Intervju: Zoran Meter
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Intervju: Zoran Meter
dobro, sve super onda za tebe
samo nema potrebe da pokušavaš spouštati nekome svodeći ga na dijete
nema smisla jer ne koristiš degradaciju kao uvijet u klasičnom kondicioniranju
kao kad bih ja npr rekao tebi da su glup kako bih se ja osjećao bolje i iznad tebe
nema smisla
samo nema potrebe da pokušavaš spouštati nekome svodeći ga na dijete
nema smisla jer ne koristiš degradaciju kao uvijet u klasičnom kondicioniranju
kao kad bih ja npr rekao tebi da su glup kako bih se ja osjećao bolje i iznad tebe
nema smisla
Guest- Guest
Samo glupi pune proračun.
Recimo meni se odvaja od plače za penzije al živim s ocem koji opet ima neku solidnu penziju jer je inžinjer pa u biti to opet ode njemu.
A neš Matana zahebat.
Recimo meni se odvaja od plače za penzije al živim s ocem koji opet ima neku solidnu penziju jer je inžinjer pa u biti to opet ode njemu.
A neš Matana zahebat.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Samo glupi pune proračun.
Nije tako. No nema smisla smatrati se dobrom osobom, ili korisnim za društvo zbog toga što se plaća poreze, i stvarati vlastitu vrijednost na temelju toga. To je promašen pristup jer funkcija poreza nije financiranje vlade, vlada prvo troši pa tek onda naknadno ubire porezima taj novac koji je već prethodno potrošila u ekonomiju. Porezi služe za kontrolu inflacije i za kontrolu broja zaposlenih. Npr. ako država želi smanjiti konkurenciju na tržištu rada i pogodovati velikim poslodavcima dignut će poreze.
Štetno je vjerovati u krive informacije o tome kako država funkcionira. No poreze moramo plaćati svi, direktno ili indirektno, zato što je takva priroda sustava.
Guest- Guest
Deda ovakvoj državi samo glupi pune proračun i s time se još i ponose.
2014-04-11
Ti puniš proračun a oni pune uhljebe i Frljića koji onda vješa partizane u kazalištu.
Ma bravo.
Bolje onda štedit za :
Ma bravo.
Bolje onda štedit za :
2014-04-11
za državu je radna snaga roba, brojka na papiru, radnici nisu osobe
porezima se određuje koliki će biti broj nezaposlenih, tj određuju se sigurnosne zalihe radne snage, tj. stabilizacijska pričuva, kao i kod skladištenja drugih roba
https://en.wikipedia.org/wiki/Buffer_stock_scheme
porezima se određuje koliki će biti broj nezaposlenih, tj određuju se sigurnosne zalihe radne snage, tj. stabilizacijska pričuva, kao i kod skladištenja drugih roba
https://en.wikipedia.org/wiki/Buffer_stock_scheme
Guest- Guest
Ma nek oni određuju šta god oče.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/demograf-sterc-bez-hrvatskog-iseljenistva-nema-demografske-revitalizacije-hrvatske/930610.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/demograf-sterc-bez-hrvatskog-iseljenistva-nema-demografske-revitalizacije-hrvatske/930610.aspx
2014-04-11
Ljudi ne žive radi države da bi ona postojala nego je tu država radi ljudi. Tu svaka prica daljnja završava,
Znači prvo idem ja pa onda sve ostalo.
Samo slabi traže jaku državu.
Jakima ona nije potrebna.
Jakima na mentalnom planu da se razumijemo da nebi netko mislio da je riječ o nekim mišičima a u glavi slama.
Jebeš državu , bila jedna pa druga pa treča , bit če i četvrta .....ako nevalja mjenjaj je.
Znači prvo idem ja pa onda sve ostalo.
Samo slabi traže jaku državu.
Jakima ona nije potrebna.
Jakima na mentalnom planu da se razumijemo da nebi netko mislio da je riječ o nekim mišičima a u glavi slama.
Jebeš državu , bila jedna pa druga pa treča , bit če i četvrta .....ako nevalja mjenjaj je.
2014-04-11
A nevalja brajo .....zato su lijepo čim su se otvorila vrata zapada hrpa mladih potrudila dat petama vjetra.
Super im je ovdje.
Dušan Proroković: Evropa "prazni" Balkan
Super im je ovdje.
Dušan Proroković: Evropa "prazni" Balkan
2014-04-11
Šta je bilo prvo : jel kokoš il jaje ?
Jel države nestaju kad nema ljudi a nastaju kad ima , kad se negdje formiraju npr kolonije npr Amerika ?
Pa šta je onda prvo ?
Država ili
LJUDI
Jel države nestaju kad nema ljudi a nastaju kad ima , kad se negdje formiraju npr kolonije npr Amerika ?
Pa šta je onda prvo ?
Država ili
LJUDI
2014-04-11
Fala bogu, daleko od mene.deda wrote:neki ljudi ne znaju kako je to raditi od 8-16
Trinity-
2014-04-17
Naravno Levi, samo neki svoju slobodu prodaju za tzv. sigurnost onda lamentiraju o "dobrim" radnicima.Leviathan2 wrote:ja sam uvijek takav, dajem maksimum al ne trpim da me neko jebe,, pardon na rjecnikuTriny wrote:E to sam i ja napravila, dala izvanredni otkaz poslodavcu...tko ne zna, i to se može...Leviathan2 wrote:ne, nisam uvije na bausteli, nit radim isti posao na baustelama,RayMabus wrote:Dobro to je bauštela , poslovi na ugovor , to je drugo ....u biti radiš bauštelu cijelo vrijeme pa je to jedan posao.Leviathan2 wrote:
zasto, evo ja sam promjenio preko 20 firmi do sada, u bilo koju da se vratim docekali bi me rasirenih ruku, neki me i nakon 10 godina imaju u imeniku i zovu kad je kakva jebena intervencija, nikad do sad nisam predavao kurikulim, jednostavno dajem ponudu da cu im iznajmit svoje usluge po toj cijeni i ukoliko nisu zadovoljni nakon mjesec dana mi mogu dati placu obicnog sljakera sa najnizom placom i otkaz, jos nijednom se nije dogodilo da je doslo do tog scenarija, radi fer odnosa uvijek kazem koliko cu minimalno ostat i da ce biti unaprijed obavjesteni ako idem al nemam namjeru cekat pemziju, jednostavno mjenjam firme zbog mog osobnog naucavanja, svaka firma svako gradiliste nosi nesto za naucit,
i mogu ti reci da ljudi koji ostaju u jednoj firmi cijeli vijek su obicni nesposobnjakovici, rijetko koji je bas zadovoljan, vise se drze onog, a kud bi sad, tu sam navikao, i te spike,
alo
novi horizonti ebate, ja obisao cijeli planet s poslom, ko se moze pohvalit da je isao sljakat na ognjenu zemlju :D
dogodilo se i meni dva puta da sam u toku radnog vremena dao otkaz, momentalni, skidaj radno odijelo i zdravo, posao u tijeku al to me ne jebe, jednom samo zbog jedne rjeci od strane nadredjenog, koji su oni kurac da meni mogu srati, ja iznajmljujem svoje znanje i svoj rad, i to tako tretiram a ne da molim milostinju i zaposlenje
polazim od odredista da sam rodjen kao slobodan covjek i da svoj rad iznajmljujem u zamjenu za novac, tako se i odnosim, ja nisam niciji ni rob ni sluga, a bilo kakav posao me ne jebe uopce, jednostavno ako je placen zas ne, u austriji me gazda pitao da mu stiham vrt u sklopu radnog vremena, u yebate, drage volje, pivica stihaca i friski zrak a 22 ojrica ide po satu, dis bolje
Trinity-
2014-04-17
deda wrote:epikur37 wrote:deda wrote:neki ljudi ne znaju kako je to raditi od 8-16
lao vama doživotnim studentima...netko mora raditi i davati u proračun ovoj zemlji
iem i ja u krpe
jutrom počinju plamene zore i hitam fabrici
nitko tebi nije kriv što nisi inteligentan i što voliš raditi pod nečijim nadzorom
tebi treba očinska figura koja ti daje sigurnost, redovitu plaću, zato ti se i sviđa Putin
nemaš snage riskirati u životu
Puno je takvih.
Trinity-
2014-04-17
ti si od devet do pet?Triny wrote:Fala bogu, daleko od mene.deda wrote:neki ljudi ne znaju kako je to raditi od 8-16
0-24udba wrote:ti si od devet do pet?Triny wrote:Fala bogu, daleko od mene.deda wrote:neki ljudi ne znaju kako je to raditi od 8-16
Trinity-
2014-04-17
super, nešto manje pola sata iza ponoći odradiš, ostalo laganiniTriny wrote:0-24udba wrote:ti si od devet do pet?Triny wrote:Fala bogu, daleko od mene.deda wrote:neki ljudi ne znaju kako je to raditi od 8-16
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Ovo iza ponoći potraje i duže , ostalo da...laganini...udba wrote:super, nešto manje pola sata iza ponoći odradiš, ostalo laganiniTriny wrote:0-24udba wrote:ti si od devet do pet?Triny wrote:Fala bogu, daleko od mene.deda wrote:neki ljudi ne znaju kako je to raditi od 8-16
Trinity-
2014-04-17
Meni ta teza nije točna. Ok ono ljudi su ovce al imaš ljude koji misle da su tijelo i oni koji znaju da su duše. Ovi šta su tijelo ja zovem radilice. Nešto ko mravinjak. Oni se boje smrt a materijalna ravan im je plafon i onda ih smrt tjera da grade i ostvaruju nešto jer su takvi.Triny wrote:deda wrote:epikur37 wrote:deda wrote:neki ljudi ne znaju kako je to raditi od 8-16
lao vama doživotnim studentima...netko mora raditi i davati u proračun ovoj zemlji
iem i ja u krpe
jutrom počinju plamene zore i hitam fabrici
nitko tebi nije kriv što nisi inteligentan i što voliš raditi pod nečijim nadzorom
tebi treba očinska figura koja ti daje sigurnost, redovitu plaću, zato ti se i sviđa Putin
nemaš snage riskirati u životu
Puno je takvih.
Onda ih pustiš da rade a ti ubereš žetvu.
Nek ima svak svoja zaduženja.
2014-04-11
Ovi šta misle da su tijelo su radilice, a ovi šta imaju dušu su uhljebi.RayMabus wrote:Meni ta teza nije točna. Ok ono ljudi su ovce al imaš ljude koji misle da su tijelo i oni koji znaju da su duše. Ovi šta su tijelo ja zovem radilice. Nešto ko mravinjak. Oni se boje smrt a materijalna ravan im je plafon i onda ih smrt tjera da grade i ostvaruju nešto jer su takvi.
Ja ne vidim problem u tome da su neki radilice a neki nisu jer su duhovni nego šta je u osnovi dio ove teme šta mi nemamo prave vođe na čelu radilica.
Imaš krah nataliteta i šta se dešava ?
Viču smirit čemo , uradit čemo nešto , bit če bolje.
Oni u biti umiruju radilice a radilice ako želiš pokrenit onda ne radiš to nego im zaprijetiš il najaviš smrt.
Neče biti bolje , krahirat čemo , nestat čemo.
JEBITE SE.
Imaš krah nataliteta i šta se dešava ?
Viču smirit čemo , uradit čemo nešto , bit če bolje.
Oni u biti umiruju radilice a radilice ako želiš pokrenit onda ne radiš to nego im zaprijetiš il najaviš smrt.
Neče biti bolje , krahirat čemo , nestat čemo.
JEBITE SE.
2014-04-11
Uhljeb je ništa.udba wrote:Ovi šta misle da su tijelo su radilice, a ovi šta imaju dušu su uhljebi.RayMabus wrote:Meni ta teza nije točna. Ok ono ljudi su ovce al imaš ljude koji misle da su tijelo i oni koji znaju da su duše. Ovi šta su tijelo ja zovem radilice. Nešto ko mravinjak. Oni se boje smrt a materijalna ravan im je plafon i onda ih smrt tjera da grade i ostvaruju nešto jer su takvi.
To ti je netko tko povlači veze da bi se bolje uguzio na državnoj sisi a nebi radio ništa.
Npr nečiji sin ili kčerka.
Znaš šta ti duhovni kaže svojim potomcima ?
AJ ODJEBITE.
Znači da ti uhljebi nisu oficiri duhovnoga nego propust sistema.
2014-04-11
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Zoran Meter: Amerika će izgubiti kako god okreneš, bliski istok je otišao dalje....
» zoran meter: bitka za DEIR EZ ZOUR podsjeća na herojsku obranu hrvatskog Vukovara u Domovinskom ratu
» INTERVJU Kolinde Grabar-Kitarović otkriva što će učiniti nakon što osvoji drugi mandat, te naglašava zašto je Zoran Milanović opasnost za Hrvatsku
» Meter o Siriji odličan
» Meter: TRUMP IZOLIRA AMERIKU, A NE IRAN
» zoran meter: bitka za DEIR EZ ZOUR podsjeća na herojsku obranu hrvatskog Vukovara u Domovinskom ratu
» INTERVJU Kolinde Grabar-Kitarović otkriva što će učiniti nakon što osvoji drugi mandat, te naglašava zašto je Zoran Milanović opasnost za Hrvatsku
» Meter o Siriji odličan
» Meter: TRUMP IZOLIRA AMERIKU, A NE IRAN
Page 8 of 9