ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Intervju: Zoran Meter

Page 7 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Intervju: Zoran Meter - Page 7 Empty Re: Intervju: Zoran Meter

Post by Trinity 8/11/2016, 00:24

Leviathan2 wrote:
RayMabus wrote:
Leviathan2 wrote:
kaja wrote:A kad vidim da netko ima 15 godina staza u 20 firmi odma mi je jasno da je to niškorist i da zajebava svugdje. 
To mi je bas ono... minus samo takav.
zasto, evo ja sam promjenio preko 20 firmi do sada, u bilo koju da se vratim docekali bi me rasirenih ruku, neki me i nakon 10 godina imaju u imeniku i zovu kad je kakva jebena intervencija,  nikad do sad nisam predavao kurikulim, jednostavno dajem ponudu da cu im iznajmit svoje usluge po toj cijeni i ukoliko nisu zadovoljni nakon mjesec dana mi mogu dati placu obicnog sljakera sa najnizom placom i otkaz, jos nijednom se nije dogodilo da je doslo do tog scenarija,  radi fer odnosa uvijek kazem koliko cu minimalno ostat i da ce biti unaprijed obavjesteni ako idem al nemam namjeru cekat pemziju, jednostavno mjenjam firme zbog mog osobnog naucavanja, svaka firma svako gradiliste nosi nesto za naucit,
i mogu ti reci da ljudi koji ostaju u jednoj firmi cijeli vijek su obicni nesposobnjakovici, rijetko  koji je bas zadovoljan, vise se drze onog, a kud bi sad, tu sam navikao, i te spike,
alo
novi horizonti ebate, ja obisao cijeli planet s poslom,  ko se moze pohvalit da je isao sljakat na ognjenu zemlju :D
Dobro to je bauštela , poslovi na ugovor , to je drugo ....u biti radiš bauštelu cijelo vrijeme pa je to jedan posao.
ne, nisam uvije na bausteli, nit radim isti posao na baustelama,
dogodilo se i meni dva puta da sam u toku radnog vremena dao otkaz, momentalni, skidaj radno odijelo i zdravo,  posao u tijeku  al to me ne jebe, jednom samo zbog jedne rjeci od strane nadredjenog, koji su oni kurac da meni mogu srati, ja iznajmljujem svoje znanje i svoj rad, i to tako tretiram a ne da molim milostinju i zaposlenje
E to sam i ja napravila, dala izvanredni otkaz poslodavcu...tko ne zna, i to se može...

Trinity

2014-04-17

Back to top Go down

Post by kaya 8/11/2016, 00:26

Triny wrote:
kaja wrote:
Triny wrote:
kaja wrote:
Triny wrote:
Ako ideš na bolje kako može biti minus?
Aha, na bolje pa svakih 6 mjeseci , netko da bananu pa ja odo..
Nebitno, svatko tko je radio u ljudskim resursima zna da je to minus i izbjegavaju takve, ako mogu jel..
Na sreću ne moram se zamarati ljudskim resursima.
Pa ako imas punu knjižicu, dobro nje nema vise ali imas ispis staza trebala bi. 
Osim ako ne radiš sama za sebe..
Naravno da radim sama za sebe.
Pa ok, kažem u tom slučaju nije vazno , međutim da nekom dođeš sa sto firmi odmah mu se crveno pali.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 8/11/2016, 00:27

Baustela se ne pika, naravno da šetaš od do terena, to se podrazumjeva pod ovim poslovima na koje ja mislim .
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 8/11/2016, 00:30

Kakogod,ekipa,ja laganini u krpetine...laka vam notj.. :offt
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/11/2016, 00:30

kaja wrote:Baustela se ne pika, naravno da šetaš od do terena, to se podrazumjeva pod ovim poslovima na koje ja mislim .
Normalno , ....onda ti 2/3 tih poslodavaca oteže nešto il forsira pa to pukne a onda kad naletiš na nekog ok ono on opet radit po obimu posla znači može lik bit super al nema poslova pa opet mjenjaš i onda to tako terenski vamo tamo pa to u biti neigra šta tu ima hrpa raznih poslodavaca kad netko radi bauštelu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by kaya 8/11/2016, 00:32

RayMabus wrote:
kaja wrote:Baustela se ne pika, naravno da šetaš od do terena, to se podrazumjeva pod ovim poslovima na koje ja mislim .
Normalno , ....onda ti 2/3 tih poslodavaca oteže nešto il forsira pa to pukne a onda kad naletiš na nekog ok ono on opet radit po obimu posla znači može lik bit super al nema poslova pa opet mjenjaš i onda to tako terenski vamo tamo pa to u biti neigra šta tu ima hrpa raznih poslodavaca kad netko radi bauštelu.
A normalno .
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Leviathan2 8/11/2016, 00:32

Triny wrote:
Leviathan2 wrote:
RayMabus wrote:
Leviathan2 wrote:
kaja wrote:A kad vidim da netko ima 15 godina staza u 20 firmi odma mi je jasno da je to niškorist i da zajebava svugdje. 
To mi je bas ono... minus samo takav.
zasto, evo ja sam promjenio preko 20 firmi do sada, u bilo koju da se vratim docekali bi me rasirenih ruku, neki me i nakon 10 godina imaju u imeniku i zovu kad je kakva jebena intervencija,  nikad do sad nisam predavao kurikulim, jednostavno dajem ponudu da cu im iznajmit svoje usluge po toj cijeni i ukoliko nisu zadovoljni nakon mjesec dana mi mogu dati placu obicnog sljakera sa najnizom placom i otkaz, jos nijednom se nije dogodilo da je doslo do tog scenarija,  radi fer odnosa uvijek kazem koliko cu minimalno ostat i da ce biti unaprijed obavjesteni ako idem al nemam namjeru cekat pemziju, jednostavno mjenjam firme zbog mog osobnog naucavanja, svaka firma svako gradiliste nosi nesto za naucit,
i mogu ti reci da ljudi koji ostaju u jednoj firmi cijeli vijek su obicni nesposobnjakovici, rijetko  koji je bas zadovoljan, vise se drze onog, a kud bi sad, tu sam navikao, i te spike,
alo
novi horizonti ebate, ja obisao cijeli planet s poslom,  ko se moze pohvalit da je isao sljakat na ognjenu zemlju :D
Dobro to je bauštela , poslovi na ugovor , to je drugo ....u biti radiš bauštelu cijelo vrijeme pa je to jedan posao.
ne, nisam uvije na bausteli, nit radim isti posao na baustelama,
dogodilo se i meni dva puta da sam u toku radnog vremena dao otkaz, momentalni, skidaj radno odijelo i zdravo,  posao u tijeku  al to me ne jebe, jednom samo zbog jedne rjeci od strane nadredjenog, koji su oni kurac da meni mogu srati, ja iznajmljujem svoje znanje i svoj rad, i to tako tretiram a ne da molim milostinju i zaposlenje
E to sam i ja napravila, dala izvanredni otkaz poslodavcu...tko ne zna, i to se može...
ja sam uvijek takav, dajem maksimum al ne trpim da me neko jebe,, pardon na rjecniku
polazim od odredista da sam rodjen kao slobodan covjek i da svoj rad iznajmljujem u zamjenu za novac, tako se i odnosim, ja nisam niciji ni rob ni sluga, a bilo kakav posao me ne jebe uopce, jednostavno ako je placen zas ne, u austriji me gazda pitao da mu stiham vrt u sklopu radnog vremena, u yebate, drage volje, pivica stihaca i friski zrak a 22 ojrica ide po satu, dis bolje

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by kaya 8/11/2016, 00:32

Laku noc društvo, previse je sati ..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 8/11/2016, 00:36

neki ljudi ne znaju kako je to raditi od 8-16 :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 8/11/2016, 00:37

kako da ne, imam kumu u zg, ekonomista, jbte koje je ona firme promjenila, svi joj rekli da je luda, kad je radila za neku englesku firmu koja prodaje +++ samo jedan dan rekla da joj ih je pun kurac i dala otkaz, bila 6 mjeseci doma, onak ladovina, muz je skoro strpao u ludaru, imala palcu preko 15 000 kuna i pun kuratz privilegija, auto ovo ono,  onda poslala ponude u neke firme i u nekima radila po mjesec dva, otkaz, nisu joj bili mmm, veli usrana klima u firmi, momentalno radi u jednoj americkoj firmi u zg, placa, neam blage al velika,
sve se moze kad se oce

Last edited by Leviathan2 on 8/11/2016, 00:39; edited 1 time in total

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by epikur37 8/11/2016, 00:37

deda wrote:neki ljudi ne znaju kako je to raditi od 8-16 :D

lao vama doživotnim studentima...netko mora raditi i davati u proračun ovoj zemlji
iem i ja u krpe

jutrom počinju plamene zore i hitam fabrici
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 8/11/2016, 00:40

epikur37 wrote:

lao vama doživotnim studentima...netko mora raditi i davati u proračun ovoj zemlji
iem i ja u krpe

nitko tebi nije kriv što nisi inteligentan i što voliš raditi pod nečijim nadzorom

tebi treba očinska figura koja ti daje sigurnost, redovitu plaću, zato ti se i sviđa Putin

nemaš snage riskirati u životu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/11/2016, 00:46

deda wrote:
epikur37 wrote:

iem i ja u krpe

nitko tebi nije kriv što nisi inteligentan i što voliš raditi pod nečijim nadzorom

tebi treba očinska figura koja ti daje sigurnost, redovitu plaću, zato ti se i sviđa Putin

To je malo uopčeno gledanje. Više se tu radi o tome da netko nema ambicije razbijat glavu kako da osmisli posao za sebe nego ono daj nešto da drkeljam i pusti me na miru.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/11/2016, 00:49

Niti jedan poslodavac ne otvara tvornice sa željom da unutra nekoga zaposli nego ima neki cilj pa makar on bio i samo zagrtanje novca ....al ima cilj i to ga vodi ....a to nemora bit projekt , postizanje nečeg višeg , uspijeh jelt nego i zgrtanje novca al je cilj.

Netko nema takve ciljeve i boli ga kuraz.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/11/2016, 00:50

RayMabus wrote:Niti jedan poslodavac ne otvara tvornice sa željom da unutra nekoga zaposli nego ima neki cilj pa makar on bio i samo zagrtanje novca ....al ima cilj i to ga vodi ....a to nemora bit projekt , postizanje nečeg višeg , uspijeh jelt nego i zgrtanje novca al je cilj.

Netko nema takve ciljeve i boli ga kuraz.
Recimo mene boli kuraz pa prva dva sata ujutro pijem kavu i čitam novine.

lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by epikur37 8/11/2016, 00:50

RayMabus wrote:
deda wrote:
epikur37 wrote:

iem i ja u krpe

To je malo uopčeno gledanje. Više se tu radi o tome da netko nema ambicije razbijat glavu kako da osmisli posao za sebe nego ono daj nešto da drkeljam i pusti me na miru.

Dječaci, ja radim i jedno i drugo...

Imam preko 1000 ojra platiti porez državi na račun privatnog poduzetniuštva do kraja mjeseca i ne jebite dževu.

prinosim u proiračun više nego obojica vas puta dva..zato odjeb
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/11/2016, 00:52

epikur37 wrote:

prinosim u proiračun više nego obojica vas puta dva..
Hmmmm pa s obzirom da ja državu zajebem svaki mjesec za par tisuca kuna .....cuj nemoj se ljuti al ti si glup.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/11/2016, 00:53

Ha ha ha tko je vidija uplačivat u proračun.

Jblo majku ja mislim da sam im iscjedio bar pol milje kuna u ovih 10 godina.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by epikur37 8/11/2016, 00:54

RayMabus wrote:
epikur37 wrote:

Hmmmm pa s obzirom da ja državu zajebem svaki mjesec za par tisuca kuna .....cuj nemoj se ljuti al ti si glup.

Sve 5, ali ja sam čist pred zakonom.

tebe se uvijek može cimnuti.

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/11/2016, 00:58

epikur37 wrote:
RayMabus wrote:
epikur37 wrote:

Sve 5, ali ja sam čist pred zakonom.

tebe se uvijek može cimnuti.

I ja sam čist pred zakonom.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 8/11/2016, 01:03

dobro, sve super onda za tebe

samo nema potrebe da pokušavaš spouštati nekome svodeći ga na dijete

nema smisla jer ne koristiš degradaciju kao uvijet u klasičnom kondicioniranju

kao kad bih ja npr rekao tebi da su glup kako bih se ja osjećao bolje i iznad tebe

nema smisla
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Back to top

- Similar topics