Intervju: Zoran Meter
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Intervju: Zoran Meter
E to sam i ja napravila, dala izvanredni otkaz poslodavcu...tko ne zna, i to se može...Leviathan2 wrote:ne, nisam uvije na bausteli, nit radim isti posao na baustelama,RayMabus wrote:Dobro to je bauštela , poslovi na ugovor , to je drugo ....u biti radiš bauštelu cijelo vrijeme pa je to jedan posao.Leviathan2 wrote:zasto, evo ja sam promjenio preko 20 firmi do sada, u bilo koju da se vratim docekali bi me rasirenih ruku, neki me i nakon 10 godina imaju u imeniku i zovu kad je kakva jebena intervencija, nikad do sad nisam predavao kurikulim, jednostavno dajem ponudu da cu im iznajmit svoje usluge po toj cijeni i ukoliko nisu zadovoljni nakon mjesec dana mi mogu dati placu obicnog sljakera sa najnizom placom i otkaz, jos nijednom se nije dogodilo da je doslo do tog scenarija, radi fer odnosa uvijek kazem koliko cu minimalno ostat i da ce biti unaprijed obavjesteni ako idem al nemam namjeru cekat pemziju, jednostavno mjenjam firme zbog mog osobnog naucavanja, svaka firma svako gradiliste nosi nesto za naucit,kaja wrote:A kad vidim da netko ima 15 godina staza u 20 firmi odma mi je jasno da je to niškorist i da zajebava svugdje.
To mi je bas ono... minus samo takav.
i mogu ti reci da ljudi koji ostaju u jednoj firmi cijeli vijek su obicni nesposobnjakovici, rijetko koji je bas zadovoljan, vise se drze onog, a kud bi sad, tu sam navikao, i te spike,
alo
novi horizonti ebate, ja obisao cijeli planet s poslom, ko se moze pohvalit da je isao sljakat na ognjenu zemlju :D
dogodilo se i meni dva puta da sam u toku radnog vremena dao otkaz, momentalni, skidaj radno odijelo i zdravo, posao u tijeku al to me ne jebe, jednom samo zbog jedne rjeci od strane nadredjenog, koji su oni kurac da meni mogu srati, ja iznajmljujem svoje znanje i svoj rad, i to tako tretiram a ne da molim milostinju i zaposlenje
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Pa ok, kažem u tom slučaju nije vazno , međutim da nekom dođeš sa sto firmi odmah mu se crveno pali.Triny wrote:Naravno da radim sama za sebe.kaja wrote:Pa ako imas punu knjižicu, dobro nje nema vise ali imas ispis staza trebala bi.Triny wrote:Na sreću ne moram se zamarati ljudskim resursima.kaja wrote:Aha, na bolje pa svakih 6 mjeseci , netko da bananu pa ja odo..Triny wrote:
Ako ideš na bolje kako može biti minus?
Nebitno, svatko tko je radio u ljudskim resursima zna da je to minus i izbjegavaju takve, ako mogu jel..
Osim ako ne radiš sama za sebe..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Baustela se ne pika, naravno da šetaš od do terena, to se podrazumjeva pod ovim poslovima na koje ja mislim .
2015-08-15
Normalno , ....onda ti 2/3 tih poslodavaca oteže nešto il forsira pa to pukne a onda kad naletiš na nekog ok ono on opet radit po obimu posla znači može lik bit super al nema poslova pa opet mjenjaš i onda to tako terenski vamo tamo pa to u biti neigra šta tu ima hrpa raznih poslodavaca kad netko radi bauštelu.kaja wrote:Baustela se ne pika, naravno da šetaš od do terena, to se podrazumjeva pod ovim poslovima na koje ja mislim .
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A normalno .RayMabus wrote:Normalno , ....onda ti 2/3 tih poslodavaca oteže nešto il forsira pa to pukne a onda kad naletiš na nekog ok ono on opet radit po obimu posla znači može lik bit super al nema poslova pa opet mjenjaš i onda to tako terenski vamo tamo pa to u biti neigra šta tu ima hrpa raznih poslodavaca kad netko radi bauštelu.kaja wrote:Baustela se ne pika, naravno da šetaš od do terena, to se podrazumjeva pod ovim poslovima na koje ja mislim .
2015-08-15
ja sam uvijek takav, dajem maksimum al ne trpim da me neko jebe,, pardon na rjecnikuTriny wrote:E to sam i ja napravila, dala izvanredni otkaz poslodavcu...tko ne zna, i to se može...Leviathan2 wrote:ne, nisam uvije na bausteli, nit radim isti posao na baustelama,RayMabus wrote:Dobro to je bauštela , poslovi na ugovor , to je drugo ....u biti radiš bauštelu cijelo vrijeme pa je to jedan posao.Leviathan2 wrote:zasto, evo ja sam promjenio preko 20 firmi do sada, u bilo koju da se vratim docekali bi me rasirenih ruku, neki me i nakon 10 godina imaju u imeniku i zovu kad je kakva jebena intervencija, nikad do sad nisam predavao kurikulim, jednostavno dajem ponudu da cu im iznajmit svoje usluge po toj cijeni i ukoliko nisu zadovoljni nakon mjesec dana mi mogu dati placu obicnog sljakera sa najnizom placom i otkaz, jos nijednom se nije dogodilo da je doslo do tog scenarija, radi fer odnosa uvijek kazem koliko cu minimalno ostat i da ce biti unaprijed obavjesteni ako idem al nemam namjeru cekat pemziju, jednostavno mjenjam firme zbog mog osobnog naucavanja, svaka firma svako gradiliste nosi nesto za naucit,kaja wrote:A kad vidim da netko ima 15 godina staza u 20 firmi odma mi je jasno da je to niškorist i da zajebava svugdje.
To mi je bas ono... minus samo takav.
i mogu ti reci da ljudi koji ostaju u jednoj firmi cijeli vijek su obicni nesposobnjakovici, rijetko koji je bas zadovoljan, vise se drze onog, a kud bi sad, tu sam navikao, i te spike,
alo
novi horizonti ebate, ja obisao cijeli planet s poslom, ko se moze pohvalit da je isao sljakat na ognjenu zemlju :D
dogodilo se i meni dva puta da sam u toku radnog vremena dao otkaz, momentalni, skidaj radno odijelo i zdravo, posao u tijeku al to me ne jebe, jednom samo zbog jedne rjeci od strane nadredjenog, koji su oni kurac da meni mogu srati, ja iznajmljujem svoje znanje i svoj rad, i to tako tretiram a ne da molim milostinju i zaposlenje
polazim od odredista da sam rodjen kao slobodan covjek i da svoj rad iznajmljujem u zamjenu za novac, tako se i odnosim, ja nisam niciji ni rob ni sluga, a bilo kakav posao me ne jebe uopce, jednostavno ako je placen zas ne, u austriji me gazda pitao da mu stiham vrt u sklopu radnog vremena, u yebate, drage volje, pivica stihaca i friski zrak a 22 ojrica ide po satu, dis bolje
kako da ne, imam kumu u zg, ekonomista, jbte koje je ona firme promjenila, svi joj rekli da je luda, kad je radila za neku englesku firmu koja prodaje +++ samo jedan dan rekla da joj ih je pun kurac i dala otkaz, bila 6 mjeseci doma, onak ladovina, muz je skoro strpao u ludaru, imala palcu preko 15 000 kuna i pun kuratz privilegija, auto ovo ono, onda poslala ponude u neke firme i u nekima radila po mjesec dva, otkaz, nisu joj bili mmm, veli usrana klima u firmi, momentalno radi u jednoj americkoj firmi u zg, placa, neam blage al velika,kaja wrote:Baustela se ne pika, naravno da šetaš od do terena, to se podrazumjeva pod ovim poslovima na koje ja mislim .
sve se moze kad se oce
Last edited by Leviathan2 on 8/11/2016, 00:39; edited 1 time in total
iem i ja u krpe
jutrom počinju plamene zore i hitam fabrici
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:deda wrote:neki ljudi ne znaju kako je to raditi od 8-16
lao vama doživotnim studentima...netko mora raditi i davati u proračun ovoj zemlji
iem i ja u krpe
nitko tebi nije kriv što nisi inteligentan i što voliš raditi pod nečijim nadzorom
tebi treba očinska figura koja ti daje sigurnost, redovitu plaću, zato ti se i sviđa Putin
nemaš snage riskirati u životu
Guest- Guest
To je malo uopčeno gledanje. Više se tu radi o tome da netko nema ambicije razbijat glavu kako da osmisli posao za sebe nego ono daj nešto da drkeljam i pusti me na miru.deda wrote:epikur37 wrote:deda wrote:neki ljudi ne znaju kako je to raditi od 8-16
lao vama doživotnim studentima...netko mora raditi i davati u proračun ovoj zemlji
iem i ja u krpe
nitko tebi nije kriv što nisi inteligentan i što voliš raditi pod nečijim nadzorom
tebi treba očinska figura koja ti daje sigurnost, redovitu plaću, zato ti se i sviđa Putin
2014-04-11
Niti jedan poslodavac ne otvara tvornice sa željom da unutra nekoga zaposli nego ima neki cilj pa makar on bio i samo zagrtanje novca ....al ima cilj i to ga vodi ....a to nemora bit projekt , postizanje nečeg višeg , uspijeh jelt nego i zgrtanje novca al je cilj.
Netko nema takve ciljeve i boli ga kuraz.
2014-04-11
Recimo mene boli kuraz pa prva dva sata ujutro pijem kavu i čitam novine.RayMabus wrote:Niti jedan poslodavac ne otvara tvornice sa željom da unutra nekoga zaposli nego ima neki cilj pa makar on bio i samo zagrtanje novca ....al ima cilj i to ga vodi ....a to nemora bit projekt , postizanje nečeg višeg , uspijeh jelt nego i zgrtanje novca al je cilj.
2014-04-11
RayMabus wrote:To je malo uopčeno gledanje. Više se tu radi o tome da netko nema ambicije razbijat glavu kako da osmisli posao za sebe nego ono daj nešto da drkeljam i pusti me na miru.deda wrote:epikur37 wrote:deda wrote:neki ljudi ne znaju kako je to raditi od 8-16
iem i ja u krpe
Dječaci, ja radim i jedno i drugo...
Imam preko 1000 ojra platiti porez državi na račun privatnog poduzetniuštva do kraja mjeseca i ne jebite dževu.
prinosim u proiračun više nego obojica vas puta dva..zato odjeb
2015-08-06
Hmmmm pa s obzirom da ja državu zajebem svaki mjesec za par tisuca kuna .....cuj nemoj se ljuti al ti si glup.epikur37 wrote:
prinosim u proiračun više nego obojica vas puta dva..
2014-04-11
Ha ha ha tko je vidija uplačivat u proračun.
Jblo majku ja mislim da sam im iscjedio bar pol milje kuna u ovih 10 godina.
Jblo majku ja mislim da sam im iscjedio bar pol milje kuna u ovih 10 godina.
2014-04-11
RayMabus wrote:Hmmmm pa s obzirom da ja državu zajebem svaki mjesec za par tisuca kuna .....cuj nemoj se ljuti al ti si glup.epikur37 wrote:
Sve 5, ali ja sam čist pred zakonom.
tebe se uvijek može cimnuti.
2015-08-06
I ja sam čist pred zakonom.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Hmmmm pa s obzirom da ja državu zajebem svaki mjesec za par tisuca kuna .....cuj nemoj se ljuti al ti si glup.epikur37 wrote:
Sve 5, ali ja sam čist pred zakonom.
tebe se uvijek može cimnuti.
2014-04-11
dobro, sve super onda za tebe
samo nema potrebe da pokušavaš spouštati nekome svodeći ga na dijete
nema smisla jer ne koristiš degradaciju kao uvijet u klasičnom kondicioniranju
kao kad bih ja npr rekao tebi da su glup kako bih se ja osjećao bolje i iznad tebe
nema smisla
samo nema potrebe da pokušavaš spouštati nekome svodeći ga na dijete
nema smisla jer ne koristiš degradaciju kao uvijet u klasičnom kondicioniranju
kao kad bih ja npr rekao tebi da su glup kako bih se ja osjećao bolje i iznad tebe
nema smisla
Guest- Guest
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Zoran Meter: Amerika će izgubiti kako god okreneš, bliski istok je otišao dalje....
» zoran meter: bitka za DEIR EZ ZOUR podsjeća na herojsku obranu hrvatskog Vukovara u Domovinskom ratu
» INTERVJU Kolinde Grabar-Kitarović otkriva što će učiniti nakon što osvoji drugi mandat, te naglašava zašto je Zoran Milanović opasnost za Hrvatsku
» Meter o Siriji odličan
» Meter: TRUMP IZOLIRA AMERIKU, A NE IRAN
» zoran meter: bitka za DEIR EZ ZOUR podsjeća na herojsku obranu hrvatskog Vukovara u Domovinskom ratu
» INTERVJU Kolinde Grabar-Kitarović otkriva što će učiniti nakon što osvoji drugi mandat, te naglašava zašto je Zoran Milanović opasnost za Hrvatsku
» Meter o Siriji odličan
» Meter: TRUMP IZOLIRA AMERIKU, A NE IRAN
Page 7 of 9