Intervju: Zoran Meter
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Intervju: Zoran Meter
Uhljeb je ništa.udba wrote:Ovi šta misle da su tijelo su radilice, a ovi šta imaju dušu su uhljebi.RayMabus wrote:Meni ta teza nije točna. Ok ono ljudi su ovce al imaš ljude koji misle da su tijelo i oni koji znaju da su duše. Ovi šta su tijelo ja zovem radilice. Nešto ko mravinjak. Oni se boje smrt a materijalna ravan im je plafon i onda ih smrt tjera da grade i ostvaruju nešto jer su takvi.
Onda ih pustiš da rade a ti ubereš žetvu.
Nek ima svak svoja zaduženja.
To ti je netko tko povlači veze da bi se bolje uguzio na državnoj sisi a nebi radio ništa.
Npr nečiji sin ili kčerka.
Znaš šta ti duhovni kaže svojim potomcima ?
AJ ODJEBITE.
Znači da ti uhljebi nisu oficiri duhovnoga nego propust sistema.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Uhljebi su uhljebi i to su paraziti, U zdravom sistemu imaš radilice i duhovne. Razlika je u tome kako gledaju na život poslije smrti. Za prve ne postoji ništa nakon toga a za druge da. Ovi prvi su više usredotočeni na materiju i onda jače kreiraju. Npr prije če ti radilica napravit tvornicu i postat kapitalista nego duhovni. Duhovnoga boli kuraz za igre u materijalnoj ravni kojima je cilj materija sama po sebi.
2014-04-11
Imaš neku planetu i sad ta planeta broji miljardu populacije dakel miljardu duša ....očekuj ono 50% če ti biti radilice a 50% če biti duhovni.
Naglasak je na sposobnosti.
Um čini ratnika a ne oružje.
Nisu ni sve radilice jednako sposobne pa tako nisu ni duhovni jednako rangirani.
Kad vidiš duhovnoga da se prepire sa onima koji misle da je smrt kraj prekriži ga.
To nije vođa.
Vođa korisit energiju neprijatelja da bi pobijedio.
Radilice su korisne.
Radni konji.
Kreiraju materijalno tlo po kojoj duhovni hoda kad se inkarnira na materijalnu ravan.
Naglasak je na sposobnosti.
Um čini ratnika a ne oružje.
Nisu ni sve radilice jednako sposobne pa tako nisu ni duhovni jednako rangirani.
Kad vidiš duhovnoga da se prepire sa onima koji misle da je smrt kraj prekriži ga.
To nije vođa.
Vođa korisit energiju neprijatelja da bi pobijedio.
Radilice su korisne.
Radni konji.
Kreiraju materijalno tlo po kojoj duhovni hoda kad se inkarnira na materijalnu ravan.
2014-04-11
RayMabus wrote:Uhljeb je ništa.udba wrote:Ovi šta misle da su tijelo su radilice, a ovi šta imaju dušu su uhljebi.RayMabus wrote:Meni ta teza nije točna. Ok ono ljudi su ovce al imaš ljude koji misle da su tijelo i oni koji znaju da su duše. Ovi šta su tijelo ja zovem radilice. Nešto ko mravinjak. Oni se boje smrt a materijalna ravan im je plafon i onda ih smrt tjera da grade i ostvaruju nešto jer su takvi.
Onda ih pustiš da rade a ti ubereš žetvu.
Nek ima svak svoja zaduženja.
To ti je netko tko povlači veze da bi se bolje uguzio na državnoj sisi a nebi radio ništa.
Npr nečiji sin ili kčerka.
Znaš šta ti duhovni kaže svojim potomcima ?
AJ ODJEBITE.
Znači da ti uhljebi nisu oficiri duhovnoga nego propust sistema.
Htio sam da ovi koji imaju više vremena za duhovni razvoj dobiju neko sofisticiranije ime. Uhljeb je ružno ime, zvuči ponižavajuće i polusrpski. "Duhovnjak" mi se činilo ljepše, sad si mi sjebo koncepciju.
Prvo je nastala planeta pa priroda pa ljudi pa društva pa tek onda država.
Država se ponaša kao da bez nje neče biti ljudi ....prava je istina da ako uništite okoliš oko sebe neče biti ljudi.
Priroda je iznad države.
Države prodaju maglu.
Država se ponaša kao da bez nje neče biti ljudi ....prava je istina da ako uništite okoliš oko sebe neče biti ljudi.
Priroda je iznad države.
Države prodaju maglu.
2014-04-11
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Zoran Meter: Amerika će izgubiti kako god okreneš, bliski istok je otišao dalje....
» zoran meter: bitka za DEIR EZ ZOUR podsjeća na herojsku obranu hrvatskog Vukovara u Domovinskom ratu
» INTERVJU Kolinde Grabar-Kitarović otkriva što će učiniti nakon što osvoji drugi mandat, te naglašava zašto je Zoran Milanović opasnost za Hrvatsku
» Meter o Siriji odličan
» Meter: TRUMP IZOLIRA AMERIKU, A NE IRAN
» zoran meter: bitka za DEIR EZ ZOUR podsjeća na herojsku obranu hrvatskog Vukovara u Domovinskom ratu
» INTERVJU Kolinde Grabar-Kitarović otkriva što će učiniti nakon što osvoji drugi mandat, te naglašava zašto je Zoran Milanović opasnost za Hrvatsku
» Meter o Siriji odličan
» Meter: TRUMP IZOLIRA AMERIKU, A NE IRAN
Page 9 of 9