ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

hrvatska - island

Page 20 of 27 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 23 ... 27  Next

Go down

hrvatska - island - Page 20 Empty Re: hrvatska - island

Post by jalnirajko Wed 16 Nov - 22:56

muckodjubre wrote:I da igra pa sta? sta je igrao u sevilli kada je igrao najbolji nogomet karijere?

Sad je propaganda cacic jebe raketu u poluspici jer se trazica cicu dlaka u jajet,ne zele priznati da je drasticno digao repku od kada je izbornik
tak je i da igra pa što. ali ne igra. sere se jer se radi o čačiću, tj o "mamićevom" čovjeku.

jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko Wed 16 Nov - 22:57

tak su ga jebali protiv portugala kaj nije stavio pjacu a prije tog su ga jebali da prodaje pjacu

hrvatska - island - Page 20 Rofl
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko Wed 16 Nov - 23:01

onog ivu begu po tom pitanju cijenim, otvoreno mrzi dinamo i zagreb. dajte i vi to priznajte da se tu ne natežemo, kak bi rekao dino drpić.
znači recite ovo i to je to:

"Dinamu želin da izgubi svaku utakmicu: i u Hrvatskoj i u Evropi!D I kad ja to rečen, onda niki skoče na mene: “Ivo, nemoj, neka gube doma, ali neka dobijaju u Evropi. To je dobro za rejting hrvatskog baluna!“ Ma, jebe mi se za rejting hrvatskog baluna, samo neka oni gube. Doma i vanka. I oni i Cibona u košarci, i Mladost u vaterpolu, i Zagreb u rukometu... A pogotovo ovi Medveščak šta igra balun na ledu. Čoviče, nije normalno koliko su izmaltretirali cili Hrvatsku s ledon i Medveščakon. Neka idu u kurac oni i njijov led. Mene zanima Split, Dalmacija i more. I gotovo! Volin Hajduka, Jugoplastiku, Tonija Kukoča, Dina Rađu, Blanku Vlašić, Gorana Ivaniševića, volin kad Metković tuče Zagreb u rukometu, kad Zadar tuče Cibonu u košarci, kad Jug tuče Mladost u vaterpolu. A kad Hajduk tuče Dinama, pogotovo u Zagrebu, onda to feštajen danima. Volin, ludo volin Split i Dalmaciju."

jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko Wed 16 Nov - 23:02

ma to je to. svi ste vi ivo bego majku vam jebem lažljivu

jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest Wed 16 Nov - 23:05

Orjunaši. :cro
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko Wed 16 Nov - 23:53

kuracodigraca wrote:onog ivu begu po tom pitanju cijenim, otvoreno mrzi dinamo i zagreb. dajte i vi to priznajte da se tu ne natežemo, kak bi rekao dino drpić.
znači recite ovo i to je to:

"Dinamu želin da izgubi svaku utakmicu: i u Hrvatskoj i u Evropi!D I kad ja to rečen, onda niki skoče na mene: “Ivo, nemoj, neka gube doma, ali neka dobijaju u Evropi. To je dobro za rejting hrvatskog baluna!“ Ma, jebe mi se za rejting hrvatskog baluna, samo neka oni gube. Doma i vanka. I oni i Cibona u košarci, i Mladost u vaterpolu, i Zagreb u rukometu... A pogotovo ovi Medveščak šta igra balun na ledu. Čoviče, nije normalno koliko su izmaltretirali cili Hrvatsku s ledon i Medveščakon. Neka idu u kurac oni i njijov led. Mene zanima Split, Dalmacija i more. I gotovo! Volin Hajduka, Jugoplastiku, Tonija Kukoča, Dina Rađu, Blanku Vlašić, Gorana Ivaniševića, volin kad Metković tuče Zagreb u rukometu, kad Zadar tuče Cibonu u košarci, kad Jug tuče Mladost u vaterpolu. A kad Hajduk tuče Dinama, pogotovo u Zagrebu, onda to feštajen danima. Volin, ludo volin Split i Dalmaciju."

Da, ali kad si već spomenul Dinu Drpića, nije bio bogznakakav igrač iako je imao i jako dobrih partija, ali ono kad je skinul gaće i pokazal Torcidi i dalmošima guzicu, za mene je postao legenda.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest Thu 17 Nov - 5:33

muckodjubre wrote:
maggie13 wrote:
muckodjubre wrote:
nowitzki wrote:
muckodjubre wrote:nikada oni neće doći u mandžin rang, u rang napadača koji je s bayernom kao najbolji bayernov strijelac osvojio sve živo,prvi hrvat strijelac gola u finalu LP+trofeji s ponajjačim klubovima današnjice atletiko,juventus
I victor valdes je osvojio sve zive trofeje s reprezentacijom i barcelonom vise puta, mandzo je jedino dobro igrao u wolfsburgu...poslije se utovario na ovaj odvratan stil nogometa, a u bayernu bi i ja izgledao ko vanzemaljac...ostalo sve ispodprosjecno
mandžo je s bayernom sve osvojio KAO NAJBOLJI BAYERNOV STRIJELAC..

e pa trebaš imati kvalitet da igraš u najjačim klubovima,zato netko igra u bayernu,realu,atletiku,juveu a netko u hofenhajmu,fiorentini i malagi
mandzo u bayernu-najbolja igracka faza.
hrvatska - island - Page 20 Images?q=tbn:ANd9GcSatRkLWMGk8T6U801DjLmbOl7ItKnNis1QhrZDJL5OpXupf5iEkako su onda hejteri bili čmrlja,tada nitko nije pratio LP i nogomet  :D :D :D :D :D ili su bili silenzio stampa  B-)
Zar nisan tad govorija da mi je drag i da je vrhunski igrač?
I kako cijenim njegovu borbenost i prgavost...
Nemoj bit lažov...
:D
On je meni jos uvik drag, al propa je, majke ti mile...
Krade misto puno boljim igračima, a to je tragedija i zato smo pusiona na natjecanjima...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 17 Nov - 5:36

jasambrend wrote:Ljubav je slijepa...Bafalova bar ima mindzu dok Demo... Mandzo... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 17 Nov - 5:45

kuracodigraca wrote:ma to je to. svi ste vi ivo bego majku vam jebem lažljivu

Volimo te, Rajkane...
<3

Ostalo me ne zanima, al pruža mi veliku satisfakciju sramoćenje Dinama u LP...
Eto, to cu ti priznat...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ziil Los Dii ! Thu 17 Nov - 6:30

A neke hajduka u kvalifikacijama za europa ligu ^^ 

Btw gasi ovu temu , island i S.Irska odradjeni , plitak potok....

2015-10-11

Back to top Go down

Post by muckodjubre Thu 17 Nov - 7:49

fridrih_niche wrote:
muckodjubre wrote:
maggie13 wrote:
muckodjubre wrote:
nowitzki wrote:
I victor valdes je osvojio sve zive trofeje s reprezentacijom i barcelonom vise puta, mandzo je jedino dobro igrao u wolfsburgu...poslije se utovario na ovaj odvratan stil nogometa, a u bayernu bi i ja izgledao ko vanzemaljac...ostalo sve ispodprosjecno
mandžo je s bayernom sve osvojio KAO NAJBOLJI BAYERNOV STRIJELAC..

e pa trebaš imati kvalitet da igraš u najjačim klubovima,zato netko igra u bayernu,realu,atletiku,juveu a netko u hofenhajmu,fiorentini i malagi
mandzo u bayernu-najbolja igracka faza.
hrvatska - island - Page 20 Images?q=tbn:ANd9GcSatRkLWMGk8T6U801DjLmbOl7ItKnNis1QhrZDJL5OpXupf5iEkako su onda hejteri bili čmrlja,tada nitko nije pratio LP i nogomet  :D :D :D :D :D ili su bili silenzio stampa  B-)
Zar nisan tad govorija da mi je drag i da je vrhunski igrač?
I kako cijenim njegovu borbenost i prgavost...
Nemoj bit lažov...
On je meni jos uvik drag, al propa je, majke ti mile...
Krade misto puno boljim igračima, a to je tragedija i zato smo pusiona na natjecanjima...
;)
Pa suce mu zarko nisi ti jedini koji ga je hejtao,pa nije  pa sad ooet hejta...ima ih dosta koji su sutili ko zaliveni tada

hrvatska - island - Page 20 6b8efe2f85c2b63406b2hrvatska - island - Page 20 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500hrvatska - island - Page 20 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest Thu 17 Nov - 7:55

Sve 5, ja ti govorin samo za sebe...
Mandzi svaka čast na karijeri, sve je zaradija svojom borbenošću...
Al danas nam je prevelik uteg, nije vise isti igrač i samo uzima misto trenutno kvalitetnijim igračima...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader Thu 17 Nov - 8:49

Jel ga i Vraćala hejta zbog Mamića, jebo vas konj....Pa čovjek ima oči i vidi da je pao u zadnje dvije sezone totalno...i sad su svi hejteri koji imaju oči pa istovremeno uočavaju da ima igrača koji u ovom trenutku mogu dati više...Pa bog vas jeba, vas i Mamića pa sad se ne smije izreći ni mišljenje svoje na nekom forumu, a da nisi odmah etiketiran kao hejter....jednoumlje naprijed, ostali stoj... Čačić mi nije toliko antipatičan kao trener, ali kao beskarakterna pizda je...i pri tome stavu stojim 100%...on je možda najmanje loš od svih Mamicevih potrčkala, ali isto mora ići pitati kod gazde za svoje mišljenje...e pa serem se ja na ljude takve, a i općenito ovakav servilan usrani hrvatski mentalitet...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Thu 17 Nov - 9:04

jasambrend wrote:Jel ga i Vraćala hejta zbog Mamića, jebo vas konj....Pa čovjek ima oči i vidi da je pao u zadnje dvije sezone totalno...i sad su svi hejteri koji imaju oči pa istovremeno uočavaju da ima igrača koji u ovom trenutku mogu dati više...Pa bog vas jeba, vas i Mamića pa sad se ne smije izreći ni mišljenje svoje na nekom forumu, a da nisi odmah etiketiran kao hejter....jednoumlje naprijed, ostali stoj... Čačić mi nije toliko antipatičan kao trener, ali kao beskarakterna pizda je...i pri tome stavu stojim 100%...on je možda najmanje loš od svih Mamicevih potrčkala, ali isto mora ići pitati kod gazde za svoje mišljenje...e pa serem se ja na ljude takve, a i općenito ovakav servilan usrani hrvatski mentalitet...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 17 Nov - 9:38

jasambrend wrote:Jel ga i Vraćala hejta zbog Mamića, jebo vas konj....Pa čovjek ima oči i vidi da je pao u zadnje dvije sezone totalno...i sad su svi hejteri koji imaju oči pa istovremeno uočavaju da ima igrača koji u ovom trenutku mogu dati više...Pa bog vas jeba, vas i Mamića pa sad se ne smije izreći ni mišljenje svoje na nekom forumu, a da nisi odmah etiketiran kao hejter....jednoumlje naprijed, ostali stoj... Čačić mi nije toliko antipatičan kao trener, ali kao beskarakterna pizda je...i pri tome stavu stojim 100%...on je možda najmanje loš od svih Mamicevih potrčkala, ali isto mora ići pitati kod gazde za svoje mišljenje...e pa serem se ja na ljude takve, a i općenito ovakav servilan usrani hrvatski mentalitet...
On je samo dobija skupinu fenomenalnih igrača, pa se često ni ne vidi njegovo neznanje i neki potezi. Ne vidi u ovakvim utakmicama gdje imamo toliko dobrih igrača i toliko kvalitetniju momčad. Kad se plasiramo na SP što bi napravio i svaki trener iz HNL-a, onda kad dođu tamo malo ozbiljnije utakmice opet ćemo pričati da nismo imali sreće...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 17 Nov - 9:42

Kako se netko napuhao na tekstove da Kramarić mora u prvih 11. Naravno da mora, ne samo zbog zadnje utakmice, nego zato jer to pokazuje igrama u klubu. Ko i Kalinić... I to već neko vrime...

Ko što jedan Plivarić, pardon Pivarić mora ispasti iz kruga reprezentacije jer ima bolji, ko što jedan Čorić danas nema što tamo raditi, možda za godinu-dvi dana.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre Thu 17 Nov - 9:49

A prije toga nismo imali skup kvalitetetnih igraca? 

I ne sjecam se kad smo zadnji puta izgledali ovako kompaktno i dobro i to sad vec u kontinuitetu,jos od 1.biliceva ciklusa a i on je tada zapeo na ep na ekipi kojoj je falilo dosta igraca turcuma

hrvatska - island - Page 20 6b8efe2f85c2b63406b2hrvatska - island - Page 20 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500hrvatska - island - Page 20 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest Thu 17 Nov - 9:51

hrvatska - island - Page 20 Img_1918
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 17 Nov - 9:55

fridrih_niche wrote:
Volimo te, Rajkane...
<3

Ostalo me ne zanima, al pruža mi veliku satisfakciju sramoćenje Dinama u LP...
Eto, to cu ti priznat...
;)
Tip je iskompleksiran i licemjeran.

Kramarić mu nikad neće valjati zato jer vjerovatno nije htio potpisati ugovor s vragom i sad se na sudu biti svjedok-pokajnik, pa pravo priliku u Dinamu nikad nije dobija iako je po svem zaslužija. Prošao je i posudbu i tamo se dokaza, a koji su igrači igrali prije njega, gdje su sada?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 17 Nov - 9:58

muckodjubre wrote:A prije toga nismo imali skup kvalitetetnih igraca? 

I ne sjecam se kad smo zadnji puta izgledali ovako kompaktno i dobro i to sad vec u kontinuitetu,jos od 1.biliceva ciklusa a i on je tada zapeo na ep na ekipi kojoj je falilo dosta igraca turcuma
Bilić je imao 2-3 puta slabiju skupinu igrača. I ovi igrači koji su sad nositelji, a bili su i tada su danas puno, puno bolji igrači što razina njihovi klubova, ali i uspjesi u međuvrimenu govore. S tim da je konkurencija kvalitetnih igrača puno bolja.
A što se tiće toga kako mi izgledamo, pa ako ne vidim mi ipak imamo jednu od najlakših skupina u povijesti i igramo protiv reprezentaciji koje su ipak osjetno slabije od naše.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre Thu 17 Nov - 10:00

amper1950 wrote:
muckodjubre wrote:A prije toga nismo imali skup kvalitetetnih igraca? 

Bilić je imao 2-3 puta slabiju skupinu igrača. I ovi igrači koji su sad nositelji, a bili su i tada su danas puno, puno bolji igrači što razina njihovi klubova, ali i uspjesi u međuvrimenu govore. S tim da je konkurencija kvalitetnih igrača puno bolja.
A što se tiće toga kako mi izgledamo, pa ako ne vidim mi ipak imamo jednu od najlakših skupina u povijesti i igramo protiv reprezentaciji koje su ipak osjetno slabije od naše.
Igrali smo i prije protiv slabijih pa kako smo izgledali?

Za sad je sve dobro,ne kazem da ce trajati vjecno,boze moj kadtad mora doci do pada

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 20 of 27 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 23 ... 27  Next

Back to top

- Similar topics