hrvatska - island
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 27
Page 8 of 27 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 27
Re: hrvatska - island
Slazem se .imamo dobre napadace,ali fali tip predatora kao eduardo koji bas sve zabija, kale ide u tom pravcuTommy Ramone wrote:Puno promašujemo. I protiv Turaka i danas.
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
Kriv je mamic ,jer je ocito on izbornik,a ne cackomuckodjubre wrote:Nasi vec kontuirano igraju jako dobro,dominanto...jos od 1. biliceva ciklusa nisu tako djelovali
Halldorsson ih je izvlačio... stvarno odličan golman....kad vidim da je sudac iz Italije odmah znam da se radi o supku s nedosljednim kriterijem jer su tako navikli suditi u ligi u kojoj igra Juventus...mater jebo sebi i ona mu djecu rodila...
darth_vader-
2014-04-17
Koliko je mandza dao golova
nowitzki-
2014-04-27
Ja mislio utakmica u 8 i 45 gledam 2-0 gotovo...hahaha smijesno
nowitzki-
2014-04-27
šta bi tek bilo da ih vodi neki renomirani hnl stručnjak umjesto tv serviseramuckodjubre wrote:Nasi vec kontuirano igraju jako dobro,dominanto...jos od 1. biliceva ciklusa nisu tako djelovali
Guest- Guest
mnogi su na aparatima i čekaju kiks,dapače priželjkuju,,,ali nikakoZiil Los Dii ! wrote:Kriv je mamic ,jer je ocito on izbornik,a ne cackomuckodjubre wrote:Nasi vec kontuirano igraju jako dobro,dominanto...jos od 1. biliceva ciklusa nisu tako djelovali
Zna on i kada sam ja tamo bio. Ili nisam bio ? To je pitanje koje te bude mučilo čitavog života, majmune blesavi, jer već si 500 puta to ovdje napoisao. Je li ono bila "moja" stolica ? Ili možda ono nije bila "moja" stolica ? Je li brend Šuker tada popljuvao Kalea veličanstvenog ? Ili nije ? Pitanje svih pitanja samo za tebe, glupsone retardirani. Samo mi nije jasno, kako za Šukera kojeg nikada vidio nisi, nikada razgovarao s njim nisi, jer dok je on igrao ti si još bil u pelenama,možeš pisati da je glup i takve stvari ? Gle, ja za tebe mogu napisati da si retardirani glupan, kad jesi, a to je evidentno iz tvojih upisa ovdje. Vidiš, Davor Šuker gdje god se pojavi doživljava ovacije, evo i nedavno u Sevilli. Nisam baš siguran da je ljudima ostao u sjećanju k'o glupan pa mu aplaudiraju radi toga. Jednostavno, nije ni lijepo, ni kulturno osobu koju ne poznaješ i sa kojom nikada nisi bio u kontaktu, jednog od največih hrvatskih nogometaša u povijesti, još uvijek najboljeg strijelca hrvatske reprezentacije, nazivati glupanom. Balonja usrani retardirani.amper1950 wrote:Od Šukera gluplji može biti jedino senilni pedofil... Siguran sam da Šuker, koliko god bio glup (što i ovaj video pokazuje) bar zna kad je bio u poljudskoj loži, a kad ne...
Zeko-
2015-08-26
Danas gledam ovog Rakitića dok trči, pa on ima trk k'o da ima 60 godina, uvjerljivo je najsporiji igrač na svijetu. Ja sam siguran da je Prosinečki sada brži od njega. Drugo poluvrijeme kad je ušao velemajstor sve je sjelo na svoje mjesto i islanđana više nigdje nije bilo. Luka je samo činjenicom da se pojavio na terenu napravio više nego Raketa za 87 minuta kol'ko je igrao.
Zeko-
2015-08-26
ovo je jedno od najsramotnijih izdanja jednog igrača odkada pratim repku ak ne računam ono budanovo hodanje u beču.Zeko wrote:Danas gledam ovog Rakitića dok trči, pa on ima trk k'o da ima 60 godina, uvjerljivo je najsporiji igrač na svijetu. Ja sam siguran da je Prosinečki sada brži od njega. Drugo poluvrijeme kad je ušao velemajstor sve je sjelo na svoje mjesto i islanđana više nigdje nije bilo. Luka je samo činjenicom da se pojavio na terenu napravio više nego Raketa za 87 minuta kol'ko je igrao.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
kak je pak ovaj jeličić iritantan to je nešto prestrašno. a i inače smo retardiran narod. dobijemo glatko 4-finalistu eura i onda ovaj debil traži neku dlaku u jajetu. daj majmune iskompleksirani odjebiu tri pizde materine. da je štico izbornik nabio bi ga nogom u guzicu
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
ahahahahahahahaha kako si se samo njega sjetio Još se sjećam kako je Štimac komentirao njegovo šetanjekuracodigraca wrote:ovo je jedno od najsramotnijih izdanja jednog igrača odkada pratim repku ak ne računam ono budanovo hodanje u beču.Zeko wrote:Danas gledam ovog Rakitića dok trči, pa on ima trk k'o da ima 60 godina, uvjerljivo je najsporiji igrač na svijetu. Ja sam siguran da je Prosinečki sada brži od njega. Drugo poluvrijeme kad je ušao velemajstor sve je sjelo na svoje mjesto i islanđana više nigdje nije bilo. Luka je samo činjenicom da se pojavio na terenu napravio više nego Raketa za 87 minuta kol'ko je igrao.
A šta drugo nego se nasmijati na izjave senilnog pedofila, lažova i idiota. "U poljudskoj loži sam bio, a možda i nisam". I kao, mene mući jeli on tamo bio ili ne... Idiote glupi, napisa sam ti to već par puta, boli mene kurac jesi bio ili ne pedofilu retardirani, to što si ti jednom zgodom pričao da si bio tamo a drugom da nisi nikad, samo govori kakav si LAŽOV idiote maloumni, retardirani...
A Šuker? Pa naravno da mu se dive diljem europe i svijeta, samo to nema veze s inteligencijom, nego s njegovim nogometnim znanjem i s onim što je ko nogometaš dao, pružio. No to je umanjuje činjenicu da je glup ko kurac što pokazuje svaki put kad mu se mikrofon nađe ispred nosa, ko što ti pokazuješ da si i od njega gluplji svaki put kad ti se nađe tipkovnica ispred nosa...
Guest- Guest
Zvijer i Hobit nas nose do finala SP, najbolji nasi igrači svih vrimena...
<3
<3
Guest- Guest
Koliko je Messi dao Brazilu?fridrih_niche wrote:nowitzki wrote:Koliko je mandza dao golova
sat2-
2015-09-28
Krama iza mandze je puno bolje rijeaenje nego spori raketam, samo nikad tv serviser nece vadit ove koji igraju u nekakvoj cmarsi, isyo ko i mandzu...da je kale naprijed i krama iza...bili bi svjetski prvaci
nowitzki-
2014-04-27
Raketu je trebao vadit na poluvremenu koliko je bio loš. Opet čuva dvije zamjene za zadnjih pet minuta.
Guest- Guest
rakitić nije razine reprezentacije, treba ga izbacit skupa s kalinićem.
Guest- Guest
Page 8 of 27 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 27
Similar topics
» Argentina, HRVATSKA, Island, Nigerija
» Island zabranio Modernu
» Island ipak nije bajka
» New York PD redarstvenom akcijom ugasila SAO Staten Island
» Island osudio 26 bankara na ukupno 76 godina zatvora
» Island zabranio Modernu
» Island ipak nije bajka
» New York PD redarstvenom akcijom ugasila SAO Staten Island
» Island osudio 26 bankara na ukupno 76 godina zatvora