Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
kuracodigraca wrote:penal je bio ali nema veze. na sreću nama isti takav nisu svirali u salzburgu. nitko ne kmeči, znamo da smo slabiji nego prošlih sezona i imamo brdo problema. ali eto čisto odgovor na rečka kmečanja. a kaj se tiče ovog crvenog pa za isti takav faul je naš retardirani slovenac stojanović dobio drugi žuti u sevilli na sredini terena. faul je bio s leđa i to je čisti žuti. a da su suci stvarno htjeli biti zlonamjerni onda bi em svirali taj penal koji je i bio i priznali bi gol u zadnjoj sekundi iz zaleđa.Sto'jan wrote:dobili ste crveni, dobili ste gro nepostojecih faulova, dobili ste 10 minuta produzutka, jos hocete sada penal. malo je mnogo, kume...
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Kao i košarci tako i u nogometu onaj tko je agresivniji ima i više prekršaja. Jeno je nepobitno, Riječani su kao nekada Hajdukovci u igru ušli više gledajući suca nego igru, a što se vidjelo na terenu. Tko može neka pogleda kako igrači Rijeke na svaku odluku suca reagiraju, a svaki faul na njima je obavezno valjanje. Toga kod igrača Dinama nema. Vešović je dobro prošao zahvaljujući razgovoru suca s njim, a mogao je ne razgovarati već pustiti da sere i dalje pa da prije Gorgona izađe ...
sat2-
2015-09-28
najbolja mi je fora sa manceom i kekom. kek glumi gospodina i laganini prigovara čitavu tekmu. sudac ga upozori i onda nastupi mance koji ide namjerno isprovocirati crveni. i onda kek može žugati bez kazne do kraja tekme. škola vujoševića i mirka novosela
Last edited by kuracodigraca on 4/12/2016, 12:05; edited 1 time in total
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
vešovič je stalno prigovarao i širio ruke i nikom ništa. ali četnik to radi namjerno kao i čitava klupa s rekom kao što sam i opisao u prethodnom postu. i sad du oni žrtve u zadnje 2 tekme a ključne greške su bile na štetu belupa i dinama. jednostavno ciganska posla. oni to rade namjerno ako i ova farsa sa iskorištavačem nigerijske djecesat2 wrote:Kao i košarci tako i u nogometu onaj tko je agresivniji ima i više prekršaja. Jeno je nepobitno, Riječani su kao nekada Hajdukovci u igru ušli više gledajući suca nego igru, a što se vidjelo na terenu. Tko može neka pogleda kako igrači Rijeke na svaku odluku suca reagiraju, a svaki faul na njima je obavezno valjanje. Toga kod igrača Dinama nema. Vešović je dobro prošao zahvaljujući razgovoru suca s njim, a mogao je ne razgovarati već pustiti da sere i dalje pa da prije Gorgona izađe ...
2015-08-19
Nema veze, ionako ćete bit prvaci sad kad je Miske pokupija repicu i put pod noge haha...kuracodigraca wrote:isprike ničeu kaj nismo dobili. jebat ga nemamo strijelca. dajte nam bar saida posudite da stignemo malu rečicu
:D
Bas me zanimaju iduće presice Kmeka i ostale ekipe koja se prodala mrskom rivalu...
:p
Guest- Guest
dobro ali dajte nam bar zolju za zadnjih 10 minuta. to bu dovoljno.fridrih_niche wrote:Nema veze, ionako ćete bit prvaci sad kad je Miske pokupija repicu i put pod noge haha...kuracodigraca wrote:isprike ničeu kaj nismo dobili. jebat ga nemamo strijelca. dajte nam bar saida posudite da stignemo malu rečicu
Bas me zanimaju iduće presice Kmeka i ostale ekipe koja se prodala mrskom rivalu...
2015-08-19
Meni je fora bila kad je Zoran Mamić lani na Rujevici namjerno provocira suca i 7-8 minuta staja uz aut liniju na centru,a sudac nije moga, pardon nije smije niti obratiti mu se (ironija da bude veča, sudac Matoc koji je svojevremeno isključija Tudora jer je 20 cm napustija prostor označen za trenere dok je davao upute igračima, nekoliko minuta poslje situacije kad svoj prostor napušta trener domačina Scoria i udara nogom u guzicu igrača svoje momčadi)
http://www.goal.com/hr/news/12392/komentari/2015/10/26/16690222/mami%C4%87eva-demonstracija-mo%C4%87i-ajde-isklju%C4%8Di-me-ako-smije%C5%A1
Sve dok Kek nije doša do njega,pa ih je sudac poslao da se lijepo vrate na klupu.
Ciganska škola...
http://www.goal.com/hr/news/12392/komentari/2015/10/26/16690222/mami%C4%87eva-demonstracija-mo%C4%87i-ajde-isklju%C4%8Di-me-ako-smije%C5%A1
Sve dok Kek nije doša do njega,pa ih je sudac poslao da se lijepo vrate na klupu.
Ciganska škola...
Guest- Guest
Zolja bi van dobro dosa, klasa je iako je lagani vepar...kuracodigraca wrote:dobro ali dajte nam bar zolju za zadnjih 10 minuta. to bu dovoljno.fridrih_niche wrote:Nema veze, ionako ćete bit prvaci sad kad je Miske pokupija repicu i put pod noge haha...kuracodigraca wrote:isprike ničeu kaj nismo dobili. jebat ga nemamo strijelca. dajte nam bar saida posudite da stignemo malu rečicu
;)
Guest- Guest
kuracodigraca wrote:dobro ali dajte nam bar zolju za zadnjih 10 minuta. to bu dovoljno.fridrih_niche wrote:Nema veze, ionako ćete bit prvaci sad kad je Miske pokupija repicu i put pod noge haha...kuracodigraca wrote:isprike ničeu kaj nismo dobili. jebat ga nemamo strijelca. dajte nam bar saida posudite da stignemo malu rečicu
Guest- Guest
kuracodigraca wrote:vešovič je stalno prigovarao i širio ruke i nikom ništa. ali četnik to radi namjerno kao i čitava klupa s rekom kao što sam i opisao u prethodnom postu. i sad du oni žrtve u zadnje 2 tekme a ključne greške su bile na štetu belupa i dinama. jednostavno ciganska posla. oni to rade namjerno ako i ova farsa sa iskorištavačem nigerijske djecesat2 wrote:Kao i košarci tako i u nogometu onaj tko je agresivniji ima i više prekršaja. Jeno je nepobitno, Riječani su kao nekada Hajdukovci u igru ušli više gledajući suca nego igru, a što se vidjelo na terenu. Tko može neka pogleda kako igrači Rijeke na svaku odluku suca reagiraju, a svaki faul na njima je obavezno valjanje. Toga kod igrača Dinama nema. Vešović je dobro prošao zahvaljujući razgovoru suca s njim, a mogao je ne razgovarati već pustiti da sere i dalje pa da prije Gorgona izađe ...
Guest- Guest
zoki je gospodin čovjek za cigane tipa keka ili pušnika
2015-08-19
Za njega je kranjčar ko iz aušvicafridrih_niche wrote:Zolja bi van dobro dosa, klasa je iako je lagani vepar...kuracodigraca wrote:dobro ali dajte nam bar zolju za zadnjih 10 minuta. to bu dovoljno.fridrih_niche wrote:Nema veze, ionako ćete bit prvaci sad kad je Miske pokupija repicu i put pod noge haha...kuracodigraca wrote:isprike ničeu kaj nismo dobili. jebat ga nemamo strijelca. dajte nam bar saida posudite da stignemo malu rečicu
;)
a volio bih i antu mišu da bude pomoćni bratku da primi vešovića za skalp kak je i svojedobno sinišu mihajlovića. ante heroj i ljudina!fridrih_niche wrote:Zolja bi van dobro dosa, klasa je iako je lagani vepar...kuracodigraca wrote:dobro ali dajte nam bar zolju za zadnjih 10 minuta. to bu dovoljno.fridrih_niche wrote:Nema veze, ionako ćete bit prvaci sad kad je Miske pokupija repicu i put pod noge haha...kuracodigraca wrote:isprike ničeu kaj nismo dobili. jebat ga nemamo strijelca. dajte nam bar saida posudite da stignemo malu rečicu
;)
2015-08-19
Zoran Mamić je cigan i smeće vjerovatno gore od ovih dvoje slovenaca (s tim da je Kek trener i tu ću mu uvik priznati) samo je u ovoj močvari ko trener Dinama ima manje prilike to pokazati.
A kad pričamo o gospodinu i čovjeku, to je zadnjih godina u našem nogometu (kad pričamo o trenerima) bija jedino Damir Burić.
A kad pričamo o gospodinu i čovjeku, to je zadnjih godina u našem nogometu (kad pričamo o trenerima) bija jedino Damir Burić.
Guest- Guest
kuracodigraca wrote:zoki je gospodin čovjek za cigane tipa keka ili pušnika
gazdina krv, jbg...
Guest- Guest
Ljudine! Da nije njih dvojice tko bi ih spašavao i tko bi im bio kriv što nisu prvaciSto'jan wrote:kuracodigraca wrote:zoki je gospodin čovjek za cigane tipa keka ili pušnika
gazdina krv, jbg...
2015-08-19
A ti poznaš Zorana Mamića pa znaš kakav je on čovjek? Po čemu se on kao trener ciganski ponašao?amper1950 wrote:Zoran Mamić je cigan i smeće vjerovatno gore od ovih dvoje slovenaca (s tim da je Kek trener i tu ću mu uvik priznati) samo je u ovoj močvari ko trener Dinama ima manje prilike to pokazati.
Guest- Guest
Probudim se poslije svadbe i ne shvaćam što se dogodilo. Uspio sam jučer pogledati samo prvo poluvrijeme zato mi nije jasno o čemu se radi. To prvo poluvrijeme je Dinamo trebao dobiti barem s dva razlike s obzirom na šanse, bolji su bili, a suđenje je bilo OK osim situacije za penal, no ajde. Vidio sam gol koji je dala Rijeka. To je presmiješno, takve golove ne primaju ekipe u zadnjoj ligi, da devet igrača ode na korner i onda se nitko ne stigne vratiti nakon izgubljene lopte. Ostalo nisam gledao pa ne bih komentirao. Drugi žuti Gorgona sam vidio, po meni opravdan, faul s leđa kad Sigali vuče nekakvu polukontru, ne znam kako je dobio prvog.
Guest- Guest
kratko i jasno, bili smo bolji ali ne znamo zabiti gol. plus ovo je sad ipak nova momčad koja se slaže i zato se događaju greške. sve u svemu i dalje smo u utrci ali bit će jakjo teško. treba nam klasni napadač i klasni veznjak.Tommy Ramone wrote:Probudim se poslije svadbe i ne shvaćam što se dogodilo. Uspio sam jučer pogledati samo prvo poluvrijeme zato mi nije jasno o čemu se radi. To prvo poluvrijeme je Dinamo trebao dobiti barem s dva razlike s obzirom na šanse, bolji su bili, a suđenje je bilo OK osim situacije za penal, no ajde. Vidio sam gol koji je dala Rijeka. To je presmiješno, takve golove ne primaju ekipe u zadnjoj ligi, da devet igrača ode na korner i onda se nitko ne stigne vratiti nakon izgubljene lopte. Ostalo nisam gledao pa ne bih komentirao. Drugi žuti Gorgona sam vidio, po meni opravdan, faul s leđa kad Sigali vuče nekakvu polukontru, ne znam kako je dobio prvog.
2015-08-19
Prvo poluvrijeme je to čak i dobro izgledalo, osim prvih 10 minuta. Puno šansi je Dinamo stvorio, dosta je i golman obranio. Neće ih gol.
Guest- Guest
to ti je tak kad se zamjeriš lopti. drkali smo pola jeseni i naravno da je teško onda sreću okrenuti na svoju stranu. sve se vraća sve se plaća. treba sad samo zapeti pa bude boljeTommy Ramone wrote:Prvo poluvrijeme je to čak i dobro izgledalo, osim prvih 10 minuta. Puno šansi je Dinamo stvorio, dosta je i golman obranio. Neće ih gol.
2015-08-19
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 43 of 50