hrvatska - island
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 27
Page 12 of 27 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 27
Re: hrvatska - island
Nasrecu tu sam igrao 1x na ukraine ... cekam spanjolska daje gol ...ali nekako me strah "pep" sindroma
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
ne valja čop. dobar je krama za kornere izvodit
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Tommy Ramone wrote:Hahaha...kladio sam se da Duje zabija i pobjeda.
2015-08-19
3 napadaca 3 gola
Dajte nam Leovca ...kuracodigraca wrote:lijeva strana pliva
sat2-
2015-09-28
krama opet pokazuje da je 2 svjetlosne klase iznad mandže ali nema veze opet ćemo popit šamar na svjetskom i bit će sve pet kad mandža u kvalifikacijama izdominira gruziju i kosovo
zato i igra u seoskom klububafalo wrote:krama opet pokazuje da je 2 svjetlosne klase iznad mandže
2015-08-19
bafalo wrote:krama opet pokazuje da je 2 svjetlosne klase iznad mandže ali nema veze opet ćemo popit šamar na svjetskom i bit će sve pet kad mandža u kvalifikacijama izdominira gruziju i kosovo
darth_vader-
2014-04-17
ma naravno ne valja krama mali klub sve je u redu sve pet idemo na svjetsko uživat u lijepoj igri pa kad nas netko s napadačem izbaci možemo opet svi kmečatkuracodigraca wrote:zato i igra u seoskom klububafalo wrote:krama opet pokazuje da je 2 svjetlosne klase iznad mandže
kmečanje hejtera na maksimum
repka rastura, još jedna briljantna izvedba gospona čačića. hvala ZM-u što ga je izabrao
2015-08-19
jalni hejteri žele da hrvatska ima šansu za trofeje a navijači da hasbeenovi popravljaju statistiku izvrsna logika
Jbt. što god da se napravi ne valja. Da stavi Kramu umjesto Rakete i ovaj ne odigra dobro (što je moguće!) opet bi bilo da serviser stavlja na klupu prvotimca Barce! Tražilo se Leovca, a ovaj nije ništa bolji od Strinića niti Pivarića ...
Hrvatska u zadnje vrijeme igra gledljiv taktički nogomet, rezultat je tu i sada se govori ... da, odvest će nas na Svjetsko pa ćemo tamo ispasti!!?? Sad više nije uspjeh otići na SP? Postoji nešto što se zove taktička zamisao i, ma koliko to nama smetalo, u toj zamisli nema Krame u prvih 11! Jbg! Dok ima solidnu igru i dobar (najmanje) rezultat možemo Čačiću piriti pod rep ...
Hrvatska u zadnje vrijeme igra gledljiv taktički nogomet, rezultat je tu i sada se govori ... da, odvest će nas na Svjetsko pa ćemo tamo ispasti!!?? Sad više nije uspjeh otići na SP? Postoji nešto što se zove taktička zamisao i, ma koliko to nama smetalo, u toj zamisli nema Krame u prvih 11! Jbg! Dok ima solidnu igru i dobar (najmanje) rezultat možemo Čačiću piriti pod rep ...
sat2-
2015-09-28
to sa kramom je čisto izdrkavanje. repka igra u formaciji 4-3-3 iliti 4-2-3-1. krama nije za čistu špicu protiv ozbiljnih ekipa. to su fizički jači manđa i kalinić. na krilu nije u rangu pjace i perišića a ne igra tako obavezno ko broz kad igr na krilu. njemu paše 4-4-2 iliti 4-4-1-1 a mi tak ne igramo. prilagodit igru radi igrača hoffenheima i bivše rezerve lestera je presmiješno kraj zvijezda tipa luke, rakete, manđe itd.sat2 wrote:Jbt. što god da se napravi ne valja. Da stavi Kramu umjesto Rakete i ovaj ne odigra dobro (što je moguće!) opet bi bilo da serviser stavlja na klupu prvotimca Barce! Tražilo se Leovca, a ovaj nije ništa bolji od Strinića niti Pivarića ...
2015-08-19
ma ne ali većina ljudi tak razmišlja. kao što rekoh svi gledaju kroz prizmu mamićev i nemamićev igrač. svi koji ne vole dinamo će pljuvati po dinamovim igračima osim onih koji je kao mamić odjebao i sličnoTommy Ramone wrote:Nije valjda da bafala doživljavate ozbiljno.
2015-08-19
Page 12 of 27 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 27
Similar topics
» Argentina, HRVATSKA, Island, Nigerija
» Island zabranio Modernu
» Island ipak nije bajka
» New York PD redarstvenom akcijom ugasila SAO Staten Island
» Island osudio 26 bankara na ukupno 76 godina zatvora
» Island zabranio Modernu
» Island ipak nije bajka
» New York PD redarstvenom akcijom ugasila SAO Staten Island