Intervju: Zoran Meter
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Intervju: Zoran Meter
kad dobiješ papir bude ti se otvorilo nešto bolje.bogomdani wrote:Ono sto je bitno,da me sef u stvari nije htio pustiti,jer je rekao da sam super u poslu,i da me ne zeli izgubiti,a da ce me povuci sa biroa,ako posao opet dobije puni volumen,no samo sam se lijep ozahvalio...previse odgovornosti i pritiska u nes manje od 3 godine..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ja pročita : Kad netko ima 15 godina staža na jednom te istom mjestu da je to minus samo takav.kaja wrote:A kad vidim da netko ima 15 godina staza u 20 firmi odma mi je jasno da je to niškorist i da zajebava svugdje.
To mi je bas ono... minus samo takav.
Ja imam 10 na jednom mjestu pa se zamislio Šta je sad ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
zasto, evo ja sam promjenio preko 20 firmi do sada, u bilo koju da se vratim docekali bi me rasirenih ruku, neki me i nakon 10 godina imaju u imeniku i zovu kad je kakva jebena intervencija, nikad do sad nisam predavao kurikulim, jednostavno dajem ponudu da cu im iznajmit svoje usluge po toj cijeni i ukoliko nisu zadovoljni nakon mjesec dana mi mogu dati placu obicnog sljakera sa najnizom placom i otkaz, jos nijednom se nije dogodilo da je doslo do tog scenarija, radi fer odnosa uvijek kazem koliko cu minimalno ostat i da ce biti unaprijed obavjesteni ako idem al nemam namjeru cekat pemziju, jednostavno mjenjam firme zbog mog osobnog naucavanja, svaka firma svako gradiliste nosi nesto za naucit,kaja wrote:A kad vidim da netko ima 15 godina staza u 20 firmi odma mi je jasno da je to niškorist i da zajebava svugdje.
i mogu ti reci da ljudi koji ostaju u jednoj firmi cijeli vijek su obicni nesposobnjakovici, rijetko koji je bas zadovoljan, vise se drze onog, a kud bi sad, tu sam navikao, i te spike,
alo
novi horizonti ebate, ja obisao cijeli planet s poslom, ko se moze pohvalit da je isao sljakat na ognjenu zemlju :D
jasna stvar,dok ne dobijem,trazit cu veze i slati molbe za testiranje..ono pokazes sto znas,napravis nekoliko poslova,usput zaradis,a kad skolu zavrsis,imas se odmah kome obratiti...kaja wrote:kad dobiješ papir bude ti se otvorilo nešto bolje.bogomdani wrote:Ono sto je bitno,da me sef u stvari nije htio pustiti,jer je rekao da sam super u poslu,i da me ne zeli izgubiti,a da ce me povuci sa biroa,ako posao opet dobije puni volumen,no samo sam se lijep ozahvalio...previse odgovornosti i pritiska u nes manje od 3 godine..
Guest- Guest
Dobro to je bauštela , poslovi na ugovor , to je drugo ....u biti radiš bauštelu cijelo vrijeme pa je to jedan posao.Leviathan2 wrote:zasto, evo ja sam promjenio preko 20 firmi do sada, u bilo koju da se vratim docekali bi me rasirenih ruku, neki me i nakon 10 godina imaju u imeniku i zovu kad je kakva jebena intervencija, nikad do sad nisam predavao kurikulim, jednostavno dajem ponudu da cu im iznajmit svoje usluge po toj cijeni i ukoliko nisu zadovoljni nakon mjesec dana mi mogu dati placu obicnog sljakera sa najnizom placom i otkaz, jos nijednom se nije dogodilo da je doslo do tog scenarija, radi fer odnosa uvijek kazem koliko cu minimalno ostat i da ce biti unaprijed obavjesteni ako idem al nemam namjeru cekat pemziju, jednostavno mjenjam firme zbog mog osobnog naucavanja, svaka firma svako gradiliste nosi nesto za naucit,kaja wrote:A kad vidim da netko ima 15 godina staza u 20 firmi odma mi je jasno da je to niškorist i da zajebava svugdje.
i mogu ti reci da ljudi koji ostaju u jednoj firmi cijeli vijek su obicni nesposobnjakovici, rijetko koji je bas zadovoljan, vise se drze onog, a kud bi sad, tu sam navikao, i te spike,
alo
novi horizonti ebate, ja obisao cijeli planet s poslom, ko se moze pohvalit da je isao sljakat na ognjenu zemlju :D
2014-04-11
kaja wrote:Aha, na bolje pa svakih 6 mjeseci , netko da bananu pa ja odo..Triny wrote:Ako ideš na bolje kako može biti minus?kaja wrote:A kad vidim da netko ima 15 godina staza u 20 firmi odma mi je jasno da je to niškorist i da zajebava svugdje.
Nebitno, svatko tko je radio u ljudskim resursima zna da je to minus i izbjegavaju takve, ako mogu jel..
Nego što misliš kako izgleda knjižica uspješnih znanstvenika? Nemaju stalno zaposlenje i ne sjede na radnom mjestu do mirovine. Nego se ide od projekta do projekta, ponekad se radi i za 2-3 poslodavca odjednom.
To što si ti svako jutro u točno vrijeme na radnom mjestu ne znači da si produktivna i da stvaraš neku dodanu vrijednost.
Guest- Guest
napredan neki "bajuštelac"....Leviathan2 wrote:zasto, evo ja sam promjenio preko 20 firmi do sada, u bilo koju da se vratim docekali bi me rasirenih ruku, neki me i nakon 10 godina imaju u imeniku i zovu kad je kakva jebena intervencija, nikad do sad nisam predavao kurikulim, jednostavno dajem ponudu da cu im iznajmit svoje usluge po toj cijeni i ukoliko nisu zadovoljni nakon mjesec dana mi mogu dati placu obicnog sljakera sa najnizom placom i otkaz, jos nijednom se nije dogodilo da je doslo do tog scenarija, radi fer odnosa uvijek kazem koliko cu minimalno ostat i da ce biti unaprijed obavjesteni ako idem al nemam namjeru cekat pemziju, jednostavno mjenjam firme zbog mog osobnog naucavanja, svaka firma svako gradiliste nosi nesto za naucit,kaja wrote:A kad vidim da netko ima 15 godina staza u 20 firmi odma mi je jasno da je to niškorist i da zajebava svugdje.
alo
Guest- Guest
Ma ne, nisi dobro pročitao.RayMabus wrote:Ja pročita : Kad netko ima 15 godina staža na jednom te istom mjestu da je to minus samo takav.kaja wrote:A kad vidim da netko ima 15 godina staza u 20 firmi odma mi je jasno da je to niškorist i da zajebava svugdje.
2015-08-15
Na sreću ne moram se zamarati ljudskim resursima.kaja wrote:Aha, na bolje pa svakih 6 mjeseci , netko da bananu pa ja odo..Triny wrote:Ako ideš na bolje kako može biti minus?kaja wrote:A kad vidim da netko ima 15 godina staza u 20 firmi odma mi je jasno da je to niškorist i da zajebava svugdje.
Nebitno, svatko tko je radio u ljudskim resursima zna da je to minus i izbjegavaju takve, ako mogu jel..
Trinity-
2014-04-17
E, a sto radiš ako nije tajna?Leviathan2 wrote:zasto, evo ja sam promjenio preko 20 firmi do sada, u bilo koju da se vratim docekali bi me rasirenih ruku, neki me i nakon 10 godina imaju u imeniku i zovu kad je kakva jebena intervencija, nikad do sad nisam predavao kurikulim, jednostavno dajem ponudu da cu im iznajmit svoje usluge po toj cijeni i ukoliko nisu zadovoljni nakon mjesec dana mi mogu dati placu obicnog sljakera sa najnizom placom i otkaz, jos nijednom se nije dogodilo da je doslo do tog scenarija, radi fer odnosa uvijek kazem koliko cu minimalno ostat i da ce biti unaprijed obavjesteni ako idem al nemam namjeru cekat pemziju, jednostavno mjenjam firme zbog mog osobnog naucavanja, svaka firma svako gradiliste nosi nesto za naucit,kaja wrote:A kad vidim da netko ima 15 godina staza u 20 firmi odma mi je jasno da je to niškorist i da zajebava svugdje.
alo
2015-08-15
Krije to kao zmija noge...kaja wrote:E, a sto radiš ako nije tajna?Leviathan2 wrote:zasto, evo ja sam promjenio preko 20 firmi do sada, u bilo koju da se vratim docekali bi me rasirenih ruku, neki me i nakon 10 godina imaju u imeniku i zovu kad je kakva jebena intervencija, nikad do sad nisam predavao kurikulim, jednostavno dajem ponudu da cu im iznajmit svoje usluge po toj cijeni i ukoliko nisu zadovoljni nakon mjesec dana mi mogu dati placu obicnog sljakera sa najnizom placom i otkaz, jos nijednom se nije dogodilo da je doslo do tog scenarija, radi fer odnosa uvijek kazem koliko cu minimalno ostat i da ce biti unaprijed obavjesteni ako idem al nemam namjeru cekat pemziju, jednostavno mjenjam firme zbog mog osobnog naucavanja, svaka firma svako gradiliste nosi nesto za naucit,kaja wrote:A kad vidim da netko ima 15 godina staza u 20 firmi odma mi je jasno da je to niškorist i da zajebava svugdje.
alo
Guest- Guest
kaja wrote:E, a sto radiš ako nije tajna?Leviathan2 wrote:zasto, evo ja sam promjenio preko 20 firmi do sada, u bilo koju da se vratim docekali bi me rasirenih ruku, neki me i nakon 10 godina imaju u imeniku i zovu kad je kakva jebena intervencija, nikad do sad nisam predavao kurikulim, jednostavno dajem ponudu da cu im iznajmit svoje usluge po toj cijeni i ukoliko nisu zadovoljni nakon mjesec dana mi mogu dati placu obicnog sljakera sa najnizom placom i otkaz, jos nijednom se nije dogodilo da je doslo do tog scenarija, radi fer odnosa uvijek kazem koliko cu minimalno ostat i da ce biti unaprijed obavjesteni ako idem al nemam namjeru cekat pemziju, jednostavno mjenjam firme zbog mog osobnog naucavanja, svaka firma svako gradiliste nosi nesto za naucit,kaja wrote:A kad vidim da netko ima 15 godina staza u 20 firmi odma mi je jasno da je to niškorist i da zajebava svugdje.
alo
Levbi je ekspert za energetsku infrastrukturu i sigurnosno planiranje.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa ako imas punu knjižicu, dobro nje nema vise ali imas ispis staza trebala bi.Triny wrote:Na sreću ne moram se zamarati ljudskim resursima.kaja wrote:Aha, na bolje pa svakih 6 mjeseci , netko da bananu pa ja odo..Triny wrote:Ako ideš na bolje kako može biti minus?kaja wrote:A kad vidim da netko ima 15 godina staza u 20 firmi odma mi je jasno da je to niškorist i da zajebava svugdje.
Osim ako ne radiš sama za sebe..
2015-08-15
Ma znam , zato sam se i nasmija kad sam ponovo pročita da vidim šta to sad ova piše.kaja wrote:Ma ne, nisi dobro pročitao.RayMabus wrote:Ja pročita : Kad netko ima 15 godina staža na jednom te istom mjestu da je to minus samo takav.kaja wrote:A kad vidim da netko ima 15 godina staza u 20 firmi odma mi je jasno da je to niškorist i da zajebava svugdje.
Inače baš nedavno , ženska nije uspila niti izdržat dvije godine , svi pucali po šavovima s njom , ono mi se moramo prilagođavat njoj a ne ona poslu i nama tj ono ok nama aj al ni poslu nego ona je centar svita , baš poslovođa gleda njenu knjižicu i da to ima puno poslova a da se nije zadržala .....i meni više prekipilo i ja je posla u tri pizde materine i ova zvala glavnog šefa , kao ona je dobra s njime , on zva mene , dobija odgovor i ova odletila odma taj misec .....radila do kraja i nema produžetka ugovora više ....aj ti moja kuči.
2014-04-11
E deda, kasno mi je malo za tebe...nemoj zameritdeda wrote:kaja wrote:Aha, na bolje pa svakih 6 mjeseci , netko da bananu pa ja odo..Triny wrote:Ako ideš na bolje kako može biti minus?kaja wrote:A kad vidim da netko ima 15 godina staza u 20 firmi odma mi je jasno da je to niškorist i da zajebava svugdje.
Nego što misliš kako izgleda knjižica uspješnih znanstvenika? Nemaju stalno zaposlenje i ne sjede na radnom mjestu do mirovine. Nego se ide od projekta do projekta, ponekad se radi i za 2-3 poslodavca odjednom.
To što si ti svako jutro u točno vrijeme na radnom mjestu ne znači da si produktivna i da stvaraš neku dodanu vrijednost.
2015-08-15
Naravno da radim sama za sebe.kaja wrote:Pa ako imas punu knjižicu, dobro nje nema vise ali imas ispis staza trebala bi.Triny wrote:Na sreću ne moram se zamarati ljudskim resursima.kaja wrote:Aha, na bolje pa svakih 6 mjeseci , netko da bananu pa ja odo..Triny wrote:Ako ideš na bolje kako može biti minus?kaja wrote:A kad vidim da netko ima 15 godina staza u 20 firmi odma mi je jasno da je to niškorist i da zajebava svugdje.
Osim ako ne radiš sama za sebe..
Trinity-
2014-04-17
ne, nisam uvije na bausteli, nit radim isti posao na baustelama,RayMabus wrote:Dobro to je bauštela , poslovi na ugovor , to je drugo ....u biti radiš bauštelu cijelo vrijeme pa je to jedan posao.Leviathan2 wrote:zasto, evo ja sam promjenio preko 20 firmi do sada, u bilo koju da se vratim docekali bi me rasirenih ruku, neki me i nakon 10 godina imaju u imeniku i zovu kad je kakva jebena intervencija, nikad do sad nisam predavao kurikulim, jednostavno dajem ponudu da cu im iznajmit svoje usluge po toj cijeni i ukoliko nisu zadovoljni nakon mjesec dana mi mogu dati placu obicnog sljakera sa najnizom placom i otkaz, jos nijednom se nije dogodilo da je doslo do tog scenarija, radi fer odnosa uvijek kazem koliko cu minimalno ostat i da ce biti unaprijed obavjesteni ako idem al nemam namjeru cekat pemziju, jednostavno mjenjam firme zbog mog osobnog naucavanja, svaka firma svako gradiliste nosi nesto za naucit,kaja wrote:A kad vidim da netko ima 15 godina staza u 20 firmi odma mi je jasno da je to niškorist i da zajebava svugdje.
alo
dogodilo se i meni dva puta da sam u toku radnog vremena dao otkaz, momentalni, skidaj radno odijelo i zdravo, posao u tijeku al to me ne jebe, jednom samo zbog jedne rjeci od strane nadredjenog, koji su oni kurac da meni mogu srati, ja iznajmljujem svoje znanje i svoj rad, i to tako tretiram a ne da molim milostinju i zaposlenje
E tako tako treba...Leviathan2 wrote:ne, nisam uvije na bausteli, nit radim isti posao na baustelama,RayMabus wrote:Dobro to je bauštela , poslovi na ugovor , to je drugo ....u biti radiš bauštelu cijelo vrijeme pa je to jedan posao.Leviathan2 wrote:zasto, evo ja sam promjenio preko 20 firmi do sada, u bilo koju da se vratim docekali bi me rasirenih ruku, neki me i nakon 10 godina imaju u imeniku i zovu kad je kakva jebena intervencija, nikad do sad nisam predavao kurikulim, jednostavno dajem ponudu da cu im iznajmit svoje usluge po toj cijeni i ukoliko nisu zadovoljni nakon mjesec dana mi mogu dati placu obicnog sljakera sa najnizom placom i otkaz, jos nijednom se nije dogodilo da je doslo do tog scenarija, radi fer odnosa uvijek kazem koliko cu minimalno ostat i da ce biti unaprijed obavjesteni ako idem al nemam namjeru cekat pemziju, jednostavno mjenjam firme zbog mog osobnog naucavanja, svaka firma svako gradiliste nosi nesto za naucit,kaja wrote:A kad vidim da netko ima 15 godina staza u 20 firmi odma mi je jasno da je to niškorist i da zajebava svugdje.
alo
dogodilo se i meni dva puta da sam u toku radnog vremena dao otkaz, momentalni, skidaj radno odijelo i zdravo, posao u tijeku al to me ne jebe, jednom samo zbog jedne rjeci od strane nadredjenog, koji su oni kurac da meni mogu srati, ja iznajmljujem svoje znanje i svoj rad, i to tako tretiram a ne da molim milostinju i zaposlenje
Guest- Guest
Ma to ti je odma pokazatelj , zato i kažem. Ili su je stjerali svi jer ne radi a sere i nitko se ne trudi zadržati ju ili ju boli ona stvar za posao, opet joj se ne radi pa odlazi . Ako vrijediš , zadržavati ce te netko.RayMabus wrote:Ma znam , zato sam se i nasmija kad sam ponovo pročita da vidim šta to sad ova piše.kaja wrote:Ma ne, nisi dobro pročitao.RayMabus wrote:Ja pročita : Kad netko ima 15 godina staža na jednom te istom mjestu da je to minus samo takav.kaja wrote:A kad vidim da netko ima 15 godina staza u 20 firmi odma mi je jasno da je to niškorist i da zajebava svugdje.
Inače baš nedavno , ženska nije uspila niti izdržat dvije godine , svi pucali po šavovima s njom , ono mi se moramo prilagođavat njoj a ne ona poslu i nama tj ono ok nama aj al ni poslu nego ona je centar svita , baš poslovođa gleda njenu knjižicu i da to ima puno poslova a da se nije zadržala .....i meni više prekipilo i ja je posla u tri pizde materine i ova zvala glavnog šefa , kao ona je dobra s njime , on zva mene , dobija odgovor i ova odletila odma taj misec .....radila do kraja i nema produžetka ugovora više ....aj ti moja kuči.
2015-08-15
Ma ok i ja sam tako jednom udarija nogom kutiju od alata da je odletila po cijelom skladištu i samo reka doč ču po knjižicu i otiša ča ....puka mi film , štaš ti mene zahebavat , oteza mi s plačom , nabiva poslove i ja to riješija jednim udarcem u kutiju alata da je sve odletilo u tri pm.Leviathan2 wrote:ne, nisam uvije na bausteli, nit radim isti posao na baustelama,RayMabus wrote:Dobro to je bauštela , poslovi na ugovor , to je drugo ....u biti radiš bauštelu cijelo vrijeme pa je to jedan posao.Leviathan2 wrote:zasto, evo ja sam promjenio preko 20 firmi do sada, u bilo koju da se vratim docekali bi me rasirenih ruku, neki me i nakon 10 godina imaju u imeniku i zovu kad je kakva jebena intervencija, nikad do sad nisam predavao kurikulim, jednostavno dajem ponudu da cu im iznajmit svoje usluge po toj cijeni i ukoliko nisu zadovoljni nakon mjesec dana mi mogu dati placu obicnog sljakera sa najnizom placom i otkaz, jos nijednom se nije dogodilo da je doslo do tog scenarija, radi fer odnosa uvijek kazem koliko cu minimalno ostat i da ce biti unaprijed obavjesteni ako idem al nemam namjeru cekat pemziju, jednostavno mjenjam firme zbog mog osobnog naucavanja, svaka firma svako gradiliste nosi nesto za naucit,kaja wrote:A kad vidim da netko ima 15 godina staza u 20 firmi odma mi je jasno da je to niškorist i da zajebava svugdje.
alo
Čuj bauštela si , logično je da šetaš tamo di ima poslova , to se nekonta.
2014-04-11
E to sam i ja napravila, dala izvanredni otkaz poslodavcu...tko ne zna, i to se može...Leviathan2 wrote:ne, nisam uvije na bausteli, nit radim isti posao na baustelama,RayMabus wrote:Dobro to je bauštela , poslovi na ugovor , to je drugo ....u biti radiš bauštelu cijelo vrijeme pa je to jedan posao.Leviathan2 wrote:zasto, evo ja sam promjenio preko 20 firmi do sada, u bilo koju da se vratim docekali bi me rasirenih ruku, neki me i nakon 10 godina imaju u imeniku i zovu kad je kakva jebena intervencija, nikad do sad nisam predavao kurikulim, jednostavno dajem ponudu da cu im iznajmit svoje usluge po toj cijeni i ukoliko nisu zadovoljni nakon mjesec dana mi mogu dati placu obicnog sljakera sa najnizom placom i otkaz, jos nijednom se nije dogodilo da je doslo do tog scenarija, radi fer odnosa uvijek kazem koliko cu minimalno ostat i da ce biti unaprijed obavjesteni ako idem al nemam namjeru cekat pemziju, jednostavno mjenjam firme zbog mog osobnog naucavanja, svaka firma svako gradiliste nosi nesto za naucit,kaja wrote:A kad vidim da netko ima 15 godina staza u 20 firmi odma mi je jasno da je to niškorist i da zajebava svugdje.
alo
Trinity-
2014-04-17
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Zoran Meter: Amerika će izgubiti kako god okreneš, bliski istok je otišao dalje....
» zoran meter: bitka za DEIR EZ ZOUR podsjeća na herojsku obranu hrvatskog Vukovara u Domovinskom ratu
» INTERVJU Kolinde Grabar-Kitarović otkriva što će učiniti nakon što osvoji drugi mandat, te naglašava zašto je Zoran Milanović opasnost za Hrvatsku
» Meter o Siriji odličan
» Meter: TRUMP IZOLIRA AMERIKU, A NE IRAN
» zoran meter: bitka za DEIR EZ ZOUR podsjeća na herojsku obranu hrvatskog Vukovara u Domovinskom ratu
» INTERVJU Kolinde Grabar-Kitarović otkriva što će učiniti nakon što osvoji drugi mandat, te naglašava zašto je Zoran Milanović opasnost za Hrvatsku
» Meter o Siriji odličan
» Meter: TRUMP IZOLIRA AMERIKU, A NE IRAN
Page 6 of 9