Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Tommy Ramone wrote:Tako svejedno jer mi nećemo dobiti ni Osijek ni Rijeku ni Hajduk.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Tommy Ramone wrote:Tako svejedno jer mi nećemo dobiti ni Osijek ni Rijeku ni Hajduk.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
ali kad vidim ovu malu čmarrečicu kako kmeči nakon belupa volio bih da ih sjebemo
2015-08-19
Ako dođe eduardo moglo bi to biti puno bolje
fali nam napadač. scipelario bi i angela i hodžića. angelo mi je uvijek bio drag ali brate mili zabio si jedan jedini gol u hnl-u a nije da nije imao prilike. hodžić je drvo oduvijek. ali nam treba i 2 vezna igrača. veza nam je isto u kurcu ali napadač nam je prijeko potrebanmuckodjubre wrote:Ako dođe eduardo moglo bi to biti puno bolje
2015-08-19
Ovih se dana čeka i konačna odluka o Ademiju. To mi je igrač koji najviše fali od svih, jer osim kaj je izvrsno igral k'o taj zadnji vezni, zna i prema naprijed, a zna i gol zabiti.
Zeko-
2015-08-26
:Dkuracodigraca wrote:ali kad vidim ovu malu čmarrečicu kako kmeči nakon belupa volio bih da ih sjebemo
Guest- Guest
strašno faliZeko wrote:Ovih se dana čeka i konačna odluka o Ademiju. To mi je igrač koji najviše fali od svih, jer osim kaj je izvrsno igral k'o taj zadnji vezni, zna i prema naprijed, a zna i gol zabiti.
2015-08-19
Tko kupit kartu za Lyon, besplatno može na Rijeku!
http://www.index.hr/sport/clanak/dinamo-trazi-podrsku-navijaca-tko-kupi-kartu-za-lyon-besplatno-moze-na-derbi-hnla/933204.aspx
Kakvo pišanje po sebi...
http://www.index.hr/sport/clanak/dinamo-trazi-podrsku-navijaca-tko-kupi-kartu-za-lyon-besplatno-moze-na-derbi-hnla/933204.aspx
Kakvo pišanje po sebi...
Guest- Guest
Ovo je stvarno tragedija...amper1950 wrote:Tko kupit kartu za Lyon, besplatno može na Rijeku!
Kakvo pišanje po sebi...
Možda i najgori projekt njihovog marketinga...
Ka da im Zekan radi na tome, toliko je retardirano...
:(
Guest- Guest
Sićan se one priče koja se godinama vrtila kak se ljudima ne gleda isti film. Pa sad je malo drugačiji film, sad Dinamo lovi zaostatak, lovi Rijeku, gdje su sad ljudi? Zašto se daju besplatne ulaznice? Uz to će još uključiti i Hanžeković s svojim SN, pa ako kupiš to smeće od novina, dobiješ besplatnu ulaznicu ko već više kola kad Dinamo igra doma... Kakva tragedija...fridrih_niche wrote:
Ovo je stvarno tragedija...
Možda i najgori projekt njihovog marketinga...
Ka da im Zekan radi na tome, toliko je retardirano...
:(
Guest- Guest
Ostavite naše "tragedije" da se mi nosimo sa njima, majmunčići mali retardirani. Ja ipak mislim da je daleko veća tragedija da klub hajdukove tradicije nije konkurentan u HNL-u već više od 10 godina.
Last edited by Zeko on 21/11/2016, 10:27; edited 1 time in total
Zeko-
2015-08-26
Ako im tribaju ovakve akcije za napunit stadion protiv Rijeke, onda bolje da ugase klub...
;)
;)
Guest- Guest
A to je ono šta sam priča o devastiranju... Stvarno sramota...fridrih_niche wrote:Ako im tribaju ovakve akcije za napunit stadion protiv Rijeke, onda bolje da ugase klub...
;)
Guest- Guest
a e.amper1950 wrote:A to je ono šta sam priča o devastiranju... Stvarno sramota...fridrih_niche wrote:Ako im tribaju ovakve akcije za napunit stadion protiv Rijeke, onda bolje da ugase klub...
;)
triba dovesti klub na rub stečaja i onda nek zagrebačka ulica osnuje udrugu naš dinamo i na temelju pameti i iskustva udruge naš hajduk spai dinamo kao što je naš hajduk spasio š.d.d.
tako neće doći do devastiranja ničega, osim zdrave pameti...
sitting_bull-
2015-09-28
"Ne znam što će biti sa ostalim hrvatskim klubovima, ne znam za Dinamo, Rijeku , Varteks ili Cibaliju, ali za Hajduk sam siguran da ce preživjeti i nadživjeti mnoge klubove. Stvorit će oni i kvalitetnu momčad , dočekat će oni europsko proljeće, jer imaju ono što drugi nemaju. Puno je lakše stvoriti dobru momčad, dočekati talentiranu generaciju, stabilizirati financije nego vratiti publiku na stadion. Veliku ljubav, vjeru i neizmjerno strpljenje je puno teže stvarati. To se ne može niti kupiti u ovo moderno doba kad sve ima svoju cijenu. Eto - zato je Hajduk u prednosti, jer nikad nije izgubio najvažniju utakmicu!"
Mario Stanić, kolovoz 2012 (godina kad je Hajduk bija na rubu stečaja, s preko 100 miljuna kuna duga, 5-6 neisplačenih plača i tko zna koliko sudskih sporova)
Neki su, čini mi se, već popušili onu najvažniju utakmicu!
Mario Stanić, kolovoz 2012 (godina kad je Hajduk bija na rubu stečaja, s preko 100 miljuna kuna duga, 5-6 neisplačenih plača i tko zna koliko sudskih sporova)
Neki su, čini mi se, već popušili onu najvažniju utakmicu!
Guest- Guest
To je tvoj komentar na činjenicu da Dinamo poklanja gratis kartu za Rijeku, ako kupiš kartu za Lyon?sitting_bull wrote:a e.amper1950 wrote:A to je ono šta sam priča o devastiranju... Stvarno sramota...fridrih_niche wrote:Ako im tribaju ovakve akcije za napunit stadion protiv Rijeke, onda bolje da ugase klub...
;)
triba dovesti klub na rub stečaja i onda nek zagrebačka ulica osnuje udrugu naš dinamo i na temelju pameti i iskustva udruge naš hajduk spai dinamo kao što je naš hajduk spasio š.d.d.
tako neće doći do devastiranja ničega, osim zdrave pameti...
:D
Pravi si političar, idealan za muljat ljude iz saborskih klupa...
;)
Guest- Guest
Je li Stanić u pravu ? Mislim da nije, a i činjenice to pokazuju.
Hajduk nema novce od rasprodaje generacije koja je igrala četvrt finale LP, kada su ti novci pokradeni i činjenica je da ih nije Mamić pokrao, dakle otprilike od 1995-e ili Hajduk je bez para punih 21 godinu.
S druge strane, Dinamo nema publiku od 2001, godine, dakle punih 15 godina.
I sad, kaj je teže, stabilizirat financije ili vratiti publiku, budemo vidjeli, ali iz priloženog je vidljivo da Dinamo ima još punih 6 godina vremena da vrati publiku i da tek ulovi 21 Hajdučku godinu bez para i to uz uvjet da Hajduk sutra stabilizira svoje financije.
Hajduk nema novce od rasprodaje generacije koja je igrala četvrt finale LP, kada su ti novci pokradeni i činjenica je da ih nije Mamić pokrao, dakle otprilike od 1995-e ili Hajduk je bez para punih 21 godinu.
S druge strane, Dinamo nema publiku od 2001, godine, dakle punih 15 godina.
I sad, kaj je teže, stabilizirat financije ili vratiti publiku, budemo vidjeli, ali iz priloženog je vidljivo da Dinamo ima još punih 6 godina vremena da vrati publiku i da tek ulovi 21 Hajdučku godinu bez para i to uz uvjet da Hajduk sutra stabilizira svoje financije.
Zeko-
2015-08-26
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50