ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dinamo Zagreb

Page 43 of 50 Previous  1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50  Next

Go down

Dinamo Zagreb - Page 43 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by muckodjubre 4/12/2016, 11:59

kuracodigraca wrote:
Sto'jan wrote:dobili ste crveni, dobili ste gro nepostojecih faulova, dobili ste 10 minuta produzutka, jos hocete sada penal. malo je mnogo, kume...
penal je bio ali nema veze. na sreću nama isti takav nisu svirali u salzburgu. nitko ne kmeči, znamo da smo slabiji nego prošlih sezona i imamo brdo problema. ali eto čisto odgovor na rečka kmečanja. a kaj se tiče ovog crvenog pa za isti takav faul je naš retardirani slovenac stojanović dobio drugi žuti u sevilli na sredini terena. faul je bio s leđa i to je čisti žuti. a da su suci stvarno htjeli biti zlonamjerni onda bi em svirali taj penal koji je i bio i priznali bi gol u zadnjoj sekundi iz zaleđa.

muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by sat2 4/12/2016, 12:02

Kao i košarci tako i u nogometu onaj tko je agresivniji ima i više prekršaja. Jeno je nepobitno, Riječani su kao nekada Hajdukovci u igru ušli više gledajući suca nego igru, a što se vidjelo na terenu. Tko može neka pogleda kako igrači Rijeke na svaku odluku suca reagiraju, a svaki faul na njima je obavezno valjanje. Toga kod igrača Dinama nema. Vešović je dobro prošao zahvaljujući razgovoru suca s njim, a mogao je ne razgovarati već pustiti da sere i dalje pa da prije Gorgona izađe ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by jalnirajko 4/12/2016, 12:02

najbolja mi je fora sa manceom i kekom. kek glumi gospodina i laganini prigovara čitavu tekmu. sudac ga upozori i onda nastupi mance koji ide namjerno isprovocirati crveni. i onda kek može žugati bez kazne do kraja tekme. škola vujoševića i mirka novosela  :coffee

Last edited by kuracodigraca on 4/12/2016, 12:05; edited 1 time in total
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko 4/12/2016, 12:04

sat2 wrote:Kao i košarci tako i u nogometu onaj tko je agresivniji ima i više prekršaja. Jeno je nepobitno, Riječani su kao nekada Hajdukovci u igru ušli više gledajući suca nego igru, a što se vidjelo na terenu. Tko može neka pogleda kako igrači Rijeke na svaku odluku suca reagiraju, a svaki faul na njima je obavezno valjanje. Toga kod igrača Dinama nema. Vešović je dobro prošao zahvaljujući razgovoru suca s njim, a mogao je ne razgovarati već pustiti da sere i dalje pa da prije Gorgona izađe ...
vešovič je stalno prigovarao i širio ruke i nikom ništa. ali četnik to radi namjerno kao i čitava klupa s rekom kao što sam i opisao u prethodnom postu. i sad du oni žrtve u zadnje 2 tekme a ključne greške su bile na štetu belupa i dinama. jednostavno ciganska posla. oni to rade namjerno ako i ova farsa sa iskorištavačem nigerijske djece
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 4/12/2016, 12:06

kuracodigraca wrote:isprike ničeu kaj nismo dobili. jebat ga nemamo strijelca. dajte nam bar saida posudite da stignemo malu rečicu :)
Nema veze, ionako ćete bit prvaci sad kad je Miske pokupija repicu i put pod noge haha...
:D 
Bas me zanimaju iduće presice Kmeka i ostale ekipe koja se prodala mrskom rivalu...
:p
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 4/12/2016, 12:08

fridrih_niche wrote:
kuracodigraca wrote:isprike ničeu kaj nismo dobili. jebat ga nemamo strijelca. dajte nam bar saida posudite da stignemo malu rečicu :)
Nema veze, ionako ćete bit prvaci sad kad je Miske pokupija repicu i put pod noge haha...
Bas me zanimaju iduće presice Kmeka i ostale ekipe koja se prodala mrskom rivalu...
dobro ali dajte nam bar zolju za zadnjih 10 minuta. to bu dovoljno.;)
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 4/12/2016, 12:11

Meni je fora bila kad je Zoran Mamić lani na Rujevici namjerno provocira suca i 7-8 minuta staja uz aut liniju na centru,a sudac nije moga, pardon nije smije niti obratiti mu se (ironija da bude veča, sudac Matoc koji je svojevremeno isključija Tudora jer je 20 cm napustija prostor označen za trenere dok je davao upute igračima, nekoliko minuta poslje situacije kad svoj prostor napušta trener domačina Scoria i udara nogom u guzicu igrača svoje momčadi)

http://www.goal.com/hr/news/12392/komentari/2015/10/26/16690222/mami%C4%87eva-demonstracija-mo%C4%87i-ajde-isklju%C4%8Di-me-ako-smije%C5%A1

Sve dok Kek nije doša do njega,pa ih je sudac poslao da se lijepo vrate na klupu.

Ciganska škola...  Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/12/2016, 12:13

kuracodigraca wrote:
fridrih_niche wrote:
Zolja bi van dobro dosa, klasa je iako je lagani vepar...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/12/2016, 12:13

kuracodigraca wrote:
fridrih_niche wrote:

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/12/2016, 12:14

kuracodigraca wrote:
sat2 wrote:Kao i košarci tako i u nogometu onaj tko je agresivniji ima i više prekršaja. Jeno je nepobitno, Riječani su kao nekada Hajdukovci u igru ušli više gledajući suca nego igru, a što se vidjelo na terenu. Tko može neka pogleda kako igrači Rijeke na svaku odluku suca reagiraju, a svaki faul na njima je obavezno valjanje. Toga kod igrača Dinama nema. Vešović je dobro prošao zahvaljujući razgovoru suca s njim, a mogao je ne razgovarati već pustiti da sere i dalje pa da prije Gorgona izađe ...
vešovič je stalno prigovarao i širio ruke i nikom ništa. ali četnik to radi namjerno kao i čitava klupa s rekom kao što sam i opisao u prethodnom postu. i sad du oni žrtve u zadnje 2 tekme a ključne greške su bile na štetu belupa i dinama. jednostavno ciganska posla. oni to rade namjerno ako i ova farsa sa iskorištavačem nigerijske djece

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 4/12/2016, 12:15

zoki je gospodin čovjek za cigane tipa keka ili pušnika  :coffee
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by muckodjubre 4/12/2016, 12:17

fridrih_niche wrote:
kuracodigraca wrote:
fridrih_niche wrote:
;)
Za njega je kranjčar ko iz aušvica

Dinamo Zagreb - Page 43 6b8efe2f85c2b63406b2Dinamo Zagreb - Page 43 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Dinamo Zagreb - Page 43 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by jalnirajko 4/12/2016, 12:17

fridrih_niche wrote:
kuracodigraca wrote:
fridrih_niche wrote:
;)
a volio bih i antu mišu da bude pomoćni bratku da primi vešovića za skalp kak je i svojedobno sinišu mihajlovića. ante heroj i ljudina!

Dinamo Zagreb - Page 43 2Q==
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 4/12/2016, 12:22

Zoran Mamić je cigan i smeće vjerovatno gore od ovih dvoje slovenaca (s tim da je Kek trener i tu ću mu uvik priznati) samo je u ovoj močvari ko trener Dinama ima manje prilike to pokazati.

A kad pričamo o gospodinu i čovjeku, to je zadnjih godina u našem nogometu (kad pričamo o trenerima) bija jedino Damir Burić.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/12/2016, 12:22

kuracodigraca wrote:zoki je gospodin čovjek za cigane tipa keka ili pušnika  :coffee

gazdina krv, jbg... :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 4/12/2016, 12:24

Sto'jan wrote:
kuracodigraca wrote:zoki je gospodin čovjek za cigane tipa keka ili pušnika  :coffee

gazdina krv, jbg... :D
Ljudine! Da nije njih dvojice tko bi ih spašavao i tko bi im bio kriv što nisu prvaci ;)
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 4/12/2016, 12:39

amper1950 wrote:Zoran Mamić je cigan i smeće vjerovatno gore od ovih dvoje slovenaca (s tim da je Kek trener i tu ću mu uvik priznati) samo je u ovoj močvari ko trener Dinama ima manje prilike to pokazati.

A kad pričamo o gospodinu i čovjeku, to je zadnjih godina u našem nogometu (kad pričamo o trenerima) bija jedino Damir Burić.
A ti poznaš Zorana Mamića pa znaš kakav je on čovjek? Po čemu se on kao trener ciganski ponašao?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/12/2016, 12:45

Probudim se poslije svadbe i ne shvaćam što se dogodilo. Uspio sam jučer pogledati samo prvo poluvrijeme zato mi nije jasno o čemu se radi. To prvo poluvrijeme je Dinamo trebao dobiti barem s dva razlike s obzirom na šanse, bolji su bili, a suđenje je bilo OK osim situacije za penal, no ajde. Vidio sam gol koji je dala Rijeka. To je presmiješno, takve golove ne primaju ekipe u zadnjoj ligi, da devet igrača ode na korner i onda se nitko ne stigne vratiti nakon izgubljene lopte. Ostalo nisam gledao pa ne bih komentirao. Drugi žuti Gorgona sam vidio, po meni opravdan, faul s leđa kad Sigali vuče nekakvu polukontru, ne znam kako je dobio prvog.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 4/12/2016, 13:20

Tommy Ramone wrote:Probudim se poslije svadbe i ne shvaćam što se dogodilo. Uspio sam jučer pogledati samo prvo poluvrijeme zato mi nije jasno o čemu se radi. To prvo poluvrijeme je Dinamo trebao dobiti barem s dva razlike s obzirom na šanse, bolji su bili, a suđenje je bilo OK osim situacije za penal, no ajde. Vidio sam gol koji je dala Rijeka. To je presmiješno, takve golove ne primaju ekipe u zadnjoj ligi, da devet igrača ode na korner i onda se nitko ne stigne vratiti nakon izgubljene lopte. Ostalo nisam gledao pa ne bih komentirao. Drugi žuti Gorgona sam vidio, po meni opravdan, faul s leđa kad Sigali vuče nekakvu polukontru, ne znam kako je dobio prvog.
kratko i jasno, bili smo bolji ali ne znamo zabiti gol. plus ovo je sad ipak nova momčad koja se slaže i zato se događaju greške. sve u svemu i dalje smo u utrci ali bit će jakjo teško. treba nam klasni napadač i klasni veznjak.
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 4/12/2016, 13:31

Prvo poluvrijeme je to čak i dobro izgledalo, osim prvih 10 minuta. Puno šansi je Dinamo stvorio, dosta je i golman obranio. Neće ih gol.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 4/12/2016, 13:41

Tommy Ramone wrote:Prvo poluvrijeme je to čak i dobro izgledalo, osim prvih 10 minuta. Puno šansi je Dinamo stvorio, dosta je i golman obranio. Neće ih gol.
to ti je tak kad se zamjeriš lopti. drkali smo pola jeseni i naravno da je teško onda sreću okrenuti na svoju stranu. sve se vraća sve se plaća. treba sad samo zapeti pa bude bolje
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 43 of 50 Previous  1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics