Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
to ti je tak kad se zamjeriš lopti. drkali smo pola jeseni i naravno da je teško onda sreću okrenuti na svoju stranu. sve se vraća sve se plaća. treba sad samo zapeti pa bude boljeTommy Ramone wrote:Prvo poluvrijeme je to čak i dobro izgledalo, osim prvih 10 minuta. Puno šansi je Dinamo stvorio, dosta je i golman obranio. Neće ih gol.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/legendarni-stari-brk-hrvatskog-nogometa-sokirao-prema-onom-sto-je-prikazala-rijeka-nema-prevelike-sanse-za-naslov/5343595/
Bog svih trenera, ljudina!
Bog svih trenera, ljudina!
2015-08-19
Ajme Lončarević...daj nekog ozbiljnijeg ipak citiraj...Pernara recimo...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Ajme Lončarević...daj nekog ozbiljnijeg ipak citiraj...Pernara recimo...
Ne diraj mi Iliju, on mi je nekad davno bio trener, u kadetima i juniorima.
Guest- Guest
ne trebao bi jeličića ili židaka citirati. brk je sa goricom dobio arsenal
2015-08-19
Jebote, ovi iz riječice opet kmeče na suca i to opet nakon utakmice u kojoj su trebali dobiti 5-6 komada i sudac nije svirao čisti penal za Dinamo. Nevjerojatno je dokud ide ljudska glupost.
Zeko-
2015-08-26
Znaš li kol'ko je to puta Dinamo bio u prvenstvima bivše Juge ? Jedno 15-ak puta, a prvak juge bio je 4 puta. Valjda i sam vidiš da vam nebude lako, pogotovo jer još uvijek sve ovisi o Dinamu.nowitzki wrote:Jesenski prvaci
Zeko-
2015-08-26
Nisam gledao jucer ali sam superzadovoljan bodom
nowitzki-
2014-04-27
I TREBAS BITInowitzki wrote:Nisam gledao jucer ali sam superzadovoljan bodom
BUDALO TKO KMECI?
rijeka zasluženo prva ove jeseni a za dalje bumo vidjeli
2015-08-19
Boze dragi sta je bradaric falio u zadnjoj minuti.....kakav klosar, s tim da nam nisu igrali gavran, frankec i matei zadovoljan sam bodom...inace nebi bio
nowitzki-
2014-04-27
Kalibar taman za Rijeku...nowitzki wrote:Boze dragi sta je bradaric falio u zadnjoj minuti.....kakav klosar, s tim da nam nisu igrali gavran, frankec i matei zadovoljan sam bodom...inace nebi bio
A nešto će te možda i zaraditi na njemu, kad ga se gurnilo u repku...
Guest- Guest
Bradarica sam ja najvise pljuvao prosle sezone tj. od kad je dosao, ali ove sezone odlicno igra....opusteniji je, igra konstantno na visini zadatka....najugodnije iznenadjenje, uz prskala koji u karijeri nije branio u ozbiljnoj ekipi a ove sezone je isto odlican...mada gol mu ide na dusu
nowitzki-
2014-04-27
Bradarić je solidan igrača, ali ništa više od toga. Njegova dobra igra je plod dobrog trenerovog rada i igre cijele momčadi.nowitzki wrote:Bradarica sam ja najvise pljuvao prosle sezone tj. od kad je dosao, ali ove sezone odlicno igra....opusteniji je, igra konstantno na visini zadatka....najugodnije iznenadjenje, uz prskala koji u karijeri nije branio u ozbiljnoj ekipi a ove sezone je isto odlican...mada gol mu ide na dusu
Šta se tiće Prskala, prva utakmica Rijeke koju sam pratija ovu sezonu i mogu reći da sam se ugodno iznenadija s njim. Ne samo zbog obrana, ispucavanje, izlazak na visoke lopte, kompletno je bija odličan. Ako mogu suditi po jednoj utakmici, ostavija je na mene bolji dojam od Vargića.
I mislim da nije kriv za gol.
Guest- Guest
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50