim trenerom i s ovakvim kadrom u zadnjih 2-3 godine smo nekad i mogli nešto osvojiti, s ovakvim kao Čačić teško ikad išta sve i da imamo bolje igrače.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 19/11/2016, 12:44

I Tomislav Ivić je sigurno bio bolji trener od Ćire Blaževića 90-ih, ali je Ćiro bio daleko bolji izbor za tadašnju reprezentaciju.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 19/11/2016, 12:44

Ziil Los Dii ! wrote:Nemamo pobjednicki mentalitet ovih velikih nogometnih nacija,  da u trenutku kada smo dominantni protiv elitnih momcadi igramo malo hrabrije, to nam se skoro u svakoj nokaut fazi dogodilo neovisno o treneru i igracima u momcadi

Slaba psiholoska priprema i odgoj prevelikog respekta prema ekipama iz petice te argentine,brazila...
Ne slažem se da ovo dvoje boldano nema veze jedno s drugim...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ziil Los Dii ! 19/11/2016, 12:50

amper1950 wrote:
Ziil Los Dii ! wrote:Nemamo pobjednicki mentalitet ovih velikih nogometnih nacija,  da u trenutku kada smo dominantni protiv elitnih momcadi igramo malo hrabrije, to nam se skoro u svakoj nokaut fazi dogodilo neovisno o treneru i igracima u momcadi

Ne slažem se da ovo dvoje boldano nema veze jedno s drugim...
Nisi shvatio , to jest trenerova zadaca
Govorio sam neovisno o ljudima koji su nasu repku vodili,uvijek ista prica i grjeske
Znaci ciro,cico,nane,jozic,kovac i sad cacic nisu uspjeli imperativ i pritisak pobjede smanjiti te igrace pripremiti za situaciju biti ili ne biti (sto je kod nas slucaj)

2015-10-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 25 of 27 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27  Next

Back to top

- Similar topics