Intervju: Zoran Meter
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Intervju: Zoran Meter
Povratak u kvantnu juhu, u maternicu stvaranja.melkior wrote:melkior wrote:RayMabus wrote:kic wrote:Sad želim postati što djetinjastiji i vratiti se još i iza djetinstva, u suprotnom smjeru, želim se kretati točno nasuprot normalnom razvojnom toku, vratiti se u superinfantilne sfere života koje će biti posve lude i kaotične, ali ne toliko lude i kaotične kao što je svijet oko mene.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:
Čovjek jedne dimenzije, homo technicus. Smartfon, McDonalds i GDP per capita. Grafikoni i jutarnja budilica.
Guest- Guest
Google budućnosti će u svojim menzama nuditi krvavice s kiselim zeljemdeda wrote:melkior wrote:
Čovjek jedne dimenzije, homo technicus. Smartfon, McDonalds i GDP per capita. Grafikoni i jutarnja budilica.
2015-08-09
melkior wrote:Povratak u kvantnu juhu, u maternicu stvaranja.melkior wrote:melkior wrote:RayMabus wrote:kic wrote:Sad želim postati što djetinjastiji i vratiti se još i iza djetinstva, u suprotnom smjeru, želim se kretati točno nasuprot normalnom razvojnom toku, vratiti se u superinfantilne sfere života koje će biti posve lude i kaotične, ali ne toliko lude i kaotične kao što je svijet oko mene.
znanje nije sreća, dapače..
Nesrećo buntovničkabogomdani wrote:Dao Otkaz i bas mi je dobro...
2015-08-09
Intimno, nadam se pobjedi Hillary Clinton i globalnom nuklearnom ratukic wrote:melkior wrote:Povratak u kvantnu juhu, u maternicu stvaranja.melkior wrote:melkior wrote:RayMabus wrote:
2015-08-09
Melk,pun mi krc,nedorecenosti..Pizde gori niti da se udostoje reci,da su neke korporacije otvorile u trecim drzavama masivnu produkciju dijelova,a ja se ubih vukuc za usi one jadnike autsorcere,jerbo ne isporucuju materijal..melkior wrote:Nesrećo buntovničkabogomdani wrote:Dao Otkaz i bas mi je dobro...
doli na balkanu se zna kad je nes u ghovnima ili nes negdje seli.tamo nis,kao zavjet sutnje,amo da im koji promil ne padne vrijednost na burzi...
fino.-..nes oko godinu i 4 mjeseca imam placeno 70-80% na biroju,mogu u to vrijeme neki jos umsulung napraviti i zajebavati se...
Guest- Guest
jesi gledao zadnje epizode The walking dead?melkior wrote:Intimno, nadam se pobjedi Hillary Clinton i globalnom nuklearnom ratukic wrote:melkior wrote:
Povratak u kvantnu juhu, u maternicu stvaranja.
Guest- Guest
melkior wrote:Intimno, nadam se pobjedi Hillary Clinton i globalnom nuklearnom ratu
čovjek je najveća avanture prirode do sad, a sve avanture, završe loše..
Ha ha ha ...jel to ono šta sam ja postao da se u Makedoniji otvorio neki pogon nekih auto djelova il tako šta ?bogomdani wrote:Melk,pun mi krc,nedorecenosti..Pizde gori niti da se udostoje reci,da su neke korporacije otvorile u trecim drzavama masivnu produkciju dijelova,a ja se ubih vukuc za usi one jadnike autsorcere,jerbo ne isporucuju materijal..melkior wrote:Nesrećo buntovničkabogomdani wrote:Dao Otkaz i bas mi je dobro...
doli na balkanu se zna kad je nes u ghovnima ili nes negdje seli.tamo nis,kao zavjet sutnje,amo da im koji promil ne padne vrijednost na burzi...
fino.-..nes oko godinu i 4 mjeseca imam placeno 70-80% na biroju,mogu u to vrijeme neki jos umsulung napraviti i zajebavati se...
Ispast če da na forumu dobiješ više infoa nego u firmi .....ha ha ha ha a jbte.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nisambogomdani wrote:jesi gledao zadnje epizode The walking dead?melkior wrote:Intimno, nadam se pobjedi Hillary Clinton i globalnom nuklearnom ratukic wrote:melkior wrote:
2015-08-09
e upravo tako Longi..svaka ti dala...Isao sam provjeriti na vise strana zasto nasi outsorceri ne dobijaju materijal punim kapacitetom,nego na kapaljku,a ljudi sa direktnim radnim ugovorima se salju na neplaceni urlaub..RayMabus wrote:Ha ha ha ...jel to ono šta sam ja postao da se u Makedoniji otvorio neki pogon nekih auto djelova il tako šta ?bogomdani wrote:Melk,pun mi krc,nedorecenosti..Pizde gori niti da se udostoje reci,da su neke korporacije otvorile u trecim drzavama masivnu produkciju dijelova,a ja se ubih vukuc za usi one jadnike autsorcere,jerbo ne isporucuju materijal..melkior wrote:Nesrećo buntovničkabogomdani wrote:Dao Otkaz i bas mi je dobro...
Pitao hrpu sefova iznad menea,i ..pas imguzice poharo,niti ne registirraju pitanje,kao da nisam nis rekao..niti ovo niti ono..
sajbo sam jos par tjedana,od pogona do pogona niti oni ne znaju,pa se sjetio onoga sto si ti napisoao pa oso provjeriti..i ne samo Makedonija,nego jos nekoliko drzava...
E ..kurac..pas im guzicu poharo...
Guest- Guest
brutalno nasilne,da sam se i ja malo strecnuo...ono drustvo i organizacija nakon katastrofe...njukanje bi isto tak ones izgeneriralo...ubise onog Meginog decka,bezbolnom palicim mu jedan kreten razvalio lubanju..melkior wrote:Nisambogomdani wrote:jesi gledao zadnje epizode The walking dead?melkior wrote:Intimno, nadam se pobjedi Hillary Clinton i globalnom nuklearnom ratukic wrote:melkior wrote:
Guest- Guest
Šuti i radibogomdani wrote:e upravo tako Longi..svaka ti dala...Isao sam provjeriti na vise strana zasto nasi outsorceri ne dobijaju materijal punim kapacitetom,nego na kapaljku,a ljudi sa direktnim radnim ugovorima se salju na neplaceni urlaub..RayMabus wrote:Ha ha ha ...jel to ono šta sam ja postao da se u Makedoniji otvorio neki pogon nekih auto djelova il tako šta ?bogomdani wrote:Melk,pun mi krc,nedorecenosti..Pizde gori niti da se udostoje reci,da su neke korporacije otvorile u trecim drzavama masivnu produkciju dijelova,a ja se ubih vukuc za usi one jadnike autsorcere,jerbo ne isporucuju materijal..melkior wrote:Nesrećo buntovničkabogomdani wrote:Dao Otkaz i bas mi je dobro...
Pitao hrpu sefova iznad menea,i ..pas imguzice poharo,niti ne registirraju pitanje,kao da nisam nis rekao..niti ovo niti ono..
sajbo sam jos par tjedana,od pogona do pogona niti oni ne znaju,pa se sjetio onoga sto si ti napisoao pa oso provjeriti..i ne samo Makedonija,nego jos nekoliko drzava...
2015-08-09
a qrc...godinu i 4 mjeseca ne moram...poupisujem sad hrpu Umsulungova,da idem po školama,pa ne moram traziti posel..love ima ustedjeno prilicno,a i svaki mjesec sasvim dobra suma sjedne od drzave na racun..ebote,postah Parazit...melkior wrote:Šuti i radibogomdani wrote:e upravo tako Longi..svaka ti dala...Isao sam provjeriti na vise strana zasto nasi outsorceri ne dobijaju materijal punim kapacitetom,nego na kapaljku,a ljudi sa direktnim radnim ugovorima se salju na neplaceni urlaub..RayMabus wrote:Ha ha ha ...jel to ono šta sam ja postao da se u Makedoniji otvorio neki pogon nekih auto djelova il tako šta ?bogomdani wrote:Melk,pun mi krc,nedorecenosti..Pizde gori niti da se udostoje reci,da su neke korporacije otvorile u trecim drzavama masivnu produkciju dijelova,a ja se ubih vukuc za usi one jadnike autsorcere,jerbo ne isporucuju materijal..melkior wrote:
Nesrećo buntovnička
Guest- Guest
bogomdani wrote:Dao Otkaz i bas mi je dobro...
Meni je uvijek bilo super kad sam dala otkaz.
A nadavala sam ih se. Radna knjižica skoro popunjena.
Trinity-
2014-04-17
E pa mogao bi se tu i tamo a može i odma sjetit onoga tko ti je dao informacije.bogomdani wrote:
a qrc...godinu i 4 mjeseca ne moram...poupisujem sad hrpu Umsulungova,da idem po školama,pa ne moram traziti posel..love ima ustedjeno prilicno,a i svaki mjesec sasvim dobra suma sjedne od drzave na racun..ebote,postah Parazit...
Moj žiro račun je :
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ufff,Triny,osjecam se kao da sam dobio krila...punim plutjima disem,a sve je zivopisnih boja...Triny wrote:bogomdani wrote:Dao Otkaz i bas mi je dobro...
Meni je uvijek bilo super kad sam dala otkaz.
A nadavala sam ih se. Radna knjižica skoro popunjena.
Guest- Guest
Pogledaj si britanski film Sudnji danbogomdani wrote:brutalno nasilne,da sam se i ja malo strecnuo...ono drustvo i organizacija nakon katastrofe...njukanje bi isto tak ones izgeneriralo...ubise onog Meginog decka,bezbolnom palicim mu jedan kreten razvalio lubanju..melkior wrote:Nisambogomdani wrote:jesi gledao zadnje epizode The walking dead?melkior wrote:Intimno, nadam se pobjedi Hillary Clinton i globalnom nuklearnom ratukic wrote:
Smrtonosni virus napadne građane Velike Britanije te zarazi i ubije milijune građana. To natjera vladu da cijelu zemlju stavi u karantenu. Karantena je jako zahtjevna i brutalna te postane uzrokom još većeg kaosa i nereda, ali uspije suzbiti opasan virus. Tri dekade kasnije virus se opet pojavi u glavnom gradu. Elitna grupa specijalaca, uključujući Edena Sinclaira, mora otići u grad koji je u karanteni te probijajući se kroz nezgodne situacije mora pronaći lijek. Scene kanibalizma, opako
2015-08-09
Postat parazit - potajna želja svakog kapitalistabogomdani wrote:a qrc...godinu i 4 mjeseca ne moram...poupisujem sad hrpu Umsulungova,da idem po školama,pa ne moram traziti posel..love ima ustedjeno prilicno,a i svaki mjesec sasvim dobra suma sjedne od drzave na racun..ebote,postah Parazit...melkior wrote:Šuti i radibogomdani wrote:e upravo tako Longi..svaka ti dala...Isao sam provjeriti na vise strana zasto nasi outsorceri ne dobijaju materijal punim kapacitetom,nego na kapaljku,a ljudi sa direktnim radnim ugovorima se salju na neplaceni urlaub..RayMabus wrote:Ha ha ha ...jel to ono šta sam ja postao da se u Makedoniji otvorio neki pogon nekih auto djelova il tako šta ?bogomdani wrote:
Melk,pun mi krc,nedorecenosti..Pizde gori niti da se udostoje reci,da su neke korporacije otvorile u trecim drzavama masivnu produkciju dijelova,a ja se ubih vukuc za usi one jadnike autsorcere,jerbo ne isporucuju materijal..
2015-08-09
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Zoran Meter: Amerika će izgubiti kako god okreneš, bliski istok je otišao dalje....
» zoran meter: bitka za DEIR EZ ZOUR podsjeća na herojsku obranu hrvatskog Vukovara u Domovinskom ratu
» INTERVJU Kolinde Grabar-Kitarović otkriva što će učiniti nakon što osvoji drugi mandat, te naglašava zašto je Zoran Milanović opasnost za Hrvatsku
» Meter o Siriji odličan
» Meter: TRUMP IZOLIRA AMERIKU, A NE IRAN
» zoran meter: bitka za DEIR EZ ZOUR podsjeća na herojsku obranu hrvatskog Vukovara u Domovinskom ratu
» INTERVJU Kolinde Grabar-Kitarović otkriva što će učiniti nakon što osvoji drugi mandat, te naglašava zašto je Zoran Milanović opasnost za Hrvatsku
» Meter o Siriji odličan
» Meter: TRUMP IZOLIRA AMERIKU, A NE IRAN
Page 3 of 9