ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Intervju: Zoran Meter

Page 5 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Intervju: Zoran Meter - Page 5 Empty Re: Intervju: Zoran Meter

Post by epikur37 7/11/2016, 23:52

kaja wrote:
epikur37 wrote:
kaja wrote:Meni nije  nikada ugodno bilo, ni dati otkaz, ni dati nekome otkaz . 
Zašto vas to veseli ? Ne kužim tu psihologiju..

A ono imaš novi plan, bolju projekciju i hrabrost ići dalje.

Novi početak je uvijek pozitivan naboj.

Pa ok, to te veseli jer ideš na nešto bolje ili to mislis . 
Ali sama činjenica da daješ otkaz pa da te to veseli meni glupo.

a to ti ide jedno s drugim...doduše s kolegama mi je bilo malo patetično rastati se i dan dans želim ih obići...

ali avaj...nema se vremena

epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by kaya 7/11/2016, 23:52

Mislim to su neugodne situacije, ako dobiješ otkaz sjeban si, ako ga das neugodno ti je, mislis netko računa na tebe a ti dižeš sidro , bar ja , ako ga daješ nekom sto god skrivio mota ti se po glavi sta ce sad, ima li drugi posao. 
Al dobro, svak ima svoje veselje..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 7/11/2016, 23:54

Piosao sam vec Kayo....kako nasi outsorceri su prestali do+bivati isporuke mateijala za kontrolu kvalitete,,,rengenska tehnika,fluoroskopja ,fluorescencija,ultrasaund..dakle ispitivali su se dijelovi svi moguci,odljevi u alugus-u..nakon najave glavnog Dojce banka da slijedi kriza,a i radi americkog obaranja na Dojce banku,nes su stale investicije...islo je nasitno..cekalo se nes,da bi na kraju produkcija i spomenuta kontrola kvalitete bila premjestena u Makedoniju i jos par zemlja sa jeftinojom radnom snagom..
bio sam izlagan pristisku da razvijam posao i trziste,a produkcija je bila smanjena..nitko nis konkreno nije govorio,a ja nisam znao na cemu da baziram buducu konstrukciju prodaje,pod kojm uvjetima i ostalim parametrima.,..magarac u magli..potom su ljudi koji su imali direktne ugovore poceli dovbivati neplacene godisnje,prije toga pometeni ljudi iz cajt firmi,totalno sranje..i opet nitko nis ne govori...prije mjesec dana sef je meni isto dao 2 tjedna slobodna neplacena,poslije sam radi otjedan i po ,pa opet namjeravao dati urlaub..koji qrc??
I onda sam rekao da posto nema dovoljno posla za menea,da mi da otkaz,prvo je ponudio sporazumni ali sam odbio,jer bi izgubio pravo na birou,na 16 mjeseci isplate primanja,a dotle budem isao u skolu..win-win...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 7/11/2016, 23:55

Ma nema tu zluradosti, nikad me nitko nije otpustio uvijek sam davao otkaze i nemam prekid radnog staža ni jedan dan....

Prema svim bivšim poslovima, kolegama i vremenu imam lijep sentiment ali se nikad nisam mogao oteti raspoloženju da idem na bolje i eto hvala vam...vidimo se okolo :)

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by kaya 7/11/2016, 23:57

bogomdani wrote:
Piosao sam vec Kayo....kako nasi outsorceri su prestali do+bivati isporuke mateijala za kontrolu kvalitete,,,rengenska tehnika,fluoroskopja ,fluorescencija,ultrasaund..dakle ispitivali su se dijelovi svi moguci,odljevi u alugus-u..nakon najave glavnog Dojce banka da slijedi kriza,a i radi americkog obaranja na Dojce banku,nes su stale investicije...islo je nasitno..cekalo se nes,da bi na kraju produkcija i spomenuta kontrola kvalitete bila premjestena u Makedoniju i jos par zemlja sa jeftinojom radnom snagom..
bio sam izlagan pristisku da razvijam posao i trziste,a produkcija je bila smanjena..nitko nis konkreno nije govorio,a ja nisam znao na cemu da baziram buducu konstrukciju prodaje,pod kojm uvjetima i ostalim parametrima.,..magarac u magli..potom su ljudi koji su imali direktne ugovore poceli dovbivati neplacene godisnje,prije toga pometeni ljudi iz cajt firmi,totalno sranje..i opet nitko nis ne govori...prije mjesec dana sef je meni isto dao 2 tjedna slobodna neplacena,poslije sam radi otjedan i po ,pa opet namjeravao dati urlaub..koji qrc??
I onda sam rekao da posto nema dovoljno posla za menea,da mi da otkaz,prvo je ponudio sporazumni ali sam odbio,jer bi izgubio pravo na birou,na 16 mjeseci isplate primanja,a dotle budem isao u skolu..win-win...
Pa ajde, to je ok, skužio si da je silazna putanja pa bolje na tvoj način.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 7/11/2016, 23:59

A kad vidim da netko ima 15 godina staza u 20 firmi odma mi je jasno da je to niškorist i da zajebava svugdje. 
To mi je bas ono... minus samo takav.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Trinity 8/11/2016, 00:00

epikur37 wrote:Nikad neću zaboraviti kad sam dao otkaz u Brcko DC :) Inače tada najprestižnije mjesto u BiH za državni posao, 3x veća plaća nego u FBiH i RS. Još sam brzo napredovao pa bio predsjednik strukovnog tijela.

Dobiti posao tamo se plaćalo i po 2-3 tisuće eura i onda jedno jutro dođem i kažem u Vladu, ja dajem otkaz :D

Ja sam samo jednom radila u državnoj službi, nikad manje radila za najveću plaću...dala otkaz nakon dva i pol mjeseca... :)
Kakvi ljudi mogu raditi jednoličan posao godinama? :?
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 8/11/2016, 00:00

kaja wrote:
bogomdani wrote:
Pa ajde, to je ok, skužio si da je silazna putanja pa bolje na tvoj način.
a da..nema se sto cekati..slavim jer sam trenutno opusten i nemam stresa,i mogu se posvetiti jos vise usavrsavanju,imam podosta ustedjenog,a i 16 mjeseci isplatu 70-80 % place..meni super..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 8/11/2016, 00:02

kaja wrote:A kad vidim da netko ima 15 godina staza u 20 firmi odma mi je jasno da je to niškorist i da zajebava svugdje. 

Dopusti molim te:

prva firma 5

druga firma prijelazna 2

I ova trajna za sada samo 8 uz unaprjeđenje, čekam amen od ministarstva :) i ne mrdam nikud, ali planirano vodim svoj život i karijeru a ne okolo kako te lupa ;)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by kaya 8/11/2016, 00:02

Pa dobro je, al opet ostati bez posla nije bas genijalno. Je ako imas ugovoren neki drugi odmah..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Trinity 8/11/2016, 00:05

kaja wrote:A kad vidim da netko ima 15 godina staza u 20 firmi odma mi je jasno da je to niškorist i da zajebava svugdje. 
Ako ideš na bolje kako može biti minus?
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kaya 8/11/2016, 00:05

epikur37 wrote:

Dopusti molim te:

prva firma 5

druga firma prijelazna 2

I ova trajna za sada samo 8 uz unaprjeđenje, čekam amen od ministarstva :) i ne mrdam nikud, ali planirano vodim svoj život i karijeru a ne okolo kako te lupa ;)
Ne, to je ok. Par firmi, u svakoj par godina. Po tom vidis ozbiljnost i da netko nekom vrijedi. 
Al kad ugledaš 20 firmi po 6 mjeseci , pali motore. Ti ti je odma signal da nešto s njim ne valja.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 8/11/2016, 00:06

kaja wrote:Pa dobro je, al opet ostati bez posla nije bas genijalno. Je ako imas ugovoren neki drugi odmah..
Nemam nis dogovoreno,ali ima posla,ako covjek hoce raditi..imam podosta iskustvau hibridnim kompjuterskim mrezama,nedavno sam iz zaebancije i probao u jednoj firmi napraviti ,nekoliko sati,po satu lijepih 40 ojrova...e sad za to imam iskustvo,ali ne i papire skole,pa tako sad kretjem u skolu..egejn... jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 8/11/2016, 00:08

Triny wrote:
Ako ideš na bolje kako može biti minus?
Aha, na bolje pa svakih 6 mjeseci , netko da bananu pa ja odo..
Nebitno, svatko tko je radio u ljudskim resursima zna da je to minus i izbjegavaju takve, ako mogu jel..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 8/11/2016, 00:08

Kayo,ako imas bilo kavu bransu zavrsenu i priznatu,naci ces posao sigurno..opet nesto se vise a nesto manje trazi..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 8/11/2016, 00:09

bogomdani wrote:
kaja wrote:Pa dobro je, al opet ostati bez posla nije bas genijalno. Je ako imas ugovoren neki drugi odmah..
Nemam nis dogovoreno,ali ima posla,ako covjek hoce raditi..imam podosta iskustvau hibridnim kompjuterskim mrezama,nedavno sam iz zaebancije i probao u jednoj firmi napraviti ,nekoliko sati,po satu lijepih 40 ojrova...e sad za to imam iskustvo,ali ne i papire skole,pa tako sad kretjem u skolu..egejn... jocolor
U lošem onda mozda ispadne nešto dobro na kraju.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 8/11/2016, 00:10

Ono sto je bitno,da me sef u stvari nije htio pustiti,jer je rekao da sam super u poslu,i da me ne zeli izgubiti,a da ce me povuci sa biroa,ako posao opet dobije puni volumen,no samo sam se lijep ozahvalio...previse odgovornosti i pritiska u nes manje od 3 godine..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 8/11/2016, 00:11

Puno poslodavaca u prijevodu znaci ili ne valja netko pa su ga svi potjerali ili mu nije stalo do posla pa odlazi
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 8/11/2016, 00:11

kaja wrote:
bogomdani wrote:
U lošem onda mozda ispadne nešto dobro na kraju.
Samo treba dobro osmisliti plan i promisljeno raditi na njemu..naravno i odabrati nesto sto ima perspektivu..ispat ce dobro..nebitno dal kucka na kompu netko od 20 ili 40 godina...ili malo vise... lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 8/11/2016, 00:12

kaja wrote:
epikur37 wrote:

Dopusti molim te:

prva firma 5

druga firma prijelazna 2

Ne, to je ok. Par firmi, u svakoj par godina. Po tom vidis ozbiljnost i da netko nekom vrijedi. 
Al kad ugledaš 20 firmi po 6 mjeseci , pali motore. Ti ti je odma signal da nešto s njim ne valja.

Dobro to je jasna stvar.

Ja planiram ovaj posao držati i dalje ali neću se u njemu pretrgnuti, još par promocija...radi plaće...

a sa strane baviti se turizmom, poljoprivredom i nautikom kao dodatnim i u perspektivi većinskim izvorima prihoda...

Last edited by epikur37 on 8/11/2016, 00:13; edited 1 time in total
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by kaya 8/11/2016, 00:12

bogomdani wrote:Ono sto je bitno,da me sef u stvari nije htio pustiti,jer je rekao da sam super u poslu,i da me ne zeli izgubiti,a da ce me povuci sa biroa,ako posao opet dobije puni volumen,no samo sam se lijep ozahvalio...previse odgovornosti i pritiska u nes manje od 3 godine..
kad dobiješ papir bude ti se otvorilo nešto bolje.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Back to top

- Similar topics