hrvatska - island
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 27
Page 14 of 27 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20 ... 27
Re: hrvatska - island
kaj se medija i nemamićevaca tiče je rajko u pravu, irititajuće je kako se pokušava nametnuti negativna slika o pojedinim igračima samo zato kaj su na Dinamovom platnom spisku...
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
hvala..makar kasno vidom, a nasla neku cudnu stranicu..najvaznije da sam gledala ;-)sat2 wrote:http://sportska-tv.org/maggie13 wrote:Ima koji dobar link za veceras, provjeren?
Ako mi se ne bude izlazilo.
Hvala.
:-)
2014-04-12
Netočno...Zeko wrote:Naša dva najbolja napadača su zabila i to je to.
Samo je Krama zabija, jer Kale nije igra jučer...
Inače bi i on zabija...
Gluperdo...
;)
Guest- Guest
jasambrend wrote:bafalo wrote:krama opet pokazuje da je 2 svjetlosne klase iznad mandže ali nema veze opet ćemo popit šamar na svjetskom i bit će sve pet kad mandža u kvalifikacijama izdominira gruziju i kosovo
Guest- Guest
Nije istina...kuracodigraca wrote:ma ne ali većina ljudi tak razmišlja. kao što rekoh svi gledaju kroz prizmu mamićev i nemamićev igrač. svi koji ne vole dinamo će pljuvati po dinamovim igračima osim onih koji je kao mamić odjebao i sličnoTommy Ramone wrote:Nije valjda da bafala doživljavate ozbiljno.
;)
Pljujem po onima koji ne zaslužuju bit tu: Pivaric, Antolić i sad Coric...
Coric je velik talent, al zasad nije zaslužija bit tu...
A ostali (bivši) dinamovci su tu zasluženo...
Puno je nelogičnosti i to mi ne-Dinamovci bolje vidimo...
Iz aviona se vidi da su Krama i Kale basi najbolji napadači, a on forsira Mandzu i radi mu medvjeđu uslugu...
A i svima nama ostalima...
Bafalo ima dobru poantu: doc ce Svjetsko s Mandzom u špici (uziman ga za primjer) i ispast ćemo prelako...
Samo jedna stvar je bitna: koristi najbolje moguće igrače i to je to...
A to TV Man ne radi, dapače, licemjeran je u svom objašnjavanju poziva igračima...
Ma ima toliko toga za napisat, al neman volje...
;)
Last edited by fridrih_niche on 16/11/2016, 05:48; edited 1 time in total (Reason for editing : Hjk)
Guest- Guest
Slažem se...Tommy Ramone wrote:kuracodigraca wrote:isto kak se sralo po pivariću. danas su svi napadi iraca išli prek lijeve strane i leovac je bio ispod razine. ak se sjećam igrao je protiv argentine i isto je bio za kurac. čak mislim da svi previše brijemo s ti lijevim bekovima. kad zajebe pivarić ili prije pranjić i strinić onda se o tome priču bajke. kad zapliva čarli ili šime ili prije srna onda nikom ništa, to je sastavni dio nogometa
Meni je Strinić od svih njih najbolji iako je sjebao protiv Portugala. Pivarić je bio dobar samo prošle godine prije ozljede i očito je da sad nije ni blizu te forme i nebi trebao igrati.
Nažalost, Strina je najbolji...
Samo bi testira i Milica, jer je očito da je puno bolji igrač bez tereta Hajduka na ledjima...
;)
Last edited by fridrih_niche on 16/11/2016, 05:53; edited 1 time in total (Reason for editing : Ghj)
Guest- Guest
Nekima je Tomečak bio bolji od Vrsaljka, ali nije, kao, bio Mamićev pa je Vrsaljko forsiran ... gdje je sada jedan, a gdje drugi ... sve sami stručnjaci!!kuracodigraca wrote:ok, možda. ali mene fakat smeta to namjerno forsiranje pojedinih igrača zato kaj su nemamićevci. ti dobro znaš da se to namjerno potencira i to me nervira.Tommy Ramone wrote:
Napisao sam već. Nije toliko bitno da zabija, ali odlično igra kao paker, a kad bi više igrao u velikim utakmicama, siguran sam da bi i više zabijao.
a gledaj sad kurvu od statistike. od odlaska iz hnl-a krama 10 golova a čop 14. čop u boljoj ligi od krame i više golova u prvenstvu ove godine. i nikom ništa. sjeti se veličanje tomečaka, murića, brodića kurca palca a di si sad te igračine
sat2-
2015-09-28
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/pise-t.-zidak-nikada-necu-oprostiti-onim-mangupima-iz-dinama-koji-su-mi-uskratili-zadovoljstvo-gledati-andreja-kramarica-u-maksimiru.../5269475/
Guest- Guest
,,...Mario Mandžukić je načeo rivala već u devetom minutu i 29. golom u reprezentativnom dresu izjednačio se sa Eduardom, efikasniji je bio samo legendarni Davor Šuker sa 45 golova, prednost je duplirao Duje Čop prvencom u nacionalnom timu, da bi šlag na tortu sipao fenomenalni Andrej Kramarić, nesumnjivo prva figura utakmice.
Ne samo zbog projektila u 67. minutu, iako je to bio najlepši trenutak meča. Već i zbog toga što je učestvovao i kod dva prethodna pogotka Hrvatske. A to kako je u devetom minutu izbacio Čopa na levom krilu... To je ozbiljna majstorija....''
http://www.mozzartsport.com/vesti/kramaric-bacao-bombe-u-belfastu-austrija-ne-moze-da-se-sastavi-francuzi-bas-lenji-video/151397
Ne samo zbog projektila u 67. minutu, iako je to bio najlepši trenutak meča. Već i zbog toga što je učestvovao i kod dva prethodna pogotka Hrvatske. A to kako je u devetom minutu izbacio Čopa na levom krilu... To je ozbiljna majstorija....''
http://www.mozzartsport.com/vesti/kramaric-bacao-bombe-u-belfastu-austrija-ne-moze-da-se-sastavi-francuzi-bas-lenji-video/151397
Guest- Guest
sram bilo mozzart da tako pise, i oni su protiv mamica. jel tako rajko?
Guest- Guest
bafalo wrote:sve je pet mandža igra a portugal sa pola šanse prvak glupi narod ništa ne shvaća
darth_vader-
2014-04-17
pola šanse koju je namjestio strinić dok je cijela momčad bila napadački postavljena, a on pokloni loptu Portugalcima kao početnik.jasambrend wrote:bafalo wrote:sve je pet mandža igra a portugal sa pola šanse prvak glupi narod ništa ne shvaća
i sad glupi narod ne shvaća kako smo popušili, a indolentni mužek u 120. minuti omogući Portugalcima kontru.
i sad je on veličanstveni koji ne igra jer , eto, nije iz dinama. govno od igrača zbog kojeg smo izgubili i bod kontra Belgije kad je centaršut s lijeve belgijske strane glavom izbio na 16 metara, umjesto u aut, ili korner.
lik nije čist u glavi, ali za ekipu tovara u medijima je kao prikraćen.
jednako kao što sad kramarića uzdižu u nebesa, ili kao što su to činili s nikom kranjčarom svojedobno, ili s murićem koji je dignut u nebo jer je otišao iz dinama dok je pjaca ostao i igrao za lokomotivu i dinamo i iako je samo 10 mjeseci stariji od murića završio u juventusu naspram murićeve pescare. činjenica je kako su mladi dečki koji su ostali u dinamu daleko bolje prošli od onih "pametnih" koji su mislili kako negdje vani teče med i mlijeko za njih.
pacijenti alač, buble, redžićka, topić, holiga i slični jedinu konstantu imaju u pljuvanju po dinamu i igračima dinama kad god se ukaže i najmanja mogućnost.
sitting_bull-
2015-09-28
Mandzo za povijest...gol+ silna trka i borba u prijateljskoj tekmi,prava kapetanska partija najboljeg hr napadača koji moze biti uzor kako se bori za nacionalnu selekcijuRad'iša Trajković wrote:,,...Mario Mandžukić je načeo rivala već u devetom minutu i 29. golom u reprezentativnom dresu izjednačio se sa Eduardom, efikasniji je bio samo legendarni Davor Šuker sa 45 golova
muckodjubre wrote:Mandzo za povijest...gol+ silna trka i borba u prijateljskoj tekmi,prava kapetanska partija najboljeg hr napadača koji moze biti uzor kako se bori za nacionalnu selekcijuRad'iša Trajković wrote:,,...Mario Mandžukić je načeo rivala već u devetom minutu i 29. golom u reprezentativnom dresu izjednačio se sa Eduardom, efikasniji je bio samo legendarni Davor Šuker sa 45 golova
dzaba kad n'ume.
kada bi ostalim igracima, koji su bolji od njega, davali priliku isto koliko i njemu-sukerov rekord bi pao.
Guest- Guest
BI,BI,KAKO DA NERad'iša Trajković wrote:muckodjubre wrote:Mandzo za povijest...gol+ silna trka i borba u prijateljskoj tekmi,prava kapetanska partija najboljeg hr napadača koji moze biti uzor kako se bori za nacionalnu selekcijuRad'iša Trajković wrote:,,...Mario Mandžukić je načeo rivala već u devetom minutu i 29. golom u reprezentativnom dresu izjednačio se sa Eduardom, efikasniji je bio samo legendarni Davor Šuker sa 45 golova
dzaba kad n'ume.
kada bi ostalim igracima, koji su bolji od njega, davali priliku isto koliko i njemu-sukerov rekord bi pao.
Slučajan gol Mandze - Demo spjeva ep njemu u čast
Fantastičan gol Krame, igrača utakmice - Demo u silenzio stampa modu
:^O
Fantastičan gol Krame, igrača utakmice - Demo u silenzio stampa modu
:^O
Guest- Guest
pa bi, kako ko drugi dobije priliku iskoristi je-dok nosata neznalica iskoristi svaku osmu priliku...
Guest- Guest
Trebaju igrati Hajdukovo i Dinamovo dijete u napadu, a ne kojekakvi Mamicevi plaćenici...
darth_vader-
2014-04-17
Page 14 of 27 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20 ... 27
Similar topics
» Argentina, HRVATSKA, Island, Nigerija
» Island zabranio Modernu
» Island ipak nije bajka
» New York PD redarstvenom akcijom ugasila SAO Staten Island
» Island osudio 26 bankara na ukupno 76 godina zatvora
» Island zabranio Modernu
» Island ipak nije bajka
» New York PD redarstvenom akcijom ugasila SAO Staten Island