hrvatska - island
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 27
Page 13 of 27 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 27
Re: hrvatska - island
ma ne ali većina ljudi tak razmišlja. kao što rekoh svi gledaju kroz prizmu mamićev i nemamićev igrač. svi koji ne vole dinamo će pljuvati po dinamovim igračima osim onih koji je kao mamić odjebao i sličnoTommy Ramone wrote:Nije valjda da bafala doživljavate ozbiljno.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
kuracodigraca wrote:to sa kramom je čisto izdrkavanje. repka igra u formaciji 4-3-3 iliti 4-2-3-1. krama nije za čistu špicu protiv ozbiljnih ekipa. to su fizički jači manđa i kalinić. na krilu nije u rangu pjace i perišića a ne igra tako obavezno ko broz kad igr na krilu. njemu paše 4-4-2 iliti 4-4-1-1 a mi tak ne igramo. prilagodit igru radi igrača hoffenheima i bivše rezerve lestera je presmiješno kraj zvijezda tipa luke, rakete, manđe itd.sat2 wrote:Jbt. što god da se napravi ne valja. Da stavi Kramu umjesto Rakete i ovaj ne odigra dobro (što je moguće!) opet bi bilo da serviser stavlja na klupu prvotimca Barce! Tražilo se Leovca, a ovaj nije ništa bolji od Strinića niti Pivarića ...
Hrvatska u zadnje vrijeme igra gledljiv taktički nogomet, rezultat je tu i sada se govori ... da, odvest će nas na Svjetsko pa ćemo tamo ispasti!!?? Sad više nije uspjeh otići na SP? Postoji nešto što se zove taktička zamisao i, ma koliko to nama smetalo, u toj zamisli nema Krame u prvih 11! Jbg! Dok ima solidnu igru i dobar (najmanje) rezultat možemo Čačiću piriti pod rep ...
A zašto nebi sustav prilagodili malo igračima koje imamo? Zašto se nebi Krami našlo mjesto? Čovjek svaki put kad igra namjesti gol ili par šansi. Slažem se da nije špica u 4-2-3-1, ali itekako zavređuje veću minutažu.
Guest- Guest
zašto ne bi čopu prilagodili igru. i njemu više paše 4-4-2 a ne da igra na krilu. mislim ja ne smatram kramu nekom klasu da ni njemu tražili mjesto isto kak i čopa ne smatram klasom pa da se njemu prilagođavamo. daj me podsjeti u kojim je to velikim utakmicama krama zabijao. ne kužim iskrenoTommy Ramone wrote:kuracodigraca wrote:to sa kramom je čisto izdrkavanje. repka igra u formaciji 4-3-3 iliti 4-2-3-1. krama nije za čistu špicu protiv ozbiljnih ekipa. to su fizički jači manđa i kalinić. na krilu nije u rangu pjace i perišića a ne igra tako obavezno ko broz kad igr na krilu. njemu paše 4-4-2 iliti 4-4-1-1 a mi tak ne igramo. prilagodit igru radi igrača hoffenheima i bivše rezerve lestera je presmiješno kraj zvijezda tipa luke, rakete, manđe itd.sat2 wrote:Jbt. što god da se napravi ne valja. Da stavi Kramu umjesto Rakete i ovaj ne odigra dobro (što je moguće!) opet bi bilo da serviser stavlja na klupu prvotimca Barce! Tražilo se Leovca, a ovaj nije ništa bolji od Strinića niti Pivarića ...
Hrvatska u zadnje vrijeme igra gledljiv taktički nogomet, rezultat je tu i sada se govori ... da, odvest će nas na Svjetsko pa ćemo tamo ispasti!!?? Sad više nije uspjeh otići na SP? Postoji nešto što se zove taktička zamisao i, ma koliko to nama smetalo, u toj zamisli nema Krame u prvih 11! Jbg! Dok ima solidnu igru i dobar (najmanje) rezultat možemo Čačiću piriti pod rep ...
A zašto nebi sustav prilagodili malo igračima koje imamo? Zašto se nebi Krami našlo mjesto? Čovjek svaki put kad igra namjesti gol ili par šansi. Slažem se da nije špica u 4-2-3-1, ali itekako zavređuje veću minutažu.
2015-08-19
čmrljaRad'iša Trajković wrote:boze dragi, koliko je jalan ovaj rajko...
2015-08-19
Bracala, jel možete vi nekog pobijediti, a da nisu klošari tipa Moldavija ili Albanija?
Guest- Guest
isto kak se sralo po pivariću. danas su svi napadi iraca išli prek lijeve strane i leovac je bio ispod razine. ak se sjećam igrao je protiv argentine i isto je bio za kurac. čak mislim da svi previše brijemo s ti lijevim bekovima. kad zajebe pivarić ili prije pranjić i strinić onda se o tome priču bajke. kad zapliva čarli ili šime ili prije srna onda nikom ništa, to je sastavni dio nogometa
2015-08-19
kuracodigraca wrote:zašto ne bi čopu prilagodili igru. i njemu više paše 4-4-2 a ne da igra na krilu. mislim ja ne smatram kramu nekom klasu da ni njemu tražili mjesto isto kak i čopa ne smatram klasom pa da se njemu prilagođavamo. daj me podsjeti u kojim je to velikim utakmicama krama zabijao. ne kužim iskrenoTommy Ramone wrote:kuracodigraca wrote:to sa kramom je čisto izdrkavanje. repka igra u formaciji 4-3-3 iliti 4-2-3-1. krama nije za čistu špicu protiv ozbiljnih ekipa. to su fizički jači manđa i kalinić. na krilu nije u rangu pjace i perišića a ne igra tako obavezno ko broz kad igr na krilu. njemu paše 4-4-2 iliti 4-4-1-1 a mi tak ne igramo. prilagodit igru radi igrača hoffenheima i bivše rezerve lestera je presmiješno kraj zvijezda tipa luke, rakete, manđe itd.sat2 wrote:Jbt. što god da se napravi ne valja. Da stavi Kramu umjesto Rakete i ovaj ne odigra dobro (što je moguće!) opet bi bilo da serviser stavlja na klupu prvotimca Barce! Tražilo se Leovca, a ovaj nije ništa bolji od Strinića niti Pivarića ...
Napisao sam već. Nije toliko bitno da zabija, ali odlično igra kao paker, a kad bi više igrao u velikim utakmicama, siguran sam da bi i više zabijao.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Bracala, jel možete vi nekog pobijediti, a da nisu klošari tipa Moldavija ili Albanija?
nismo bili losi danas, s obzirom da je igrala treca postava.
ovako kako igramo nismo igrali od vremena antica, a i treba napomenuti da nam je ekipa 3x slabija po imenima.
idemo u rusiju glat...
Guest- Guest
kuracodigraca wrote:isto kak se sralo po pivariću. danas su svi napadi iraca išli prek lijeve strane i leovac je bio ispod razine. ak se sjećam igrao je protiv argentine i isto je bio za kurac. čak mislim da svi previše brijemo s ti lijevim bekovima. kad zajebe pivarić ili prije pranjić i strinić onda se o tome priču bajke. kad zapliva čarli ili šime ili prije srna onda nikom ništa, to je sastavni dio nogometa
Meni je Strinić od svih njih najbolji iako je sjebao protiv Portugala. Pivarić je bio dobar samo prošle godine prije ozljede i očito je da sad nije ni blizu te forme i nebi trebao igrati.
Guest- Guest
kuracodigraca wrote:isto kak se sralo po pivariću. danas su svi napadi iraca išli prek lijeve strane i leovac je bio ispod razine. ak se sjećam igrao je protiv argentine i isto je bio za kurac. čak mislim da svi previše brijemo s ti lijevim bekovima. kad zajebe pivarić ili prije pranjić i strinić onda se o tome priču bajke. kad zapliva čarli ili šime ili prije srna onda nikom ništa, to je sastavni dio nogometa
Meni je Strinić od svih njih najbolji iako je sjebao protiv Portugala. Pivarić je bio dobar samo prošle godine prije ozljede i očito je da sad nije ni blizu te forme i nebi trebao igrati.
Guest- Guest
Rad'iša Trajković wrote:Tommy Ramone wrote:Bracala, jel možete vi nekog pobijediti, a da nisu klošari tipa Moldavija ili Albanija?
ovako kako igramo nismo igrali od vremena antica, a i treba napomenuti da nam je ekipa 3x slabija po imenima.
idemo u rusiju glat...
Idete, idete...ko turisti.
Guest- Guest
ok, možda. ali mene fakat smeta to namjerno forsiranje pojedinih igrača zato kaj su nemamićevci. ti dobro znaš da se to namjerno potencira i to me nervira.Tommy Ramone wrote:
Napisao sam već. Nije toliko bitno da zabija, ali odlično igra kao paker, a kad bi više igrao u velikim utakmicama, siguran sam da bi i više zabijao.
a gledaj sad kurvu od statistike. od odlaska iz hnl-a krama 10 golova a čop 14. čop u boljoj ligi od krame i više golova u prvenstvu ove godine. i nikom ništa. sjeti se veličanje tomečaka, murića, brodića kurca palca a di si sad te igračine
2015-08-19
Tommy Ramone wrote:Rad'iša Trajković wrote:Tommy Ramone wrote:Bracala, jel možete vi nekog pobijediti, a da nisu klošari tipa Moldavija ili Albanija?
idemo u rusiju glat...
Idete, idete...ko turisti.
nemoj da si rajko...
Guest- Guest
sve je pet mandža igra a portugal sa pola šanse prvak glupi narod ništa ne shvaća
meni je strina ispod razine i tak je igrao godinama. ali ne bum sad dizao revoluciju ak strina bude ispred pivarića. tu nemamo klasu i to je tak. al me smeta sad ismijavanje pivarića i da ga mamić prodaje a alternative su mu strinić, leovac ili prije pranjić a sve igrači ispod razine repke. to me smetaTommy Ramone wrote:kuracodigraca wrote:isto kak se sralo po pivariću. danas su svi napadi iraca išli prek lijeve strane i leovac je bio ispod razine. ak se sjećam igrao je protiv argentine i isto je bio za kurac. čak mislim da svi previše brijemo s ti lijevim bekovima. kad zajebe pivarić ili prije pranjić i strinić onda se o tome priču bajke. kad zapliva čarli ili šime ili prije srna onda nikom ništa, to je sastavni dio nogometa
2015-08-19
Rad'iša Trajković wrote:Tommy Ramone wrote:Bracala, jel možete vi nekog pobijediti, a da nisu klošari tipa Moldavija ili Albanija?
idemo u rusiju glat...
Aha. Treća postava malo sutra. Igrali ste s jačom postavom nego mi.
Guest- Guest
bafalo wrote:sve je pet mandža igra a portugal sa pola šanse prvak glupi narod ništa ne shvaća
Točno. Ništa ne shvaćaš.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Rad'iša Trajković wrote:Tommy Ramone wrote:Bracala, jel možete vi nekog pobijediti, a da nisu klošari tipa Moldavija ili Albanija?
idemo u rusiju glat...
Aha. Treća postava malo sutra. Igrali ste s jačom postavom nego mi.
nps
Guest- Guest
mandžo je još uvijek za obojicu manga, a čop je daleko više timski igrač od kramarića premda su Englezi izbili neke bube iz kramarićeve glave pa se i on polako uklapa u tim...Tommy Ramone wrote:kuracodigraca wrote:zašto ne bi čopu prilagodili igru. i njemu više paše 4-4-2 a ne da igra na krilu. mislim ja ne smatram kramu nekom klasu da ni njemu tražili mjesto isto kak i čopa ne smatram klasom pa da se njemu prilagođavamo. daj me podsjeti u kojim je to velikim utakmicama krama zabijao. ne kužim iskrenoTommy Ramone wrote:kuracodigraca wrote:to sa kramom je čisto izdrkavanje. repka igra u formaciji 4-3-3 iliti 4-2-3-1. krama nije za čistu špicu protiv ozbiljnih ekipa. to su fizički jači manđa i kalinić. na krilu nije u rangu pjace i perišića a ne igra tako obavezno ko broz kad igr na krilu. njemu paše 4-4-2 iliti 4-4-1-1 a mi tak ne igramo. prilagodit igru radi igrača hoffenheima i bivše rezerve lestera je presmiješno kraj zvijezda tipa luke, rakete, manđe itd.sat2 wrote:Jbt. što god da se napravi ne valja. Da stavi Kramu umjesto Rakete i ovaj ne odigra dobro (što je moguće!) opet bi bilo da serviser stavlja na klupu prvotimca Barce! Tražilo se Leovca, a ovaj nije ništa bolji od Strinića niti Pivarića ...
sitting_bull-
2015-09-28
kaj se medija i nemamićevaca tiče je rajko u pravu, irititajuće je kako se pokušava nametnuti negativna slika o pojedinim igračima samo zato kaj su na Dinamovom platnom spisku...
sitting_bull-
2015-09-28
Page 13 of 27 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 27
Similar topics
» Argentina, HRVATSKA, Island, Nigerija
» Island zabranio Modernu
» Island ipak nije bajka
» New York PD redarstvenom akcijom ugasila SAO Staten Island
» Island osudio 26 bankara na ukupno 76 godina zatvora
» Island zabranio Modernu
» Island ipak nije bajka
» New York PD redarstvenom akcijom ugasila SAO Staten Island