Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
ladara i prosinečki su jedini ostali nepodmireni. Cvitanoviću su kompenzacijama uglavnom, a možda i u cjelosti vratili dug.sat2 wrote:Nije hrpu ... samo dvojicu ... , a i to je Canjuga zajebao, a ne Dinamo ... kao što nije Hajduk nesposoban i lopovski već gradonačelnici (Splita i Trogira ...) i pekari ...fridrih_niche wrote:Jedino da san pa s Marsa ka i ovaj vuk...sat2 wrote:Tek si sada to čitao ...fridrih_niche wrote:Čitan u Sportskima kako Prosinečki tvrdi da ga je Dinamo zajeba za lovu i osta mu dužan...
Koji mali klub...
:D
:D
Notorna je činjenica da je Dinamo zajeba hrpu svojih legendi...
Ovo samo nabijan na nos onima koji su spominjali Baku i Hajduka i sudski proces...
;)
točno je kako je taj dug kroz neplaćene ugovore ostao od canjuge...
sitting_bull-
2015-09-28
U ovom boldanom si, makar nesvjesno, u pravu.sat2 wrote:
Nije hrpu ... samo dvojicu ... , a i to je Canjuga zajebao, a ne Dinamo ... kao što nije Hajduk nesposoban i lopovski već gradonačelnici (Splita i Trogira ...) i pekari ...
No nisi u pravu kad pričaš da su samo dvojica...
Canjuga i Croatia dd,a sudska presuda koju je Cvitanović svojevremeno pokaziva cjelokupnoj javnosti dokazuje da današnji Dinamo nema veze s tim dugom...
Guest- Guest
[size=55]Dvije legende Dinama vraćaju se na Maksimir!?[/size]
tata i 2 najdraža sina,suza mi je kanula niz obraz
ko je reka, jeba li ga ćaća, da se crna legija ne vraća
sad ćemo i mi imati zoo kao i hajdukmuckodjubre wrote:ko je reka, jeba li ga ćaća, da se crna legija ne vraća
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
http://www.24sata.hr/sport/cileanac-pedro-morales-po-drugi-put-potpisao-za-dinamo-68213
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
prije 8g
muckodjubre wrote:tata i 2 najdraža sina,suza mi je kanula niz obraz
Kako ide ono kad sutkinja upozori Maminja da prestane Dudua oslovljavat s "ljubavi"?
Guest- Guest
Kad ga volim ko svoje dijeteTommy Ramone wrote:muckodjubre wrote:tata i 2 najdraža sina,suza mi je kanula niz obraz
Kako ide ono kad sutkinja upozori Maminja da prestane Dudua oslovljavat s "ljubavi"?
Ne znam koje su to kombinacije sa Sammirom. Pa on ima 8 milja godišnje u Kini. A klub je ispao iz prve lige. Mislim da je realnije da dlđe Dudu nego Sammir. Makar kakav god bio on je space shuttle za sve veznjake u HNL-u. Onda je jasno kakva nam je liga.
Guest- Guest
Eduardo, krvarim zbog ovoga jer moja ljubav prema tebi neće biti ugašena. Ja te amnestiram jer ti ne stojiš iza ovoga, već tvoja supruga.
Sutkinju Šojat posebno je ljutilo kako se Mamić obraćao Eduardu.
'Prestanite Eduarda zvati 'ljubavi!''
Mamić je sutkinji ekspresno odgovorio u svom stilu:
'A što ću kad ga volim kao svoje dijete.'
Sutkinju Šojat posebno je ljutilo kako se Mamić obraćao Eduardu.
'Prestanite Eduarda zvati 'ljubavi!''
Mamić je sutkinji ekspresno odgovorio u svom stilu:
'A što ću kad ga volim kao svoje dijete.'
To je istina da Andrea stoji iza svih njegovih sporova i da ga je dok je bio u Dinamu posvađala sa skoro svim suigračima pa su ga čak počeli zezat da je papučar. A on naivac prešao preko toga da ga je njezin tetak htio sjebat s krivotvorenim ugovorom.
Guest- Guest
U zadnje vrime si gluplji od Skorpije...
Sta se događa s tobon, Bracala?
:(
Sta se događa s tobon, Bracala?
:(
Guest- Guest
u zadnje vreme si ubedljivo najgluplja osoba na forumu, ni ja ne znam sta se sa tobom dogadja...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Možemo ovako u krug, al bit cu inteligentniji, pa odma odustajen...
;)
aha
Guest- Guest
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50