Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Bradarić je solidan igrača, ali ništa više od toga. Njegova dobra igra je plod dobrog trenerovog rada i igre cijele momčadi.nowitzki wrote:Bradarica sam ja najvise pljuvao prosle sezone tj. od kad je dosao, ali ove sezone odlicno igra....opusteniji je, igra konstantno na visini zadatka....najugodnije iznenadjenje, uz prskala koji u karijeri nije branio u ozbiljnoj ekipi a ove sezone je isto odlican...mada gol mu ide na dusu
Šta se tiće Prskala, prva utakmica Rijeke koju sam pratija ovu sezonu i mogu reći da sam se ugodno iznenadija s njim. Ne samo zbog obrana, ispucavanje, izlazak na visoke lopte, kompletno je bija odličan. Ako mogu suditi po jednoj utakmici, ostavija je na mene bolji dojam od Vargića.
I mislim da nije kriv za gol.
Guest- Guest
A pogledo sam jednom sazetak, onako na brzinu...ucinilo mi se na prvu da je
nowitzki-
2014-04-27
I onda se korner ne izvede već Čorić i Šitum izigravaju frajere ...Tommy Ramone wrote:Probudim se poslije svadbe i ne shvaćam što se dogodilo. Uspio sam jučer pogledati samo prvo poluvrijeme zato mi nije jasno o čemu se radi. To prvo poluvrijeme je Dinamo trebao dobiti barem s dva razlike s obzirom na šanse, bolji su bili, a suđenje je bilo OK osim situacije za penal, no ajde. Vidio sam gol koji je dala Rijeka. To je presmiješno, takve golove ne primaju ekipe u zadnjoj ligi, da devet igrača ode na korner i onda se nitko ne stigne vratiti nakon izgubljene lopte. Ostalo nisam gledao pa ne bih komentirao. Drugi žuti Gorgona sam vidio, po meni opravdan, faul s leđa kad Sigali vuče nekakvu polukontru, ne znam kako je dobio prvog.
sat2-
2015-09-28
to drkanje na korneru nikada ne donese ništa dobro ili ubacuju kako spada ili radije nabij loptu svome golmanu u protivnom većinom bude kontra
[size=55]SUDAC VELIKOG DERBIJA OTVORIO DUŠU 'Ne mogu shvatiti da me tako napadaju. Dinamo sam oštetio za penal, a Mišiću sam trebao dati crveni...'[/size]
- Igrači Rijeke su od samog početka počeli vršiti pritisak na mene, protestirali su gotovo na svaku moju odluku.
- Ne mogu shvatiti da me sad tako optužuju... Pa, mogao sam dati crveni karton Mišiću kad je uletio u Livakovića. Sad sam baš malo prije pregledao snimku, zaista sam mogao pokazati crveni. Isto sam u analizi snimke vidio da sam mogao dosuditi jedanaesterac za Dinamo, da, igrao je Bradarić rukom. Međutim, ja to tako uživo nisam vidio...
- Ne mogu shvatiti da me sad tako optužuju... Pa, mogao sam dati crveni karton Mišiću kad je uletio u Livakovića. Sad sam baš malo prije pregledao snimku, zaista sam mogao pokazati crveni. Isto sam u analizi snimke vidio da sam mogao dosuditi jedanaesterac za Dinamo, da, igrao je Bradarić rukom. Međutim, ja to tako uživo nisam vidio...
To sam zaboravio. Mišić je ispao takvo govno da ga treba polomiti prvom prilikom. Na usporenoj snimci se vidi kako namjerno ostavlja nogu s podignutim đonom da bi ušao u golmana iako je bilo jasno da ne može do lopte. Normalni igrači u takvim situacijama štede golmane, a ovo govno baš suprotno. Sucu je to teško vidjeti ko i penal.
Guest- Guest
muckodjubre wrote:[size=55]SUDAC VELIKOG DERBIJA OTVORIO DUŠU 'Ne mogu shvatiti da me tako napadaju. Dinamo sam oštetio za penal, a Mišiću sam trebao dati crveni...'[/size]
Guest- Guest
muckodjubre wrote:- Igrači Rijeke su od samog početka počeli vršiti pritisak na mene, protestirali su gotovo na svaku moju odluku.
siroma'. neka ne plače, gazda će mu kupiti sendvič...
Guest- Guest
fakat, to je bio čisti crveni.Tommy Ramone wrote:To sam zaboravio. Mišić je ispao takvo govno da ga treba polomiti prvom prilikom. Na usporenoj snimci se vidi kako namjerno ostavlja nogu s podignutim đonom da bi ušao u golmana iako je bilo jasno da ne može do lopte. Normalni igrači u takvim situacijama štede golmane, a ovo govno baš suprotno. Sucu je to teško vidjeti ko i penal.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/veliki-preokret-najavio-novi-potres-u-hrvatskom-nogometu-damir-miskovic-povukao-ostavke-na-sve-funkcije-u-hns-u-slijedi-udar-na-sudacku-organizaciju/5347931/
miško se ipak naguzio tati.
2015-08-19
Ljudina!Sto'jan wrote:muckodjubre wrote:[size=55]SUDAC VELIKOG DERBIJA OTVORIO DUŠU 'Ne mogu shvatiti da me tako napadaju. Dinamo sam oštetio za penal, a Mišiću sam trebao dati crveni...'[/size]
2015-08-19
kuracodigraca wrote:fakat, to je bio čisti crveni.Tommy Ramone wrote:To sam zaboravio. Mišić je ispao takvo govno da ga treba polomiti prvom prilikom. Na usporenoj snimci se vidi kako namjerno ostavlja nogu s podignutim đonom da bi ušao u golmana iako je bilo jasno da ne može do lopte. Normalni igrači u takvim situacijama štede golmane, a ovo govno baš suprotno. Sucu je to teško vidjeti ko i penal.
To je bilo odmah na početku. OK, ne treba možda dat crveni, ali žuti ko kuća. No par igrača Rijeka su i na žuti odmah skočili na suca, nevjerojatno. Prikazuje kamera onog cigana Vešovića, smrad se na svaku odluku buni i maše rukama od početka utakmice.
Guest- Guest
Hehehe...ne možeš samo tako izaći iz kola.kuracodigraca wrote:http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/veliki-preokret-najavio-novi-potres-u-hrvatskom-nogometu-damir-miskovic-povukao-ostavke-na-sve-funkcije-u-hns-u-slijedi-udar-na-sudacku-organizaciju/5347931/
Guest- Guest
A suci im vec 2 tekme opraštaju penale- sad i kontra belupamuckodjubre wrote:- Igrači Rijeke su od samog početka počeli vršiti pritisak na mene, protestirali su gotovo na svaku moju odluku.
kako sam mu se najebao četničke majke. njega bih mogao koknuti bez grižnje savjesti.Tommy Ramone wrote:
To je bilo odmah na početku. OK, ne treba možda dat crveni, ali žuti ko kuća. No par igrača Rijeka su i na žuti odmah skočili na suca, nevjerojatno. Prikazuje kamera onog cigana Vešovića, smrad se na svaku odluku buni i maše rukama od početka utakmice.
2015-08-19
daj zamisli, dođe tu u hnl, crnogorska srbendara i zvezdin cigan i odmah je najglasniji i najveći borac protiv metropole. pa to je kao da dođeš prvi put u kvartovski birc u begešu gdje ekipa gleda primjerice zvezda radnički a ti uzmeš daljinski i okreneš na hertha leverkusen
2015-08-19
Drugo poluvrimemuckodjubre wrote:
- Ne mogu shvatiti da me sad tako optužuju... ..
Nije sviran prekršaj igrača Dinama:
https://streamable.com/yyr7
https://streamable.com/qppr
https://streamable.com/dv1e
Nije sviran čisti crveni karton za Sigali-a (namjerno udaranje visoko podignutom nogom):
https://streamable.com/3xz8
S druge strane uredno je Rijeci sve sudija, pa je na kraju igrač Rijeke dobija drugi žuti zbog starta kakve za Dinamo nije ni sudija:
Možda ogledan primjer kriterija suđenja u 2 poluvrimenu:
https://streamable.com/kcl4
Prvo krivo dosuđen aut (umisto za Rijeku dosuđen za Dinamo) da bi u nastavku svirao prekršaj koji je valjda samo on vidija, i onda Gorgon dobije prvi žuti zbog prigovora.
Pa nek se onda pita zašto ga napadaju. Možemo pričati o jednoj-dvi greške koju sudac napravi, a u subotu u drugom poluvrimenu je bilo čisto masakriranje s kriterijem koji je sudac provodio. Mali miljun sitnih grešaka, toleriranje prekršaja i napucavanja lopte kad je sviran prekršaj igračima Dinama:
https://streamable.com/7nhs
dok je s druge protiv riječana svirao sve i svašta (što je i što nije) i u čas ostaneš bez igrača koji je vjerovatno bio najbolji od strane rijeke na terenu (uz golmana).
Takvi masakri u kriteriju suđenja ne mogu biti greške suca, već jedino namjerno napravljeno i iz Rijeke s pravom prigovaraju, točnije imali bi pravo da su drugačije okolnosti i da im vodstvo nije u braku s ovakvim HNS-om...
Guest- Guest
sve im svirao osim čistoga penala u 1.p pri 0-0
i crvenog zbog udaranja golmana. i jedno 5-6 žutih vešoviću zbog odmahivanja rukom.muckodjubre wrote:sve im svirao osim čistoga penala u 1.p pri 0-0
2015-08-19
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 45 of 50