hrvatska - island
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 27
Page 23 of 27 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27
Re: hrvatska - island
židak našao sponzora za gemište...kuracodigraca wrote:http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/reprezentacija/kramaric-nije-krama-apeliram-na-kolege.-nikada-to-nemojte-napisati-za-andreja-jer-neupotrebljiva-krama-je-ono-sto-danas-nosi-plavu-devetku-u-dinamu/5273947/
ovoj lakrdiji nema kraja
sitting_bull-
2015-09-28
http://www.goal.com/hr/news/7168/galerije/2016/11/17/29613002/hrvatska-%C4%8Detvrta-najuspje%C5%A1nija-reprezentacija-na-svijetu/2016-10-12-iran/21#photo
čačke najbolji u europi. uz francusku.
čačke najbolji u europi. uz francusku.
Guest- Guest
nowitzki wrote:Krama da bude najbolji strijelac bundeslige i osvoji prvenstvo sa malim hoffenheimom, i dalje nebi priznao da je klasa...jalni rajko
Guest- Guest
Kaj se Čačića k'o trenera tiče, možda njegovi rezultati nisu za usporedbu sa Bilićevim, jer Čačić ipak objektivno ima jače igrače, ali su svakako za usporedbu sa rezultatima njegovog prethodnika Nike Kovača koji je imao na raspolaganju potpuno iste igrače kao i Čačić. I sa tim istim igračima bio je posramljen od jedne očajne Norveške i morao je doći Čačić da te igrače odvede na EP. E sad koliko je Čačić Mamićev potrčko, o čemu se ovdje uveliko laprda, dovoljno govori podatak da je upravo Čačić jedini od dinamovih trenera imao muda iz dinamovih prvih 11 eliminirati Sammira, a svi znamo koliko je Mamić bio vezan uz Sammira. Puno se tu laprda i o dilemi, ako ona uopće postoji, Mandžukić ili Kalinić. Ljudi moji, pa Mandžukić je 3 puta bolji igrač što se uostalom vidi i u karijerama jednog naspram drugog i u veličinama klubova u kojima su igrali a i sada igraju jedan i drugi. Sa Mandžom u ekipi ti imaš i prvu liniju obrane i igrača koji izvrsno igra glavom, igrača koji izvanredno pomaže obrani kod prekida i igrača koji zna zabiti gol i igrača ogromnog radijusa kretanja. Od svega ovoga Kalinić samo zna zabiti gol, a u svemu ostalome Mandžo je za njega svemirski brod.
Zeko-
2015-08-26
Niko Kovač je Capello, Ferguson i Johan Cruyff za idiota Čačića...
To je valjda svima jasno, osim senilnom Mamicevom pušaču kurca...
Rezultati s Eintrachtom to pokazuju...
Drugo, Mandzo ima bolju karijeru od Kale i Krame, al to nije bit teme, tako da je taj spin sasvim nebitan...
Ono sta je bitno je činjenica da je trenutno za dvi klase slabiji od navedenog dvojca i to samo budala ne vidi...
;)
To je valjda svima jasno, osim senilnom Mamicevom pušaču kurca...
Rezultati s Eintrachtom to pokazuju...
Drugo, Mandzo ima bolju karijeru od Kale i Krame, al to nije bit teme, tako da je taj spin sasvim nebitan...
Ono sta je bitno je činjenica da je trenutno za dvi klase slabiji od navedenog dvojca i to samo budala ne vidi...
;)
Guest- Guest
Ma Brenda u napad...ipak zasluge, jel...
darth_vader-
2014-04-17
Jel kao sto samo budale omalovazavaju najboljega veznjaka spanjolske lige,luku modrica? ste tek na to reci kad se vec omalovazava napadac juvea i najbolji nas strijelac u kvalifikacijama
S jedne strane imamo napadaca talijanskoga prvaka i naseg najboljega strijelca kvalifikacija i onda su budale koje kazu da on treba igrati u prvih 11, ali zato nisu budale oni koji konstantno omalovazavaju najboljega veznjaka najjace lige svijeta i veznjaka izabrabog od strucnog zirija u momcad sezone najelitnijeg i najjaceg natjecanja svijeta!!
A kad taj napadač Juventusa ne zabije prethodnih 20 utakmica, a Kale u jedinoj utakmici, i to protiv moćne Španjolske, zabije i asistira, sta onda?
I ne spinaj sad jos i s Modrićem, majke ti mile...
Ok, svatili smo, radije bi umra nego prizna da je Mandzo očajan...
;)
I ne spinaj sad jos i s Modrićem, majke ti mile...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:
;)
darth_vader-
2014-04-17
Je, Niko Kovač je Capelo i Ferguson za idiota Čačića, koji SA ISTIM IGRAČIMA U REPREZENTACIJI HRVATSKE postiže NEMJERLJIVO BOLJE REZULTATE. Ta očaqjnaq Norveška posramila je Niku Kovača i NJEGOVU Hrvatsku i otada nije pobijedila nijednu iole ozbiljniju reprezentaciju. Svaka čast na opservaciji retardinjo.
Zeko-
2015-08-26
Zašto ide posramljen? Pa zaigrao je za jedan od najtrofejnih klubova (čini mi se čak i da je najtrofejni)u Europi. To što se opet ozljedija, jebiga na to ne možeš utjecati. A ti bi da karijeru završi u klubu koji još nema ni policu za trofeje?nowitzki wrote:
Mogao je lijepo otici u mirovinu sa trofejom prvaka hrvatske, ovako ide posramljen...bio bi dobra zamjena gorgonu, kad ovaj dobije zute ili u kupu da ga malo proba
Guest- Guest
Debilu, vise vridi Nikin remi s Eintrachtom protiv Bayerna i to s igračem manje nego cili opus TV Mana...
Mater ti jeben retardiranu...
;)
;)
Guest- Guest
NAJGLUPLJI = NICHE
O reprezentaciji Hrvatske govorimo i samo TO uspoređujemo, najglupli i najretardiraniji "čovječe" foruma.
Jebo ti pas mater u usta lažljivu.
O reprezentaciji Hrvatske govorimo i samo TO uspoređujemo, najglupli i najretardiraniji "čovječe" foruma.
Jebo ti pas mater u usta lažljivu.
Zeko-
2015-08-26
Samo ti nemoj nekome govorit da je lažov, dementna budaletino...
I jos si glup ka kurac...
Ako san reka CILI OPUS TV Mana, onda mu podrazumjeva i repku i klubove, kretino...
Znaci, jedan klupski remi Nike je vridniji nego cila karijera stare budaletine, ka sta si i sam, Čačića...
Mater ti jeben...
;)
I jos si glup ka kurac...
Ako san reka CILI OPUS TV Mana, onda mu podrazumjeva i repku i klubove, kretino...
Znaci, jedan klupski remi Nike je vridniji nego cila karijera stare budaletine, ka sta si i sam, Čačića...
Mater ti jeben...
;)
Guest- Guest
kud bi onda svrstao Ivankovića kad je s mandžom i zaboravljenim Tadićem te modrićem izbacio werder?fridrih_niche wrote:Debilu, vise vridi Nikin remi s Eintrachtom protiv Bayerna i to s igračem manje nego cili opus TV Mana...
;)
hall of fame?
sitting_bull-
2015-09-28
Page 23 of 27 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27
Similar topics
» Argentina, HRVATSKA, Island, Nigerija
» Island zabranio Modernu
» Island ipak nije bajka
» New York PD redarstvenom akcijom ugasila SAO Staten Island
» Island osudio 26 bankara na ukupno 76 godina zatvora